Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ενα φιλαρακι μου εδωσε αυτα. Για δωστε καμια ιδεα για το τι να κάνω

Για να πιάσουν τόπο??

Να να πουλήσεις :-)

• Like 3
Δημοσ.

Μην είσαι σκληρός ρε. Από τα λάστιχα και απλό bodyweight τα αλτηρακια και η μπάρα είναι ένα βήμα πάνω

Παπί μπορείς να κάνεις ότι άσκηση θες ειδικά για μέση και πανω, αλλά και weighted lunges με την μπάρα στους ώμους για πόδια.

Δες Bicep curls, shoulder press, skullcrushers, barbel rows, side laterals, weighted lunges.

Με αυτά μέρα παρά μέρα θα δεις αποτέλεσμα σε ένα τριμηνο

• Like 4
Δημοσ.

Μην είσαι σκληρός ρε.

Ελα ρε τον πειράζω

μπορεί να μας το εχει πηδήξει λιγάκι το thread εδώ αλλά ειναι ωραίος ο Μανθος τον πάω :)

Δημοσ.

Οκ εκανα αυττα

barbell curls 3x10 15kg fail θα κατεβασω βαρος την επομεη

concentration cruls 3x12 1.5kg ζορικο αυτο και ας ειχα λιγα κιλα

reverse curls 3x12 5kg ok

hammer curls 3x12 5kg και αυτο ζορικο, αν και φαινοταν ευκολο

ολα ειναι για δικεφαλους.

Το πρωι εκανα τις αγαπημενες μου καμψεις, το application λεει πως εχω κανει 1457 μεχρι σημερα με 63/μερα μο. Τελευταια βδομαδα τις κανω με τα ποδια πανω στο κρεβατι για περισσοτερο βαρος.

Αν θελει καποιο καλο παιδι να μου βγαλει ενα προγραμμα για αυριο. Σε φαση, κανε τοσα απο αυτα τοσα απο εκεινα κλπ.

Δημοσ.

Οκ εκανα αυττα

barbell curls 3x10 15kg fail θα κατεβασω βαρος την επομεη

concentration cruls 3x12 1.5kg ζορικο αυτο και ας ειχα λιγα κιλα

reverse curls 3x12 5kg ok

hammer curls 3x12 5kg και αυτο ζορικο, αν και φαινοταν ευκολο

ολα ειναι για δικεφαλους.

Το πρωι εκανα τις αγαπημενες μου καμψεις, το application λεει πως εχω κανει 1457 μεχρι σημερα με 63/μερα μο. Τελευταια βδομαδα τις κανω με τα ποδια πανω στο κρεβατι για περισσοτερο βαρος.

Αν θελει καποιο καλο παιδι να μου βγαλει ενα προγραμμα για αυριο. Σε φαση, κανε τοσα απο αυτα τοσα απο εκεινα κλπ.

Βγάλε πρόγραμμα. Χύμα ασκήσεις όποτε νάναι δεν θα έχεις πρόοδο.

Αποφάσισε πόσες φορές και πόσες ώρες την εβδομάδα θα ασκείσαι. Προσπάθεισαι να είναι την ίδια ώρα περίπου κάθε φορά.

Υπάρχουν 2 τρόποι εκγύμνασης με τα καλά και τα κακά κάθε τρόπου.

Ο ένας είναι κάθε φορά όλο το σώμα. Ο άλλος να χωρίσεις τις μυϊκές ομάδες μέσα στις μέρες της εβδομάδας.

Αφού άρχισες τελικά και δεν σε βλέπω τεμπέλη που έλεγες ότι είσαι ,θα μπεις σε ένα δρόμο σιγά-σιγά

Όσο δείχνεις ενδιαφέρον τα παιδιά εδώ θα σε βοηθήσουν ( και εγώ rookie είμαι για να δώσω συμβουλές)

Μια πρώτη γεύση

http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=28513

Δημοσ.

Υπαρχει παραλλαγη των Dead lifts οπου απλα σηκωνεις την μπαρα χωρις να λυγιζεις γονατα, χωρις να πετας κωλο?

Δημοσ.

Υπαρχει παραλλαγη των Dead lifts οπου απλα σηκωνεις την μπαρα χωρις να λυγιζεις γονατα, χωρις να πετας κωλο?

Και μόνο στην σκέψη ότι σε αυτήν την τόσο επικίνδυνη άσκηση τραβάνε όλο το ζόρι οι ραχιαίοι ανατριχιάζω!

Δημοσ.

50αρης με μπυροκοιλι και 30 κιλα τουλαχιστον στην μπαρα (οχι οτι εχει σημασια) εκανε αυτη την ασκηση σημερα το απογευμα....

Δημοσ.

Παπί, οι κάμψεις με τα πόδια στο κρεβάτι δεν ειναι σαν να κανεις την κλασική άσκηση απλώς πιο δύσκολη. Ειναι άλλες ασκησεις. Οι ισιες κάμψεις ειναι για το κεντρικό σημείο του στήθους, αυτές με τα πόδια ψηλά για το άνω στήθος.

----

Ολοκλήρωσα το χτίσιμο αλτήρων σταθερού βάρους κι έχω πια ολα τα βάρη που χρειάζομαι. Συνολικά 8 ζευγάρια. Επίσης, αποφάσισα να κρατάω μικρά διαλείμματα (μαξ 30'') ανάμεσα στα σετ για να δώσω μεγαλύτερη ένταση στην προπόνηση.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...