Dakonblackblade Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κάνε με add, είμαι block 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 εδώ και δύο μέρες ξεκίνησα προπόνηση για το human flag παροτι εκτελω το front lever και straddle planche push ups δεν καταθερα να συγκρατησω τον εαυτο μου ουτε μισο sec,παρά πολύ δύσκολη άσκηση κυρίως στους abs muscles που είναι και το αδύναμο μου σημείο, ξεσκίζει κυριολεκτικά τους κοιλιακούς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μου πέρασε από το μυαλό κάποια στιγμή να πάρω λάστιχο (σαν αυτά που χρησιμοποιοούν crossfit) για να με βοηθήσει για muscle ups και front lever μιας κι έμεινα πίσω. Με το που βλέπω τιμή λέω, άσε καλύτερα, ας μου πάρει και δύο μήνες παραπάνω. Με τα ίδια λεφτά παίρνω στραβόμπαρα +2x5kg, ή 2 kettlebell που με ενδιαφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αυτα τα muscle ups πολυ δυσκολα.Λογικα θα χρειαζεται ενεργοποιηση μυων που δεν δουλευουν με αλλες ασκησεις ευκολα η λεω βλακειες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 το muscle up δουλεύει ώμους ,τρικέφαλο, στήθος και core , γενικά χρειάζεται εκρηκτικότητα ,εκρηκτικότητα την οποία την παίρνεις από τα πόδια και τους κοιλιακούς, όλα τα άλλα μετά γίνονται από μόνα τους !! να πω πως εγώ προσωπικά έχω παρατήσει το muscle ups γιατί προσωπικά δεν μου προσφέρει κάτι παραπάνω σε δυναμη, από ένα σημείο και μετά είναι ποιο εύκολο και από τα pull ups τρόπος που λέγειν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Σημερα στο τζιμ. Δυο κοπελιες μονο με σουτιεν γυμναστηριου και κολας τερμα μεσα στο κωλο. Ε και τυφλος να σαι θα κοιταξεις. Η αλλη βγαζει το σεικερ με την πρωτεινη μεχρι τα 150ml γεματο σκονη. Την λεει ο γυμναστης τι ειναι αυτο; τοσο πινεις; μην την πινεις αυτη, γιατι την κοβω να ναι μονο ζαχαρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Σημερα στο τζιμ. Δυο κοπελιες μονο με σουτιεν γυμναστηριου και κολας τερμα μεσα στο κωλο. Ε και τυφλος να σαι θα κοιταξεις. Η αλλη βγαζει το σεικες με την πρωτεινη μεχρι τα 150ml γεματο σκονη. Την λεει ο γυμναστης τι ειναι αυτο; τοσο πινεις; μην την πινεις αυτη, γιατι την κοβω να ναι μονο ζαχαρη και μεις που σκάμε μύτη με μπλουζάκι acdc και φαρδιά φόρμα, παίρνουμε τα @#$! μετά από γενική να δω πως θα βγάλω μέρα ποδιών ... ελπίζω το μοσχάρι να με μπουστάρει καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 και μεις που σκάμε μύτη με μπλουζάκι acdc και φαρδιά φόρμα, παίρνουμε τα @#$! τι εννοείς ? τι θα έπρεπε να παίρνετε δηλαδή oO 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 τι εννοείς ? τι θα έπρεπε να παίρνετε δηλαδή oO ούτε ένα βλέφαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Έσκασε τώρα τελευταία στο γυμναστήριο παρέα σιδεράδων. Όταν έρχονται αυτοί, η περιοχή με τα ελεύθερα βάρη κατάσχεται. Απλώνονται με τις τσάντες τους και τα συμπράκαλα τους παντού στην περιοχή με τις ώρες, και αν πας να συκώσεις καμιά τσάντα σε κοιτάνε περίεργα! Λες και δεν υπάρχουν αποδυτήρια να τις αφήσουν. Σκατά ,ευτυχώς σπάνια πάω απόγευμα. Απορία το έχω παρακολουθώντας τους μια φορά και περιμένοντας να αδειάσει κανένας πάγκος. Π.χ δικέφαλα ντροπ σετ μετά από ξέσκισμα ,βουνό μεν αλλά οπως μπήκε έτσι βγήκε. Κανένα pump. Κανένα επιπλέον φούσκωμα. Οχι ότι το χρειαζόταν βέβαια. Φυσιολογικά μετά από τόσο ζόρισμα έπρεπε να έχει πρηστεί επιπλέον οπως όλων μας. Φάρμακα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Σε αυτο φταιει ο γυμναστης. Σε εμας τους κραζει, ολοι μεσα στα αποδυτηρια τα αφηνουν. Κανενας ταχα τουμπανιαρης δεν κοιταει περιεργα. Οτι πληρωνει αυτος πληρωνεις και εσυ, εφοσον εσυ δεν κωλοβαρα πχ κανεις στο παγκο ενα σετ, δεκα λεπτα με το κινητο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 τηεοκος φαρμακωμένοι σαν τον τύπο στο αβαταρ μου ? χααχαχαα η φώτο ειναι χθεσινή μετά απο μια ώρα ξέσκισμα χερια - στήθος, ειδικά τα χέρια τα πήδηξα αλλά το ευχαριστήθηκα καιρό είχα να τα δω τόσο πολύ πρησμενα. ------ Ο Φωτης με την τασια αχαχαχαχαχα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Πω ρε Μάου μακάρι όλοι οι παππούδες να έχουν βυζί σαν και το δικό σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εκανα 110x4 squat χτες. Δεν ξέρω αν είχα ξανακάνει 110 ποτέ, δεν είμαι σίγουρος. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εγω δε ξερω τι να κανω.Να μεινω στα 100 και να τα κανω 10αρες/12αρες η να ανεβω κιαλλο? Μεχρι 120 εκανα 6αρι. Δε ξερω αν θα πρεπε να ανεβασω κιαλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις