Demetra_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Eννοω οτι ηταν προφανως σφιχτη αλλα με ευλυγισια χορευτριας ,επισης ειχε κωλαρα . ναι οι χορεύτριες έχουν πολύ ωραίο σώμα, δυνατά πόδια. ντάξει το κωλάρα είναι σχετικό. εκτός από τη σχετική ανόρθωση να ναι και σφιχτό! εγώ ξεκίνησα το καθάρισμα σιγά σιγά, έχω νεύρα μπόλικα και πεινάω πολύ αλλά ντάξει την παλεύω ακόμα έχει αρχίσει να παίρνει πολύ καλή μάζα η πλάτη απλά οι ώμοι και ολόκληρος ο βραχίονας είναι ανύπαρκτοι (θέλουν καθάρισμα) για να δούμε τι θα δούμε και φέτος 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 ναι οι χορεύτριες έχουν πολύ ωραίο σώμα, δυνατά πόδια. ντάξει το κωλάρα είναι σχετικό. εκτός από τη σχετική ανόρθωση να ναι και σφιχτό! Αυτο εννοω λεγοντας κωλαρα οχι τον μεγαλο λολ
Demetra_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αυτο εννοω λεγοντας κωλαρα οχι τον μεγαλο λολ Που να ξέρουμε τα βίτσια καθενός 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αν θυμάμαι καλά είχες ξεκινήσει boxing. Τι έγινε; Δεν ξεκινησα τελικα,εχω βρει ενα στον πειραια θα παω σιγουρα ,αλλα μια ενμας τραυματισμος που ειχα μια που ειχα αρρωστησει δεν πηγα., 1
yannis27gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αυτες οι κωλοσυζητησεις που πιανετε, τερμα απολαυστικες! 3
Demetra_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αυτες οι κωλοσυζητησεις που πιανετε, τερμα απολαυστικες! εκφράζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας http://www.xbody.gr/rip-michalis-yatrakis αυτός τελικά ήταν που σκότωσαν χθες στον Άλιμο :/ κρίμα, το είχα δει πριν έναν χρόνο στους αγώνες εδώ Θεσ/κη της IFBB 3
gon1332 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τι φάση με τους bbers. Κι εδώ στο Βόλο πριν κάποια χρόνια πυροβόλησαν τον Μ. Καραμανλάκη. Πάλι καλά την γλύτωσε.
alex_000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Θεσσαλονίκη αύριο, ζωάρα Άνοιξε και ένα gymnasium δίπλα στο σπίτι μου, μεγάλο γυμναστήριο με rack και τα όλα του. 5 ευρώ η επίσκεψη τέλεια. 5
Mau-Maus Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 αυτός τελικά ήταν που σκότωσαν χθες στον Άλιμο :/ κρίμα, το είχα δει πριν έναν χρόνο στους αγώνες εδώ Θεσ/κη της IFBB Πολύ φίλος (κάποτε) μεγαλώσαμε και ξεκινήσαμε μαζί από παιδάκια στο γυμναστήριο του Διακογιαννη πριν 25 χρόνια -42 χρονών ήταν- κάναμε πολύ παρέα , συνέχεια gym μαζί , μπάνιο στην παραλία μετά από προπόνηση , βόλτες τα βράδια κτλ όταν φουσκώνεις όμως καμιά φορά φουσκώνουν και τα μυαλά σου, όταν έμπλεξε τον έκοψα απο παρέα, ο καθένας ακολούθησε τον δρόμο του αναλαμβάνοντας τις συνέπειες των πράξεων του! ας αναπαυθεί η ψυχή του .. 10
4saken Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τι φάση με τους bbers. Ο Γιατράκης είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών, είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί το 2009. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW προσέγγισαν εκείνο του επιχειρηματία, ιδιοκτήτη μπαρ και άνοιξαν πυρ εναντίον του με πολεμικό καλάσνικοφ. Δεν εφταιγε το bodybuilding. ... 2
Vapir Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 βασικά edit και delete rip στον άνθρωπο εντελώς ανθρώπινα και όλα τα άλλα δεν μας αφορούν αυτά. 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Να πάρω ρόδα κοιλιακων με μια η δύο ρόδες; απλά να κοιτάξεις μην ειναι ξεφούσκωτα τα λάστιχα 6
Fotis13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Θεσσαλονίκη αύριο, ζωάρα Άνοιξε και ένα gymnasium δίπλα στο σπίτι μου, μεγάλο γυμναστήριο με rack και τα όλα του. 5 ευρώ η επίσκεψη τέλεια. Για σενα ειναι η ζωη Αλεξ εσυ διακοπαρες και μεγαλα gym στα πατρια εδαφη και εμεις να πηζουμε στο μεροκαματο ,αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης ... 3
Demetra_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Για σενα ειναι η ζωη Αλεξ εσυ διακοπαρες και μεγαλα gym στα πατρια εδαφη και εμεις να πηζουμε στο μεροκαματο ,αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης ... σκέψου χορεύτρια ζούμπα να σου περάσει η αδικία Φώτη !! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις