Liverpool89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλο και φθηνο. Απο τι φαινεται αν δενν δοκιμασω, ομως δεν μπορω να ξερω
Demetra_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλο και φθηνο. Απο τι φαινεται αν δενν δοκιμασω, ομως δεν μπορω να ξερω φθηνό;?! δες και αυτό http://www.warehouse7.gr/ τα δύο καλύτερα της πόλης
TEOKOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σε εμάς επειδή υπάρχει ήδη στην περιοχή crossfit center έχει φτιάξει αίθουσα που την λέει factional training που από ότι ειδα είναι τα ίδια με το crossfit.
Liverpool89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 φθηνό;?! δες και αυτό http://www.warehouse7.gr/ τα δύο καλύτερα της πόλης Δεν λειτουργεί το λινκ
Demetra_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 20€/μηνα τι ειναι; α για τις προσφορές λες; ναι αυτή είναι αν κάνεις για χρόνο και τα πληρώνεις σε δύο δόσεις εγώ πλήρωσα 159€ το εξάμηνο με pass έως τις 17.00 (απεριόριστο το σ/κ) λόγω φοιτητικού Δεν λειτουργεί το λινκ http://www.warehouse7.gr
Liverpool89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δεν μου ενθουσιαζουν τα μεγαλα, τρελα γυμναστηρια. Προτειμω αυτο που πηγαινω, με άμεση, φιλικη επαφη με τον γυμναστη, ιδιοκτητη. Εχω ενα διπλα εδω που μενω, τον μηνα 60€, λες και θα το αγοράσω 1
Demetra_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μου αρέσουν τα μεγάλα χαοτικά γυμναστήρια, δεν μπορώ τα μικρά και δη με πολυκοσμία ... απαπαπα πεθαίνω... ήδη και στο δικό μου όταν μαζεύεται κόσμος κάτι παθαίνω, δεν ξέρω γιατί αλλά με πιάνει νευρικότητα και θέλω να τους δείρω να φύγουν 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Διατροφη ειναι με διαφορα το πιο σημαντικο για το "6 packs". Κανε και 1 δις κοιλιακους με οποιον τροπο θες χωρις αυστηρη διατροφη δεν θα δεις αποτελεσμα . Εγω παντως εχω να κανω αεροβιο απο τοτε που σταματησα το crossfit ,πανε μηνες.Καλα τον διαδρομο δεν τον πλησιαζω ,βγαζω σπυρακια.Διατροφη και παλι διατροφη,τωρα αν θες να καψεις κατι παραπανω ,δωσε πονο στο αεροβιο η κανε ασκησεις με drop -μικροτερα διαλλειματα κτλ για μεγαλυτερη ενταση. 1
TEOKOS Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αν θυμάμαι καλά είχες ξεκινήσει boxing. Τι έγινε;
yannis27gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Διατροφή ειναι για να πέσει το bf και να φανούν οι κοιλιακοί. Αν δεν ειναι γυμνασμένοι ομως απλά θα έχεις φλατ κοιλιά. Δεν ειν κακό αλλα ούτε σιξ πακ. Ετοιμάζω νέα σετ αλητήριων, βερσιον 2. Έφτιαξα και βάση για να τα έχω ολα συγκεντρωμένα κι απο κάτω τον πάγκο. Παραδίπλα θα φτιάξω βάσεις για dips, πακτωμένες στο έδαφος με τσιμέντο. Για 6-8 μήνες θα μπορώ να γυμνάζομαι σπίτι και τους υπόλοιπους, ανάλογα τον καιρό, στο τζιμ. 3
Fotis13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Και μενα θα το επεκτείνει. Θα βαλει crossfit, προγραμματα με χωρους ζουμπα τετοια, αλλα και θα χει απο τι μου πε, vip μελη Απο zumba αξιζουν μονο τα γκομενακια που το διδασκουν τα ειχα με μια πριν 4 χρονια πολυ καλα κορμια .Σαν μεθοδο γυμναστικης εινσι στην κατηγορια ακυρες. 6
Liverpool89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ναι δεν ειπα οτι θα παω.. χαχα Οι κοιλιακοι γυμναζονται και μεσα απο τις ασκησεις, ενας που κανει σοβαρη γυμναστικη με ενταση, κιλα που να ζοριζεται, θα δει καλα σχηματα. Γι αυτο αλλωστε δεν μπορεις να λιωσεις στην αρχη ενος προγραμματος του κοιλιακούς και μετα να σηκωσεις βαρη. Οποιος θελει ας το δοκιμάσει 1
Demetra_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Απο zumba αξιζουν μονο τα γκομενακια που το διδασκουν τα ειχα με μια πριν 4 χρονια πολυ καλα κορμια .Σαν μεθοδο γυμναστικης εινσι στην κατηγορια ακυρες. έχω απορία, όταν εννοείς καλά κορμιά τι εννοείς; ήταν σφιχτή;
Fotis13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 έχω απορία, όταν εννοείς καλά κορμιά τι εννοείς; ήταν σφιχτή; Eννοω οτι ηταν προφανως σφιχτη αλλα με ευλυγισια χορευτριας ,επισης ειχε κωλαρα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις