snow22 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 http://prntscr.com/aubfs4 στα ιδια κιλα εδω και 2 μηνες λεω να μην βαλω αλλα δεν θελω να περασω το 13-14% 2
yannis27gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παιδιά ασκήσεις με λάστιχα & kettlebell στο σπίτι σε ρυθμούς tabata είναι αποτελεσματικές? Αυτό που εννοώ είναι : 4 ασκήσεις ασκήσεις που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη μυική ομάδα η κάθε μία όταν εκτελούνται η μία πίσω από την άλλη με διαφορά 10" και όλος αυτός ο κύκλος επαναλαμβάνεται για 3-4 φορές έχουν αποτελέσματα? Αναλόγως τον στόχο που έχεις. Πάντως το πρωτόκολλο ΤΑΒΑΤΑ ειναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για ασκησεις που φτάνουν τον καρδιακό χτυπο στο 90% και μπορούν σταθερά να τον διατηρήσουν εκεί για τα 20 δευτερόλεπτα του κάθε σετ (όπως π.χ. το στατικό ποδήλατο). Χρησιμοποιείται καταχρηστικά σε άλλες ασκησεις. Στη θέση σου δε θα έκανα αυτό που λες. Η γυμναστικη με βάρη ειναι πλήρως αποτελεσματική με άλλες μορφές.
Fotis13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 εσείς όσοι είστε φέτες με σιξπακς κλπ κάνετε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, απλά "προσέχετε" ή ξεσκίζεστε στο αερόβιο; ή τίποτα απ' αυτά ( δυσκολεύομαι να το πιστέψω ) επίσης ας πει ο καθένας το θέμα των κοιλιακών πώς το αντιμετωπίζει εγώ κάνω plank 2 φορές τη βδομάδα και σκέφτομαι ίσως πάω να πάρω καμιά ρόδα αν κάνει καλύτερη δουλειά ( ροκανίσματα έχω διαβάσει πως δεν.. ) Διατροφη ειναι με διαφορα το πιο σημαντικο για το "6 packs". Κανε και 1 δις κοιλιακους με οποιον τροπο θες χωρις αυστηρη διατροφη δεν θα δεις αποτελεσμα . 11
the other one Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 ρώτησα χθες το γυμναστή για να το κανα τριήμερο κλπ και μου λέει αν κάνω την ίδια μέρα στήθος με ώμους ενδείκνυται για τραυματισμό γιατί πιάνουν κι από στήθος οι ώμοι και θα σακατεφτούν τόσα σετ. θα δοκιμάσω να κάνω τρίτη μέρα ώμους με πόδια να δω αν βγαίνει
Mau-Maus Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Οταν τους βάλεις με στήθος μην τους κάνεις με ένταση και 200 σετ και δεν θα τραυματιστείς ποτέ, ίσα ίσα θα τους κάνεις τούμπανο με μικρότερη προσπάθεια επειδη ακριβώς παίρνουν και απο το στήθος πες στον γυμναστή σου ! αν θες να τους κάνεις παρα πολύ δυνατά και με ένταση βάλτους με πλατη .. 3
Demetra_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 το γυμναστήριο μου από μεγάλη πέμπτη έως και τρίτη 3.5 θα ναι κλειστό λόγω εργασιών επέκτασης (θα βάλουν καινούργια αίθουσα για τους "προχωρημένους") Μάλλον θα έχουμε καινούργιο χώρο μόνο για ελεύθερα !!!!! δεν μου λένε τι και πως, μου το κρατάν για έκπληξη !! ο νέος χώρος έχει δημιουργηθεί, απλά τώρα θα κάνουν την ενοποίησητουλ. ελπίζω να μην δούμε άνοδο τιμών 4
4saken Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ο νεος χωρος κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι crossfit. Γιαννη ελα στο δικο μου γυμναστηριο, εχει αραιωσει πολυ ο κοσμος τα πρωινα,αρχιζει η σεζον και το κοψανε το γυμναστηριο...
Demetra_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ο νεος χωρος κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι crossfit. και που το ξέρεις; δλδ τι θα έχει ένας τέτοιος χώρος; trx, kettlebells;
TEOKOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Είναι το trend της εποχής. Παντού crossfit. Βγάζουν τουαλέτες και αποδυτήρια και αμολάνε τα kettlebels 1
4saken Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Κανα pull up bar, μπαρες,σκαμπο κτλ... Θα με θυμηθεις... 1
Demetra_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Κανα pull up bar, μπαρες,σκαμπο κτλ... Θα με θυμηθεις... 500τμ για αυτά που ήδη έχουμε; τςτς αντί να βάλουν κανένα spin bike κάτω :/ και μπάρες έχουμε και boxes έχουμε, παίζει να τα απομονώσουν εκεί ..... θα σκάσω από την περίεργεια ... ίσως να μας έχουν καινούργιους αλτήρες :D
4saken Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 500 τμ ειναι πολλα οντως...ο καιρος θα δειξει...
gon1332 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Και κρίκους! Πάντως τα crossfit centers είναι μεγάλα γενικά. Αυτό είναι του Βόλου πχ.
Liverpool89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Και μενα θα το επεκτείνει. Θα βαλει crossfit, προγραμματα με χωρους ζουμπα τετοια, αλλα και θα χει απο τι μου πε, vip μελη
Demetra_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Και μενα θα το επεκτείνει. Θα βαλει crossfit, προγραμματα με χωρους ζουμπα τετοια, αλλα και θα χει απο τι μου πε, vip μελη αυτά τα έχει ήδη .... http://www.lifefitnesscenter.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις