Dakonblackblade Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Προφανώς θα νιώσεις τους ραχιαιους να σε καίνε πρώτα καθώς στο rdl είναι σε δυσμενη θέση και πολύ μικρότεροι από γλουτιαιους και hamstrings και συνήθως πολύ πιο εύκολο να πιαστουν και με μικρή προσπάθεια Αν όμως θες να σηκώσεις βαριά κιλά οι γλουτιαιοι και οι δικέφαλοι μηριαιοι είναι αυτοί που τραβάνε το ζόρι Αλλιώς χαιρετας τους μικρούς spinal electors. Maus πρέπει να ρωτήσεις τότε αυτούς που διαγωνιζονται στο deadlift αλλά και προπονητες της άρσης βαρών. Εγώ σου έβαλα και τον Ben Pakulksi που αμπαλο δεν τον λες https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ben_Pakulski
Demetra_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Διάβασε και το υπόλοιπο έκανα edit όσο σκεφτόμουν την εκτελούν ως νεκρή άσκηση, δλδ ακουμπάει η μπάρα έδαφος. ακουμπάει δλδ σε ουδέτερο σημείο. το είχε εξηγήσει ο bosei κάποτε, αλλά τα ξέχασα. δεν ξέρω πραγματικά να το εξηγήσω παραπάνω, όπως και το ότι ο αριθμός των reps πρέπει να ναι μονοψήφιος
yannis27gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πλέον χρειάζομαι και πετσέτα προσώπου εκτός από αυτήν που έχω για να ακουμπάω στο μαξιλαράκι του μηχανήματος. Πολύ ιδρώτας όμως!
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τι του κάνεις του μηχανήματος Γιάννη?
yannis27gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Οτι κι ο Τσιπρας στη χωρα Τι γνωμη εχετε για τρεξιμο με αντισταση; σε δυναμωνει 'η σε φερνει πιο κοντα σε τραυματισμο;
Demetra_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ελλειπτικό και ποδήλατο μόνο με αντίστασηστον διάδρομο μόνο ανηφόρα δοκίμασα λάστιχα αντίστασης καπάκι από τα δύο dropset σε προτάσεις ώμων και εκτάσεις .... εντάξει, ήδη από τα chin ups πηδιέται ο δικέφαλος και στην απομόνωση είναι πολύ νεκρός :/ εχθές έκανα το τελευταίο μου ελεύθερο γεύμα το επόμενο θα ναι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μαίου και μετά ξανά από Ιούλη (εκεί μέσα με τέρμα)
gon1332 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ελλειπτικό και ποδήλατο μόνο με αντίσταση στον διάδρομο μόνο ανηφόρα δοκίμασα λάστιχα αντίστασης καπάκι από τα δύο dropset σε προτάσεις ώμων και εκτάσεις .... εντάξει, ήδη από τα chin ups πηδιέται ο δικέφαλος και στην απομόνωση είναι πολύ νεκρός :/ εχθές έκανα το τελευταίο μου ελεύθερο γεύμα το επόμενο θα ναι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μαίου και μετά ξανά από Ιούλη (εκεί μέσα με τέρμα) Πως ήταν οι ισομετρικές στους ώμους; Εντυπώσεις;
Demetra_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 φουλ κάψιμο ειδικά στο καπάκι, ντάξει απλά πεθαίνω .... το αερόβιο, τώρα που αυξάνονται τα λεπτά, πραγματικά φαίνεται γολγοθάςκαι τα chin ups με full range και αργή θετική/αρνητική κίνηση πολύ ωραίος πόνος προσεύχομαι να έχω την οικονομική δυνατότητα να πηγαίνω γυμναστήριο. η επαφή με τα σίδερα είναι τρελή yoga για το πνεύμα μου (τρελό π@#$μα για το σώμα) και θα πάω κόντρα στα κληρονομικά μου χαρίσματα, ναι γιατί μπορώ να τα καταπολεμήσω 1
Vapir Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Γιάννη θα σε κάνω διάσημο εσένα κ το ΤΑΒΑΤΑ σου 1
παπι Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Κάνει να κάνω επανάληψη των set στην ίδια μέρα; Πχ πρωί έκανα 5 σετ. Μεσημέρι έκανα αλλά 5 σετ, τώρα λέω να κάνω αλλά 5σετ. Κάνει αυτό ή όχι. Θέλω να κάνω 300 κάμψεις την ημέρα, αλλά δεν μπορώ να τα κάνω σε ένα σετ. Εδώ το πρόγραμμα μου. Ναι ναι, είμαι κεφτες ακόμα.
TEOKOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Για πέστε ρε μαστόρια. Ξεκίνησα την παρακάτω άσκηση για τρικέφαλα και πιάστηκα στο στήθος ψηλά κάτω από τον λαιμό . Δεν είναι και καμιά πολύπλοκη άσκηση. Τι στο διάολο κάνω λάθος;
yannis27gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 @ΤΕΟΚΟΣ: Γέρνεις το κορμί κι έτσι δουλεύουν οι θωρακικοί μυς. @Παπί: Ναι, μπορείς να το μοιράσεις μέσα στη μέρα. @ Vapir: Μ' έκανες και γέλασα ρε φίλε, και το χα ανάγκη (ειδικά αυτή τη στιγμή). Άκου μοναχός... 4
TEOKOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ΧΑ ο μαλάκας αντί τρικέφαλα έκανα στήθος. Άσε που κατέβαινα πιο κάτω και ζοριζόντουσταν οι ώμοι. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 http://www.wheypro.com.gr/ Αυτά τα διαμάντια δεν χάνονται ΤΕΟΚΟσ Πρωτείνη τυρόγαλου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις