LuNaTiC Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 @Vapir Όσο ήμουν και εγώ πιτσιρικάς ως ψηλόλιγνος είχα γραμμωμένους κοιλιακούς...καθώς μεγάλωνα φυσικά έφυγαν... Πριν καμιά 20αριά περίπου χρόνια αναγκάστηκα να κάνω και ένα χειρουργείο όπου η τομή ήταν αρκετά μεγάλη (πχ απο το στέρνο εως κάτω του αφαλού...) Είμαι περίεργος αν κάποτε αξιωθώ να δω τους κοιλιακούς μου...πως θα είναι... Γι αυτό σε ρώτησα μήπως είχες κάποιο παρόμοιο θέμα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 το κάνεις επίτηδες τώρα αυτό έτσι; ψοφάω για spin bike ..... και σκέψου ότι έχει ίση αξία με ένα smartphone τελευταίας χρονολογίας... εμένα είναι κάπου των 400 euro, ούτε ακριβό ούτε φθηνό , συμπαγής κατασκευή full σίδερο . Δεν το χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα , μόνο μια φορά για 2-3 μέρες σε γράμμωση αλλα λόγο οτι έτρεχα στο διάδρομο δεν το αξιοποίησα , βλέπεις τις πρώτες μέρες μέχρι να συνηθίσω πιανόταν ο κώλος μου , καθόμουν λάθος i guess @Vapir Όσο ήμουν και εγώ πιτσιρικάς ως ψηλόλιγνος είχα γραμμωμένους κοιλιακούς...καθώς μεγάλωνα φυσικά έφυγαν... Πριν καμιά 20αριά περίπου χρόνια αναγκάστηκα να κάνω και ένα χειρουργείο όπου η τομή ήταν αρκετά μεγάλη (πχ απο το στέρνο εως κάτω του αφαλού...) Είμαι περίεργος αν κάποτε αξιωθώ να δω τους κοιλιακούς μου...πως θα είναι... Γι αυτό σε ρώτησα μήπως είχες κάποιο παρόμοιο θέμα ! όπως ήταν θα είναι , το σχήμα δεν αλλάζει , απλά είναι κριμένοι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ειπα να κανω μια μακαροναδα. Για τη σαλτσα σοταρα κρεμμυδι και πιπεριες και μετα προσθεσα τη ντοματα. Συνοδεύτηκε απο λιγο τυρι μετςοβονε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 εμένα είναι κάπου των 400 euro, ούτε ακριβό ούτε φθηνό , συμπαγής κατασκευή full σίδερο . Δεν το χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα , μόνο μια φορά για 2-3 μέρες σε γράμμωση αλλα λόγο οτι έτρεχα στο διάδρομο δεν το αξιοποίησα , βλέπεις τις πρώτες μέρες μέχρι να συνηθίσω πιανόταν ο κώλος μου , καθόμουν λάθος i guess όπως ήταν θα είναι , το σχήμα δεν αλλάζει , απλά είναι κριμένοι τώρα Απλά επειδή ανοίχτηκε όλη η κοιλιά λέω..δεν κόπηκαν μύες ? Θυμάμαι μετά το χειρουργείο δε μπορούσα να στηριχτώ καν...λες και δεν είχα κοιλιακούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Απλά επειδή ανοίχτηκε όλη η κοιλιά λέω..δεν κόπηκαν μύες ? Θυμάμαι μετά το χειρουργείο δε μπορούσα να στηριχτώ καν...λες και δεν είχα κοιλιακούς ναι κόπηκαν , απλά θέλω να πιστεύω πως ο γιατρός σου δεν ήταν χασάπης , αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ναι κόπηκαν , απλά θέλω να πιστεύω πως ο γιατρός σου δεν ήταν χασάπης , αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Ευελπιστώ κάποια στιγμή να τους δώ και στον καθρέπτη...απλά επειδή αυτό θα αργήσει.... αναρωτιέμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 τι εννοείται κόψανε τους κοιλιακούς; αφού πάνω από αυτούς δεν είναι το υποδόριο λίπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 τι εννοείται κόψανε τους κοιλιακούς; αφού πάνω από αυτούς δεν είναι το υποδόριο λίπος; Και τι σχέση έχει το υποδόριο λίπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ειπα να κανω μια μακαροναδα. Για τη σαλτσα σοταρα κρεμμυδι και πιπεριες και μετα προσθεσα τη ντοματα. Συνοδεύτηκε απο λιγο τυρι μετςοβονε Ποοοο Μετσοβονε το αγαπημενο μου, γενικα τρωω ελαχιστα ειδη τυριων αυτο ειναι μεσα στα 3 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ποοοο Μετσοβονε το αγαπημενο μου, γενικα τρωω ελαχιστα ειδη τυριων αυτο ειναι μεσα στα 3 . Καλό είναι αλλά άμα έχει φάει 3 τόνους το βαριέσαι κάποια στιγμή ! χαχα... Εμείς το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο... Λουκάνικο γεμιστό με τυρί μετσοβόνε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και τι σχέση έχει το υποδόριο λίπος? προφανώς για την αφαίρεση αυτού δεν γίνεται όλη η διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Στο τζιμ δε χωρας ουτε να περπατησεις πια. Ποοοο, και σε σας ετσι ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Scoop whey διαλυμενη σε γαλα αμυγδαλου, μια μπανανα και μια κουταλια βρωμη ετσι για δεσει...Πολυ καλο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 προφανώς για την αφαίρεση αυτού δεν γίνεται όλη η διαδικασία; Δεν ειπε τι εγχειρηση εκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δεν ειπε τι εγχειρηση εκανε. α καλά, αν είπα χαζομάρα σόρρυ. όσο για το Γυμναστήριο, ναι έτσι είναι κάπως και θα χειροτερέψει μετά το Πάσχα, όλο τον Μάιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις