LuNaTiC Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ήταν ανοιχτο το κοιλιακό τοίχωμα κ χρειάστηκε να μου τους ράψουν μαζί (τρελή πUτσ@ η αποθεραπεία τους , στον μήνα πάνω που κατάφερα να κοιμηθώ πάνω απο 3 ώρες κ χωρίς painkillers και κατάφερα και να σηκώνομαι για να περπατάω μόνος μου με πόναγε τρελά ακόμα κ το γέλιο, στους 5 μήνες μπορούσα να κάνω ασκήσεις όρθιος στις οποίες δουλεύουν ελάχιστα οι κοιλιακοί και στο 7μηνο-8μηνο μπορούσα να τους γυμνάζω κομπλέ, όμως πήρε πολύ χρόνο για να εμφανιστούν , ακόμα κ σε γράμμωση ήταν πλάκα , τι τους γύμναζα τι δεν τους γύμναζα το ένα κ το αυτό και είχε αντίκτυπο και στην γενική δύναμη του core μου , όλο το βάρος κ η πίεση μέχρι να δυναμώσουν έπεφτε στη μέση. α και τέλος πήρε κανα χρόνο για να νιώσω το κομμάτι της κοιλιάς , ακούμπαγα κ ήταν σαν νεκρό σημείο αφού είχαν χαλάσει όλα τα νεύρα? αν το λέω καλά κ παίρνει πολύ καιρό το repair αν γίνει ποτέ δηλαδή γιατι σε μερικούς μένει χωρίς αίσθηση για πάντα Απο τι πράγμα έγινε αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Λιπαναρόφηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Απο τι πράγμα έγινε αυτό ? ήμουν 132 με 135kg 1,70κάτι ύψος για ένα διάστημα κ έσπασαν , τα κιλά μπήκαν πολύ απότομα , δεν ήμουν χοντρός σαν παιδί , το ακριβώς αντίθετο . Εντομεταξύ γύμναζα απο την πρώτη μέρα π άρχισα να γυμνάζομαι τους κοιλιακούς αλλα ποτέ δεν τους ένιωθα να συσπώνται . Οπότε έχουν μείνει κανα δυο χρόνια πίσω σε σχέση με όλα τα άλλα που γύμναζα , όμως κατάφερα να τους κάνω να ακολουθήσουν Λιπαναρόφηση? όχι . Το θεωρώ επικίνδυνο/ηλίθιο να κάνεις κάτι τέτοιο κ θα γίνεις χάλι μαύρο . Ο μόνος τρόπος να μεταμορφωθείς και να είσαι λες και δεν είχες ποτέ παραπάνω κιλά είναι η μυική ανάπτυξη/χάσιμο λίπους (πολλοί χάνουν αλλα φαίνεται) κ πρέπει να το κάνεις αρχικά πριν τελειώσει η ανάπτυξη (πρόλαβα στο τσακ στα 22 μου), να μην έχεις τα κιλά για δεκαετίες (τα είχα για σύντομο διάστημα οπότε δεν ανέπτυξα υπερμεγέθη χαρακτηριστικά , κόκαλα κλπ) και να μην είναι pure fat επίσης για 2 χ βάρος μου η χαλάρωση π είχα ήταν τίποτα , αφού υπήρχε μόνο στο κάτω μέρος της κοιλιάς, κ ουσιαστικά οι κοιλιακοί ήταν το πρόβλημα απλά δεν το ήξερα μέχρι να πάω σε γιατρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Breaking news!!! Τερματίσαμε δεύτεροι!!!! Fuck yeah!!!!! Λεπτομέρειες αύριο. Mπραβο ρε Wizzy ,ριξε σεντονι να γουσταρουμε ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 vapir....αγάπησα την κοιλιά μετά από τις περιγραφές σου !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Πόσο μπροστά; Κρίμα που δεν είναι πραγματικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 vapir....αγάπησα την κοιλιά μετά από τις περιγραφές σου !!! οτι έχεις κοιλιά ή οτι έχεις ανοιχτό κοιλιακό τοίχωμα ? μια χαρά σε είχα δει την τελευταία φορά π έβαλες φωτο όσο για τις περιγραφές δεν θέλω να το κάνω horror story , αλλα πραγματικά μακριά απο αυτά , μόνο αν έχετε θέμα καλός ή κακός εγώ έπρεπε να επιδιορθώσω τους κοιλιακούς , αν δεν το είχα κάνει θα είχα αποκτήσει πρόβλημα με τη μέση μου τώρα ή σύντομα ,οι κοιλιακοί δεν υπάρχουν για να χαιρόμαστε το 6pack, είναι για να στηρίζουν το σώμα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 οτι έχεις κοιλιά ή οτι έχεις ανοιχτό κοιλιακό τοίχωμα ? μια χαρά σε είχα δει την τελευταία φορά π έβαλες φωτο κοιλιακή καμπύλη λέγεται η δικιά μου ... από μωρό μπούρδες για μπόι μου έλεγαν ... λιπαποθήκη είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 κοιλιακή καμπύλη λέγεται η δικιά μου ... από μωρό μπούρδες για μπόι μου έλεγαν ... λιπαποθήκη είναι μακριά Δημητρουλ , φαντάσου οτι είμαι λίγο σκύλος κ μαζόχα με τον πόνο αλλα σε κάποια φάση δεν παλευόταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 μακριά Δημητρουλ , φαντάσου οτι είμαι λίγο σκύλος κ μαζόχα με τον πόνο αλλα σε κάποια φάση δεν παλευόταν ναι αυτό μου έκανες να πω ... μακριά ... και ας μείνει η ελάχιστη καμπύλη στο σημείο...τι να κάνουμε δεν θα έχουμε όλη επιπεδόγλυφη κοιλιά, σε μένα θα πετάει λίγο... καλά που έχω πρήξει τους 4φαλους για παρηγοριά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ο μόνος τρόπος να μεταμορφωθείς και να είσαι λες και δεν είχες ποτέ παραπάνω κιλά είναι η μυική ανάπτυξη/χάσιμο λίπους (πολλοί χάνουν αλλα φαίνεται) κ πρέπει να το κάνεις αρχικά πριν τελειώσει η ανάπτυξη (πρόλαβα στο τσακ στα 22 μου), να μην έχεις τα κιλά για δεκαετίες (τα είχα για σύντομο διάστημα οπότε δεν ανέπτυξα υπερμεγέθη χαρακτηριστικά , κόκαλα κλπ) και να μην είναι pure fat όπα τι εννοείς εδώ με ενδιαφέρει κι εμένα. άρχισα τη γυμναστική 1 μήνα αφότου έκλεισα τα 22 δηλαδή κι εμένα στο τσακ μ έπιασε αν θες να χάσεις και να χτίσεις τέλς πάντων αργότερα δε γίνεται τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 όπα τι εννοείς εδώ με ενδιαφέρει κι εμένα. άρχισα τη γυμναστική 1 μήνα αφότου έκλεισα τα 22 δηλαδή κι εμένα στο τσακ μ έπιασε αν θες να χάσεις και να χτίσεις τέλς πάντων αργότερα δε γίνεται τίποτα; όχι δεν εννοώ αυτό , εννοώ πως άλλο αποτέλεσμα θα έχει κάποιος που ήταν παχύς κ παχύσαρκος απο μικρό παιδί που τα κόκαλα του , τα αφτιά του κλπ μεγάλωσαν παραπάνω αν χάσει τα κιλά στα 25-30 χρονών κ άλλο αποτέλεσμα κάποιος που πάντα ήταν αδύνατος κ έβαλε για 5 χρόνια πολλά κιλά κ μετά τα έχασε πριν σταματήσει η ανάπτυξη. Κάποιος άντρας μπορεί να αναπτύσεται και στα 23? δε θυμάμαι , αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση , μπορείς να φτιάξεις μυς όπως όλοι. Γνωρίζω προσωπικά ένα άντρα κ μια γυναίκα απο την περιοχή μου , ήταν παχιά κ παχύσαρκα απο πιτσιρίκια κ κοντά στα 30 έχασαν τα κιλά , το αποτέλεσμα ήταν να έχουν μεγάλα αφτιά κ προγούλι , ακόμα κ αφού έχασαν τα κιλά , επειδή το δέρμα τους δεν επανήρθε , όπως και τα κόκαλα του σώματος τους είχαν αναπτυχθεί διαφορετικά για να συγκρατούν το βάρος , σε αντίθεση με την περίπτωση μου που αν πω σε κάποιον οτι είχα κιλά νομίζει οτι του κάνω πλάκα. Αν δεν είχα άσπρες ραγάδες δεν θα με πίστευε κανένας , αν και οι περισσότεροι νομίζουν πως έπαιρνα αναβολικά κ έσπασε το δέρμα μου Οι ραγάδες κλαιν πάντως , θα μου έσπαγε το δέρμα έτσι κ αλλιώς με το ρυθμό π βάζω μυς Πάντως να επισημάνω πως μιλάω για extreme περιπτώσεις , όχι να είναι ο άλλος με κιλάκια απο μικρός , να έχει 1,5 - 2χ το βάρος π θα έπρεπε , γιατι εγώ εκεί έφτασα , 2 χ βάρος μου πριν τα χάσω. Μην ανησυχείς , το αποτέλεσμα αξίζει όπως κ να έχει, όρεξη να έχεις κ σε 1-2 χρόνια μπορείς να έχεις αλλάξει δραματικά το σώμα σου, άλλωστε τίποτα δεν είναι απόλυτο , παίζει τεράστιο ρόλο το άτομο στην κάθε περίπτωση , κάποιοι έχουν ποιο ελαστικό δέρμα κ επανέρχεται πλήρως , ανάλογα με την περίπτωση πάντα κ το χρόνο που θα δώσεις στο σώμα σου , νούμερο 1 συμβουλή ΜΗΝ χάσεις κιλά απότομα, αργά κ σταθερά και θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια ναι αυτό μου έκανες να πω ... μακριά ... και ας μείνει η ελάχιστη καμπύλη στο σημείο...τι να κάνουμε δεν θα έχουμε όλη επιπεδόγλυφη κοιλιά, σε μένα θα πετάει λίγο... καλά που έχω πρήξει τους 4φαλους για παρηγοριά Κλάιν Δημητρούλ , αν είσαι γραμμωμένη κ σε καλή φόρμα , νομίζεις οτι θα το καταλαβαίνει κανείς ? αν και όπως λες ελάχιστη καμπύλη είναι , σκοτίστικες μου λέει ένας μπαρμπατούμπανος σήμερα , στο έχω πει τόσες φορές , τα χέρια , οι ώμοι , η πλάτη , είναι τα σημεία σου σηκώνω το σορτς ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ μου λέει ε του λέω δεν είναι κρίμα να μη ρίξω μια γράμμωση κάργα να ολοκληρωθεί το κουαρτέτο ? τον έψησα κ αρχίζει γράμμωση απο σήμερα, πέρσι είχε πετάξει 6pack, απλά γουστάρει περισσότερο δύναμη κ φέτος το σκεφτόταν η τρελή μαγκιά της υπόθεσης είναι που μ αρέσει η αερόβια στο spin, θα προσπαθήσω να πιάσω μια καλή φόρμα κ να τη διατηρήσω , δεν με κόβω να ξανακάνω όγκο σε τέτοια φάση , η μάζα που έχω είναι μια καλή βάση τώρα για να δουλέψω , απλά φέτος μπήκα όγκο full γιατι πέρσι το καλοκαίρι σε μια φάση φλαταρα, μου έτυχαν κάποιες μαλακίες κ το έχεσα λίγο το θέμα , δεν έτρωγα όσο έπρεπε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 έχεις spin bike, κάνει το αερόβιο όνειρο .... αχ ένα τζόκερ να μου κάτσει ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 καλά που είναι αντοχής , αν είχα κανα φθηνό θα είχε πεθάνει με τον τρόπο που κάνω λέω χθες στην αδερφή μου , δοκίμασε να γυρίσεις το πετάλι , πατάει τίποτα, όρθια ίσα π γύριζε εκατοστά σε αυτή τη σκάλα έκανα spin όσο ποιο γρήγορα πήγαιναν τα πόδια μου αχαχτο έστειλα σε έναν π λέει "οι γυναίκες θέλουν κοιλίτσα" για να περιγράψει την τεμπελιά του κ τσαντίστηκε μουεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 καλά που είναι αντοχής , αν είχα κανα φθηνό θα είχε πεθάνει με τον τρόπο που κάνω λέω χθες στην αδερφή μου , δοκίμασε να γυρίσεις το πετάλι , πατάει τίποτα, όρθια ίσα π γύριζε εκατοστά σε αυτή τη σκάλα έκανα spin όσο ποιο γρήγορα πήγαιναν τα πόδια μου αχαχ το κάνεις επίτηδες τώρα αυτό έτσι; ψοφάω για spin bike ..... και σκέψου ότι έχει ίση αξία με ένα smartphone τελευταίας χρονολογίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις