GreekMonkey Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν κατάλαβα τι εννοείς με την φράση κονομάει ένα από τα 3. Για εξήγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εκανα ταχινι ολικης αλλα μου βγηκε λιγο πικρο, τι μπορει να εφταιξε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εχει ψωνισει κανεις απο theproteinworks να μου πει μεταφορικα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Χθες στηθος-ωμους, πρωτη φορα γυμναστηριο καθημερινη απογευμα μετα απο πολλα χρονια.Χαμος γινοταν αλλα καπως βολευτηκα. Ξεκινησα με επικλινη και ανεβασα 10 kg παραπανω απο το κανονικο,στον ισιο ομως ημουν κουρασμενος και εριξα κιλα, το υπολοιπο προγραμμα βγηκε δυνατα τελειωσα ωμους με 2 σετ failure front plate raise (20 βγηκαν)...Περιμενα κανα 10λεπτο για διαδρομο και ξαφνικα ακουω μια να λεει "θες να κανεις?" σε μια φιλη της που εκανε ποδηλατο (και ειχε ερθει μετα απο μενα) παει να ανεβει ανεβαινω πρωτος, την κοιταω και της λεω ημουν πριν απο σενα, κολλαει και λεει στην φιλη της "ηταν πριν απο μενα"... Η αλλη περπαταγε 40 λεπτα αν και σε καθε διαδρομο (εκτος απο αυτον που ηταν αυτη) υπαρχει χαρτακι για max 30 σε περιοδη αιχμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εκανα ταχινι ολικης αλλα μου βγηκε λιγο πικρο, τι μπορει να εφταιξε; Οι σπόροι. Μου εχει τύχει και σε αμύγδαλο. Κερκυραιε, μια απο τα ίδια. Ειναι που λες χτες 6-7 θηλυκά κι έχουν πιάσει διαδρόμους, ποδήλατα, ελλειπτικά, τα πάντα. Δε με νοιάζει, βάρη έκανα. Σε μια φάση, λες κι ήταν συννενοημενες, παρατάνε ταυτόχρονα την αερόβια κι έρχονται όλες μαζί για βάρη. Απάλευτη κατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ο Mau είναι καλά και σας χαιρετάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εχει ψωνισει κανεις απο theproteinworks να μου πει μεταφορικα κλπ 40 ευρω νομιζω μεταφορικα.. Εχω ψωνισει 2 φορες, αλλα και τις δυο ηταν πανω απο 200 που εχει δωρεαν μεταφορικα. Μονο ετσι αξιζει.. Βρες κανεναν να θελει τιποτα να μαζευτει παραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ο Mau είναι καλά και σας χαιρετάει. απότι είδα στα γυμναστήρια γίνεται πανικός αυτή τη στιγμή αχχαχα , φαντάζομαι τι δουλειά θα έχει .. όλοι πανικόβλητοι να "φτιάξουν σώμα" 2 μήνες πριν το καλοκαίρι Καλά είπε ο Φώτης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 81 kg, πηρα 1-2 κιλα τις τελευταιες 6 βδομαδες...All time record.Καλο κακο θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 40 ευρω νομιζω μεταφορικα.. Εχω ψωνισει 2 φορες, αλλα και τις δυο ηταν πανω απο 200 που εχει δωρεαν μεταφορικα. Μονο ετσι αξιζει.. Βρες κανεναν να θελει τιποτα να μαζευτει παραγγελια Δεν συμφερει με τετοια μεταφορικα. Και 200€ τωρα ειναι ποσο. Οταν δουλευα δεν με ενοιαζε θα αγοραζα. Αλλα τωρα που στραβωσε με την δουλεια μονο ταμειο εχω και απορω πως μου φτανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 θα τρέξει κανείς την Κυριακή στον Μ.Αλέξανδρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 θα τρέξει κανείς την Κυριακή στον Μ.Αλέξανδρο? Εγώ στα 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το σκεφτόμουν Δήμητρα αλλά με είπανε ότι έχει πολύ βαβούρα. Δοκίμασα σήμερα το triple drop set. Καλή φάση, μπήκε κι αυτό στη φαρέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το σκεφτόμουν Δήμητρα αλλά με είπανε ότι έχει πολύ βαβούρα. Δοκίμασα σήμερα το triple drop set. Καλή φάση, μπήκε κι αυτό στη φαρέτρα. αυτό θέλω να μάθω και γω, την κοσμοσυρροή ... δεν την αντέχω Γιάννη, κάνεις drop σε γάμπες; σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα set drop και ένα δισέτ με stand.calf raises με rotary claf raises (σε έσω και έξω κεφαλή γαστροκνημαίου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Χαμός θα γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις