Demetra_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 vapir αν ξαναβάλεις φώτο προόδου με τόσο γρήγορο καθάρισμα, θα κατέβω και θα σε χτυπήσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Σημερα εγω βοηθησα ενα πιτσιρικα καπου 22χρονων στις πιεσεις στηθους 100@10 επαναληψεις, στις τρεις τελευταίες χρειάστηκα. Σκεφτομαι το upper/lower, να το αντικαταστησω για κανενα μηνα σε προπονηση για ολο το σωμα. Απλα σκεφτηκα να υπαρχει σε κάθε μερα μια βαρια ασκηση οπως σκουοτ, πιεσεις στηθους και μετα να ακολουθουνε οι αλλες μυικες ομαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 vapir αν ξαναβάλεις φώτο προόδου με τόσο γρήγορο καθάρισμα, θα κατέβω και θα σε χτυπήσω μπορεί να τρώω σαν ψυχοπαθής στον όγκο (έτσι μ είπε ένας φίλος) αλλα όταν κάνω αποφασίσω να γραμμώσω το θέμα έχει τελειώσει αυτό που βλέπω είναι πως η αερόβια με βοηθάει , όχι επειδή καίω θερμίδες @@ , αλλα επειδή το σώμα βρίσκει στην χαμένη του οξυγόνωση και νιώθω τον μεταβολισμό μου μονίμως ψηλά . Μέσα σε όλη τη μέρα νιώθω ενέργεια και το βράδυ κοιμάμαι αμέσως, με το που θα ξαπλώσω στα 5 λεπτά κοιμάμαι που αυτό είναι το ιδανικό για εμένα. Πραγματική φωτο προόδου θα παίξει εκεί τον Ιούλιο που θα έχω πέσει αρκετά σε bf , σκοπεύω να κάνω cut + maintain (το οποίο θα κρατάει 1 εβδομάδα πχ) για να μη κρασάρω όπως πέρσι που ναι μεν γράμμωσα αλλα φλάταρα κ ένιωσα σαν τον θάνατο που περπατάει στο peak μου και δεν το ευχαριστήθικα. Θα φροντίσω να κάνω σωστά refeed σε off μέρα και να γεμίζω τους μυς όταν φλατάρω και γενικότερα θα χρησιμοποιήσω κάθε λάθος που έκανα πέρσι προς όφελος μου φέτος Το πόσα κιλά θα φτάσω θα δείξει βέβαια , όσα χρειαστεί για να δω πεντακάθαρο 6pack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Πολυ ξυλο λεμε στου σακου. nsfw 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 εμένα το σώμα μου με το αερόβιο γιατί δεν ανεβάζει ψηλά τον μεταβολικό δείκτη και προτιμάει να καίει μυικό γλυκογόνο από ότι λίπος.......@#%$#^&%^$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Πολυ ξυλο λεμε στου σακου. nsfw χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ωραίος εμένα το σώμα μου με το αερόβιο γιατί δεν ανεβάζει ψηλά τον μεταβολικό δείκτη και προτιμάει να καίει μυικό γλυκογόνο από ότι λίπος.......@#%$#^&%^$ λόγο θυρεοειδή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ωραίος λόγο θυρεοειδή ? λείπει και o bosei να μας πει άποψη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 λείπει και o bosei να μας πει άποψη α δεν έχεις βρει ακόμα τι φταίει ? :/ νομίζω πάντως πως υψηλή θυρορμόνη + αρκετό αερόβιο = σοβαρός καταβολισμός είχες πει οτι ήθελες να ρυθμίσεις τον μεταβολισμό σου στο καλύτερο δυνατό οπότε είχες ζητήσει απο τον γιατρό να σου χορηγήσει την βέλτιστη ποσότητα τ3/4 , μπας κ όντως είναι υπερβολικά ψηλά ? άτομα με γνώσεις στο bodybuilding μου έχουν πει πως το τ3 χωρίς φάρμακα μπορεί να φάει τους μυς σου στην κυριολεξία(το είχαν δοκιμάσει πολλοί natural που πήγαιναν για αγώνες κ ήταν fail ) , ιδικά αν πάρεις μεγαλύτερη δόση απο το normal και το normal απο άτομο σε άτομο διαφέρει , διάβαζα σε ένα ιατρικό forum που είχα βρει με googlάρισμα όταν νόμιζα οτι είχα θέμα με τον θυρεοειδή μου και έλεγαν πως 50mcg t3 σε κάποιους δουλεύουν όπως τα 25mcg σε κάποιους άλλους θυμάμαι πριν καιρό είχες βάλει φωτογραφίες που είχες γραμμώσει πολύ τουμπανέ, τότε είχες ρυθμιστεί κομπλέ? ο bosei πάντως φαίνεται να έχει ρυθμιστεί κομπλέ ! δεν τον ρωτάς σε ποιο γιατρό πάει μπας κ βρεις καμια άκρη ? απότι θυμάμαι ο δικός σου ήταν λίγο ότι νάνε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αποφάσισα να μειώσω το συμπλήρωμα από 3 σκουπ την μέρα σε 2 σκουπ (μέρες προπόνησης) και 1 σκουπ (rest days). Έφτασα 88 κιλά κοντά.. και καλά θα έκανα recomp στα 85... τουλάχιστον δυνάμωσα και τα 100x5 squat τα βγάζω άνετα πλέον, χαμηλά και αργά. Καλά κάτι τροχαλίες κτλ μηχανήματα τα έχω τερματίσει πλέον.. δεν θυμάμαι μηχάνημα που να μην βάζω max κιλά στις 8 επαναλήψεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 α δεν έχεις βρει ακόμα τι φταίει ? :/ νομίζω πάντως πως υψηλή θυρορμόνη + αρκετό αερόβιο = σοβαρός καταβολισμός είχες πει οτι ήθελες να ρυθμίσεις τον μεταβολισμό σου στο καλύτερο δυνατό οπότε είχες ζητήσει απο τον γιατρό να σου χορηγήσει την βέλτιστη ποσότητα τ3/4 , μπας κ όντως είναι υπερβολικά ψηλά ? άτομα με γνώσεις στο bodybuilding μου έχουν πει πως το τ3 χωρίς φάρμακα μπορεί να φάει τους μυς σου στην κυριολεξία(το είχαν δοκιμάσει πολλοί natural που πήγαιναν για αγώνες κ ήταν fail ) , ιδικά αν πάρεις μεγαλύτερη δόση απο το normal και το normal απο άτομο σε άτομο διαφέρει , διάβαζα σε ένα ιατρικό forum που είχα βρει με googlάρισμα όταν νόμιζα οτι είχα θέμα με τον θυρεοειδή μου και έλεγαν πως 50mcg t3 σε κάποιους δουλεύουν όπως τα 25mcg σε κάποιους άλλους θυμάμαι πριν καιρό είχες βάλει φωτογραφίες που είχες γραμμώσει πολύ τουμπανέ, τότε είχες ρυθμιστεί κομπλέ? ο bosei πάντως φαίνεται να έχει ρυθμιστεί κομπλέ ! δεν τον ρωτάς σε ποιο γιατρό πάει μπας κ βρεις καμια άκρη ? απότι θυμάμαι ο δικός σου ήταν λίγο ότι νάνε ... και ακόμα ό,τι να ναι είναι ... 3.41 έχω TSH και κάνω χρήση τ4 και μόνο. τον Ιανουάρη ήμουν στα 5.97 TSH τα άτομα με γνώσεις bb δν σου έχουν δώσει να καταλάβεις κάτι; τώρα έχω επανάληψη τον Ιούνη και θα αρχίσω πάλι να κάνω χρήση L-Tyrosine γιατί νομίζω βοηθάει τους νευροδιαβιβαστές μου τουλ. έριξα την τιμή. Θα πάρω από τέλη Απριλίου έως τέλη Μαϊου ξανά τυροσίνη και μέσα Ιουνίου θα κάνω επενέλεγχο της TSH 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 τα άτομα με γνώσεις bb δν σου έχουν δώσει να καταλάβεις κάτι; ναι , οτι τ3 χωρίς αναβολικά = muscle loss αλλα οκ δεν ξέρω τι ποσότητες μπορεί να έπαιρναν ούτε παίρνω της μετρητής αυτά που λένε ακόμα κ αν έχουν κατεβάσει πολλούς αθλητές κ έχουν δεκαετίες στην πλάτη. Ο μόνος που θα εμπιστευόμουν σε τέτοια θέματα θα ήταν ενας καλός γιατρός , αλλα που να τον βρεις ...εδώ ο άλλος ήταν διευθυντής νοσοκομείου σε ένα νησί κ δεν ήταν καν γιατρός xD μακάρι να έβρισκες ένα γιατρό της προκοπής , μου φαίνεται απο αυτό βασανίζεσαι γιατι αν τρως / προπονείσαι και ξεκουράζεσαι σωστά δεν βλέπω πως θα μπορούσε να σου κάνει κακό η αερόβια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 και ακόμα ό,τι να ναι είναι ... 3.41 έχω TSH και κάνω χρήση τ4 και μόνο. τον Ιανουάρη ήμουν στα 5.97 TSH τα άτομα με γνώσεις bb δν σου έχουν δώσει να καταλάβεις κάτι; τώρα έχω επανάληψη τον Ιούνη και θα αρχίσω πάλι να κάνω χρήση L-Tyrosine γιατί νομίζω βοηθάει τους νευροδιαβιβαστές μου τουλ. έριξα την τιμή. Θα πάρω από τέλη Απριλίου έως τέλη Μαϊου ξανά τυροσίνη και μέσα Ιουνίου θα κάνω επενέλεγχο της TSH Να πω την βλακεία μου; Το tsh σου είναι φυσιολογικό αν δεν τον έχεις βγάλει τον θυρεοειδή , γιατί θες να το ρίξεις και άλλο ; Ελεύθερο τ3,Τ4 πως είσαι; Είσαι δεν είσαι Αθήνα κάποια στιγμή πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού με τον Τσίγκο (google it ) ειλικρινά θα σε βοηθήσει έστω και για μία επίσκεψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μετα απο 3 μερες αποχη (που μου φανηκαν αιωνιοτητα) ξανα γυμναστηρι.Ξεκινησα λιγο βαρυς, ισως εφταιγαν τα pullups στην αρχη, ενιωθα οτι δεν θα παω καλα σημερα, τελικα μετα απο καποιο σημειο πηρα τα πανω μου, ανεβασα κιλα δι-τρι και ευχαριστηθηκα τα 3 σετ 21, με πιανει απιστευτα και μπηκε πλεον μονιμα στην θεση της στραβομπαρας οπου νιωθω πιεση στους καρπους στα πολλα κιλα. Επισης εβγαλα και την κωπηλατικη στο μηχανημα, την κανω με αλτηρες πλεον, και εδω νιωθω λιγοτερη πιεση στην μεση.Αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ¨Ηρθε και το MyAmino Complex Εδώ φώτος... http://imgur.com/a/WXqT1 Εντυπώσεις από Τετάρτη αν θυμηθώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις