Mikeasdf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μια χαρα! Το γυμνασμενο κορμι δειχνει πιο ωραια σε ψηλα ατομα.Εγω μαλλον κρατουσα ομπρελλα οταν μοιραζε υψος ο θεος 1,75 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μια χαρά είσαι κ συ φίλος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εχουμε καποια προταση για λιποδιαλυτες απο το φαρμακειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εχουμε καποια προταση για λιποδιαλυτες απο το φαρμακειο? Να τρεχεις απο μπροστα πολλες φορες 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Retro Κοιτούσα κατι φώτος σήμερα και έπεσα σε αυτή .. unnamed.png Λιγο πάνω απο τα 20 - σχεδόν μια 20ετια πίσω Σκεφτείτε μόνο όσα λέμε εδώ σήμερα για πρωτεΐνες υδατάνθρακες λιπαρά προπονήσεις προγράμματα και χιλια δυο άλλα , από πότε τα εφάρμοζα στην πράξη, γι αυτό είμαι λίγο αυστηρός με τους γουγλολογους που τα ξέρουν όλα. Πως περνάνε τα χρόνια έτσι ρε φίλε πωωω με έπιασε μελαγχολία ... ! Hiii Girl Χαχαχαχαχαχαχα Ωρέ Μaus μην μελαγχολείς ,φιλοσόφησέ το.... http://www.inred.gr/o-politimos-chronos-ton-orimon-anthropon/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 3 ερωτήσεις που πιθανόν έχουν απαντηθεί αλλά είναι τόσες πολλές οι σελίδες στο παρών θέμα που δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες! 1) Πόση ώρα πρέπει να διαρκεί η προπόνηση με τα βάρη; Σε αυτήν την ώρα συμπεριλαμβάνονται και τα διαλλείματα ανάμεσα στα set; Άλλοι λένε 1 ώρα, άλλοι 1:30 ώρα και άλλοι 45 λεπτά. 2) Τι να τρώω πριν το γυμναστήριο για ενέργεια; Τα 200γρ. γιαούρτι (2%) και το τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών νομίζω πως δεν μου αρκούν αφού μετά από κανα 40λεπτο είμαι "ψόφιος" . 3) 5-6 φορές προπόνηση/εβδομάδα (με βάρη κυρίως) είναι καλά ή υπερβολικά; Περίπου 1:30 ώρα (συμπ. διαλείμματα ανάμεσα στα set) Ευχαριστώ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 τεοκος Ωραιο !! ---- Παρτε και μια άριστη εκτέλεση σκουωτ https://youtu.be/yaiVgAuShlU α ρε θείο γαμώτο , τι σου εκανε η μεσουλα σου και της ξηγιεσαι ετσι τωρα στα γεράματα ?!! ---------- Το λεπον , με αυτά και ενα σακουλάκι τέτοιο συν μια ντομάτα ενα καρότο ενα κρεμμύδι τυρί τριμμένο , ρίγανη πιπέρι και να το αποτέλεσμα !! Για το ΄΄κατι ψήνετε΄΄ είμαι !! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 @Maus Βλέπω ανέβασες βίντεο για τα τέλεια squats και κωλοχάρηκα. Χαχαχαχα. Μου ήρθε ξαφνικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Retro Κοιτούσα κατι φώτος σήμερα και έπεσα σε αυτή .. unnamed.png Λιγο πάνω απο τα 20 - σχεδόν μια 20ετια πίσω Σκεφτείτε μόνο όσα λέμε εδώ σήμερα για πρωτεΐνες υδατάνθρακες λιπαρά προπονήσεις προγράμματα και χιλια δυο άλλα , από πότε τα εφάρμοζα στην πράξη, γι αυτό είμαι λίγο αυστηρός με τους γουγλολογους που τα ξέρουν όλα. Πως περνάνε τα χρόνια έτσι ρε φίλε πωωω με έπιασε μελαγχολία ... ! Hiii Girl Χαχαχαχαχαχαχα Πωπω θα με κανεις πουστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Κοιτατε τι σατανα εφερε η κοπελα μου σπιτι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το ξέρατε ότι υπάρχει Μερέντα από σοκολάτα υγείας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Κοιτατε τι σατανα εφερε η κοπελα μου σπιτι. damn ... παίζει να είναι απο τα χειρότερα combo για κάποιον που θα φάει όσο γουστάρει κ δεν ξέρει τι τρώει Το ξέρατε ότι υπάρχει Μερέντα από σοκολάτα υγείας; όχι αλλα όποτε μου τελειώνει η στέβια κάτι τέτοιο τρώω στο πρωινό μου (κακάο-γάλα-βανίλια-φουντούκι) xD............................. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 damn ... παίζει να είναι απο τα χειρότερα combo για κάποιον που θα φάει όσο γουστάρει κ δεν ξέρει τι τρώει όχι αλλα όποτε μου τελειώνει η στέβια κάτι τέτοιο τρώω στο πρωινό μου (κακάο-γάλα-βανίλια-φουντούκι) xD............................. Ειναι καλο. Μεχρι στιγμης το ταχίνι κακαο τα σπαει. Αυτο το χω για καμια δυσκολη στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ειναι καλο. Μεχρι στιγμης το ταχίνι κακαο τα σπαει. Αυτο το χω για καμια δυσκολη στιγμη. ε απο γεύση θα γαμάει κ για εμάς π ξέρουμε τι τρώμε επίσης κομπλέ , αλλα φαντάσου να το πάρει κάποιος που τρώει τη μερέντα καθημερινά με το κουτάλι .. γνωρίζω άτομο που ήθελε να τρώει υγιεινά και πήρε ταχίνι κ το έτρωγε με το κουτάλι της σούπας , φαντάσου για να έχει τέτοια ευκολία με εκείνο π σε λιγώνει σκέτο πως θα έτρωγε κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το ξέρατε ότι υπάρχει Μερέντα από σοκολάτα υγείας; Ναι ,αυτη τρώω όλο το χειμώνα,βέβαια πρεπει να εχει πολύ ζάχαρη, αλλα εγω εχω πρόβλημα με τις σοκολάτες και κυρίως τις γάλακτος , μου κανουν πολλά σπυριά , με τη συγκεκριμένη δεν ειχα πρόβλημα μάλλον επειδή έχει λιγότερο βούτυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις