TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Nα ξεφύγουμε λίγο από τους κώλους και να δούμε κανένα βυζί; αχαχαχα και γαμώ τα ντεκολτέ pretty brah xD 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 To bodybuilding.gr ειναι down? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 επιτελους 40kg weighted chin ups !!! 1 rep !! ετσι ολο και ποιο κοντα στο one arm chin ups 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τι ειναι αυτο ρε ? ποοοοο Αυτη που εβαλες ειναι τοσο φυσικη οσο εγω ειμαι μπαλαρινα . Συνεχίζοντας στο κλίμα του θρεντ, την jen selter την έχετε υπόψιν σας φαντάζομαι,ε ; Aκόμα και όχι, καταλαβαίνετε για ποιο σημείο του σώματος της έγινε γνωστή Aυτή Δήμητρα κινείται λες στο από πάνω μοτίβο; Πείνα και αερόβιο; Η selter ειναι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 καλή φάση , ας έρθει να με δει στο τέλος της γράμμωσης να μου πει οτι έχω καταβολισει μυς να γελάνε κ οι πέτρες γιαυτό λέμε πως καλύτερα να κάνεις κάτι στην πράξη πριν αρχίσεις τα copy paste απο το internet (μη το πάρεις στραβά , δεν λέω για εσένα προσωπικά , γενικά) συμβουλή μου δες μόνος σου τι σε φτιάχνει κ κάνε το , μην ακούς τόσο τυφλά τον καθένα Νικ αποψη σου. Αλλα αυτος ο ανθρωπος προπονει πολλους διαφορετικους σωματοτυπους, αρα πρεπει να χει πιο σωστη αποψη απο μενα και σενα. Εσυ ακουσες το σωμα σου κι οταν εκανες κάθε μερα χερια, δεν παει να πει οτι ειναι σωστο. Που ετσι αποδείχτηκε. Απλα δεν το εβλεπες γιατι εχεις ηδη σχηματισμενα χερια, αν δεν ειχες τοτε θα σε προβληματιζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Νικ αποψη σου. Αλλα αυτος ο ανθρωπος προπονει πολλους διαφορετικους σωματοτυπους, αρα πρεπει να χει πιο σωστη αποψη απο μενα και σενα. Εσυ ακουσες το σωμα σου κι οταν εκανες κάθε μερα χερια, δεν παει να πει οτι ειναι σωστο. Που ετσι αποδείχτηκε. Απλα δεν το εβλεπες γιατι εχεις ηδη σχηματισμενα χερια, αν δεν ειχες τοτε θα σε προβληματιζε όχι , για εμένα , για το σώμα μου η δική μου άποψη είναι η σωστή . δεν "άκουσα το σώμα μου κ έκανα κάθε μέρα χέρια κ αποδείχτηκε οτι δεν ηταν σωστό", δοκίμασα κάτι που ήξερα οτι είναι λάθος να δω αν όντως έχει αρνητικό αποτέλεσμα επειδή υπάρχουν άτομα π το προτείνουν , το είχα γράψει στο post μου. Τα χέρια μου δεν υπήρχε περίπτωση να χαλάσουν , ακόμα κ αν σταματούσα να τα προπονώ για κανα χρόνο θα μπορούσα να τα φέρω στην ίδια κατάσταση σε πολύ μικρό διάστημα, οπότε δεν υπήρχε κάποιος φόβος αυτό σου εξηγώ , πως ότι κ να πει ο καθένας τα δοκιμάζω όλα πάνω μου κ βλέπω στην πράξη τι ειναι αλήθεια κ τι παραμύθια οπότε κ ο θεός ο ίδιος να κατέβει δεν μ αλλάζει γνώμη. Τώρα για το πόσους και ποιος προπονεί ο συγκεκριμένος και όλοι της φάσης του μ είναι απολύτως αδιάφορο όσο το αποτέλεσμα πάνω μου μιλάει μόνο του, δεν γραμμώνω πρώτη φορά..και σίγουρα δεν έχω πρόθεση να πετάξω λεφτά σε συμπληρώματα Τι ειναι αυτο ρε ? ποοοοο στοίχημα οτι ποιο πολύ σε έφτιαξε το τακούνι παρά η κολάρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 στοίχημα οτι ποιο πολύ σε έφτιαξε το τακούνι παρά η κολάρα Ισχυει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μαργαριτόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι έκλεισα πνευμονολόγο αύριο .... εσύ σε αυτόν που πήγες σου είπε για παύση οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αντε ρε Δημητρα αργησες κιολας αλλα καλλιο αργα που λενε...κι εγω απο χτες εχω τρελο συναχι. Καλα μια βδομαδα τωρα μ εχει παει...πρωτα στομαχι, μετα πνευμονες, τωρα και μυξες...αυτες μου λειπαν Δε μου το πε ρε συ απο μονη μου δε πηγαινα! Αφου εχω τρελο βηχα, και νιωθω κουραση στο στηθος μου. Οχι για αθλητικη δραστηριοτητα, και το περπατημα με κουραζει τωρα. Περυσι που ειχα παθει παλι βροχιτιδα μου χε πει μια βδομαδα να μαι καλα και μετα να επιστρεψω. Ενταξει λιγος βηχας μενει για καιρο αλλα αυτο εφοσον εχεις κανει την αγωγη δεν ειναι θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αντε ρε Δημητρα αργησες κιολας αλλα καλλιο αργα που λενε...κι εγω απο χτες εχω τρελο συναχι. Καλα μια βδομαδα τωρα μ εχει παει...πρωτα στομαχι, μετα πνευμονες, τωρα και μυξες...αυτες μου λειπαν Δε μου το πε ρε συ απο μονη μου δε πηγαινα! Αφου εχω τρελο βηχα, και νιωθω κουραση στο στηθος μου. Οχι για αθλητικη δραστηριοτητα, και το περπατημα με κουραζει τωρα. Περυσι που ειχα παθει παλι βροχιτιδα μου χε πει μια βδομαδα να μαι καλα και μετα να επιστρεψω. Ενταξει λιγος βηχας μενει για καιρο αλλα αυτο εφοσον εχεις κανει την αγωγη δεν ειναι θεμα o βήχας είναι πολύ βαθύς για μένα, χτυπάει μέχρι και πλάτη για αυτό θορυβήθηκα και έκλεισα ραντεβού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Καλα εκανες ρε συ, μηπως εχεις ακροαστικα. Να μας πεις νεα αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Καλα εκανες ρε συ, μηπως εχεις ακροαστικα. Να μας πεις νεα αυριο θα σε πω νέα σίγουρα, σήμερα λέω να πάω μια προπόνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Σημερα πηγα γυμναστηριο νωρις (10.00) και πετυχα μια κοπελα που δεν την ειχα ξαναδει, ισως πηγαινει παντα τοσο νωρις ισως ξεκινησε τωρα. Πηγαιναμε στο ιδιο γυμναστηριο το '99 (17 χρονια ελεος) πρεπει να τα γυρω στα 25-30 τοτε, κοντουλα, ωραιο σωμα, με τους κοιλιακους της, τις προβολες της τον διαδρομο, δεν μιλουσαμε περα απο ενα γεια αλλα ηταν "σκυλι" στο γυμναστηριο. Τοσα χρονια σπανια την εβλεπα εξω, την ειδα σημερα και ηταν σαν να επεστρεψα πισω στον χρονο, περιεργο συναισθημα, συνηθως βλεπεις καποιον και εχει αλλαξει αρκετα (συνηθως προς το χειροτερο) ιδια και απαραλλακτη στο σωμα ακομα και στο προσωπο. Παλι την πετυχα να κανει κοιλιακους και προβολες, δεν μου δωθηκε η ευκαιρια να της μιλησω, αν την ξαναπετυχω θα τις πω απο που την θυμαμαι και οτι δεν αλλαξε καθολου...Ποτε δεν κανω κοπλιμεντα κτλ αλλα επειδη το πιστευω 100% και λογικα θα το χαρει θα της το πω. Μπραβο της... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 θα σε πω νέα σίγουρα, σήμερα λέω να πάω μια προπόνηση Εγω λεω να κατσεις στ αυγα σου αλλα το βλεπω να πηγαινει στο βροντο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εγω λεω να κατσεις στ αυγα σου αλλα το βλεπω να πηγαινει στο βροντο ρε συ βγάζω συνέχεια φλέματα και ντρέπομαι να πάω στο γυμ. Ελπίζω να περάσουν σε καμιά ώρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις