alex_000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι όποιος πάθει σοβαρό θέμα με την μέση (όχι μυικό), δεν θα ρωτάει αν θα πάει σε ορθοπεδικό η όχι.. θα φύγει σφαίρα γιατί θα είναι σαν σίγμα τελικό. Αν παίρνουμε σοβαρά τα βάρη είναι στο πρόγραμμα 1-2 πομέσες το χρόνο (μέχρι και λέξη έφτιαξα). Εγώ προσωπικά δεν πηγαίνω σε γιατρό για τέτοια μικρο θέματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τις ταρζανιες τις κακές εκτελέσεις και τα άσκοπα ρίσκα (deadlift), αλλά για εμένα, όπως και τους περισσότερους εδώ, ακόμα και όλα σωστά, εκτελέσεις σωστές και 8-10 επαναλήψεις τα κιλά πάλι είναι αρκετά... που και πού γίνεται καμιά στραβή. ------------------- Γιάννη, Δήμητρα mike αν θέλετε καμιά προπόνηση την Κυριακή θα είμαι Σαλονικα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2016 από alex_000 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι όποιος πάθει σοβαρό θέμα με την μέση (όχι μυικό), δεν θα ρωτάει αν θα πάει σε ορθοπεδικό η όχι.. θα φύγει σφαίρα. Αν παίρνουμε σοβαρά τα βάρη είναι στο πρόγραμμα 1-2 πομέσες το χρόνο (μέχρι και λέξη έφτιαξα). Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τις ταρζανιες τις κακές εκτέλεσης και τα άσκοπα ρίσκα, αλλά για εμένα που 8-10 10 επαναλήψεις κάνω, όχι πιο κάτω τα κιλά πάλι είναι αρκετά... που και πού γίνεται καμιά στραβή. Και αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω έλλειψης συγκέντρωσης φαντάζομαι. Γιατί εγώ κάπως έτσι την έπαθα. BTW θυμήθηκα αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δεν νομίζω φίλε. Και συγκέντρωση σωστή και ζέσταμα σωστό κτλ.. βάρη σηκώνουμε και shrugs να κάνεις που δεν πιάνουν μέση αν είναι με 50κιλους αλτήρες από τις 100 φορές που κάνεις το χρόνο 1 θα είναι κακία στιγμή και θα πιαστεί η μέση σου όταν τους σηκώνεις... Είναι φυσιολογικό. Αν ο άλλος που κάνει με 20 κιλους θα σου πει "μα δεν παθαίνω ποτέ τίποτα", γιατί η τεχνική μου είναι άριστη κτλ κτλ.. αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα σε επίπεδο που θα καταλάβει τι εννοώ. Ο Γιαννής πχ παλιά έλεγε "δεν κάνω ζέσταμα" δεν έβλεπε τον λόγο, το θεωρούσε άχρηστο κτλ. Τα κιλά όμως που έκανε τότε ήταν κιλά για ζέσταμα + δεν πιεζόταν όσο έπρεπε όποτε καταλάβαινα γιατί το έλεγε και δεν άνοιγα συζήτηση. Γιαννή ήδη σε περιμένω τούμπανο όταν σε ξαναδώ τώρα που άρχισες gym ελπίζω να μην παρεξηγιέσαι. Όλοι μαθαίνουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Arcoxia top... Καλη αναρρωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Τελικα τοσα χρονια γυμναστικης και ακομα το σωμα κανει τα δικα του παιχνιδια... Πολλες φορες νιωθω λιγο down πριν την γυμναστικη η στα πρωτα λεπτα αλλα βγαινει μια χαρα και με καλυτερες επιδοσεις... Υποψιαζομαι οτι χαραμιζω 1-2 σετ στις πιεσεις παγκου, πως σας φαινεται η προοδος των κιλων. 1ο 10 50 2ο 10 65 3ο 8 70 4ο 8 82,5 Μηπως μετα απο καλο ζεσταμα (μεταξυ αλλων κανω και ενα σετ χωρις βαρη και ενα 10αρι με πχ 40 κιλα) να ξεκιναω απο 60? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Νομίζω κουράζεσαι πολύ πριν το main set θα προτιμούσα πχ Ζέσταμα 20 - άδεια μπάρα 10 - 40 κιλά 3 - 60 κιλά 3 - 75 κιλά και μετά main σετ θα μπεις max κιλά (82.5) ότι επαναλήψεις θες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Φιλε το ξέρεις οτι αφου κανεις 8 αρα τα 80+ τοτε εχεις 6 τα 90 , 3 τα 100 και μονη τα 110 ! ?? Μπραβο ρε θηριο πολυ δυνατος , που να παρεις μπρος κι ολας .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ηθελα να ρωτησω Maus αν με 8 στα 82.5 αν βγαινει 1 στα 100 (ηταν το ρεκορ μου την δευτερη φορα που εδωσα πανελληνιες,μετα φοιτητης δεν ειχα ποτε καποιον φιλο η γυμναστη που να ενδιαφερεται και χαλαρωσα τα κιλα) αλλα λεω θα μου πεις να μην σκεφτομαι ετσι! Το οτι μπορω να κανω τοσα κιλα επαιξε τεραστιο ρολο το bodyweight training...Σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα πριν 2 χρονια... Αlex μπερδευτηκα με τα 3 αρια...εννοεις 3 σετ η 3 επαναληψεις?τι κερδιζω με 3 επαναληψεις στα 60kg? Τουλαχιστον για κανα μηνα ακομα λεω κανω 4 σετ 10-8 επαναληψεις, λεω να μην ριξω επαναληψεις και να αυξησω κιλα τουλαχιστον οσο βλεπω οτι σε καθε προπονηση υπαρχει βελτιωση. 23/2 εβγαλα 8 στις 65 (προφανως μπορουσα περισσοτερα αλλα ηταν πολυ αρχη)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αlex μπερδευτηκα με τα 3 αρια...εννοεις 3 σετ η 3 επαναληψεις?τι κερδιζω με 3 επαναληψεις στα 60kg? (1) κάνεις ζέσταμα (2) δεν κουράζεσαι έτσι μπαίνεις τελείως ζεστός αλλά και ξεκούραστος στο main set. αν κάνεις 8χ70 δεν γίνεται να αποδώσεις τα μέγιστα στα 82.5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 εννοείται οτι βγαινουν τα 100 ~ ο κανονας στον πάγκο ειναι (οκ υπαρχουν και εξαιρέσεις φυσικά) πως κάθε 10 κιλα που ανεβάζουμε να πέφτουμε 3 επαναλήψεις ! 9 φορες τα 80 σημαίνει 6 τα 90 και 3 τα 100 ! αν οχι 3 τότε 1 την έχεις 100% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Γιάννη, Δήμητρα mike αν θέλετε καμιά προπόνηση την Κυριακή θα είμαι Σαλονικα. Εγω ειμαι μεσα! Αρκει να βρουμε γυμναστηριο που να μας βολεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Περαστικα σου gon! Σημερα η δικια μου προπονηση ηταν στη πισινα, πηγε καλα. Σαουνα μετα, μπανακι και φαγητο στο τζιμ https://www.dropbox.com/s/qql6k7cqnvihnxx/photo%2011-3-16%2C%204%2005%2019%20%CE%BC%CE%BC.jpg?dl=0 Γυρισα πριν λιγο πολυ ευχαριστημενη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Περαστικα σου gon! Σημερα η δικια μου προπονηση ηταν στη πισινα, πηγε καλα. Σαουνα μετα, μπανακι και φαγητο στο τζιμ https://www.dropbox.com/s/qql6k7cqnvihnxx/photo%2011-3-16%2C%204%2005%2019%20%CE%BC%CE%BC.jpg?dl=0 Γυρισα πριν λιγο πολυ ευχαριστημενη Και εγω αν ειχα τον ελευθερο σου χρονο να δεις ποσο ευχαριστημενος θα ημουν οουυουυουο. Σε ζηλευω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Τη παλευω ρε Φωτη...να και τωρα τι θα κανω, τριημερο στην αθηνα... Ε μια γλυφαδα, ενα κολωνακι, μια χαλκιδα τη δευτερα... Μια ακομα πισινα Κυριακη μαλλον.. Και καπου κι ενα mall να παρω τα new balance 574... Αυτα, ισα ισα να περνανε οι μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Έλεγα αύριο να πάω να πάρω συμπληρώμα καφεΐνης γιατί τελευτάια νιώθω κουρασμένος κάι ατονος Απλά σκέφτηκα γιατί κάνω βράδυ προπόνησή μήπως μέ επηρεάσει στόν ύπνο,έχει κάποια επίδρασή; 9-11 πάω gym πίο νωρίς είναι γεμάτο κάι δέν μπορω νά συγκεντρωθω μέ κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις