z4rx07 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το thread και ας πώ και την δική μου ιστορία, η οποία κατέμε χαρακτηρίζεται ως successful. Το φεβρουάριο του 2011 άρχισα με πόνο στην καρδιά μου, δυσκολια να αναπνεύσω, πονουσα στο στηθος και ο πονος χτυπουσε στην πλατη. Απελπισμένος επισκέφθηκα το νοσοκομείο όπου μου είπαν ότι δεν έχω τίποτα θα πρέπει να χάσω επειγόντως κιλά. Ήμουν 154 κιλά. Γεγονός είναι ότι έτρωγα άτσαλα, πιτόγυρα κάθε βράδυ, σουβλάκια, πίτσες καφέδες και αναψυκτικά. Τρομοκρατημένος άρχισα να περιορίζω το φαγητό και να πηγαίνω από το σπίτι στο Πανεπιστήμιο σχεδον (3 χιλιομετρα) με τα πόδια. Στην αρχή πηγαινοερχόμουν παντού με το αυτοκινητο. Ούτε τρέξιμο πολύ έκανα, περπάτημα καθε μερα για το μαθημα και μειωμένο φαγητό. Η καθημερινότητά μου είναι γαλατακι πρωινό ελαφρύ με 1.5% λιπαρά, και δύο κριτσίνια με ηλιοσπορο ή ολικής, αναλογα τι βρίσκω στο market. Φρουτακι στις 11-12 το ρπωι, έπειτα ψητό το μεσημέρι (μπιφτέκι, ψάρι) με σαλάτα τριμμενο καρότο αλλά και όσπρια πολλά φακες και ρεβυθια. Το απόγευμα γιαουρτάκι με 2% λιπαρά και το βραδυ ή κανα ψιτό με σαλατα ή απλά φρούτα. Σουβλάκια καθόλου, μονο αν πηγα;ινα με φίλους εξω και παλι κοτοπουλα και μολις 2 σε αριθμό, καθόλου καφέδες, καθόλου ζάχαρη και γλυκίσματα. Μονο φρουτα και ψητά και όσπρια πολλά. Το αποτέλεσμα; Από τα 150 κιλά, έπεσα στα 85 που είμαι τώρα και συνεχίζω, χωράω σε όλες τις κα΄ρεκλες στο Πανεπιστήμιο και δεν φοβάμαι τί θα πεί μια κοπέλα που έρχεται να κάτσει δίπλα μου. Μόνο αρνητικό που κρέμασα και χρειάζεται πλαστική άμεσα. Ποιο είναι αυτό που διδάχθηκα εγώ; Ότι άμα το θέλει κάποιος πολύ, μπορεί να χάσει κιλά. Δεν το επαιρνα απόφαση, μέχρι που ο φόβος μου έφερε την αποφασιστικότητα που μου έλειπε. Μην ακούτε για Super Slim coffe και μαλακίες και υπερηφανεύονται ότι έχασα τέσσερα και 10 ολοκληρα κιλά. Μέσα σε ένα χρόνο έχασα 69 κιλά. Έφυγαν από πάνω μου και νιώθω ελεύθερος. Εύχομαι σε καθε insomniac που αντιμετωπίζει προβλημα με το παχος του να το αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Το νήμα είναι για fitness και όχι για δίαιτα, αλλά παρόλ' αυτά WOW. ή μάλλον γράφω βλακείες. Fitness και δίαιτα πάνε μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Το νήμα είναι για fitness και όχι για δίαιτα, αλλά παρόλ' αυτά WOW. ή μάλλον γράφω βλακείες. Fitness και δίαιτα πάνε μαζί. Eννοειται πως fitness και διαιτα πανε μαζι. Η διατροφη ειναι απιστευτα σημαντικη και παιζει τεραστιο ρολο στην διαμορφωση των μυων και του σωματος σου γενικα. Να σου πω εγω,επι 2-3 χρονια σερι ξε....ζομουν στην γυμναστικη καθε μερα.Και μετα απο την γυμναστικη ετρωγα 3 πιτες και 2 κρεπες.Παρ'οτι η καθημερινη μου γυμναστικη ηταν 3-4 ωρες,λογω του οτι ετρωγα οτι να ναι και οποτε να ναι,ειχα φουλ κοιλια και δεν εδειχνα γυμνασμενος.Οταν αρχισα να προσεχω την διατροφη μου (να μην τρωω αργα το βραδυ και τοσο πολυ),το σωμα μου πραγματικα αλλαξε απιστευτα γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koproskylo1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 @z4rx07 συγχαρητήρια για την τεράστια αλλαγή σου όποτε μπορέσειs ενημέρωσε για το κόστος που έχει μια τέτοια επέμβαση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balander10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Καταρχήν μπράβο στους παραπάνω φίλους. Προσωπικά έβαλα αρκετά κιλά τα τελευταία χρόνια (έφτασα 95 κιλα, 1.84, 33 ετών) αλλά έχω κανά δίμηνο που ξαναπάω γυμναστήριο και τα έριξα ήδη ξανά στα 85 με απλά προσεκτική διατροφή και 3-4 μέρες την εβδομάδα βάρη. Στόχος είναι τα 78-79-80 όπως ήμουν και παλιότερα. Απλά τρώω ότι θέλω το πρωί πριν πάω δουλειά και στη δουλειά και με ρέγουλα το μεσημέρι όσον αφορά στο ψωμί.. Μετά το μεσημεριανό μόνο φρούτα (μανταρίνια, πορτοκάλια, μπανάνες κλπ) και τίποτα άλλο αυστηρά. Γυμναστήριο 1-1.30 ώρα τη φορά με all around άσκηση με λίγα κιλα στοχεύοντας σε γράμμωση και όχι σε όγκο (έχω καλό μυικό τόνο). Η αλήθεια είναι πως βράδια σαν αυτό πεινάω σαν λύκος αλλά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο. ^^ Επειδή το καλοκαίρι πήγαινα και για τρέξιμο παρεμπιπτόντως πρέπει να πω πως τώρα με γυμναστήριο και προσεκτική διατροφή χάνω εξαρετικά γρηγορότερα κιλα σε σχέση με σκέτο τρέξιμο. Και έτρεχα 7-8 χλμ μέρα παρά μέρα αν όχι κάθε απόγευμα. ^^ Φοβάμαι μην κάνω τίποτα ραγάδες στο μεταξύ επειδή τα χάνω γρήγορα. Εχω πάρει κάτι ενυδατικές/αναπλαστικές κρέμες για κοιλιά κλπ αλλά αν έχει κανείς καμιά καλύτερη ιδέα ρίξτε την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον Ηθελα καινουργιο προγραμμα γυμναστικης, επειδη ειχα βαρεθει το παλαιο. Ξαφνικα βρήκα ενα pdf απο mens health (101 best exercises 2012) και το κανω μερικες ασκησεις απο αυτο εδω και 4 ημερες. Ενα πραγμα εχω να πω "φλεβες, φλεβες παντου"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον Ηθελα καινουργιο προγραμμα γυμναστικης, επειδη ειχα βαρεθει το παλαιο. Ξαφνικα βρήκα ενα pdf απο mens health (101 best exercises 2012) και το κανω μερικες ασκησεις απο αυτο εδω και 4 ημερες. Ενα πραγμα εχω να πω "φλεβες, φλεβες παντου"... Δεχομαστε και pm.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ηρθε η ωρα να ρωτησω κατι που σκεφτομουν τον τελευταιο καιρο που ξεκινησα το καταραμενο γυμναστηριο (ναι , το αγαπαω) τεσπα , κατα ποσο η διατηρηση συγκεκριμενης ωρα στην ασκηση παιζει ρολο στην αποτελεσματικοτητα της? δηλαδη εαν τη μια μερα κανεις γυμναστικη το πρωι και την αλλη το βραδυ , χανεις σε αποτελεσματικοτητα (βαση του οργανισμου) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ? Πασαρε,αμα εχεις την καλοσυνη,το pdf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ηρθε η ωρα να ρωτησω κατι που σκεφτομουν τον τελευταιο καιρο που ξεκινησα το καταραμενο γυμναστηριο (ναι , το αγαπαω) τεσπα , κατα ποσο η διατηρηση συγκεκριμενης ωρα στην ασκηση παιζει ρολο στην αποτελεσματικοτητα της? δηλαδη εαν τη μια μερα κανεις γυμναστικη το πρωι και την αλλη το βραδυ , χανεις σε αποτελεσματικοτητα (βαση του οργανισμου) ? Εξαρτάται από πολλά αυτό που λες γιατί ούτως η αλλιώς κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα έχεις την ίδια "αποτελεσματικότητα" αν αντί για πρωί κάνεις την επόμενη προπόνηση βράδυ. Ο τρόπος να μειώσεις πάντως την πιθανότητα να έχεις μειωμένη απόδοση είναι ο ύπνος και η διατροφή. Αν πας με 6 ώρες ύπνου και ένα μίζερο πρωινό τότε λογικά θα είσαι σαν σκουπίδι στην προπόνηση, αν όμως κοιμηθείς ένα καλό 8ωρο σε συνδυασμό με τουλάχιστον 2 καλά χρονισμένα γεύματα τότε θα έχεις αυξημένη επίδοση απ'ό,τι στην πρώτη περίπτωση. *Βγάζοντας έξω τον παράγοντα ψυχολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το νήμα είναι για fitness και όχι για δίαιτα, αλλά παρόλ' αυτά WOW. ή μάλλον γράφω βλακείες. Fitness και δίαιτα πάνε μαζί. Diet=δίαιτα=διατροφή Go on a diet=κάνω δίαιτα=χάνω κιλά Νομίζω ότι το fitness δεν αφορά την απώλεια κιλών αλλά την επίτευξη του στόχου να είσαι στα κιλά που ταιριάζουν στη σωματοδομή σου. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι χρειάζεται να χάσουν κιλά αλλά είναι και αρκετοί που είναι μια χαρά στα κιλά αλλά εντελώς αγύμναστοι και λίγοι που χρειάζεται να βάλουν κιλά -όπως εγώ δηλαδή αν και στη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να χάσω καναδυο γιατί αν και αδύνατος έχω μαζέψει πολύ κοιλιά (φακινγκ σωματοδομή). Κάποιος ανέφερε παραπάνω για εκγύμναση κοιλιακών. Οι κοιλιακοί είναι μυς και αν τους γυμνάζεις μπορεί να πετύχεις να τους κάνεις "φέτες" αλλά να μη φαίνεται τίποτα λόγω λίπους. Πρώτα πρέπει η κοιλιά να γίνει ίσια -μέσω διατροφής/αεροβικής- και μετά έχει νόημα η εκγύμναση των κοιλιακών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Diet=δίαιτα=διατροφή Go on a diet=κάνω δίαιτα=χάνω κιλά Νομίζω ότι το fitness δεν αφορά την απώλεια κιλών αλλά την επίτευξη του στόχου να είσαι στα κιλά που ταιριάζουν στη σωματοδομή σου. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι χρειάζεται να χάσουν κιλά αλλά είναι και αρκετοί που είναι μια χαρά στα κιλά αλλά εντελώς αγύμναστοι και λίγοι που χρειάζεται να βάλουν κιλά -όπως εγώ δηλαδή αν και στη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να χάσω καναδυο γιατί αν και αδύνατος έχω μαζέψει πολύ κοιλιά (φακινγκ σωματοδομή). Κάποιος ανέφερε παραπάνω για εκγύμναση κοιλιακών. Οι κοιλιακοί είναι μυς και αν τους γυμνάζεις μπορεί να πετύχεις να τους κάνεις "φέτες" αλλά να μη φαίνεται τίποτα λόγω λίπους. Πρώτα πρέπει η κοιλιά να γίνει ίσια -μέσω διατροφής/αεροβικής- και μετά έχει νόημα η εκγύμναση των κοιλιακών. Δεν πάει έτσι...Με αυτό το σκεπτικό αν εγώ έχω ως στόχο τα 80 κιλά τότε καλύτερα να πάω πρώτα στα 80 και μετά ας αρχίσω το γυμναστήριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πασαρε,αμα εχεις την καλοσυνη,το pdf. λοιπον Ηθελα καινουργιο προγραμμα γυμναστικης, επειδη ειχα βαρεθει το παλαιο. Ξαφνικα βρήκα ενα pdf απο mens health (101 best exercises 2012) και το κανω μερικες ασκησεις απο αυτο εδω και 4 ημερες. Ενα πραγμα εχω να πω "φλεβες, φλεβες παντου"... 90 seeders 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Diet=δίαιτα=διατροφή Go on a diet=κάνω δίαιτα=χάνω κιλά Νομίζω ότι το fitness δεν αφορά την απώλεια κιλών αλλά την επίτευξη του στόχου να είσαι στα κιλά που ταιριάζουν στη σωματοδομή σου. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι χρειάζεται να χάσουν κιλά αλλά είναι και αρκετοί που είναι μια χαρά στα κιλά αλλά εντελώς αγύμναστοι και λίγοι που χρειάζεται να βάλουν κιλά -όπως εγώ δηλαδή αν και στη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να χάσω καναδυο γιατί αν και αδύνατος έχω μαζέψει πολύ κοιλιά (φακινγκ σωματοδομή). Κάποιος ανέφερε παραπάνω για εκγύμναση κοιλιακών. Οι κοιλιακοί είναι μυς και αν τους γυμνάζεις μπορεί να πετύχεις να τους κάνεις "φέτες" αλλά να μη φαίνεται τίποτα λόγω λίπους. Πρώτα πρέπει η κοιλιά να γίνει ίσια -μέσω διατροφής/αεροβικής- και μετά έχει νόημα η εκγύμναση των κοιλιακών. Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα το σωστότερο είναι να κανεις αερόβια παράλληλα με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης. Aμα κανεις μονο αερόβια τότε θα χάσεις λίπος αλλα και μυς. Όπως και το αντίθετο, μονο με ασκήσεις ενδυνάμωσης λίγο άμα δεν προσέξεις την διατροφή σου θα πάρεις λίπος. Aσε που άμα χάσεις μυϊκή μάζα μετά θα θέλει τον υπερδιπλάσιο κόπο για να φτιάξεις σώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις