Liverpool89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Γιαννη φαγωθηκες ρε συ με το σμιθ. Οχι να μην κανει.εκει αφου προσπαθει, ας μειωσει κιλα και να νιωθει τον κωλο του να πεταγεται ενω η μεση μπαινει μεσα. Σαν να το λες δεν κανεις. Δοκιμασε μπροστινα σκουοτ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τα Σμιθ Γιάννη να τα αποφεύγεις. Έχει δίκιο ο Λίβερπουλ. Δεν έχουν καμία σχέση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 το σμιθ το συχαίνομαι , ιδικά για squat , είχα δοκιμάσει 1-2 φορές όταν ξεκίναγα κ έκανα 50 ελεύθερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Οταν λες μικρη μπαρα ποια εννοεις ? Πρεπει να χουμε μια που ειναι κατω απο 10κ σκετη , αυτη που εκανα 10+ και η τριτη νομιζω 20ρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το σμιθ ειναι η καλύτερη επιλογή για όσους έχουν πρόβλημα με την τεχνική τους στο σκουοτ αλλα δε θέλουν ούτε να τραυματιστούν κι ούτε να παρατήσουν εντελώς την άσκηση. Μαζί με τις προβολές με τα βάρη ψηλά στους ώμους και στροφή στο κατέβασμα, κάνουν πολύ καλό δίδυμο. Άντε χαλαρώστε λίγο, μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Leg day πάλι σήμερα το πρωί . Πέταξα τα σκουότ από το πρόγραμμα. Ζαλάδα ήταν. Πρόσεχε τα γόνατα,έξω ο κόλος,μπροστά το στήθος κ.λ.π μου σπάγανε τα νεύρα. Όπως μου είχε πει ο Maus σε μένα δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα. Ξανά έβαλα πρέσα και φορτώνω όσο γουστάρω. Βγήκε και γαμώ τις προπονήσεις!! Το κατα ευχαριστήθηκα . Τώρα βεράντα,λιακάδα και smoothie με whey που μόλις έφτιαξα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Απλά κόψε μερικούς πόντους από το βάθος και πάρε τον αέρα στην κοιλιά και όχι στο στήθος. Το butt wink δεν αποφεύγεται τόσο εύκολα. Συνέχισε να επιμένεις στις διατασεις mobility αλλά μπορείς να δουλέψεις και pause squats για να βρεις τη σωστή θέση για σένα. 70 80 κιλά για νέο άντρα δεν είναι τίποτα ειδικά αν τα δουλεύεις κάμποσο καιρό. Αν δεν έχεις ιστορικό και σου είναι άνετα όπως τα είδα δε βλέπω το λόγο να τα ρίξεις παρά μόνο σε pause squats Αυτο ηθελα να καταλαβω, πιστευω οτι μεχρι το σημειο που αρχιζει το butt wink , το squat δεν ειναι κακο... (correct me if i'm wrong) Τα κιλα το ξερω οτι δεν ειναι πολλα αλλα θελω να φτιαξω την τεχνικη γι αυτο δεν τα ανεβαζω αλλο. Θα δοκιμασω και pause squats στο σημειο που καταλαβαινω οτι ξεκιναει το butt wink. Κάνε σε σμιθ και πήγαινε όσο deep γουστάρεις. Κανά μήνα μετά που θα χεις βελτιώσει την τεχνική, επέστρεψε στα ελεύθερα. Δεν παιζει να την κανω στο σμιθ ρε Γιαννη , προτιμω με λιγοτερα κιλά παρα στο σμιθ... Νομιζω πως δε σου μαθαινει τεχνικη για το ελευθερο squat. Αλλωστε στην προκειμενη και στο smith το ιδιο θα συμβει , ειναι θεμα Mobility το συγκεκριμενο σημειο , οχι τεχνικης... Γιαννη φαγωθηκες ρε συ με το σμιθ. Οχι να μην κανει.εκει αφου προσπαθει, ας μειωσει κιλα και να νιωθει τον κωλο του να πεταγεται ενω η μεση μπαινει μεσα. Σαν να το λες δεν κανεις. Δοκιμασε μπροστινα σκουοτ οριστε ενα με front squat , ξανα με λιγα κιλα -νομιζω εδω ειναι λιγοτερο...- https://www.dropbox.com/s/uky2b0rldu55cx2/VIDEO0039.mp4?dl=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το σμιθ ειναι η καλύτερη επιλογή για όσους έχουν πρόβλημα με την τεχνική τους στο σκουοτ αλλα δε θέλουν ούτε να τραυματιστούν κι ούτε να παρατήσουν εντελώς την άσκηση. Μαζί με τις προβολές με τα βάρη ψηλά στους ώμους και στροφή στο κατέβασμα, κάνουν πολύ καλό δίδυμο. Άντε χαλαρώστε λίγο, μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη. Γιανναρε δεν ειναι καλο το σμιθ ρε συ..αληθεια ειναι μεγαλη μαλακια, δεν εχω βρει ανθρωπο ψαγμενο που να χει αντιθετη αποψη. Ολοι θα σου πουν οτι τεχνικη στο σμιθ δε μαθαινεις κι οτι ειναι κι επικινδυνο αφου βαζει το σωμα σε μια συγκεκριμενη τροχια , που δε μπαινει στα ελευθερα. Χαλαρα τα γραφω να ξερεις! Χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 http://souvlaki-fitness.com/2016/03/καλά-συμπληρώματα/ Μία ψυχραιμη ματιά για κάποια συμπληρώματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Διαφημιση στο MyProtein full ομως! Δηλαδη μονο On + Myprotein υπαρχουν καμια αλλη?. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Διαφημιση στο MyProtein full ομως! Δηλαδη μονο On + Myprotein υπαρχουν καμια αλλη?. Λογικό παντού υπάρχουν χορηγοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το σμιθ ειναι η καλύτερη επιλογή για όσους έχουν πρόβλημα με την τεχνική τους στο σκουοτ αλλα δε θέλουν ούτε να τραυματιστούν κι ούτε να παρατήσουν εντελώς την άσκηση. Μαζί με τις προβολές με τα βάρη ψηλά στους ώμους και στροφή στο κατέβασμα, κάνουν πολύ καλό δίδυμο. Άντε χαλαρώστε λίγο, μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη. πάντως το smith για squat μόνο η καλύτερη επιλογή δεν θεωρείται απο όσους επαγγελματίες του χώρου έχω ρωτήσει. Αν έχεις πρόβλημα στην τεχνική η καλύτερη επιλογή είναι να ρίξεις τα κιλά ή να πάρεις και σκέτη μπάρα και να δουλέψεις την τεχνική σου ακόμα κ αν σου πάρει μήνα, όχι να πας σε smith για να βάλεις τα κιλά που θα έβαζες στο ελεύθερο σε μια άβολη για το σώμα στάση. Διαφημιση στο MyProtein full ομως! Δηλαδη μονο On + Myprotein υπαρχουν καμια αλλη?. ε καλά προτείνει τις ποιο συμφέρουσες και όχι τις ποιο "πληρώνεις το όνομα" λύσεις υποθέτω ιδικά σε whey και κρεατίνη θεωρώ τρελό να αγοράζεις το ποιο ακριβό όταν είναι το ίδιο πράγμα όλες 5000g άγευστη 50,87 € (γίνεται καλύτερη απο όλες τις άλλες προσθέτοντας εσύ ότι θες που σίγουρα δεν θα σου κοστίζει κοντά στα 100 euro) 5000g της ON 142,7 euro (2273g 64.90 € ) αν και προσωπικά δίνω τα λεφτά μου σε φαγητό κ όχι σε συμπληρώματα κ ας είναι φθηνότερα , αλλα κουβέντα να γίνεται , το φαγητό δεν το φτάνει τίποτα κ ας έχει ότι brand θέλει επάνω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τι να σας πω, εμένα με έχει βολέψει. Το βρίσκω πολύ πιο safe επιλογή. --------------------- Πάω τζιμ 4 φορές τη βδομάδα που λέτε, λέω τις καλημέρες μου σαν ευγενικό παιδί που με έκανε η μάνα μου, βάζω τα ακουστικά κι ασχολούμαι με την προπόνησή, ούτε ενοχλώ κανέναν, ούτε ξέρω κανέναν, ούτε ψάχνομαι για οτιδήποτε άλλο. Και μου ρχεται από το πουθενά η κυρία, που ούτε ονοματα δεν έχουμε αλλάξει, και μου την πέφτει στα ίσα. Τι να πω, το αεροδρόμιο των Σπάτων που έχω στο κεφάλι μου τη μάγεψε, ή η κολώνα της δεή που μου δώσανε για μύτη; Βρήκα μια lame δικαιολογία, τη σκαπούλαρα. Σήμερα που ξαναβρεθήκαμε στο τζιμ περνούσε από μπροστά επιδεικτικά και δε γύρναγε να με κοιτάξει, ούτε καλημερα. Νταξ, το έλπιζα να ξαναγίνω 25αρης χάρη στο τζιμ αλλά όχι σε αυτόν τον τομέα! Άμα το μάθει το αφεντικό, θα μου το κόψει το γυμναστήριο! Ρε που έμπλεξα ο παππούς. Φώτη, βοήθα! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Παιξε μπαλιτσα! χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Και μου ρχεται από το πουθενά η κυρία, που ούτε ονοματα δεν έχουμε αλλάξει, και μου την πέφτει στα ίσα. Τι να πω, το αεροδρόμιο των Σπάτων που έχω στο κεφάλι μου τη μάγεψε, ή η κολώνα της δεή που μου δώσανε για μύτη; Βρήκα μια lame δικαιολογία, τη σκαπούλαρα. Σήμερα που ξαναβρεθήκαμε στο τζιμ περνούσε από μπροστά επιδεικτικά και δε γύρναγε να με κοιτάξει, ούτε καλημερα. Νταξ, το έλπιζα να ξαναγίνω 25αρης χάρη στο τζιμ αλλά όχι σε αυτόν τον τομέα! Άμα το μάθει το αφεντικό, θα μου το κόψει το γυμναστήριο! Ρε που έμπλεξα ο παππούς. Φώτη, βοήθα! εγώ αμα δε γουστάρω την άλλη κρατάω πολύ φιλική στάση, με την καμία όμως δεν της δείχνω οτι δεν γουστάρω ή οτι την στέλνω, μπορεί να φτάσουμε στα αγγιγματάκια μεταξύ σοβαρού κ αστείο αλλα όλα cool. Ακόμα και με καλή δικαιολογία εκείνη τη στιγμή μπορεί να σε καταλάβει. Θα νιώθω άσχημα να ρίξω χυλόπιτα, το αφήνω φλου Εδώ επίμονος gay μου την έπεφτε και δεν τον έστειλα απο κανα παράθυρο να πετάξει , του γύρισα την κουβέντα στις γκόμενες κ ξενέρωσε , εκεί δεν το αφήνω φλου αχχααχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις