dimitra_m3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Δήμητρα, να πάνε όλα καλά και να βρεθεί άκρη σύντομα εύχομαι! Στην τελευταία μου προπόνηση υπερπιάστηκα.. Ξεκίνησα ένα πρόγραμμα που μου συνέστησε μια φίλη που ασχολείται καιρό με τα βάρη. Μέχρι τώρα ακολουθούσα το πρόγραμμα του γυμναστηρίου, και αυτό, με ένα σχετικό αυτοσχεδιασμό δικό μου, το πιάσιμο όμως που νιώθω από προχθές δεν το είχα ξανανιώσει μέχρι τώρα! Χθες είχα ξεκούραση και σήμερα πάλι προπόνηση. Συνεχίζω κανονικά όπως και να έχει,ε ; Ποιος είναι ο κερκυραίος; ευχαριστώ πολύ!!!! για πες μας το πρόγραμμα σου αν θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ναι θέλω ενδοκρινολόγο, δεν μπορώ να βρω έναν καλό που να ναι του ΕΟΠΠΥ αυτός που είχα το καλοκαίρι με το πρόβλημα της αμηνόρροιας με στράγγιξε οικονομικά, ήταν αντιεπιστημονικός, σήκωνε καταγγελία. όσους μου προωθούν θέλουν επίσκεψη και 50αρικο, πως όμως να το υποστηρίξω ως άνεργη; και μέσω ΕΟΠΠΥ για δωρεάν μετά από δύο μήνες κλείνουν ραντεβού :/ μπάχαλο κοινώς Δοκίμασε να κλείσεις ραντεβού σε κάποιο νοσοκομείο,έχει πολλά η Θεσσαλονίκη συν το 424. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε να κλείσεις ραντεβού σε κάποιο νοσοκομείο,έχει πολλά η Θεσσαλονίκη συν το 424. θέλω τακτική επίσκεψη και επαφή με τον ιατρό. δεν είναι να πάω μια φορά να γράψω εξετάσεις και άντε γεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 10άρι χθες σε μονοπάτι με ρυθμό κηδείας σε 1:07 το πρωί και στο καπάκι απογευματινό περπάτημα 8.5Κ. σε μιάμιση ώρα. Σήμερα πρωί μόνο το ανωτέρω περπάτημα. 1ον, η καρδιά σου ευγνωμονεί. 2ον, σε τόσο χαμηλούς ρυθμούς υπάρχει η άποψη πως ναι μεν καις λίγες θερμίδες αλλα είναι 100% λίπος. Μια χαρά λοιπόν. ---------------- Μετά από 1 μήνα κατάφερα να αυξήσω τα κιλά σε μηριαίο δικέφαλο. Αφού είδα πώς είχα κολλήσει άλλαξα στυλ. Κατέβασα κιλά, ανέβασα επαναλήψεις κι έγινε η δουλειά. ---------- Λίλη, συνέχισε κανονικά γυμναστήριο. Το πιάσιμο περνάει με τη γυμναστική. Ο κερκυραίος είναι ο 4σακεν. Δε μας έχει πει το όνομα του ακόμα, είναι ντροπαλός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 1ον, η καρδιά σου ευγνωμονεί. 2ον, σε τόσο χαμηλούς ρυθμούς υπάρχει η άποψη πως ναι μεν καις λίγες θερμίδες αλλα είναι 100% λίπος. Δεν νομίζω να ναι τόσο απόλυτο το ποσοστό, για το τι θα επιλέξει να κάψει ο οργανισμός είναι μεγάλο ζητούμενο και ακόμα αποσχολεί την έρευνα. έχει σχέση με την σωματοδομή, το γονιδιακό προφίλ, την μεταβολική ικανότητα. Το μόνο 100% που μπορώ να πω με ακρίβεια είναι πως με ότι μη καθιστικό καταπιάνεσαι, τόσο θα καλυτερεύεις. και με μια υγιεινή διατροφή τα αποτελέσματα μόνο θετικά θα ναι. _________________ ο μήνας δεν μου μπήκε καθόλου καλά, μέσα στις αναμπουμπούλες, αρρώστησα κιόλας. ελπίζω αύριο να μαι περδίκι γιατί έχω μείνει πίσω σε όλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Περαστικά Δήμητρα. Κι εγώ αμφιβάλλω γι αυτο το 100%, στο Born to run το ανέφερε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Περαστικά Δήμητρα. Κι εγώ αμφιβάλλω γι αυτο το 100%, στο Born to run το ανέφερε. καλύτερη λύση νομίζω για τη στροφή του οργανισμού σε δυσκολότερες πηγές καύσεις είναι η interval (διαλειμματική) ευχαριστώ Γιάννη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέχρι τώρα έκανα: 40 λεπτά αερόβιο με διάφορες παραλλαγές κάθε φορά και από ασκήσεις 2 φορές τη βδομάδα peck deck 2*15 εμπροσθολαίμια τροχαλία 2*15 προσαγωγούς μηχάνημα 2*20 απαγωγους μηχάνημα 2*20 τρικέφαλο εκτάσεις 2*10 κοιλιακούς 1 φορά τη βδομάδα πρέσα ποδιών 2*20 κωπηλατική 2*15 τρικέφαλο πιέσεις 2*10 κοιλιακούς Την προηγούμενη φορά έκανα αυτό όμως το ασκησολόγιο: Πιέσεις σε ίσιο πάγκο με μπάρα 2*15 Κωπηλατική με αλτήρες 2*15 Προβολές με αλτήρες 2*15 Κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες καθιστή 2*15 Εκτάσεις τρικεφάλων με αλτήρα καθιστή 2*15 πρέσα ποδιών 2*20 κοιλιακούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ναι θέλω ενδοκρινολόγο, δεν μπορώ να βρω έναν καλό που να ναι του ΕΟΠΠΥ αυτός που είχα το καλοκαίρι με το πρόβλημα της αμηνόρροιας με στράγγιξε οικονομικά, ήταν αντιεπιστημονικός, σήκωνε καταγγελία. όσους μου προωθούν θέλουν επίσκεψη και 50αρικο, πως όμως να το υποστηρίξω ως άνεργη; και μέσω ΕΟΠΠΥ για δωρεάν μετά από δύο μήνες κλείνουν ραντεβού :/ μπάχαλο κοινώς ναι είναι χέσε μέσα η φάση με τους ενδοκρινολόγους , εγώ δεν μπορούσα να βρω ούτε έναν στην Πάτρα να συνεργάζεται με ΕΟΠΠΥ...... μόνο σε νοσοκομείο και με 2 μήνες ραντεβού , τρέχα γύρευε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Γενικά είναι λίγο μπάχαλο το προγραμματάκιπάει να μιμηθεί κυκλική προπόνηση (full body) αλλά με λίγο μπερδεμένες τις μυικές ομάδες μέσα σε αυτότο 40' αερόβιο ευελπιστώ να το κάνεις μετά από την προπόνηση βαρών ή σε ανεξάρτητη μέρα Μέχρι τώρα έκανα: 40 λεπτά αερόβιο με διάφορες παραλλαγές κάθε φορά και από ασκήσεις 2 φορές τη βδομάδα peck deck 2*15 εμπροσθολαίμια τροχαλία 2*15 προσαγωγούς μηχάνημα 2*20 απαγωγους μηχάνημα 2*20 τρικέφαλο εκτάσεις 2*10 κοιλιακούς 1 φορά τη βδομάδα πρέσα ποδιών 2*20 κωπηλατική 2*15 τρικέφαλο πιέσεις 2*10 κοιλιακούς Την προηγούμενη φορά έκανα αυτό όμως το ασκησολόγιο: Πιέσεις σε ίσιο πάγκο με μπάρα 2*15 Κωπηλατική με αλτήρες 2*15 Προβολές με αλτήρες 2*15 Κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες καθιστή 2*15 Εκτάσεις τρικεφάλων με αλτήρα καθιστή 2*15 πρέσα ποδιών 2*20 κοιλιακούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Γενικά είναι λίγο μπάχαλο το προγραμματάκι πάει να μιμηθεί κυκλική προπόνηση (full body) αλλά με λίγο μπερδεμένες τις μυικές ομάδες μέσα σε αυτό το 40' αερόβιο ευελπιστώ να το κάνεις μετά από την προπόνηση βαρών ή σε ανεξάρτητη μέρα Δήμητρα, όχι, το κάνω πριν τα βάρη.. Είναι λάθος; To πρόγραμμα της τελευταίας φοράς είναι μέρος αυτού: Εβδομάδα 1η-4η Τις πρώτες εβδομάδες, οι προπονήσεις θα περιλαμβάνουν ασκήσεις για όλο το σώμα, 3 φορές την εβδομάδα( για παράδειγμα Δευτέρα -Τετάρτη - Παρασκευή). Πριν από κάθε προπόνηση ξεκινήστε με 5-10 λεπτά ζέσταμα σε διάδρομο ή ποδήλατο (ή όποιο άλλο μηχάνημα σας αρέσει περισσότερο) Διαλέξτε μία άσκηση για κάθε μυική ομάδα από την παρακάτω λίστα: **Σε κάθε προπόνηση επιλέξτε διαφορετική άσκηση** Στήθος - Πιέσεις σε ίσιο πάγκο με μπάρα - Πιέσεις σε ίσιο πάγκο με αλτήρες - Πιέσεις σε επικλινή πάγκο με μπάρα - Πιέσεις σε επικλινή πάγκο με αλτήρες - Ανοίγματα με αλτήρες - Pec deck Πλάτη - Εμπροσθολαίμιες έλξεις τροχαλίας με ανοιχτή λαβή - Άρσεις θανάτου με λυγισμένα πόδια - Κωπηλατική με ίσια μπάρα - Κωπηλατική με αλτήρες - Χαμηλή κωπηλατική στην τροχαλία Πόδια - Σκουώτ ή Σκουώτ στο Σμιθ - Προβολές με αλτήρες - Εκτάσεις τετρακεφάλων στο μηχάνημα - Κάμψεις μηριαίων δικεφάλων - Γάμπες - Άρσεις θανάτου με ίσια πόδια Ώμοι- Τραπεζοειδείς - Πιέσεις ώμων με μπάρα - Πιέσεις ώμων με αλτήρες καθιστή - Ανασηκώσεις ώμων με αλτήρες(τραπέζιοι) - Πλάγιες άρσεις με αλτήρες - Όρθια κωπηλατική με αλτήρες - Όρθια κωπηλατική με μπάρα - Εμπρόσθιες άρσεις με αλτήρες Δικέφαλα - Κάμψεις δικεφάλων με μπάρα (όρθια) - Κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες καθιστή - Συγκεντρωτικές κάμψεις με αλτήρα - Κάμψεις δικεφάλων στη τροχαλία Τρικέφαλα - Πιέσεις τρικεφάλων στην τροχαλία - Εκτάσεις τρικεφάλων με αλτήρα καθιστή - Πιέσεις με μπάρα με κλειστή λαβή σε πάγκο - Γαλλικές πιέσεις ή εκτάσεις με αλτήρες - Kickback **Κάθε άσκηση που θα επιλέξετε θα κάνετε 2 σετ από 15 επαναλήψεις** Στις 2 από τις 3 προπονήσεις σας, στο τέλος, θα κάνετε κοιλιακούς (ροκανίσματα, άρσεις ποδιών σε ρωμαϊκή καρέκλα ή επικλινή πάγκο) 3 σετ των 20 επαναλήψεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ναι καλύτερα να την βάλεις μετά ώστε να δίνεις βαρύτητα στα βάρη. Εκεί πρέπει να κουράζεσαι, η αεροβίωση ας γίνεται μετά δεν την κατέχω την κυκλική (ακόμα και στα 3μερα είμαι φαν του upper/lower) επί τροχάδην είδα αυτό http://www.bodybuilding.com/fun/iovate5.htmμου φάνηκε καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ναι καλύτερα να την βάλεις μετά ώστε να δίνεις βαρύτητα στα βάρη. Εκεί πρέπει να κουράζεσαι, η αεροβίωση ας γίνεται μετά δεν την κατέχω την κυκλική (ακόμα και στα 3μερα είμαι φαν του upper/lower) επί τροχάδην είδα αυτό http://www.bodybuilding.com/fun/iovate5.htm μου φάνηκε καλό Ωραιότατο μου φαίνεται, θα το δω και λίγο πιο αναλυτικά! Σ'ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Mια επισήμανση αν μου επιτρέπεις.... στις ασκήσεις και δη πιέσεις, στήθους, όπου χρησιμοποιείς πάγκο, δώσε έμφαση στον επικλινή. Ως γυναίκα θα δείξει καλύτερα η ενδυνάμωση του άνω θωρακικού το μπούστο σου. στο αερόβιο μετά χρησιμοποιείς μηχάνημα ή κάνεις κάποιες άλλες αεροβιώσεις με ασκήσεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μη ξεχνάτε τις διατάσεις στο τέλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις