yannis27gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Στείλε μήνυμα άμα ανέβεις να παμε για μπριζόλες. 1
Votritis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλημερα ,κάποιο καλής ποιότητας λάστιχο γυμναστικής υπάρχει απο ελληνικό κατάστημα? Δυο φορες παράγγειλα σετακι απο το Αμαζον Αγγλίας και δεν μου ήρθαν ποτε. Το πρωτο που ειχα παρει εσπασε αρκετα ευκολα ,αλλα κανανε καλη δουλεια ,για συντήρηση ειναι οτι πρέπει . Δυστυχώς τωρα έμεινα ενα μηνα χωρίς γυμναστική περιμένοντας το Αμαζον
raid_av Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλημερα ,κάποιο καλής ποιότητας λάστιχο γυμναστικής υπάρχει απο ελληνικό κατάστημα? Δυο φορες παράγγειλα σετακι απο το Αμαζον Αγγλίας και δεν μου ήρθαν ποτε. Το πρωτο που ειχα παρει εσπασε αρκετα ευκολα ,αλλα κανανε καλη δουλεια ,για συντήρηση ειναι οτι πρέπει . Δυστυχώς τωρα έμεινα ενα μηνα χωρίς γυμναστική περιμένοντας το Αμαζον Εγω εχω παρει απο το xtr.gr πολυ καλο και εχει αντεξει και καλη τιμη , γιατι στα intersport που ειχα παει ειχε την διπλασια τιμη. 1
gon1332 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Με χαλασμένη μέση και στραμπουλιγμένο αστράγαλο, μόνο pull-ups και leg-raises μπορώ να κάνω. Σήμερα προπόνηση αναρρίχηση ανέβηκα μόνο με το ένα πόδι. Καλή γυμναστική για το αριστερό μου ποδαράκι και κυρίως για το pulling. Προβλέπω μία εβδομάδα ανάρρωσης για αστράγαλο και κανά μήνα για μέση μέσα στο νερό. Δε με θυμάμαι πιο fit. 3
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Στείλε μήνυμα άμα ανέβεις να παμε για μπριζόλες. Ειμαι λιγο ασυμφορος στις μπριζολες ,καλυτερα να παμε για ποτο που πινω λιγο χαχα 2
yannis27gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δυο μερες μετα κι ακομα εχω ενοχλησεις καθε φορα που τρωω. Το πρωι στο τζιμ προς το τελος της προπονησης με επιασε λιγο ζαλαδα. Προφανως δεν ειμαι 100% ετοιμος και προφανως θα επρεπε να ξεκουραστω 2-3 μερες προτου ξαναπαω τζιμ αλλα τετοιο ενδεχομενο δεν παιζει. Κανονικα προπονηση σημερα, κανονικα και αυριο. Γιεα, εθισμενος, I know. Βασικα, οταν βαζω ενα στοχο προσηλωνομαι σ αυτον. Εχει κι αλλα αρρωστακια εδω μεσα, θα με καταλαβουν. Ειμαι λιγο ασυμφορος στις μπριζολες ,καλυτερα να παμε για ποτο που πινω λιγο χαχα Κι εγω ξενερωτος στο ποτο. Μπριζολες κι οσα δωσουμε. 4
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Στείλε μήνυμα άμα ανέβεις να παμε για μπριζόλες. μπακαλιαράκια στο λιμάνι καλέ....μην τον βάλεις να φάε κρέας, θα μας ξεκληρίσει όλες τις στάνες .. 3
4saken Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ωμους σημερα και τρεξιμο...Κουραστηκα ομως αρκετα 4 μερες συνεχομενα...Αυριο ρεπαρουμε... Που σαι ρε Maus!!! 1
Vapir Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 δοκίμασα δικέφαλα/τρικέφαλα superset για τελευταία κ πιάνει καλά, είπα να βγάλω φωτογραφία το pump αλλα ο μαλάκας την έβγαλα απο μακριά σε καθρέφτη και βγήκε μικρή res 10
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Νικο μεναμε μαζι και καναμε προπονησεις μαζι ξερεις οτι θα μασταν συν σε κιλα μυικη και σε επιδοσεις αλλα με καθολου λεφτα γιατι θα πηγαιναν ολα σε φαι 1
Vapir Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 χαχχαχ γαμησετα spect , δε βρίσκω άτομο να νιώθει .. είχα έναν τελείωσε απο φοιτητής στην Πάτρα κ έφυγε πάλι για Πύργο στο θέμα μάσα.. την ψάχνω να πιάσω γκόμενα καμια κόρη χασάπη
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 η φαση ειναι οτι ειμααστε τα ιδια σκατα! ιδιο υψος αρπαζουμε ευκολα κτλ 1
TEOKOS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δλδ ποσο εισαι τωρα και δεν την παλευεις 5 μέρες54 φίλε αλλά οπως είπα,πιστεύω ότι είναι ο συνδυασμός των προαπαιτούμενων.Τέσπα, τρίτη φορά καθίσματα στο smith και νομίζω ότι άρχισα να μαθαίνω σιγά - σιγά την τεχνική . Παιδικά κιλά μεν 10+10 αλλά θα το τραβήξω αρκετά(μήνες) μέχρι να αρχίσω να φορτώνω η να κάνω ελεύθερα χωρίς το smith. Ενοχλήσεις στην μέση που φοβόμουν δεν έχω καθόλου . Ωραία 2
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 δοκίμασα δικέφαλα/τρικέφαλα superset για τελευταία κ πιάνει καλά, είπα να βγάλω φωτογραφία το pump αλλα ο μαλάκας την έβγαλα απο μακριά σε καθρέφτη και βγήκε μικρή res forvrblk.jpg Μα το θεό, μια καλή φωτογραφία , τι σου ζητήσαμε? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις