snow22 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Η Falconi ειναι γυναικαρα σιγουρα ,οπως σιγουρο ειναι πως ειναι και ζωο που βγαινει φωτο με το μωρο ... Ναι ρε φίλε λες και είναι αξεσουάρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 αρχίζω κ πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος έχει ψυχολογικά και πιστεύει οτι είναι natty σιγά σιγά αχχαχα ψυχολογικα εχει ουτως η αλλως απο την στιγμη που καθεται και φωναζει σε μια καμερα Το ανασφαλειες με "ει". Αμα ειναι να με βγαλεις ομοφοβικο που δε μου αρεσουν οι τοσο γυμνασμενες γυναικες, καντο σωστα. ευχαριστω για την διορθωση. δικαιωμα σου να μην σου αρεσουν οι τοσο γυμνασμενες γυναικες,αυτο δεν τις κανει αντρες ουτε αυτους που τις θεωρουν ωραιες γκει δεν νομιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγραψα πως γουστα ειναι αυτα. Για μενα ειναι πολυ ματσο, για σενα οχι. Δεξου το κι ασε τις ψυχολογικες προτροπες για τους ψυχολογους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγραψα πως γουστα ειναι αυτα. Για μενα ειναι πολυ ματσο, για σενα οχι. Δεξου το κι ασε τις ψυχολογικες προτροπες για τους ψυχολογους. όταν πέφτουν σε χαμηλά bf και αρχίζουν και παίρνουν διουρητικά για αλαφρύνουν από την κατακράτηση, συν την παύση έμμηνου ρύσης σου φέρνει επίπεδα μυώδες άνδρα....ε δεν το κάνει και η μέση γυναίκα....παρά μόνο όσες ασχολούνται με πρωταθλητισμό και με αγωνιστικά επίπεδα bb θα συμφωνήσω μαζί σου, το χαμηλό bf με στόχο την γράμμωση δεν με κεντρίζει το μάτι... το σφικτό μυικό λιπάκι με ένα natural bf λέω thumbs up 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 όταν πέφτουν σε χαμηλά bf και αρχίζουν και παίρνουν διουρητικά για αλαφρύνουν από την κατακράτηση, συν την παύση έμμηνου ρύσης σου φέρνει επίπεδα μυώδες άνδρα....ε δεν το κάνει και η μέση γυναίκα....παρά μόνο όσες ασχολούνται με πρωταθλητισμό και με αγωνιστικά επίπεδα bb θα συμφωνήσω μαζί σου, το χαμηλό bf με στόχο την γράμμωση δεν με κεντρίζει το μάτι... το σφικτό μυικό λιπάκι με ένα natural bf λέω thumbs up Νιώθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Απο μικρο παιδακι που ημουν πιο παχουλος μεχρι σημερα, οταν ζοριστω στο τρεξιμο αρχιζει ενας πονος οπως ειναι το σωμα κατω δεξια, οχι πολυ κατω καπου στο κεντρο δεξια. Μολις ξαναβρω την αναπνοη μου σταμαει ο πονος, αλλες φορες ειναι πιο εντονος αλλα οταν ξεκουραστω σταματαει παντα. Δεν μπορω να το εξηγησω. Να το κοιταξω? και τι να κοιταξω, τι εξεταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 σφαχτη το λενε. Σιγα σιγα θα σε πιανει ολο πιο λιγοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ναι οντως τωρα το νιωσα και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Fυσιολογικο ειναι οπως ειπε ο Λιβε, φορα με φορα θα ναι κ πιο λιγο. Οταν σε πιανει βοηθα να παρεις βαθιες ανασες ____________________________________________ με μεση ή χωρις, ΓΙΟΛΟ https://www.dropbox.com/s/a4azjenmbyyzf87/_o.jpg?dl=0 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Fυσιολογικο ειναι οπως ειπε ο Λιβε, φορα με φορα θα ναι κ πιο λιγο. Οταν σε πιανει βοηθα να παρεις βαθιες ανασες ____________________________________________ με μεση ή χωρις, ΓΙΟΛΟ https://www.dropbox.com/s/a4azjenmbyyzf87/_o.jpg?dl=0 είδα τη φώτο και μου ήρθε η μυρωδιά του χλωρίου...αχ!!!! ό,τι καλύτερο είναι το κολύμπι και ειδικά για θέματα μέσης, ασυζητητί μην το εγκαταλείψεις έβερ! εγώ θέλω μπρατσάκια στην πισίνα, yolo! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 χαχαχα Δημητρα μου δωσες ιδεα για την επομενη φορα που θα παρω τη gopro.... μπρατσακια, πεδιλα και μασκα-αναπνευστηρα (αυτη εχει ελαχιστο χλωριο, δν ειναι καλη για τζουρες ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Γάμησε η φωτο μαργαρίτα μπράβο !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ ωραια φωτο μαργαριτα! Αλεξ, κανω χερια δευτερα πεμπτη. Λεω να κρατησω μονο τη δευτερα ωστε να κανω feeder τεταρτη παρασκευη. Για δωσε περισσοτερες ινφο πως το κανεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τίποτα σπουδαίο. 15 λεπτά όσο γίνεται το βραδινό φαΐ 2-3 σετ από 25+ ρεπς με αλτηράκια και λάστιχα, ώμους δικέφαλο και λίγο στήθος. Αυτό κάνω εγώ χέρια στο gym δεν κάνω καθόλου (τώρα). ότι πάρουν από τις πολυαρθρικές. Όταν πήγαινα 6 φορές έκανα φυσικά ο καθένας θα έλεγα να κάνει ότι πιστεύει ότι χρειάζεται να δώσει βάση στη "βραδινή" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Τίποτα σπουδαίο. 15 λεπτά όσο γίνεται το βραδινό φαΐ 2-3 σετ από 25+ ρεπς με αλτηράκια και λάστιχα, ώμους δικέφαλο και λίγο στήθος. Αυτό κάνω εγώ χέρια στο gym δεν κάνω καθόλου (τώρα). ότι πάρουν από τις πολυαρθρικές. Όταν πήγαινα 6 φορές έκανα φυσικά ο καθένας θα έλεγα να κάνει ότι πιστεύει ότι χρειάζεται να δώσει βάση στη "βραδινή" Γιατι δεν κανεις χερια τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις