Papakitou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ποιο εμπλαστρο σου ειπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Dicloplast (Ελληνικα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το να σου μαγειρεύουν ειναι το καλυτερο Μπα, εγω προτιμώ να μαγειρεύω. Απολαμβάνω όλη τη διαδικασία. Απο την επιλογή φαγητών ωστε να υπάρχει ποικιλία και να μην βαριούνται οι θηλυκοί κριτές, τα ψωνια και φυσικά το ίδιο το μαγείρεμα. Αναφορικά με τον αριθμό επαναλήψεων/σετ που συζητάτε, εμένα με αρέσει συχνά να αλλάζω στυλ για να δίνω διαφορετικό ερέθισμα στον μυ και να αποφεύγω να κολλήσω σε κάποια κιλά. ...η οποία άσκηση, για όσους ενδιαφέρονται, γίνεται ωραιότατα και με λάστιχα. Ειναι η μόνη άσκηση που με λάστιχα την έκανα καλυτερα απ´ ότι με βάρη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 ...η οποία άσκηση, για όσους ενδιαφέρονται, γίνεται ωραιότατα και με λάστιχα. +1 ,με λάστιχο κάνω και εγώ όρθιος όμως ,μεγάλη διαφορά στον τρικέφαλο σε σχέση με ασκήσεις με αλτήρες . BTW .......το Amazon εκανε μαλακία και ακομα περιμένω τα λάστιχα που εχω παραγγείλει πανω απο μήνα τωρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Νίκο όντως ισχύει το έχω ακούσει όπως έχω ακούσει πολλά παρόμοια στην πράξη όμως δεν ξέρω τι παίζει και κατά πόσο δουλεύει μιας και δεν έχω πειραματιστεί σχεδόν καθόλου με αυτά! ~~~~~~ Μαργαρίτα μια χαρά στα είπε ο γιατρός πολύ σωστός σε όλα! Για το έμπλαστρο θα έλεγα να μην το βάλεις παρά μόνο αν είναι πολύ πολύ μεγάλος ο πόνος, όλα τα άλλα σωστότατα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πλατη τρικεφαλο ραχιαιους σημερα και λιγο αεροβιο. Καθολου πιασιμο απο χτες αλλα επειδη ξερω το σωμα μου φανταζομαι οτι αυριο το πρωι θα σηκωθω πιασμενος.. Αεροβιο επειδη δεν ειχα οσο χρονο ηθελα δοκιμασα το εξης προγραμματακι. 5x400m με διαλλειμα 2 λεπτα αναμεσα σε καθε σετ.Στο πρωτο σετ με 9km/h στο 2ο με 10km/h και στα 3 τελευταια 12km/h. Το πηγα χαλαρα γιατι δεν το χα κανει, βγηκε ευκολα αλλα εγινα παπι απο τον ιδρωτα... Αν κοψεις υδατανθρακες για 3-4 βραδια υπαρχει περιπτωση να δεις καποια μικρη μικρη διαφορα στους κοιλιακους η ιδεα μου ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ιδέα σου. Ετσι απλά επειδή θα μειώσεις λίγο τις θερμίδες θα κάψεις τόσο λίπος ώστε να φανεί διαφορά; Τι καλά που θα ήταν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 To ΣΚ επιτέλους θα ξαναπιάσω βράχια μετά από δύο μήνες αποχή. Το θέμα είναι πως είμαι περίπου 2+ κιλά βαρύτερος από τις φωτογραφίες (πριν κανένα 3μηνο τραβήχτηκαν). Θα το πάω με ρέγουλα για να μην πάθουν κανένα καταστροφικό σοκ οι τένωντες. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μαργαρίτα μια χαρά στα είπε ο γιατρός πολύ σωστός σε όλα! Για το έμπλαστρο θα έλεγα να μην το βάλεις παρά μόνο αν είναι πολύ πολύ μεγάλος ο πόνος, όλα τα άλλα σωστότατα! Ειναι πολυ ψυχοφθόρο να πηγαινεις προπονηση καθε φορα με το φοβο μη σε πιασει η μεση σου. Και θα πει καποιος οτι αν το σκεφτεσαι.. Θα ερθει. Αλλα και να μη το σκεφτεις αν εκει που κανεις μια χαρα αρχιζει και διαμαρτυρεται ειναι σπασιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ νιώθω γενικά μία υποψία ενόχλησης σε όλη την έκταση του δεξιού τραπεζοειδή. Όταν είχα φτάσει σε σημείο να πονάω, παράτησα το upper body για μία βδομάδα και μετά το πήγα χαλαρά. Είναι καλύτερα, αλλά ακόμη κάτι νιώθω. Πιστεύω με πολύ καλό ζέσταμα και το μυαλό στην εκτέλεση των ασκήσεων δε θα υπάρξει πιο σοβαρό θέμα. Δε θέλω να μείνω και τελείως ακίνητος. Πιστεύω πως όσο το δουλεύω ακόμη και με λιγότερο πιεστικές ασκήσεις, η κίνηση θα το διορθώσει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 το έχει δοκιμάσει κανείς ;;; ποια η διαφορά με την κανονική εκτέλεση;;;;; Πιάνει καλύτερα οπίσθια μοίρα;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο πρεπει να ειναι σαν το μηχανημα που εχουμε στο γυμναστηριο για στηθος, το οποιο αλλαζει σε διαφορες κλισεις. Εγω μια φορα το δοκιμασα και δε μαρεσε γιατι η κινηση του ηταν πολυ standard, ενω με τους αλτηρες εχεις ελευθερια.Και εκτος απο αυτο δε μου εφταναν και τα κιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 +1 ,με λάστιχο κάνω και εγώ όρθιος όμως ,μεγάλη διαφορά στον τρικέφαλο σε σχέση με ασκήσεις με αλτήρες . BTW .......το Amazon εκανε μαλακία και ακομα περιμένω τα λάστιχα που εχω παραγγείλει πανω απο μήνα τωρα! Υπομονή ρε man, μπορεί το Amazon να έκανε μαλακία (shit happens) αλλά δεν "πουλάει" τους πελάτες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 αχχαχαχαχα ...σαν σκουπ μοιάζει το κουτί που κρατάει xD 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 δυστυχια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις