Vapir Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Θα ανέβασα φωτό από σοκολατόπιτα για αντεπίθεση, αλλά δεν θέλω να γίνει πόλεμος. τότε θα έπρεπε να ανεβάσεις κ μια φωτογραφία σώματος να δούμε φυσική κατάσταση , στο fitness thread γράφεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 τότε θα έπρεπε να ανεβάσεις κ μια φωτογραφία σώματος να δούμε φυσική κατάσταση , στο fitness thread γράφεις Το σώμα μια χαρά είναι, και η σοκολατόπιτα το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 καλά εννοείται , σημασία έχει να σου αρέσεις εσένα πάνω απόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 καλά εννοείται , σημασία έχει να σου αρέσεις εσένα πάνω απόλα Εκτός αν είσαι overweight. Διότι παρουσιάζονται θέματα υγείας. Πάντως διακρίνω μια ειρωνεία. Τεσπα δεν το συνεχίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εκτός αν είσαι overweight. Διότι παρουσιάζονται θέματα υγείας. Πάντως διακρίνω μια ειρωνεία. Τεσπα δεν το συνεχίζω. καλά αυτό είναι ένα trend ανθυγιεινό , δεν μπορούν όλοι να είναι μοντέλα αλλα ούτε να αποδεχόμαστε την αρρώστια σαν κάτι φυσιολογικό. Το overweight είναι λίγο σχετικό γιατι κ skinny fat υπάρχουν πολλοί που θεωρούν τον εαυτό τους φυσιολογικό/αδύνατο αλλα υγιής δεν τους λες. Balance χρειάζεται σε όλα , αν υπάρχει υπάρχει και υγεία. Την ειρωνεία δεν ξέρω που την είδες , γενικά υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα τελευταία στο forum , περίεργο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μας ψεκάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 μου κάνεις το τραπέζι σου, δείχνω πόσα reps/set και πρόγραμμα θες ..... yummy yummy Το δέχομαι! Μέρα και ώρα πες μου! Αν υπάρξει και δεύτερο γεύμα, θα ήθελα να το ανταλλάξω με μια συνοδευόμενη επίσκεψη στο γυμναστήριο να μου δείξεις λαηβ τις ασκήσεις γιατί σε κάτι εκτελέσεις νομίζω τα κάνω μαντάρα Θα ανέβασα φωτό από σοκολατόπιτα για αντεπίθεση, αλλά δεν θέλω να γίνει πόλεμος. Αν είναι φτιαγμένη με φιτνες υλικά, γιατί όχι και εδώ;! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ε σοκολατόπιτα και fitness δεν είναι καλός συνδυασμός. Το μόνο "fit" που έχει είναι η μαύρη σοκολάτα. Πάντως είναι μούρλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ε σοκολατόπιτα και fitness δεν είναι καλός συνδυασμός. Το μόνο "fit" που έχει είναι η μαύρη σοκολάτα. Πάντως είναι μούρλια. Α μην το λες! Έχουμε στέβια, γιαουρτάκι, κακάο, βρώμη ή αλεύρι ολικής, ξηρούς καρπούς και φρουτάκια! Κάτι δεν μπορούμε να σκαρώσουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Α μην το λες! Έχουμε στέβια, γιαουρτάκι, κακάο, βρώμη ή αλεύρι ολικής, ξηρούς καρπούς και φρουτάκια! Κάτι δεν μπορούμε να σκαρώσουμε; Την επόμενη φορά που θα την φτιάξω πάλι θα δοκιμάσω να την κάνω fit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Όταν έχω όρεξη για κάτι πολύ γλυκό πάντως, φτιάχνω κάτι σαν μους( το έχω γράψει πάλι νομίζω στο θρεντ πιο παλιά). Ανακατεύω γιαούρτι με στέβια και αρκετό κακάο και γίνεται πολύ στέρεο και σοκολατένιο! Βάζω από πάνω φρούτα, συνήθως φράουλα ή μπανάνα και ξηρούς καρπούς. Γίνεται τέλειο! Και φιτνες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Όταν έχω όρεξη για κάτι πολύ γλυκό πάντως, φτιάχνω κάτι σαν μους( το έχω γράψει πάλι νομίζω στο θρεντ πιο παλιά). Ανακατεύω γιαούρτι με στέβια και αρκετό κακάο και γίνεται πολύ στέρεο και σοκολατένιο! Βάζω από πάνω φρούτα, συνήθως φράουλα ή μπανάνα και ξηρούς καρπούς. Γίνεται τέλειο! Και φιτνες! Ακούγεται νόστιμο. Είχα φτιάξει τις προάλλες ένα παρόμοιο. Πήρα ενα μπολ και έβαλα γιαούρτι light, βρόμη, ψιλοκομμένα αμύγδαλα, λιγο hemo,ψιλοκομμένη μπανάνα, λιγο κανέλα. Βγήκε καλό παραδόξως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ακούγεται νόστιμο. Είχα φτιάξει τις προάλλες ένα παρόμοιο. Πήρα ενα μπολ και έβαλα γιαούρτι light, βρόμη, ψιλοκομμένα αμύγδαλα, λιγο hemo,ψιλοκομμένη μπανάνα, λιγο κανέλα. Βγήκε καλό παραδόξως. Άψογο ακούγεται! Και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση να σου πω την αλήθεια όταν το είχα πρωτοφτιάξει, δεν περίμενα να βγει τόσο καλό. Μάλιστα, επειδή πίστευα πως μόνο σε ΄μενα άρεσε λόγω του ότι ίσως έχω συνηθίσει πια να τρώω πιο ελαφριά, το είχα φτιάξει και σε άλλους, πιο αντιφιτνεσαδες και τους αρεσε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι τέτοιες περίεργες συνταγές φτιάχνω συχνά. Και είναι νόστιμες. Τώρα βέβαια κάνω και γουρουνιές κάτι φορές, πχ μπορεί να βάλω μέσα και λίγο ζέστη λιωμένη κουβερτούρα. Αλλά γενικά πειραματίζομαι στην κουζίνα. Μου αρέσει γενικά να μαγειρεύω κάτι φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Mεσημεριανο,διάφορα βραστα λαχανικά και λίγο κάλης ποιότητας λουκάνικο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις