alex_000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Στην πρεσσα συχνά φτεει και ο ασκούμενος όχι το μηχάνημα. Θέλει να είναι σωστά ρυθμισμενη ετσι ώστε η λεκάνη και οι γλουτοί να μην κουνιούνται καθόλου. Να μην σηκώνεται η λεκάνη από το κάθισμα ούτε εκατοστό όταν μαζεύουμε τα ποδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 εγώ δεν θα του έλεγα να μην την κάνει , θα του έλεγα να κάνει κ squat και deadlift με ελάχιστα κιλά να μάθει τέλεια φόρμα.(όταν περάσουν οι ενοχλήσεις τελείως).Και σκέτη μπάρα αρκεί για αρχή και μετά 10+10 όταν έχει την τεχνική κ το προχωράει σιγά σιγά. Οτι δεν θα πρέπει να τον νοιάζει να φορτώσει κιλά σε αυτές την δεδομένη στιγμή θα συμφωνήσω και δεν θα πρέπει , αλλα το να μην τις κάνει είπαμε , εδώ άλλοι κ άλλοι τις κάνουν ... Έχει καλύτερο σώμα απο άλλους που πορώνονται και φορτώνουν κιλά σε squat κλπ και απότι φαίνεται γυμνάζετε , δεν παίζει το πουλί του, σε αυτούς δηλαδή τι πρέπει να τους πούμε? σε άλλους που είναι ίδιοι 1-2-3 χρόνια μετά? Και δεν αναφέρομαι σε άτομα του thread , έχουμε δει πολλούς τέτοιους στα γυμναστήρια μας.Εγώ θα σου έλεγα Κώστα να βάλεις κάποιο γνώστη να σε παρατηρεί και να σου μάθει σωστή εκτέλεση. Δούλεψε λίγα κιλά για μερικό καιρό κ όταν είναι λες κ δεν τα κάνεις ανεβάζεις λίγο. Το πρόβλημα δεν είναι οι ασκήσεις αλλα τα κιλά, βάλε στο μυαλό σου καλά πως αυτές οι δύο είναι επικίνδυνες και δεν σηκώνουν μαλακίες και θα είσαι μια χαρά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Squat ναι. deadlift με πολύ προσοχή πάνω από 5 ρεπς και αφού αποδεχτούμε το ρισκο που έχει η άσκηση (ακόμα και με σωστη τεχνικη) που είναι γνωστο. Δεν ειναι πρόβλημα κάποιος να μην θέλει να αναλάβει το ρισκο. Εγώ έχω επιλέξει να κάνω romanian που έχουν ίδιο benefit με πολύ λιγότερο ρίσκο, και 8 reps. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Έκανα τρις μήνες το καλοκαίρι,από Σεπτέμβριο σταματήσα και πάω από Νοέμβριο μέχρι και σήμερα...δουλεύει απίστευτα,μου είχε δώσει ο γυμναστής μ ένα και κράτησα μόνο τις δύο πρώτες ασκησεις Ρε παιδια όχι deadlift μου είπατε δεν ήξερα ότι πρέπει να σταματήσω και τα squat Για αυτό ρώτησα να το διευκρινίσω Κώστα νομίζω ότι 7 μήνες είναι πολύ λίγο για να πειραματίζεσαι με τόσο προχωρημένες ασκήσεις και να βγάζεις μόνος σου πρόγραμμα. Αν δεν εμπιστεύεσαι τον γυμναστή σου ,αξίζει νομίζω να επενδύσεις σε μερικά personal μαθήματα ώστε και σωστό πρόγραμμα σύμφωνα με σώμα σου να σου βγάλει και να μάθεις σωστά τις ασκήσεις. Απο το Internet ( για εμάς τους αρχάριους ) μαθαίνεις πράγματα αλλά μέχρι εκεί . Μην βλέπουμε και συγκρίνουμαστε με άλλους προχωρημένους ακόμη και εδώ μέσα που έχουν πολλά χρόνια στο κουρμπέτι. Ξέρω οι πειρασμοί είναι μεγάλοι και ο εγωισμός βαράει μπιέλα καμιά φορά όταν βλέπουμε προχωρημένους στο γυμναστήριο. Π.χ και επί προσωπικού αν και γυμναζόμουν χρόνια ,στα βάρη είμουν rookie. Όταν πήγα γημναστήριο πριν ένα χρόνο έκανα ασκήσεις δίπλα σε μια 30αρα κοπέλα και σήκωνε πιο πολλά βάρη από μένα και σε επαναλήψεις που για μένα ήταν άπιαστες. Τα πήρα και δεν δεχόμουν γυναικα καμία 10ρια ελαφρύτερη από μένα να φορτώνει έτσι. Ήταν ο πρώτος και τελευταίος ψιλοτραυματισμός μου σε αυτό το είδος γυμναστικής. Εκ των υστέρων έμαθα ότι ήταν γυμνάστρια του gym με μεγάλο παρελθόν σε ιστορικό σύλλογο άρσης βαρών. Εμπειρία uber alles φίλε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως απλά για να μην γενικεύουμε, deadlifts μέσα σε ένα rehab πρόγραμμα, ανάλογα τον άνθρωπο και τον τραυματισμό, όχι μόνο δεν κάνουν κακό, το αντίθετο, βοηθάνε. Δεν λέω να κάτσει να κάνει ο Κώστας άρσεις, δεν ξέρω τι έχει...just saying. In before o καμένος με τις άρσεις τι θα πρότεινε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 αυτό με τη ρύθμιση της θέσης μεγάλη αλήθεια...πολλές φορές παρατηρούσα στις πιέσεις ώμων ανόρθωση της λεκάνης επειδή το καρεκλάκι ήταν πιο κάτω. το καλύτερο για τν kosta είναι η συμβουλή ενός φυσιοθεραπευτή. για τους ορθοπεδικούς όλα θλάση βαπτίζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ολα ειναι η τεχνικη... Οταν αρχισα να εκτελω σωστα επεσα σε ολες τις ασκησεις οανω απο δεκα κιλα, δεν με ένοιαξε αν ο παραδιπλα σηκωμε τα διπλασια. Πρεσσα αυτη με το καθισμα ολο το κλειδι ειναι μα κατεβαινεις μεχρι κατω να κανει 90 μοιρες αλλα ο κωλος να ναι καρφωμενος στο καθισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) 5*5 γιατι κανεις στα σκουωτ; ανεβαζεις κιλα καθε εβδομαδα ή καθε προπονηση;Εβδομάδα...Γιάννη φίλε Σόρρυ για τα βρισίδια που σου έριξα όσο έκανα πρέσσα Ειλικρινά δεν περίμενα να με τραβήξει τόσο Πολύ μπόμπα Πάντως απλά για να μην γενικεύουμε, deadlifts μέσα σε ένα rehab πρόγραμμα, ανάλογα τον άνθρωπο και τον τραυματισμό, όχι μόνο δεν κάνουν κακό, το αντίθετο, βοηθάνε. Δεν λέω να κάτσει να κάνει ο Κώστας άρσεις, δεν ξέρω τι έχει...just saying. In before o καμένος με τις άρσεις τι θα πρότεινε. Bosei είχα ανεβάσει βίντεο με το λάθος που έκανα στις άρσεις άμα δεν βαριέσαι ψάξε λίγες σελίδες πίσω,άλλιος θα σου στείλω πμ όταν μπω από pc 2476 σελίδα Vapir,εννοείται ότι είχα πάντα τον γυμναστη από δίπλα μ στην αρχή,μου έλεγε ότι την έκανα άψογα αλλά γιατί μ φενοταν πολύ λίγα(70 κιλα) άρχισα να ανεβάζω σταδιακά μέχρι που έφτασα στα 110 και είπα να βγάλω βίντεο Το μετάνιωσα εννοείται Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2016 από kostas.mouts4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Bosei είχα ανεβάσει βίντεο με το λάθος που έκανα στις άρσεις άμα δεν βαριέσαι ψάξε λίγες σελίδες πίσω,άλλιος θα σου στείλω πμ όταν μπω από pc 2476 σελίδα Τα μάτια μου βγήκαν Κώστα. Δεν είσαι έτοιμος ακόμα γι αυτά τα κιλά και αν κάνεις και αυτά που σου πω ούτε τα 100 στην αρχή. Βασικά με τον χρόνο που έχω τώρα δεν ξέρω πως να σου εξηγήσω αυτά που θα σου πω. Λοιπόν. Καταρχάς ένα τεράστιο λάθος που κάνεις είναι ότι δεν παίρνεις το slack από την μπάρα πριν αρχίσεις το pull. Για να μην γράφω δες αυτό το βίντεο (όλο, μιάς και είναι τέλειο αλλά έξτρα προσοχή όταν λέει γι αυτό που λέω). Σαν bonus δες κι αυτό από άλλον γαμάτο. Κάνεις κι άλλα λάθη αλλά αν κάνεις αρχικά αυτό με το slack και πάρεις καλύτερο starting position τότε θα φύγουν μερικά θέματα (και θα παρουσιαστούν νέα). Υ.Γ. Ο γυμναστής δηλαδή δεν έφριξε με την 1η rep αλλά δεν του άρεσε η 3η ? οκ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Χαχααχ φίλος μ ήταν,όχι ο γυμναστής Και εγώ φρίκαρα όταν το είδα Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνω βέβαια τουλάχιστον για ένα χρόνο...αλλα θα το δω από ενδιαφέρον,θενκ γιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Θα σε στειλω πμ το βραδυ Κωστα για τις ασκησεις. Μια ερωτηση παιδες. Τα θρεπτικα συστατικα που εχουν οι τροφες στη συσκευασια απο ποιον βγαινουν; εχει η καθε εταιρεια υποχρεωση να κανει δικες της μετρησεις; εχω παρατηρησει τεραστιες διαφορες για την ιδια τροφη απο εταιρεια σε εταιρεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Πάμε λίγο αντεπίθεση στο αντιφιτνες πάλι Μιξ σαλατικών: κόκκινο-άσπρο λάχανο, καρότο, μαρούλι,κρεμμύδι,σπανάκι,κόκκινη πιπεριά ανακατεμένα με λίγο λάδι και βαλσάμικο. Κοτόπουλο(κρυμμένο), λίγο ασπράδι που είχε μείνει, κριθαρένια παξιμαδάκια ολικής, σος με τοτάλ, γλυκιά πάπρικα και ελάχιστη κετσαπ και μια κουταλιά ταχίνι για το τέλος. Άπειρα χορταστικό! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 20160221_150220.jpg Πάμε λίγο αντεπίθεση στο αντιφιτνες πάλι Μιξ σαλατικών: κόκκινο-άσπρο λάχανο, καρότο, μαρούλι,κρεμμύδι,σπανάκι,κόκκινη πιπεριά ανακατεμένα με λίγο λάδι και βαλσάμικο. Κοτόπουλο(κρυμμένο), λίγο ασπράδι που είχε μείνει, κριθαρένια παξιμαδάκια ολικής, σος με τοτάλ, γλυκιά πάπρικα και ελάχιστη κετσαπ και μια κουταλιά ταχίνι για το τέλος. Άπειρα χορταστικό! μου κάνεις το τραπέζι σου, δείχνω πόσα reps/set και πρόγραμμα θες ..... yummy yummy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 20160221_150220.jpg Πάμε λίγο αντεπίθεση στο αντιφιτνες πάλι Μιξ σαλατικών: κόκκινο-άσπρο λάχανο, καρότο, μαρούλι,κρεμμύδι,σπανάκι,κόκκινη πιπεριά ανακατεμένα με λίγο λάδι και βαλσάμικο. Κοτόπουλο(κρυμμένο), λίγο ασπράδι που είχε μείνει, κριθαρένια παξιμαδάκια ολικής, σος με τοτάλ, γλυκιά πάπρικα και ελάχιστη κετσαπ και μια κουταλιά ταχίνι για το τέλος. Άπειρα χορταστικό! Θα ανέβασα φωτό από σοκολατόπιτα για αντεπίθεση, αλλά δεν θέλω να γίνει πόλεμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Συμβουλές για γλαύκο?! Φούρνο αντικολλητικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις