Mau-Maus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Κωστα, ωραιος. Δεν ημαστε εδω μονο για να κραζουμε. ;-) Τωρα αν εβαλες τοσα κιλα στην θεση σου θα σταθεροποιουσα για κανενα μηνα την διατροφη στις τωρινες θερμιδες για να δειξουν πιο καλα τα σχηματα. Εκανα παππουτσακια να φαω σημερα. Σε λαδοκολλα, χωρις λαδι, σαλτσες, ειναι απο τα φαγητα που δεν μπορεις να υπολογισεις καθολου θερμιδες. Απλα ξερω οτι το κανονικο εχει 588 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Κωστα, ωραιος. Δεν ημαστε εδω μονο για να κραζουμε. ;-) Τωρα αν εβαλες τοσα κιλα στην θεση σου θα σταθεροποιουσα για κανενα μηνα την διατροφη στις τωρινες θερμιδες για να δειξουν πιο καλα τα σχηματα. Εκανα παππουτσακια να φαω σημερα. Σε λαδοκολλα, χωρις λαδι, σαλτσες, ειναι απο τα φαγητα που δεν μπορεις να υπολογισεις καθολου θερμιδες. Απλα ξερω οτι το κανονικο εχει 588 τι γράφεις ρε liveeeeeeeeeeee χαχαχαχαχ εντομεταξύ μπορείς , βάλε κάτω πόσο έβαλες απο κάθε υλικό που έχει θερμίδα (όχι δηλαδή να μετρήσεις τίποτα μυρωδικά) μέτρα σε ένα τάπερ πόσο είναι σύνολο κ διαίρεσε / τις μερίδες που βγάζεις να ξέρεις πάνω κάτω αλλα απ την άλλη γιατί να το κάνεις αυτό , κάθε μέρα θα τρως παπουτσάκια? κουβέντα να γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Kλασικο καλοκαιρινό φαγητό σημερα μιας και ειχε 25 βαθμούς θερμοκρασία ,φαβα με μπόλικο τονο. Βλέπετε οτι τρώω σε πιατέλα πια ,εσκασα ! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 τι γράφεις ρε liveeeeeeeeeeee χαχαχαχαχ εντομεταξύ μπορείς , βάλε κάτω πόσο έβαλες απο κάθε υλικό που έχει θερμίδα (όχι δηλαδή να μετρήσεις τίποτα μυρωδικά) μέτρα σε ένα τάπερ πόσο είναι σύνολο κ διαίρεσε / τις μερίδες που βγάζεις να ξέρεις πάνω κάτω αλλα απ την άλλη γιατί να το κάνεις αυτό , κάθε μέρα θα τρως παπουτσάκια? κουβέντα να γίνεται Παλι απο την αρχη το παππουτσακι που εχει σαλτσες,λαδια, μπεσαμελ. Ειπα οτι αυτο εχει 588 θερμιδες. Εγω εβαλα μελιτζάνες, κυμα, ντοματα φρεσκια κομμενη σε ροδελες. Οκ τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 τις 588 θερμίδες πες μου πως μετράς τα λαχανικά όπως η τομάτα μην τα μετράς, μέτρα τον κιμά και ότι έχει πολλές θερμίδες να έχεις ένα στο περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εχω θερμιδομετρητη. Εληξε το θεμα το υπολογισα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 μηχάνημα? για δώσε infosθυμάμαι είχα δει ένα μηχάνημα σαν φουρνάκι μικροκυμάτων που έβαζες μέσα τροφές και μετρούσε θερμίδες παλιά που το έψαχνα αλλα δεν ξέρω αν είχε κυκλοφορήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 εκ των υστέρων πωτς γένεν αυτό; τους περνάς ηλεκτρόδια και μετράς τάση σαν τις πατάτες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 εκ των υστέρων πωτς γένεν αυτό; τους περνάς ηλεκτρόδια και μετράς τάση σαν τις πατάτες; calorie count microwave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Kλασικο καλοκαιρινό φαγητό σημερα μιας και ειχε 25 βαθμούς θερμοκρασία ,φαβα με μπόλικο τονο. Βλέπετε οτι τρώω σε πιατέλα πια ,εσκασα ! Τον τόνο σε κονσέρβα να τον τρώτε με μέτρο,ο τόνος έχει υδράργυρο και οι κονσέρβες έχουν δισφαινόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κωστα, ωραιος. Δεν ημαστε εδω μονο για να κραζουμε. ;-) Τωρα αν εβαλες τοσα κιλα στην θεση σου θα σταθεροποιουσα για κανενα μηνα την διατροφη στις τωρινες θερμιδες για να δειξουν πιο καλα τα σχηματα. Εκανα παππουτσακια να φαω σημερα. Σε λαδοκολλα, χωρις λαδι, σαλτσες, ειναι απο τα φαγητα που δεν μπορεις να υπολογισεις καθολου θερμιδες. Απλα ξερω οτι το κανονικο εχει 588 αχχαχααχαχχαχαχααχαχχααχ και εγω αυτο σκεφτομουν γτ λογικα θα ανεβηκα και σε λιπος,οταν ξεκινησα ημουν στο 15,5% θα παω να κανω μια λιπομετρηση απο περιεργια να δω ποσο πηρα αμα εχω πανω απο 17-18% θα βγαζω θερμιδες συντητηρησης για κανεναν μηνα Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2016 από kostas.mouts4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Άσε τις μετρήσεις, μούφα ειναι. Πιο απλή μέθοδο: άμα φούσκωσε η κοιλιτσα, σταματάς bulking και κανεις recomp με τι να μαζευτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 https://www.dropbox.com/s/czdahgx3p5xuicx/DSC_0020.JPG?dl=0 I expected less , ωραίος. ----------------------- Είχα να κάνω squat 6 μήνες λόγω άσχημου πιασίματος μέσης. Έκανα σχεδόν κάνα μήνα μόνο όργανα να την στρώσω. Μέτα έκανα 2 εβδομάδες Romanian deadlift να πάρει πάνω της. Χτες ξανάκανα squat πήγα μέχρι 85x10 βαθιά. Δεν είναι κάνα σπουδαίο βάρος αλλά γόνατα και μέση gg.. it feels good man. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τον τόνο σε κονσέρβα να τον τρώτε με μέτρο,ο τόνος έχει υδράργυρο και οι κονσέρβες έχουν δισφαινόλη. Ο οργανισμός μου πρέπει να ειναι φουλ σε υδράργυρο και δισφαινόλη ! Μιας και μιλάτε για μετρήσεις ,σε περιοδο που θες να παρεις ογκο ποσο υδατάνθρακα πρέπει να παίρνεις(ανά κιλό σώματος ) πχ ρύζι άβραστο πόσα γραμμάρια την μερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις