bosei Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 αχ που είσαι βρε bosei, έφυγες και μου απορρυθμίστηκε ο θυρεοειδής ! Κύπρο?!?! τουλ. θα υπηρετήσεις λιγότερο αφού θα πας εκεί; Καλά εμένα για να σιγουρευτούν για τον θυρεοειδή με τρέξαν στην Αθήνα 4 φορές !!! Όχι την ίδια διάρκεια έχει η θητεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλά εμένα για να σιγουρευτούν για τον θυρεοειδή με τρέξαν στην Αθήνα 4 φορές !!! Όχι την ίδια διάρκεια έχει η θητεία. ωπα, τι έπαθε ο δικός σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ωπα, τι έπαθε ο δικός σου; Τίποτα ! Απλά παρά το ότι είχα κάνει εξετάσεις προ 6 μήνου θέλανε πάλι κι άλλες (και αίμα και υπέρηχο). Πάλι καλά έπεσα σε καλό ακτινολόγο και δεν με έστειλε για παρακέντιση στους όζους που έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Τίποτα ! Απλά παρά το ότι είχα κάνει εξετάσεις προ 6 μήνου θέλανε πάλι κι άλλες (και αίμα και υπέρηχο). Πάλι καλά έπεσα σε καλό ακτινολόγο και δεν με έστειλε για παρακέντιση στους όζους που έχω. θρυλικός ελληνικός στρατός, ό,τι να 'ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όταν παίρνεις κάθε 2 μήνες χιλιάδες άτομα από όλη την Ελλάδα δε ρισκάρεις τίποτα για να βγει μετά κάποιος κ να πει ότι το έπαθα στη διάρκεια της θητείας κλπ. γτ μετά ο στρατός πλερώ. Εννοείται ότι καλά κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όταν παίρνεις κάθε 2 μήνες χιλιάδες άτομα από όλη την Ελλάδα δε ρισκάρεις τίποτα για να βγει μετά κάποιος κ να πει ότι το έπαθα στη διάρκεια της θητείας κλπ. γτ μετά ο στρατός πλερώ. Εννοείται ότι καλά κάνουν. Συμφωνώ. Πιό πολύ το είπα γιατί με κατέβασαν στην Αθήνα 4 φορές. Την πρώτη πήγα και ήρθα χωρίς να κάνω τίποτα επειδή δεν είχε κάνει σωστή συνεννόηση το στρατόπεδο. Την άλλη πήγα μέχρι εκεί για να κλείσω ένα ραντεβού για αίμα και υπέρηχο, την άλλη για να παραλάβω το χαρτί με τα αποτελέσματα του αίματος και την τελευταία για να κάνω υπέρηχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλά εννοείται ότι εσύ ατομικά ταλαιπωρείσαι αλλά δε νομίζω να τους νοιάζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ. Πιό πολύ το είπα γιατί με κατέβασαν στην Αθήνα 4 φορές. Την πρώτη πήγα και ήρθα χωρίς να κάνω τίποτα επειδή δεν είχε κάνει σωστή συνεννόηση το στρατόπεδο. Την άλλη πήγα μέχρι εκεί για να κλείσω ένα ραντεβού για αίμα και υπέρηχο, την άλλη για να παραλάβω το χαρτί με τα αποτελέσματα του αίματος και την τελευταία για να κάνω υπέρηχο. με έξοδα δικά σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 με έξοδα δικά σου; Όχι, με λεωφορείο του στρατού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Όχι, με λεωφορείο του στρατού. πάλι καλά, μη διαμαρτύρεσαι. Άντε μακάρι να πας σε καλό στρατόπεδο να έχεις εξόδους πολλές και λίγες σκοπιές. Δεν ξέρω και απ'αυτά! ευτυχώς, είχε καλό φαγητό εκεί που ήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 με έξοδα δικά σου; Το μονο "καλο" οταν εισαι φανταρος ειναι πως Ο,ΤΙ εχει να κανει με στρατο (μεταθεση, εξετασεις κλπ) σου καλυπτουν αυτοι τη μετακινηση. Εκτος απο τις αδειες βεβαια, που και παλι στην κυπρο παιρνεις 1 αεροπορικο πηγαινε-ελα δωρεαν με αποσκευες. (παλια επαιρνες 4 αλλα οκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το μονο "καλο" οταν εισαι φανταρος ειναι πως Ο,ΤΙ εχει να κανει με στρατο (μεταθεση, εξετασεις κλπ) σου καλυπτουν αυτοι τη μετακινηση. Εκτος απο τις αδειες βεβαια, που και παλι στην κυπρο παιρνεις 1 αεροπορικο πηγαινε-ελα δωρεαν με αποσκευες. (παλια επαιρνες 4 αλλα οκ) Αυτο ελειπε μαν μου, να σε στελνουν απο την Σπαρτη στον Εβρο και να τα βαζεις και απο την τσεπη σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρες σε ολους, φαντάρους κ μη Στις 11 δινω μαθημα κι εχω φτιαξει τη τσαντα μου για να παω μετα γυμναστηριο στο καπακι. Θα παω και αυριο , τη παρασκευη και ισως το σαββατο αλλιως την τριτη που πια επιτελους τελειωνω. Η ορεξη εχει επανελθει, εχω μπροστα μου πρωτα να παω στη δυναμη που ημουν κι επειτα να εξελιχθώ επιτελους. Αν δε προχωρησει και τωρα, μετα πια θα γραφτω μπαλέτο :p 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 1ο,2ο,3ο ταγμα και συνταγμα ειναι γυρω απο τη Λευκωσια και πας αν εισαι πεζικο.Αν εισαι τεθωρας η πυροβολικο πας αλλου. 5η εμα, 355 εμα, πυροβολικο στο τσέρι κλπ, τα οποια ειναι κοντα στη λαρνακα. Ενα γυμναστηριο παντως ειδα καλο στη Λευκωσια και υποθετω θα δαγκωνουν οι τιμες του οπως λεει ο αλεξ.Ηταν κοντα στα caprice τα ιντερνετ καφε.Θα καταλαβεις που λεω οταν βγειτε την πρωτη σας εξοδο.Θα περασετε με το λεωφορειο. Εμ, μια διευκρίνιση: Το στρατόπεδο στο Τσέρι είναι στη Λευκωσία, όχι στη Λάρνακα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχει καποια εξειδικευμενη εξεταση για μυες (αντοχες-ευαισθησια κλπ)?? Πηγα χθες και πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων (θυμιζω οτι μετα απο 2 προπονησεις σπιτι εδωσα αιμα και το cpk ηταν 4,600 με οριο 180 περιπου) Χθες λοιπον το χαρτι εγραφε 77 μετα απο μια εβδομαδα πληρους απραξιας. Και ο γιατρος μου ειπε μεσες ακρες,παρατα τα μην παθεις καμια ραβδομυολυση. Κανε μου ειπε περπατημα-τρεξιμο ποδηλατο κλπ. ΑΣΕ ΤΑ ΒΑΡΗ!! Ειμαι λιγο πελαγωμενος γιατι δεν ξερω τι παιζει με ολα αυτα. Και επειδη ειμαι τελειως αρχαριος και noobas εχω μπλοκαρει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις