bosei Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το ξέρω Νίκο, γι αυτό είπα Γαμα το θα πάω Κύπρο. Αλεξ νομίζω εσύ έτσι κι αλλιώς είσαι νότια. Εγώ κάπου γύρω από την Λευκωσία θα είμαι. Έλεγα μπας και ήξερες από κει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μυικη ενδυναμωση κατα κυριο λογο.μυικη ενδυναμωση φιλε μου δεν κανεις με αυτες τις ασκησεις της πλακας αλλα χτιζεις αντοχη που δεν ειναι κακο αλλα απο δυναμη μηδεν , στο λεω. φιλικα ασε το freeletic και ποιασε τα βαρη η ξεκινα να κανεις ποιο δυσκολες ασκησεις με το σωμα σου αλλιως προκοπη δεν θα δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ με το Νίκο -και το λέω αυτό απο προσωπική εμπειρία. Bodyweight και λάστιχα και τα συναφή είναι γαμάτες ασκήσεις αλλά όχι για αύξηση δύναμης/μυικής μάζας. Γι αυτό και ρώτησα τι στόχο έχεις. Αν μου έλεγες αντοχή, μια χαρά. Αλλά όχι δύναμη. Να το θέσω διαφορετικά. Ας πούμε ότι τώρα σηκώνεις 60 κιλά στο σκουοτ (τυχαίο νούμερο). Καταφέρνοντας να κάνεις 50 σκουοτ με το βάρος του σώματος σου δε θα να αναγκάσεις το σώμα σου να αυξήση τη μυική του μάζα ώστε να καταφέρεις να σηκώσεις π.χ. 80 κιλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται ενω οταν αρχισα εβγαζα 4-5 pullups συνεχομενα τωρα βγαζω 15? Υπαρχει διαφορα απο το να εβγαζα 2-3 περισσοτερες επαναληψεις στις πιεσεις παγκου στα ιδια κιλα? Τυχαια ειχα βρει το παρακατω, δεν ξερω ποσο εμπιστος ειναι, παντως φαινεται σοβαρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Από 5 στα 15, αυξήθηκε η δύναμη. Από 15 στα 50 αυξήθηκε η αντοχή. Για αρχάριους οι bodyweight ασκήσεις είναι μια χαρά. Αλλά μόλις φτάσεις ταβάνι μετά πρέπει να προσθέσεις βάρος -κι εκεί οι bodyweight ασκήσεις υστερούν γιατί δε σου προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα, μόνο ο αριθμός επαναλήψεων αυξάνεται που από ένα σημείο και μετά δεν ισοδυναμεί με αύξηση δύναμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 οι bodyweight ασκησεις ειναι εξαιρετικες οπως π.χ handstand push ups,planche,planche push ups,90 degree,human flag front lever, κ.λ.π και πραγματι χτιζεις ενα παρα πολυ δυνατο σωμα αλλα οχι με squat με απλα push ups αυτα ειναι ασκησεις για πενταχρονα και για να σου πω το προγραμα μου αυτη την στιγμη κανω handstand push ups με full range of motion συν 4κιλα, straddle planche push ups 2reps, weighted pull ups and chin ups με 35 κιλα και απο την πεμπτη λογικα θα παμε στα 45κιλα,muscle ups ,one leg pistol squat+10κιλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 οκ, θα ξεκινησω γυμναστηριο να σηκωνω βαρη σαν 35χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το ξέρω Νίκο, γι αυτό είπα Γαμα το θα πάω Κύπρο. Αλεξ νομίζω εσύ έτσι κι αλλιώς είσαι νότια. Εγώ κάπου γύρω από την Λευκωσία θα είμαι. Έλεγα μπας και ήξερες από κει τιποτα 1ο,2ο,3ο ταγμα και συνταγμα ειναι γυρω απο τη Λευκωσια και πας αν εισαι πεζικο.Αν εισαι τεθωρας η πυροβολικο πας αλλου. 5η εμα, 355 εμα, πυροβολικο στο τσέρι κλπ, τα οποια ειναι κοντα στη λαρνακα. Ενα γυμναστηριο παντως ειδα καλο στη Λευκωσια και υποθετω θα δαγκωνουν οι τιμες του οπως λεει ο αλεξ.Ηταν κοντα στα caprice τα ιντερνετ καφε.Θα καταλαβεις που λεω οταν βγειτε την πρωτη σας εξοδο.Θα περασετε με το λεωφορειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 οκ, θα ξεκινησω γυμναστηριο να σηκωνω βαρη σαν 35χρονο. αν θες μυικη αναπτυξη και δυναμη τοτε ναι πρεπει να πας γυμναστηριο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ναι το καταλαβα, σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γυρισω στα βαρη μετα απο 2 χρονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 πηγαινε στο κροσφιταδικο που ανοιξαν στην κερκυρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι μακρυα, εξαλλου το κροσφιτ δεν προσφερει μυικη αναπτυξη και δυναμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 προσφερει αλλα προσφερει και αρκετους τραυματισμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι μακρυα, εξαλλου το κροσφιτ δεν προσφερει μυικη αναπτυξη και δυναμη...Από το ένα άκρο στο άλλο...αν γίνεται σωστά είναι super,αλλά όσο νάναι παρασύρεσαι Σε πιο σοβαρά θέματα τώρα. Τρικεφαλος στην τροχαλία. Τριάντα κιλά εύκολα, πάνω απο 15 επαναλήψεις με τέλεια φόρμα και τους αγκώνες σταθερά κολλημένους στα πλευρά. Στα τριανταπέντε κιλά βουνό. Απο την δεύτερη κιόλας επανάληψη πρέπει να κλέψω (ξεκολημα αγκωνων) για να φτάσω αγκομαχώντας στις οκτώ. Πάντως τη νιώθω να με πιάνει πιο πολύ. Κάνω κάτι λάθος; Αν ξεκολάς τους αγκώνες συμμετέχουν και οι ώμοι . Πάντως 3κέφαλα με λάστιχα είναι η άσκηση που γουστάρω πιο πολύ για αυτήν την μυική ομάδα. Έχει βέβαια εκει που πάω και 10 διαφορετικές σκληρότητας λάστιχα.Απορία. Με τι σειρά κάνουμε τις ασκήσεις; Πρώτα τις τελειώς απομονωτικες (λάστιχα ,τροχαλία κανονική και ανάποδη λαβή ) η πρώτα αυτές που συμμετέχουν κι ώμοι,στήθος ( γαλλικές ,εκτάσεις αλτήρων πίσω από το κεφάλι κ.λ.π); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 αχ που είσαι βρε bosei, έφυγες και μου απορρυθμίστηκε ο θυρεοειδής ! Κύπρο?!?! τουλ. θα υπηρετήσεις λιγότερο αφού θα πας εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις