Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχαχαχα ενταξει κρεατινη,ανιμαλ πακ... σιγουρα τα εχουν τσιμπησει οι περισσοτεροι

περα απο την πλακα η κρεατινη της muscletech τι το ιδιαιτερο εχει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

χαχαχαχα ενταξει κρεατινη,ανιμαλ πακ... σιγουρα τα εχουν τσιμπησει οι περισσοτεροι

περα απο την πλακα η κρεατινη της muscletech τι το ιδιαιτερο εχει?

δοκίμασε κ θα δεις , θα βάλεις 20 κιλά μυς σε ένα μηνα , μη πω μια μέρα 

Ειναι ρε συ νικο αυτος περιεργος, τα λες και συ.

Τιποτα δεν θα δεις αν δεν στρωσεις τον κωλο σου κατω να κανεις σωστη διατροφη καλη προπονηση.

Απο το ίντερνετ και μονο να παρεις τα πιο αναβολικα συμπληρωματα το μονο που θα καταφερεις θα ναι να κρεμασεις σε λιγο καιρο, να βαρυνεις τα οργανα του οργανισμου σου.

Κοψε τα τι κανει το ενα τι κανει το αλλο και φαε πολυ, σωστα και προπόνηση οπου το μυαλο θα ναι εκει, οχι να κανεις ζογκλερικα, επειδη το κανουν οι αλλοι.

Τιποτα δεν θα δεις αν δεν στρωσεις τον κωλο σου κατω να κανεις σωστη διατροφη καλη προπονηση.

Απο το ίντερνετ και μονο να παρεις τα πιο αναβολικα συμπληρωματα το μονο που θα καταφερεις θα ναι να κρεμασεις σε λιγο καιρο, να βαρυνεις τα οργανα του οργανισμου σου.

Κοψε τα τι κανει το ενα τι κανει το αλλο και φαε πολυ, σωστα και προπόνηση οπου το μυαλο θα ναι εκει, οχι να κανεις ζογκλερικα, επειδη το κανουν οι αλλοι.

ναι ρε αυριο θα πηγαινα να την επερνα...χαχααχαχ

• Like 1

Καλα ασε την γραφεις εδω, ποτε δεν ειμαι σιγουρος για κανεναν.

Εδω εγω μπορει να λεω οτι τρωω μονο κοτα, μοσχαρι, χοιρινο σαλατες.

• Like 1

τι αναβολικά συμπληρώματα  ? τι θα κρεμάσει ? τι θα βαρύνει ? ααααααααααααααααααχχαχα   :-D  :-D  :-D  :-D  :-D 

its a joke dude , google it 

τι αναβολικά συμπληρώματα ? τι θα κρεμάσει ? τι θα βαρύνει ? ααααααααααααααααααχχαχα :-D :-D :-D :-D :-D

its a joke dude , google it

Καλα νικος εμενα στα παπαρια μου αν παρει, εγω δεν μίλησα μονο για το συγκεκριμενο. Ας ψαχτει αυτος στο google, που ενδιαφερεται.

Τωρα οσο και αστειο να σου φαινεται, γινονται κι αυτα, να νομιζουν οτι το συμπληρωμα που πηρε ο ταδε τον εκανε ετσι και εχουν αυτη την ψευδαίσθηση.

Καλα νικος εμενα στα παπαρια μου αν παρει, εγω δεν μίλησα μονο για το συγκεκριμενο. Ας ψαχτει αυτος στο google, που ενδιαφερεται.

Τωρα οσο και αστειο να σου φαινεται, γινονται κι αυτα, να νομιζουν οτι το συμπληρωμα που πηρε ο ταδε τον εκανε ετσι και εχουν αυτη την ψευδαίσθηση.

φιλε νομιζω εισαι υπερβολικος...

δλδ το εχω παρατηρησει σε οτι παω να χωθω οι ολοι  μ λετε ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σ μπλα μπλα μπλα  ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ....αχχαχααχχααχ εγω απλα συζυτηση κανω

ουτε την συγκεκριμενη κρεατινη θα παρω,ουτε τα αναβολικα γτ το ακουσα και αυτο  ελεος δλδ,ουτε ανιμαλ πακ,

τελος παντων αυτος ειναι και ο λογος που σταματησα να γραφω τελευταια και μαλλον μαλακια εκανα που ξαναξεκινησα 

οπως και να εχει ευχαριστω για οποιες συμβουλες μ δωσατε

καλη συνεχεια σε ολους 

σοβαρευτείτε λέμε αστείο είναι και υπάρχει χρόνια στο fitness industry για να περιγράφει τους fake nattys και εκεί κόλλαγε που το είπα αρχικά. Το εξήγησα , ε δε θα το κάνουμε κ νιανιά το κάθε τι , ένα googlάρισμα και θα λυνόντουσαν οι απορίες 
μην κάθεστε κ τσακώνεστε για μαλακίες, έλεος δηλαδή 
chill  :-)

Alex δεν ξέρω ακόμα. Όταν μάθω θα σου πω να με πεις αν ξέρεις τίποτα gym να γραφτώ και εννοείται προπόνηση μαζί

το καλό είναι απότι ξέρω πως Κύπρο θα έχεις τις εξόδους σου , εδώ μπορεί να έπεφτες σε κανένα παρακμιακό στρατόπεδο με τρελή εμπλοκή και να ξενέρωνες τη ζωή σου .. καλή θητεία  :-D

Alex δεν ξέρω ακόμα. Όταν μάθω θα σου πω να με πεις αν ξέρεις τίποτα gym να γραφτώ και εννοείται προπόνηση μαζί

Ναι το gym που πάω είναι μόνο 500 ευρώ το χρόνο ότι πρέπει για φαντάρους :D

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...