Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Yeah. Δε πα να μου λένε, μόνο αν δοκιμάσω κάτι θα ξέρω με βεβαιότητα αν κάνει καλό ή κακό.

Ε, το τρέξιμο στην αμμουδιά μου έβγαλε ζημιά την 3η φορά. Οξύ πόνο λίγο κάτω από τον αστράγαλο. Αλλά όπως σε είπα, έχω μάθει να ακούω το σώμα μου κι ήξερα πότε να σταματήσω ώστε να μην τραυματιστώ σοβαρά. Λίγες μέρες ξεκούραση κι όλα καλά, τρέχω σαν ζαρκάδι πάλι. :)

Πώς προπονείστε ρε το πρωί νηστικοί; ΟΚ, φαντάζομαι μπορεί να γίνει συνήθεια -κάποτε το έκανα κι εγώ, δήθεν ότι καίει περισσότερο λίπος, αλλά είναι μαρτύριο. Το πρωί πεινάω. Όχι, δεν το έθεσα σωστά. ΠΕΙΝΑΩ.

Το ξέρεις όμως ότι δεν είναι σωστή η λογική αυτή Ε; τώρα τι γλύτωσες με μικρο μόνο τι θα γίνει αν την επόμενη φορά είναι κάτι σοβαρό; και είδες την έπαθες εκεί που σου είπα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Γιαννη το ξερεις πως σε συμπαθω αλλα εχω την εντυπωση πως το κανεις επιτηδες ετσι?

Μου αρκει να το παραδεχτεις δεν ειναι κακο ...

με το που διάβασα TABATA με έπιασε νευρικό και σε σκέφτηκα με τη μια να το διαβάζεις αχαχαχ

• Like 4

με το που διάβασα TABATA με έπιασε νευρικό και σε σκέφτηκα με τη μια να το διαβάζεις αχαχαχ

αχαχ εγω να δεις τι επαθα μου βγηκε ο καφες απο την μυτη !

• Like 2

Το ξέρεις όμως ότι δεν είναι σωστή η λογική αυτή Ε; τώρα τι γλύτωσες με μικρο μόνο τι θα γίνει αν την επόμενη φορά είναι κάτι σοβαρό; και είδες την έπαθες εκεί που σου είπα!

Και γω τα ελεγα αλλα πρώτα ηθελε να το δοκιμασει.

Ο γιαννης μαλλον τηρει αυτο που λενε οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο, μεχρι να σε σκοτωσει.

χαχ αφού έχει όρεξη να δοκιμάζει με τόσες υποχρεώσεις κ οικογένεια πάλι καλά!

cut must go on ...φέτος πάει καλά το πράγμα , δείχνω το συγκεκριμένο σημείο μιας κ έχω δρόμο ακόμα αλλα είναι το προβληματικό πάνω μου 

5-6kg to go και βλέπουμε current weight 83kg @ 1,70κάτι 

σήμερα λέω να αρχίσω κ κοιλιακούς πάλι , αφού την έφαγα καλά τη θλάση στη μάπα  :-D

• Like 5

Χαίρομαι που σας κάνω να γελάτε. Θα φτάσετε 100 χρονω σκατογεροι κι όταν σας ρωτάνε ποιο το μυστικό της μακροζωίας θα με μνημονεύετε κουφάλες :)

Κρις, σπεκτ, υπερβάλετε κι οι δυο. Πάντα ημουν ο μιστερ συνετός, ποτε δεν άλλαξε αυτό. Μ´ αρέσει να δοκιμάζω πράγματα ωςτε να έχω προσωπική άποψη και να μην είμαι μαντατοφόρος σε αλλονών τις γνώμες αλλα με κόβει αρκετά να σταματάω όταν πρέπει.

Σε πιο σοβαρά θέματα τώρα. Τρικεφαλος στην τροχαλία. Τριάντα κιλά εύκολα, πάνω απο 15 επαναλήψεις με τέλεια φόρμα και τους αγκώνες σταθερά κολλημένους στα πλευρά. Στα τριανταπέντε κιλά βουνό. Απο την δεύτερη κιόλας επανάληψη πρέπει να κλέψω (ξεκολημα αγκωνων) για να φτάσω αγκομαχώντας στις οκτώ. Πάντως τη νιώθω να με πιάνει πιο πολύ.

Κάνω κάτι λάθος;

• Like 2

Μήπως αύξησες τα κιλά απότομα = 5 κιλά πάνω να είναι too much; Φυσικά, εάν στο μηχάνημα δεν έχει ενδοιάμεσο βάρος, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα - εκτός από drop set! :-)

Κοιτα αν ξεκινησες σαν πρωτη ασκηση οχι.

Αλλα αν εχεις κανει αλλες και βγαζεις 30 κιλα ανετα η σταση του σωματος δεν ειναι σωστη.

Λιγο ανοιχτα τα ποδια, κωλος πισω, στηθος μπροστα, οσο γινεται κοντα στο σχοινι, κολλημένοι αγκωνες, κατεβάζεις και σηκωνειςχερια πιο πανω απο την μεση και ξανα κατω. Καντην με σχοινί ομως.

Αυτα τασημεια θελουν πολλες επαναληψεις, λιγα κιλα, για γρηγορη αιματωση, οταν γινεται σωστα ομως

Γιάννη δες αν έχει το gym κάτι μικρές πλάκες (2,5 κιλών) που μπαίνουν στις τροχαλιες. Αν δεν έχει βάλε έναν αλτηρα 2 κιλών πάνω από την πρώτη πλάκα της τροχαλιας

• Like 1

Καθε 3-4 μηνες το προγραμμα που ακολουθω (freeletics) σου βγαζει μια "Hell Week" 2-3 προγραμματα καθε μερα για 7 μερες. Επιπονο και εξαντλητικο αλλα φτανεις στο τελος και λες αξιζει τον κοπο.

Σημερα Δευτερα "Aphrodite"

50 burpees

50 squats

50 situps

και αλλα 4 σετ με 40 30 20 10 επαναληψεις σε 26 λεπτα.

Το απογευμα "Venus"

50 pushups

20 situps

50 squats x4

Μπορει να φαινονται ευκολα αλλα αν εχεις αντιπαλο τον χρονο και προσπαθεις να τα κανεις χωρις παυσεις γρηγορα καταλαβαινεις ποσο κουραστικο μπορει να ναι...

• Like 1

Γιάννη δες αν έχει το gym κάτι μικρές πλάκες (2,5 κιλών) που μπαίνουν στις τροχαλιες. Αν δεν έχει βάλε έναν αλτηρα 2 κιλών πάνω από την πρώτη πλάκα της τροχαλιας

Σε πιο στρατόπεδο θα σε πάνε εσένα στην Κύπρο?

Έλειψες ;)

@4saken: Τι στόχο έχεις από την προπόνησή σου;

• Like 1

έχουν πάρει κρεατίνη της muscletech 

βέβαια όλοι μπορούν να πάρουν ουσίες , λίγοι όμως θα φτιάξουν ωραίο physique , θέλει γνώσεις αλλιώς κάποιος μπορεί να καταλήξει χειρότερος απότι ξεκίνησε 

τι διαφορα εχει με τις υπολοιπες?ολες ιδιες δεν ειναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...