TEOKOS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Έχει να προτείνει κάνεις κάποιο blender που να φτιάχνει smoothies; Το θέλω τόσο για χυμούς φρούτων όσο και για σουπες βελουτέ. Έχω βρει διάφορα στο skroutz αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάποιο. Τιμή γύρω στα 50, μιας και τα φθινοτερα έχουν τελείως ψεύτικη κατασκευή και χαλάνε εύκολα από όσο διαβάζω... Αυτό έχω κάνα 6μηνο. Φτηνό αλλά μέχρι τώρα όλα ok http://www.skroutz.gr/s/6434701/Izzy-9839CL-Xpress.html?from=autocomplete&keyphrase=izzy+9839 εδώ εισαι το έχω πολλά χρόνια δεν παθαίνει τίποτα σκυλι είναι , γυάλινη κανατα κτλ κτλ https://www.skroutz.gr/s/6434701/Izzy-9839CL-Xpress.html Ρε συ διαφορά των post 2 δεύτερα 1
Mau-Maus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 τεοκος με αντιγράφεις χααχααχαχα πολύ καλή επιλογή !!
tsourakis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το είχα τσεκαρει και αυτο αλλά δεν ξέρω αν κάνουν καλή δουλειά αυτού του τύπου οι λεπίδες. Οι χυμοί γίνονται ωραίοι ή μένουν κομματάκια μέσα; Επίσης πάγο αντέχει να σπάσει;
TEOKOS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το είχα τσεκαρει και αυτο αλλά δεν ξέρω αν κάνουν καλή δουλειά αυτού του τύπου οι λεπίδες. Οι χυμοί γίνονται ωραίοι ή μένουν κομματάκια μέσα; Επίσης πάγο αντέχει να σπάσει;Τούμπανο είναι τα κάνει όλα κρέμα και οι λεπίδες χοντρές 1
linkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 **Ποναω ολοκληρος** Πρωινη προπονηση σημερα, απο τις λιγες φορες, και καραγουσταρα. 40 χλμ ποδηλασια (με το φιξακι Wizzy, μην κραξεις ) 2 λεπτα ξεκουραση/ελαφριες διατασεις 6 χλμ τρεξιμο **Ποναω ολοκληρος** 3
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Πυγμαχία,ελεύθερη πάλη,ελληνορωμαϊκή έχουν αφήσει πίσω τους κατά το πλείστον τις παιδικές ασθένειες των πιο μοντέρνων μαχητικών αθλημάτων. Όχι ότι στα τελευταία δεν βρίσκεις σοβαρούς συλλόγους και δασκάλους αλλά στα πρώτα συνήθως πάντα γίνεται σοβαρή δουλειά. Αν ξεκινήσεις μαχητικό άθλημα με απώτερο σκοπό να μάθεις να δέρνεις " άμα σου χρειαστεί και έξω" τόχασες το νόημα πατριώτη. Δεν είμαι στο μυαλό του αλλά νομίζω πώς εννοούσε πώς οι τεχνικές άμυνας είναι διαφορετικές σε κάθε άθλημα. Το ξύλο στο δρόμο δεν έχει καμία σχέση με τους αγώνες όπου υπάρχουν κανόνες, διαλείμματα, κτλ. Το έξω θυμίζει Παγκράτιο. Όλα επιτρ'επονται κι ο θεός βοηθός.
4saken Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Προχθεσινα αυγα απο το χωριο...Απολαυση ακομα και βραστα... 2
margaritagr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια αυτα τα μπλεντερ κανουν ουσιαστικα την ιδια δουλειά με τα multi απλα ειναι πιο ισχυρά; Βαριεμαι απειρα να καθαρίζω τον αποχυμωτη, κι επειδη εχουμε ενα παλιο multi , αν το αντικαθιστούσα μ ενα τετοιο θα ταν καλα
Liverpool89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Έχει να προτείνει κάνεις κάποιο blender που να φτιάχνει smoothies; Το θέλω τόσο για χυμούς φρούτων όσο και για σουπες βελουτέ. Έχω βρει διάφορα στο skroutz αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάποιο. Τιμή γύρω στα 50, μιας και τα φθινοτερα έχουν τελείως ψεύτικη κατασκευή και χαλάνε εύκολα από όσο διαβάζω... Εγω ειχα παρει απο το λιντλ, 25€, με βγαζει ασπροπροσωπο... Και αυτο λεει http://www.tvmall.gr/gr/m/hlektrikes-syskeyes/syskeyes-koyzinas/mplenter/smoothie-to-go-mixer-syskeyh-paraskeyhs-gia-smoothies/ Δες το
arnold94 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 παιδες λεω να παρω δυο αλτηρες με δισκους για το σπιτι,γιατι με τη μπαρα σκεφτομαι μπορει να χτυπησω τιποτα.....για πειτε ποιες ασκησεις προτεινετε να κανω για τα ποδια και για lower back με τα βαρακια?
Liverpool89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σουμο σκουοτ, σκουοτ, προβολες, ακαμπτες αρσεις, overhead σκουοτ/προβολες(αν εισαι αρχαριος αστες αυτες), σισσυ σκουοτ
gon1332 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σουμο σκουοτ, σκουοτ, προβολες, ακαμπτες αρσεις, overhead σκουοτ/προβολες(αν εισαι αρχαριος αστες αυτες), σισσυ σκουοτ Όταν λες προβολές τι εννοείς;
arnold94 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 1)τα κλασσικα deadlift μπορω να τα κανω με αλτηρες? 2)full squat με αλτηρες μπορω να κανω? 3)γαμπες πιστευεις χρειαζονται? και αν ναι ποια ασκηση? 4)θα κανω και romanian deadlifts Όταν λες προβολές τι εννοείς; αυτη λεει http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/dumbbell-rear-lunge
margaritagr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ναι μπορεις να κανεις με αλτηρες και αρσεις θανάτου και σκουωτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις