king2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 και γω καπνίζω Ελα πλάκα κάνεις έτσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 το κάπνισμα αυξάνει λίγο το μεταβολισμό κ μειώνει την πείνα , κάποιος που καπνίζει μπορεί πολύ ποιο εύκολα να κάνει γράμμωση αυτό είναι fact και πάνω σε αυτό πατάνε οι περισσότεροι που γυμνάζονται για να το δικαιολογήσουν μιας και ούτε το high των υπόλοιπων ναρκωτικών δίνει ούτε τίποτα που να δικαιολογεί τη χρήση τουεγώ δε λέω ούτε θάνατος ούτε θα κατακρίνω τον άλλο , όσο δεν σχολιάζει λιγότερο βλαβερές συνήθειες όπως τα αναβολικά κλπθεωρώ μάγκα αυτόν που δεν κάνει τίποτα απο τα δύο. Λίγο αλκοόλ που κ που κάνει καλό , όπως και τα "κακά" λιπαρά της σαβούρας , χρειάζονται με μέτρο. Τα αναβολικά και τα τσιγάρα δεν χρειάζονται , ούτε σε μικρή δόση ούτε σε μεγάλη δόση και μάλιστα η νομιμότητα πώλησης τσιγάρων και καπνού είναι ο μεγαλύτερος παραλογισμός , αφού είναι δεκάδες φορές ποιο βλαβερά απο τόσα άλλα παράνομα πράγματα. Ξέρω πως αν ποτέ έπαιρνα αναβολικά με τη τρέλα που έχω στην προπόνηση που ποτέ δεν κάνω σκόντο αλλα και την διατροφή που μπορώ να φάω απο ΠΟΛΥ μέχρι τίποτα για να καταφέρω αυτό που θέλω θα είχα φοβερό αποτέλεσμα όμως ....... όμως.... ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ?λες κ λύσαμε τα προβλήματα μας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Οχι μόνο καπνίζει αλλά αυξάνεται συνεχώς. Σε μπαράκια σπάνια θα βρεις παρέες που να μην καπνίζει κανείς. Ότι χειρότερο υπάρχει και η μαλακια είναι ότι το τρώμε και εμείς στη μάπα. Ευτυχώς στην παρεα μου 10+ άτομα Δεν καπνίζει κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εγω δε καπνιζω, εχω δοκιμασει παλιοτερα και δε μου αρεσε!!! Αυτο που μου αρεσει να κανω σπανια, ειναι τα πουρακια τα candlelight τα κιτρινα.. που βεβαια δε κατεβαζω το καπνο απλα μ αρεσει το αρωμα τους! κι οταν λεω σπανια το εννοω, μπορει να παρω ενα κουτι και να το εχω μηνες Επισησ δε πινω!! αν βγω για ποτο θα πιω ενα , σε ελαχιστες περιπτωσεις 2-3. Καμια φορα σπιτι μ αρεσει να παιρνω απο καβα καμια ωραια μπυριτσα να συνοδευσω το φαγητο μου, αλλα κι αυτο οπως το λεω, αραια και που 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Νίκο να καπνίσει όποιος θέλει αλλά Όχι στο μαγαζί. Αυτο μου αρέσει εδώ βγαίνω σε μαγαζιά και γυρίζω σπίτι χωρίς να βρωμάω χωρίς να έχω λαιμό και Γενικσκατα όπως πήγα. Και μην πει κανείς τη γνωστή μαλάκια αν σε ενοχλεί Μην πάς. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ευτυχώς στην παρεα μου 10+ άτομα Δεν καπνίζει κάνεις Το καλύτερο αυτό είναι εννοείται. Και εγω πάντα έχω παρέες που δεν καπνίζει κανείς. Τελευταία βλέπω και πολλές κοπέλες να καπνίζουν και είναι ακόμα χειρότερο. Νίκο να καπνίσει όποιος θέλει αλλά Όχι στο μαγαζί. Αυτο μου αρέσει εδώ βγαίνω σε μαγαζιά και γυρίζω σπίτι χωρίς να βρωμάω χωρίς να έχω λαιμό και Γενικσκατα όπως πήγα. Και μην πει κανείς τη γνωστή μαλάκια αν σε ενοχλεί Μην πάς. Ας μην συγκρίνουμε τη μπανανια μας με την Εσθονία. Εδώ είναι μαγκιά να καπνίζεις και ο νόμος που είχε βγει δεν εφαρμόστηκε ποτέ πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corfu4ever Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Νίκο να καπνίσει όποιος θέλει αλλά Όχι στο μαγαζί. Αυτο μου αρέσει εδώ βγαίνω σε μαγαζιά και γυρίζω σπίτι χωρίς να βρωμάω χωρίς να έχω λαιμό και Γενικσκατα όπως πήγα. Και μην πει κανείς τη γνωστή μαλάκια αν σε ενοχλεί Μην πάς. Ο σημαντικοτερος λογος που δεν βγαινω παρα σπανια κερκυρα...Παντου ντουμανι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Αμα σ αρεσουν παντως αξιζει να δοκιμασεις κι αυτη τη συνταγη νεο απόκτημα για τα γονατακια μου https://www.dropbox.com/s/8xospl6nbwqf3g4/Photo%206-2-16%2C%2010%2004%2005%20%CE%BC%CE%BC.jpg?dl=0 Φωτη εγκρίνεις; Ωραια με γεια ! Εγω δωρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ο σημαντικοτερος λογος που δεν βγαινω παρα σπανια κερκυρα...Παντου ντουμανι.... Ότι έχεις επιλογές και Καλά ειδικά το χειμώνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Νίκο να καπνίσει όποιος θέλει αλλά Όχι στο μαγαζί. Αυτο μου αρέσει εδώ βγαίνω σε μαγαζιά και γυρίζω σπίτι χωρίς να βρωμάω χωρίς να έχω λαιμό και Γενικσκατα όπως πήγα. Και μην πει κανείς τη γνωστή μαλάκια αν σε ενοχλεί Μην πάς. αυτό ακριβώς , έχω σταματήσει το κάπνισμα εδώ και χρόνια και δεν ενέχομαι να καπνίζω με το ζόρι επειδή του δίπλα του θυμήθηκε ακόμα και σε στάση λεωφορείου μια μέρα μου ήρθα να πλακώσω ένα παπάρα που φύσαγε ο καπνός του προς το μέρος μου και δεν πήγαινε ποιο πέρα. Έβρεχε και δεν θα έβγαινα μεσα στη βροχή για να αποφύγω τον καπνό του . Τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη και δεν το έπαιξε ιστορία γιατι οι περισσότεροι ειναι σε φάση καπνίζω όπου γουστάρω έχω περίπου τα ίδια σε αντρικά , τα είχα πάρει πέρσι 180? κάπου εκεί κ είναι σκυλιά φοράω άλλο παπούτσι κ είναι λες κ περπατάω σε σανίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 αυτό ακριβώς , έχω σταματήσει το κάπνισμα εδώ και χρόνια και δεν ενέχομαι να καπνίζω με το ζόρι επειδή του δίπλα του θυμήθηκε ακόμα και σε στάση λεωφορείου μια μέρα μου ήρθα να πλακώσω ένα παπάρα που φύσαγε ο καπνός του προς το μέρος μου και δεν πήγαινε ποιο πέρα. Έβρεχε και δεν θα έβγαινα μεσα στη βροχή για να αποφύγω τον καπνό του . Τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη και δεν το έπαιξε ιστορία γιατι οι περισσότεροι ειναι σε φάση καπνίζω όπου γουστάρω Ποιος να το παίξει ιστορία σε εσένα ρε αγόρι μου.Θα σε είδε και φοβήθηκε Εγώ κανένα ναργιλέ κάνω και αυτό πολύ σπάνια 1 φορα κάθε δύο μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 4 χρόνια κάπνιζα συνολικά και όχι πάντα με την ίδια συχνότητα. Ακόμα και όταν ήμουν καπνιστής με ενοχλούσε όταν κάποιος κάπνιζε δίπλα μου. Επίσης είμαι της άποψης οτι το τσιγάρο είναι συνήθεια και όχι εθισμός. Άλλοι λένε οτι κάπνιζα για λίγο χρονικό διάστημα και γι' αυτό δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Εγω πάντως το αγαπούσα το τσιγάρο και τα περισσότερα τα έκανα μέσα στο σπίτι, ενω έπινα καφέ και καθόμουν στο pc, μετά το φαγητό κλπ. Έχω κάνει ολόκληρα ξενύχτια δουλεύοντας σε project και να σπάω το κεφάλι μου με bugs και η μόνη συντροφιά ήταν το τσιγάρο. Ειδικά οι πρώτες τζούρες με βοηθούσαν να ξεφύγω λίγο και να επανέλθω πιο δυναμικά. Έχω συναντήσει και άτομα που το τσιγάρο το κάνουν απο αμηχανία, άλλοι απο μαγκιά κλπ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι όπως και για άλλες καταχρήσεις. Αυτό που δεν βλέπουν οι περισσότεροι είναι οτι όλα αυτά είναι υποκατάστατα και δεν λύνουν κατουσίαν τα προβλήματα σου ούτε σου προσφέρουν κάτι σημαντικό. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ. O μόνος τρόπος να το καταλάβει κάποιος είναι να δει με κάποιο τρόπο πως θα ήταν η ζωή του χωρίς τις καταχρήσεις...Πριν αρχίσω το κάπνισμα είχα πολύ ισορροπημένη ζωή και πάντα έλεγα "εγω δεν θα αρχίσω ποτέ το κάπνισμα"...Απο τα καλύτερα ανέκδοτα που έχω πει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος να το παίξει ιστορία σε εσένα ρε αγόρι μου.Θα σε είδε και φοβήθηκε Εγώ κανένα ναργιλέ κάνω και αυτό πολύ σπάνια 1 φορα κάθε δύο μήνες το καλό οταν μοιάζεις με παλαιστή είναι οτι δεν χρειάζεται να παλεύεις 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 το καλό οταν μοιάζεις με παλαιστή είναι οτι δεν χρειάζεται να παλεύεις Σωστό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 το καλό οταν μοιάζεις με παλαιστή είναι οτι δεν χρειάζεται να παλεύεις αχαχαχχα κατσε και ακομα ειναι χειμωνας, με τα μπουφαν κυκλοφορουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις