Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

Ειχαμε εδω περα λιγο που τελειωνε και ειπα να την βαλω αντι για ζαχαρη λευκη :P

και γιατι να βαλεις ζαχαρη? Δεν χρειαζεται εξτρα ζαχαρη ειδικα με τη μπανανα

Spect γιατί βάλλεται ετσι η στεβια; :P

καλα εγω ειμαι κατα οτιδηποτε εχει σχεση με ζαχαρη και παραγωγα-υποκαταστατα

Αυτο ειναι τελειως μπιγκινερ. Πως θα βγαλω ολο τον ανω κορμο σε μια μερια (δικεφ-τρικεφ-στηθος-ωμους-πλατη) Μια ασκηση να κανω απο το καθενα θα βγαλω 1:30 ωρα προπονηση και χωρις καμμια ουσια και συνεπεια

Στηθος ωμους πλατη θες αρχικα χερια δουλευουν παραλληλα. Επισης το μπιγκινερ ή οχι εχει να κανει με το πως το κανεις οχι τι κανεις. Τελος μια χαρα προλαβαινεις σε 1.30 ωρα ειδικα αν δεν κανεις κοιλιακους/αεροβιο εκτος αν κανεις κανα 5 λεπτο διαλειμμα. 8 ασκησεις απο 4σετ των 20 επανληψεων + κοιλιακους + αεροβιο 1.40 λεπτα οποτε μια χαρα βγαινει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ασκησεις 4 σετ? 1.40? Νιωθω τοσο κουρασμενος που τα 45 λεπτα μου φαινονται βουνο πλεον

Καλα θα δουμε πως θα βγει και θα παιξω compound για να δουλεψει ολο το σωμα

Και περα απο αυτο δε βλεπω να γλιτνω αιματολογικες και τεστ κοπωσεως γιατι ειλικρινω νιωθω ανελεητη κουραση

Αφου νιωθεις ανελέητη κουραση να παρεις καμια βδομαδα οφ να ρθεις να ισιωσεις και μετα να προσαρμόσεις το προγραμμα σου ωστε να σου βγαινει εβδομαδιαία.

Κι εγω στις εξεταστικες παντα αλλαζω προγραμμα , βαζω ενα κυκλικό με 1-2 ασκησεις ανα ομαδα, ωστε να συντηρούνται. (Αλλο που τωρα εχω τα ψυχολογικα μου και δε κανω ουτε αυτο :P )

4 Μηχανηματα για ποδια, μονοζυγο/κωπηλατικη για πλατη, πιεσεις και ανοιγματα στηθους, εκτασεις για τρικεφαλο, καμψεις δικεφαλων , μια ασκηση για ωμους & κοιλιακους - ραχιαιους. Σε μια ωρα το βγαζω

Ασε βρε Φωτη, δε πηγε καλα και η ομαδα στην ευρωλιγκα, γραφω και τη Δευτερα ανατομια κι εχω μπλεξει τα μπουτια μου με τους ορους... Δυσκολη η κατασταση :P

Ενα απ τα κακα που εχω ειναι οτι μ

Επηρεαζει πολυ το τι κανουν οι αλλοι. Απο οταν ξεκινησα αν εβλεπα καποιον σε καλυτερο λεβελ απο μενα μου την εδινε ασχημα , με γυναικες βασικα. Ειδα χτες ξερω γω μια που εκανε σκουωτ με μπαρα και μου άναψαν τα λαμπάκια παλι :P

Αφου νιωθεις ανελέητη κουραση να παρεις καμια βδομαδα οφ να ρθεις να ισιωσεις και μετα να προσαρμόσεις το προγραμμα σου ωστε να σου βγαινει εβδομαδιαία.

Κι εγω στις εξεταστικες παντα αλλαζω προγραμμα , βαζω ενα κυκλικό με 1-2 ασκησεις ανα ομαδα, ωστε να συντηρούνται. (Αλλο που τωρα εχω τα ψυχολογικα μου και δε κανω ουτε αυτο :P )

4 Μηχανηματα για ποδια, μονοζυγο/κωπηλατικη για πλατη, πιεσεις και ανοιγματα στηθους, εκτασεις για τρικεφαλο, καμψεις δικεφαλων , μια ασκηση για ωμους & κοιλιακους - ραχιαιους. Σε μια ωρα το βγαζω

Ποια μια βδομαδα, το τελευταιο διμηνο νιωθω ετσι. Και 2 φορες τη βδομαδα σαν οφφ θεωρειται. Και ειναι γενικοτερη κουραση οχι απο γυμναστηριο, τεσπα

Ασε βρε Φωτη, δε πηγε καλα και η ομαδα στην ευρωλιγκα, γραφω και τη Δευτερα ανατομια κι εχω μπλεξει τα μπουτια μου με τους ορους... Δυσκολη η κατασταση :P

Ενα απ τα κακα που εχω ειναι οτι μ

Επηρεαζει πολυ το τι κανουν οι αλλοι. Απο οταν ξεκινησα αν εβλεπα καποιον σε καλυτερο λεβελ απο μενα μου την εδινε ασχημα , με γυναικες βασικα. Ειδα χτες ξερω γω μια που εκανε σκουωτ με μπαρα και μου άναψαν τα λαμπάκια παλι :P

Η ομαδα εκανε πολυ καλα που δεν τα πηγε καλα στην Ευρωλιγκα τα χειροτερα της ευχομαι ,να  πεσει το αεροπλανο να εχουμε πολυνεκρο .

Για ανατομια μπορω να βοηθησω ειχα δωσει 2 φορες ιατρικη !

Και εμενα με επηρεαζει τι κανουν οι αλλοι αλλα μου βγαινει ανταγωνιστικα .Δλδ δεν  δεχομαι να ειναι καποιος καλυτερος απο μενα (φυσικα και ειναι πολλοι )  ειμαι και τερμα εγωιστης , επομενως  τα δινω ολα και συνηθως τους ξεπερνω .

Τωρα το gym  ειναι καθρεπτης αν τα κανεις ολα σωστα και απερισπαστα για το αναγκαιο χρονικο διαστημα που εχει να κανει με το επιπεδο που ειναι ο καθενας, δεν γινεται να μην δεις σημαντικα αποτελεσματα απλα δεν γινεται .

• Like 1

Guys λιγο Help. Τα τελευταια 3.5 χρονια προπονουμαι non-stop 5 φορες τη βδομαδα με ελαχιστα timeout. Με φυσικες και επομενες αυξομειωσεις σε Motivation και φυσικη κατασταση. Μετα απο τοσο καιρο και επειδη ζω μια περιοδο εντονης καθημερινοτητας το χω χασει και χω ριξει τις προπονησεις σε 3 φορες τη βδομαδα μερικες φορες ακομα και 2 το τελευταιο διμηνο. Με τετοιο ρυθμο οι απομονωσεις δε πανε καλα και εχω βγει εκτος τελειως. Δε γινεται να κανω δικεφαλο-τρικεφαλα τη μια μερα πλατη την αλλη και μετα να συνεχιζω ωμους την επομενη βδομαδα σα να μη τρεχει τιποτα με ολες αυτες τις μερες που χω χασει.

Επειδη οι ρυθμοι μου δε βλεπω να αλλαζουν συντομα και μεχρι να κατοποιηθω λιγο θελω μια προταση για ενα καλο 4-day split το οποιο να μπορω να διατηρω σε χαλαρους ρυθμους, με σκοπο απλα να κρατηθω καπως μεχρι να επανερθω και να το δωσω ολα

http://www.bodybuilding.com/fun/top-3-muscle-building-routines-max-muscle-gains.htm

chest-tricep

back-shoulder-bicep

repeat.

Αναλόγως σε τι θες να τα δώσεις όλα, εκεί αφιερώνεις και το intensity. Ένα διάστημα που ήθελα παραπάνω χέρια δεν τερμάτιζα στήθος ούτε πλάτη και ώμους.

• Moderators

chest-tricep

back-shoulder-bicep

repeat.

Αναλόγως σε τι θες να τα δώσεις όλα, εκεί αφιερώνεις και το intensity. Ένα διάστημα που ήθελα παραπάνω χέρια δεν τερμάτιζα στήθος ούτε πλάτη και ώμους.

ε ναι ποιος τα γαμαει τα ποδια λες και πιανουν το μισο σωμα...

• Like 10

Με τετοιο ρυθμο οι απομονωσεις δε πανε καλα και εχω βγει εκτος τελειως. Δε γινεται να κανω δικεφαλο-τρικεφαλα τη μια μερα πλατη την αλλη και μετα να συνεχιζω ωμους την επομενη βδομαδα σα να μη τρεχει τιποτα με ολες αυτες τις μερες που χω χασει.

ε ναι ποιος τα γαμαει τα ποδια λες και πιανουν το μισο σωμα...

απάντησα σύμφωνα μ'αυτά που θέλει. Αν έλεγε και για πόδια θα έλεγα και γι' αυτά. Δεν θέλουν όλοι τα ίδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...