Fotis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ...και να κατάλαβε τι είπες, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι με όλους, κάθε φορά. Εγω με τον Γιαννη συμφωνουμε ακομα και οταν διαφωνουμε ,ειμαστε πολυ βολικοι ανθρωποι . 2
Mikeasdf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Βρωμη με μπανανες γαλα κανελα και στεβια στο μπλεντερ ολα τα λεφτα! Τι αλλο θα μπορουσα να βαλω, πειτε καμια ιδεα.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Βρωμη με μπανανες γαλα κανελα και στεβια στο μπλεντερ ολα τα λεφτα! Τι αλλο θα μπορουσα να βαλω, πειτε καμια ιδεα. Φυστικια, βαλε την μπανανα πρωτα στην καταψυξη να γινει πιο γααματο,ηλιοσπορους, ασε τη στεβια και βαζε μελι. Κακαο ή ενα σκουπ αν μετα θα πας για προπονηση 1
Mikeasdf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το μελι πετρωσε ρε γαμωτο και βαριεμαι να το ξεπετρωνω
Liverpool89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα οχι. Εχω ελατομελο... καμια σχεση με τα αλλα.
Lilith19 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Βρωμη με μπανανες γαλα κανελα και στεβια στο μπλεντερ ολα τα λεφτα! Τι αλλο θα μπορουσα να βαλω, πειτε καμια ιδεα. Κακάο!! Εγώ το κάνω και με σκέτο γιαούρτι και στεβια και γινεται κυριολεκτικά σαν μους σοκολατας.. 1
yannis27gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Για πέστε συνταγή, πόσο βρώμη, μπανάνα, κτλ
Liverpool89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μπανανα μια μεγαλη. Βρωμη λογικα 50/70γρ Τα αλλα αναλογα ποσο σου αρεσουν και γαλα μεχρι να καλυψει την μπανανα
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Βρωμη με μπανανες γαλα κανελα και στεβια στο μπλεντερ ολα τα λεφτα! Τι αλλο θα μπορουσα να βαλω, πειτε καμια ιδεα. 1)γιατι τρως στεβια? 2)γιατι να βαλεις στεβια?
therock Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Guys λιγο Help. Τα τελευταια 3.5 χρονια προπονουμαι non-stop 5 φορες τη βδομαδα με ελαχιστα timeout. Με φυσικες και επομενες αυξομειωσεις σε Motivation και φυσικη κατασταση. Μετα απο τοσο καιρο και επειδη ζω μια περιοδο εντονης καθημερινοτητας το χω χασει και χω ριξει τις προπονησεις σε 3 φορες τη βδομαδα μερικες φορες ακομα και 2 το τελευταιο διμηνο. Με τετοιο ρυθμο οι απομονωσεις δε πανε καλα και εχω βγει εκτος τελειως. Δε γινεται να κανω δικεφαλο-τρικεφαλα τη μια μερα πλατη την αλλη και μετα να συνεχιζω ωμους την επομενη βδομαδα σα να μη τρεχει τιποτα με ολες αυτες τις μερες που χω χασει. Επειδη οι ρυθμοι μου δε βλεπω να αλλαζουν συντομα και μεχρι να κατοποιηθω λιγο θελω μια προταση για ενα καλο 4-day split το οποιο να μπορω να διατηρω σε χαλαρους ρυθμους, με σκοπο απλα να κρατηθω καπως μεχρι να επανερθω και να το δωσω ολα http://www.bodybuilding.com/fun/top-3-muscle-building-routines-max-muscle-gains.htm
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παίξε upper lower twice.
Mikeasdf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 1)γιατι τρως στεβια? 2)γιατι να βαλεις στεβια? Ειχαμε εδω περα λιγο που τελειωνε και ειπα να την βαλω αντι για ζαχαρη λευκη
therock Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παίξε upper lower twice. Αυτο ειναι τελειως μπιγκινερ. Πως θα βγαλω ολο τον ανω κορμο σε μια μερια (δικεφ-τρικεφ-στηθος-ωμους-πλατη) Μια ασκηση να κανω απο το καθενα θα βγαλω 1:30 ωρα προπονηση και χωρις καμμια ουσια και συνεπεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις