Liverpool89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τι σου κανει 1%... βλεπε 34-35% Ενα τις εκατο αλλα ποσα κιλά διαφορα ειναι η ουσία.
Lilith19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Οποιαδήποτε προπόνηση σε ευχαριστεί τοσο ωστε να δίνεις το 100%, θα αποδώσει καρπούς. Θες γιόγκα, βάρη, ζουμπα, αεροβικη, whatever. Το κλειδί ειναι να το γουστάρεις. Δε μας είπες βέβαια τι στόχο έχεις. Μυική ενδυνάμωση; Φυσικά θα αποδώσει αλλα μην περιμένεις να κανεις μπράτσα! (Αν κι έχω την αίσθηση ότι είσαι γυναίκα και δε σε ενδιαφέρει να κανεις μπράτσα, σωστά Αν πράγματι είσαι γυναίκα κι έχεις μόνο 17% λίπος, αδύνατη είσαι. Όχι μπράτσα, σε καμία περίπτωση! Ελαφριά μυική ενδυνάμωση θέλω. Επειδή είμαι λίγο ασχετούλα, αυτό ισοδυναμεί απαράιτητα με αύξηση όγκου; Δεν με πειράζει να πάρω και κανένα κιλό, είμαι 50 τώρα με ύψος 1,63 αλλά πάλι σύμφωνα με την λιπομέτρηση, μου έβγαλε καλά ποσοστά μυικής μάζας.
Vapir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τι σου κανει 1%... βλεπε 34-35% 30-34/ 35-39 η διαφορά μεταξύ των δύο φωτογραφιών μπορεί να είναι 9%bf όπως και η πρώτη δεν είναι φυσικά 19% , ποιο πολύ προς 15 μοιάζει Όχι μπράτσα, σε καμία περίπτωση! Ελαφριά μυική ενδυνάμωση θέλω. Επειδή είμαι λίγο ασχετούλα, αυτό ισοδυναμεί απαράιτητα με αύξηση όγκου; Δεν με πειράζει να πάρω και κανένα κιλό, είμαι 50 τώρα με ύψος 1,63 αλλά πάλι σύμφωνα με την λιπομέτρηση, μου έβγαλε καλά ποσοστά μυικής μάζας. και κάθε μέρα να κάνεις βάρη δικέφαλα τρικέφαλα κλπ μπράτσα δεν θα κάνεις , οι γυναίκες έχετε χαμηλή τεστοστερόνη και δεν φτιάχνεται μυς σαν άντρες χωρίς δυνατά ανδρογόνα. (οι μαύρες γιαυτό είναι ποιο manlike και μυώδης γιατι έχουν παραπάνω τεστοστερόνη σε σχέση με τις άλλες γυναίκες) Φτιάχνεται μυς μέχρι ένα πολύ καλό επίπεδο για γυναίκες αλλα μόνο το κυνηγήσετε πραγματικά και φαίνονται ρίχνοντας το ποσοστό λίπους σας. Οι μυς που βλέπεις σε αρκετές αθλήτριες και σου φαίνονται extreme έχουν φτιαχτεί με πολύ κόπο , χρόνο και σε κάποιες περιπτώσεις με ελαφριά μη ανδρογόνα αναβολικά (woman friendly) ή με χρήση επικίνδυνων ουσιών για να συγκρατήσουν ότι μυς έχουν στην δίαιτα (δίαιτα = χάσιμο λίπους και μυών 100%, όσο λιγότερους μυς χάσεις τόσο ποιο επιτυχημένη η δίαιτα). οπότε μην φοβάσαι , αν δεν κάνεις τα παραπάνω δεν πρόκειται να κάνεις μπράτσα αν θες σοβαρή λιπομέτρηση να δεις που βρίσκεσαι μόνο με dexa scan αλλα δεν είναι απαραίτητο να το πας τόσο μακριά , στην αρχή είσαι, φτιάξε την διατροφή κ την άσκηση σου και αργότερα κάνεις αν θεωρήσεις πως σου χρειάζεται. 1
gon1332 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Για τους νέους. Ο τύπος λέει ότι και τους κοιλιακούς χρειάζεται να τους αφήνουμε να ξεκουραστούν, κάτι που είχαμε ξανασυζητήσει. Οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι λένε πως πρέπει να τους αφήνουμε περιθώριο ανάρρωσης, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει φόβος ακόμη και σε καθημερινή εκγύμνασή της. Το τί θα κάνει ο καθένας έχει σίγουρα σχέση με το σώμα του, εφόσον το γνωρίζει. Προσωπικά για μένα, έχω παρατηρήσει πως γυμνάζοντας την κοιλιά όπως οποιοδήποτε άλλο μυ, δηλαδή αφήνοντάς την να αναρρώσει, έχει δυναμώσει περισσότερο σε σχέση με άλλες περιπτώσεις που την γύμναζα κάθε μέρα. Προσοχή, δε μιλάω για τραυματισμούς, αλλά για επιδόσεις σε διάφορες ασκήσεις. Δε μένει παρά να δοκιμάσει ο καθένας πως δουλεύει το σώμα του.
Liverpool89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εχει αγορασει κανεις απο το prozis; Βασικα θελω να μαθω ποσο χρεωθηκε για τα τελη, μεσω e-banking
Lilith19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 30-34/ 35-39 η διαφορά μεταξύ των δύο φωτογραφιών μπορεί να είναι 9%bf όπως και η πρώτη δεν είναι φυσικά 19% , ποιο πολύ προς 15 μοιάζει και κάθε μέρα να κάνεις βάρη δικέφαλα τρικέφαλα κλπ μπράτσα δεν θα κάνεις , οι γυναίκες έχετε χαμηλή τεστοστερόνη και δεν φτιάχνεται μυς σαν άντρες χωρίς δυνατά ανδρογόνα. (οι μαύρες γιαυτό είναι ποιο manlike και μυώδης γιατι έχουν παραπάνω τεστοστερόνη σε σχέση με τις άλλες γυναίκες) Φτιάχνεται μυς μέχρι ένα πολύ καλό επίπεδο για γυναίκες αλλα μόνο το κυνηγήσετε πραγματικά και φαίνονται ρίχνοντας το ποσοστό λίπους σας. Οι μυς που βλέπεις σε αρκετές αθλήτριες και σου φαίνονται extreme έχουν φτιαχτεί με πολύ κόπο , χρόνο και σε κάποιες περιπτώσεις με ελαφριά μη ανδρογόνα αναβολικά (woman friendly) ή με χρήση επικίνδυνων ουσιών για να συγκρατήσουν ότι μυς έχουν στην δίαιτα (δίαιτα = χάσιμο λίπους και μυών 100%, όσο λιγότερους μυς χάσεις τόσο ποιο επιτυχημένη η δίαιτα). οπότε μην φοβάσαι , αν δεν κάνεις τα παραπάνω δεν πρόκειται να κάνεις μπράτσα αν θες σοβαρή λιπομέτρηση να δεις που βρίσκεσαι μόνο με dexa scan αλλα δεν είναι απαραίτητο να το πας τόσο μακριά , στην αρχή είσαι, φτιάξε την διατροφή κ την άσκηση σου και αργότερα κάνεις αν θεωρήσεις πως σου χρειάζεται. Eντάξει, όλα αυτά σίγουρα δεν θα τα κάνω Απλώς αναρωτιέμαι αν με έναν συνδυασμό γιόγκα, πιλάτες και τρέξιμο/αερόβια μπορώ να βελτιώσω εμφανώς το σώμα μου, χωρίς να χρειάζεται να κάνω όργανα και αν τελικά το πρώτο είναι το πιο κατάλληλο πρόγραμμα για τους στόχους μου. Διατροφικά τα τελευταία 2-3 χρόνια το πάω καλά, με αρκετή ποσότητα πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα ,κινούμαι σε ένα ισορροπημένο θερμιδικό πλαίσιο και έχω καταργήσει τελείως επεξεργασμένους υδατάνθρακες, τηγανητά και ζάχαρη. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Eντάξει, όλα αυτά σίγουρα δεν θα τα κάνω Απλώς αναρωτιέμαι αν με έναν συνδυασμό γιόγκα, πιλάτες και τρέξιμο/αερόβια μπορώ να βελτιώσω εμφανώς το σώμα μου, χωρίς να χρειάζεται να κάνω όργανα και αν τελικά το πρώτο είναι το πιο κατάλληλο πρόγραμμα για τους στόχους μου. Διατροφικά τα τελευταία 2-3 χρόνια το πάω καλά, με αρκετή ποσότητα πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα ,κινούμαι σε ένα ισορροπημένο θερμιδικό πλαίσιο και έχω καταργήσει τελείως επεξεργασμένους υδατάνθρακες, τηγανητά και ζάχαρη. Εφόσον σου αρέσουν τα προγράμματα αίθουσας, δοκίμασε εκείνα που εμπεριέχουν βάρη εγώ πιλάτες και γιόγκα θα έκανα όταν θα είχα ήδη το μυικό υπόβαθρο για να το συντηρήσω τελείως πληροφοριακά κινούμενη από την περιέργειά μου... γράψε μας, αν έχεις την καλοσύνη, το ημερήσιο διατροφικό σου πρόγραμμα 1.63m και 50kg ... ένα τσίου μου λέει ότι υποσιτίζεσαι! Αθλείσαι και πρέπει να τρως πέρα από το καθαρά και καλά !
Vapir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Eντάξει, όλα αυτά σίγουρα δεν θα τα κάνω Απλώς αναρωτιέμαι αν με έναν συνδυασμό γιόγκα, πιλάτες και τρέξιμο/αερόβια μπορώ να βελτιώσω εμφανώς το σώμα μου, χωρίς να χρειάζεται να κάνω όργανα και αν τελικά το πρώτο είναι το πιο κατάλληλο πρόγραμμα για τους στόχους μου. Διατροφικά τα τελευταία 2-3 χρόνια το πάω καλά, με αρκετή ποσότητα πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα ,κινούμαι σε ένα ισορροπημένο θερμιδικό πλαίσιο και έχω καταργήσει τελείως επεξεργασμένους υδατάνθρακες, τηγανητά και ζάχαρη. φυσικά και μπορείς να βελτιώσεις το σώμα σου, ότι κάνεις καλό είναι. Στις γυναίκες παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο η διατροφή , έχοντας μια καλή αναλογία λίπους και μια τόνωση μπορείς να φαίνεσαι κούκλα 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 φυσικά και μπορείς να βελτιώσεις το σώμα σου, ότι κάνεις καλό είναι. Στις γυναίκες παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο η διατροφή , έχοντας μια καλή αναλογία λίπους και μια τόνωση μπορείς να φαίνεσαι κούκλα ευχαριστώ 3
Vapir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστώ Τι είναι αυτά Δημητρούλ ? αυτό ήταν ? είχα την εντύπωση οτι ήθελες μυς είχα την εντύπωση οτι οτι jump scare και έτσι αχαχχαχααχ 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τι είναι αυτά Δημητρούλ ? αυτό ήταν ? είχα την εντύπωση οτι ήθελες μυς είχα την εντύπωση οτι τρόμαξα!!! αλήθεια !!!!!! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά εμένα το 20-24% στις γυναίκες με στέλνει πάντως δεν έχω ανάγκη κάτι βαρύτερο Ααχ πάω να ξαναγράψω στο θρεντ για το σπέρμα
Lilith19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σε γενικές γραμμές το παω καπως έτσι Πρωινό Τοταλ 2% 1 κεσεδακι(η αλλο γιαουρτι με αρκετή πρωτεΐνη) Βρωμη 35 γρ. Φρουτα 100-150 γρ. 15 γρ. ξηροι καρποι 1 ρυζογκοφρετα Τυρί αρλα 5% μια φέτα Σνακ 1 ρυζογκοφρετα Τοταλ 2% μισό κεσεδακι Κακαο Ξηροι καρποι 6-7 γρ. Τυρί αρλα 5% μια φέτα Μεσημεριανό Πολλή σαλάτα με διαφορα λαχανικά Πρωτεΐνη(κοτοπουλο, ψαρι, μοσχάρι) 100γρ. Μισο κεσεδακι τοταλ 2% 40-50 γρ. υδατανθρακα( κινοα, μακαρονια ολικής, παξιμαδια ολικης) Μια κουταλια λαδι 6-7 γρ. Ξηροι καρποι Βραδινό Το ίδιο με το μεσημέρι με διαφορετικά υλικά ανάλογα την όρεξη Επειδή διατροφικά εχω περάσει από πολλές φασεις, πλεον δεν θέλω να μετραω θερμιδες και γραμμαρια σχολαστικά αλλά το πάω με την όρεξη και το μάτι, σε γενικές γραμμες ομως ειναι αυτό που σου έγραψα. Πρεπει να βγαίνουν περίπου 1850 θερμιδες, δεν κατεβαίνω με τίποτα κάτω απο 1750 την μέρα και ισως φτάσω και τις 2000 αν πεινάω πολύ. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 και γω υπέρ του σφικτού τούμπανου κρέας είμαι, δεν μας νοιάζουν οι κοιλιακοί !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις