Mau-Maus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 πυγμάχος εθνικής κάποτε,μπορεί να εχουν περάσει αιώνες απο τοτε αλλα δεν ξεχνιέται το άθλημα σαν το ποδήλατο είναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ημασταν σε αυτα τα μηχανηματα με την μπουνια, χτυπουσαν ολοι με τα χερια, παιρναει ένας, του λεγανε οι φιλοι του παιξε και παιξε, το τραβηξε μια κλωτσια ολο δικια του ηταν. Πως το σηκωσε εκει το ποδι ενας θεος το ξερει. Ειδα τον αδερφο σου και το θυμηθηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Βρε ξέρω καλά πόσο πάει απλά επειδή είμαι στον χώρο ξέρω πόσο τραγικά είναι τα πράγματα, άνθρωποι αξιόλογοι που το έχουν σπουδάσει το αντικείμενο δεν έχουν δουλειά και τράβιουντε με 10 και 15 αν δεν το ήξερα δεν θα το έλεγα! Μια από τις καλύτερες Ελληνίδες πέρσοναλ ~πολύ φίλη μου δεν θέλω να πω όνομα~ που έχει σπουδάσει Αμερική, που κάνει απίστευτη δουλειά και αν δεις το σώμα της θα πέσεις κάτω, με 15 δουλεύει.. Ξεφτίλα μεν. αλλά .. Ρώτησα αυτόν που είπε ο Λίβερπουλ 125 λίρες για ένα μήνα ONLINE κιόλας Δεν απάντησα καν Γέλασα όταν το είδα Εγω για το περσοναλ εδινα 300 τα 11 μαθηματα, και παιζουν και ακριβοτερα στα νοτια. Εχει να κανει με το ποση δουλεια εχει ο γυμναστης! Αν δεν εχει πελατες, οπως λειε ο Μαους θα πεσει και στο 15ευρω! Πονεσαν τα μάτια μου Θες να γνωριστούμε.Ποσο χρονών είσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 καλά λες , ο κάθε τυχαίος να θέλει 125 λίρες για personal , είναι δυνατόν ? κανονικά θα έπρεπε να σε πληρώνει τιμή του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πείραζα τον bro σήμερα να τον κάνω κανα βιντεακι εχει πολυ καλη τεχνική ειδικά στα χέρια, αλλά δεν ψηνόταν με τίποτα , τον πέτυχα κουρασμένο, είχε κανει μιάμιση ώρα προπόνηση ! εχει βάλει πάλι λίγα κιλακια αλλα τα κιλά είναι και δύναμη , καλά παει ο γερος https://youtu.be/I5FH7Fq0cRQ Super,να τον χαίρεσε το αδέλφι Maus!! Ωραία και εύκολα ανοίγματα! Πρέπει να έχει παραμείνει καθαρός (από τραυματισμούς) Λίγα κιλάκια παραπάνω μόνο μειονέκτημα δεν θεωρείται στο full contact. Σε αντίθεση με τα κινηματογραφικά πρότυπα αν δεν έχεις έστω και λίγο μαξιλάρι να απορροφά τα χτυπήματα όλο με θλάσεις και ραγίσματα στα πλευρά είσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 καλά λες , ο κάθε τυχαίος να θέλει 125 λίρες για personal , είναι δυνατόν ? κανονικά θα έπρεπε να σε πληρώνει τιμή του Όπως τα λες είναι Σε άλλες εποχές θα τα έδινα Άμα δουλεύα και ο ίδιος πιος ξέρει... Ο συγκεκριμενος πρεπει να κάνει καλή δουλειά.Μου έστειλε και ιστοσελίδα πολύ οργανωμένη. Εσύ μάλλον καταλαβες λάθος Δεν είπα όυτε ότι είναι τυχαίος ούτε κάτι για τον άνθρωπο αναφέρθηκα στα λεφτά που ο μέσος ελληνας δεν μπορεί να τα διαθέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
curiositykilledme Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εμενα το gym εχει προσφορες τυπου 10 μαθηματα 20 ευρω με μαξ 99 ευρω 100 μαθηματα. normal μου φαινεται για τα ελληνικα δεδομενα + εχω δει ενα παιδι που ειναι απο πανω του συνεχεια και νομιζω πως αξιζει τουλαχιστον να μαθεις πως γινονται σωστα ολες οι ασκησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Όπως τα λες είναι Σε άλλες εποχές θα τα έδινα Άμα δουλεύα και ο ίδιος πιος ξέρει... Ο συγκεκριμενος πρεπει να κάνει καλή δουλειά.Μου έστειλε και ιστοσελίδα πολύ οργανωμένη. Εσύ μάλλον καταλαβες λάθος Δεν είπα όυτε ότι είναι τυχαίος ούτε κάτι για τον άνθρωπο αναφέρθηκα στα λεφτά που ο μέσος ελληνας δεν μπορεί να τα διαθέσει Εκτος οτι σε ειρωνευεται ο νικος. Τον ειδες; είδες την δουλεια του; Μην λεμε οτι θελουμε. Τι περιμενες να σου πει 30€ το μηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εκτος οτι σε ειρωνευεται ο νικος. Τον ειδες; είδες την δουλεια του; Μην λεμε οτι θελουμε. Τι περιμενες να σου πει 30€ το μηνα; Τι δεν καταλαβες ? Μίλησα για την τιμή όπου οι περισσότεροι δεν θα μπορούσαν να τα δώσουν Αυτό είπα πρέπει να κάνει καλή δουλειά Αλλά εμένα δεν μου περισσεύουν για να τα δώσω εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ελεύθερη αγορά έχουμε, ο,τι θέλει ζητάει ο καθένας. Αν βρίσκει κόσμο να τα δίνει σημαίνει πως τα αξίζει. Μην ξεχνάς επίσης ότι μένει Λονδίνο ο άνθρωπος, όχι στα Φιλιατρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα! Είπα να ξεκινήσω κάτι που να περιλαμβάνει και σχετική μυική ενδυνάμωση και να το πάρω πιο σοβαρά, γιατί το τρέξιμο μόνο του έχει καταντήσει μονότονο και πλέον δεν επιφέρει κάποια αλλαγή στο σώμα μου. Ξεκίνησα με ένα πρόγραμμα οργάνων που μου έφτιαξαν στο γυμναστήριο, 2 φορές έχω πάει μέχρι τώρα, ελάχιστο μεν διάστημα αλλά δεν με πολυέψησε για κάποιο λόγο. Χθες δοκίμασα γιογκα στα ομαδικά και ενθουσιάστηκα, το σώμα μου ανταποκρίθηκε πολύ καλύτερα, ένιωσα πως μου ταίριαξε πολύ. Να μην πω πως σήμερα νιώθω και άπειρα πιασμένη, ενώ με τα όργανα καθόλου. Nα πω οτι δεν θελω να χάσω λίπος, αν η λιπομέτρηση με ηλεκτρόδια μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη, με έβγαλε στο 17%(μάλλον το τρέξιμο έχει αποδώσει). Μπορεί η γιόγκα να γυμνάσει αποτελεσματικά; Έχει κάποιος σχετική εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ελεύθερη αγορά έχουμε, ο,τι θέλει ζητάει ο καθένας. Αν βρίσκει κόσμο να τα δίνει σημαίνει πως τα αξίζει. Μην ξεχνάς επίσης ότι μένει Λονδίνο ο άνθρωπος, όχι στα Φιλιατρά. Σωστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα! Είπα να ξεκινήσω κάτι που να περιλαμβάνει και σχετική μυική ενδυνάμωση και να το πάρω πιο σοβαρά, γιατί το τρέξιμο μόνο του έχει καταντήσει μονότονο και πλέον δεν επιφέρει κάποια αλλαγή στο σώμα μου. Ξεκίνησα με ένα πρόγραμμα οργάνων που μου έφτιαξαν στο γυμναστήριο, 2 φορές έχω πάει μέχρι τώρα, ελάχιστο μεν διάστημα αλλά δεν με πολυέψησε για κάποιο λόγο. Χθες δοκίμασα γιογκα στα ομαδικά και ενθουσιάστηκα, το σώμα μου ανταποκρίθηκε πολύ καλύτερα, ένιωσα πως μου ταίριαξε πολύ. Να μην πω πως σήμερα νιώθω και άπειρα πιασμένη, ενώ με τα όργανα καθόλου. Nα πω οτι δεν θελω να χάσω λίπος, αν η λιπομέτρηση με ηλεκτρόδια μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη, με έβγαλε στο 17%(μάλλον το τρέξιμο έχει αποδώσει). Μπορεί η γιόγκα να γυμνάσει αποτελεσματικά; Έχει κάποιος σχετική εμπειρία; Οποιαδήποτε προπόνηση σε ευχαριστεί τοσο ωστε να δίνεις το 100%, θα αποδώσει καρπούς. Θες γιόγκα, βάρη, ζουμπα, αεροβικη, whatever. Το κλειδί ειναι να το γουστάρεις. Δε μας είπες βέβαια τι στόχο έχεις. Μυική ενδυνάμωση; Φυσικά θα αποδώσει αλλα μην περιμένεις να κανεις μπράτσα! (Αν κι έχω την αίσθηση ότι είσαι γυναίκα και δε σε ενδιαφέρει να κανεις μπράτσα, σωστά Αν πράγματι είσαι γυναίκα κι έχεις μόνο 17% λίπος, αδύνατη είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Οποιαδήποτε προπόνηση σε ευχαριστεί τοσο ωστε να δίνεις το 100%, θα αποδώσει καρπούς. Θες γιόγκα, βάρη, ζουμπα, αεροβικη, whatever. Το κλειδί ειναι να το γουστάρεις. Δε μας είπες βέβαια τι στόχο έχεις. Μυική ενδυνάμωση; Φυσικά θα αποδώσει αλλα μην περιμένεις να κανεις μπράτσα! (Αν κι έχω την αίσθηση ότι είσαι γυναίκα και δε σε ενδιαφέρει να κανεις μπράτσα, σωστά Αν πράγματι είσαι γυναίκα κι έχεις μόνο 17% λίπος, αδύνατη είσαι. τα ηλεκτρόδια δεν είναι έγκυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το 30-34 τούμπανο! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις