Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

με 550 θα έπαιρνα ποδήλατο spinning ο καθείς....με τον πόνο του !! 

πω παίζει να δείρω την επιβλέπουσα μου... η κλιμακτήριος καταστρέφει τις γυναίκες, τέλος 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Maου οκ ψηθηκα ρε ,ποτε θα βγουμε να μου την γνωρισεις?

Μλκ Φώτη σαν άντρας είναι, πολύ καλύτερη από εμάς κομμάτια φλέβες παντού, καλή για την δουλειά της αλλά αηδία σαν γυναίκα!

• Like 1

Μλκ Φώτη σαν άντρας είναι, πολύ καλύτερη από εμάς κομμάτια φλέβες παντού, καλή για την δουλειά της αλλά αηδία σαν γυναίκα!

Αααα τετοια φαση ειναι ?

i'll  pass  δεν μου κανει βρες μου αλλη χαχαχα

• Like 1

Γνώμη για τούτην; Διάβασα εξαιρετικές κριτικές, αναρωτιέμαι αν την έχει πάρει κανένας (νομίζω ο Λιβε είχε εκφραστεί θετικά).

εγώ την παίρνω αλλά δεν θα ξαναπάρω όχι τίποτα άλλο απλά ο τύπος που είχε το μαγαζί μου έστειλε ένα προιόν ληγμένο και όταν του το είπα η απάντηση ήταν "φάτο δεν θα πάθεις κάτι" και είχε λήξει πάνω από 15μέρερς

εγώ την παίρνω αλλά δεν θα ξαναπάρω όχι τίποτα άλλο απλά ο τύπος που είχε το μαγαζί μου έστειλε ένα προιόν ληγμένο και όταν του το είπα η απάντηση ήταν "φάτο δεν θα πάθεις κάτι" και είχε λήξει πάνω από 15μέρερς

αχαχαχαχαχα σοβαρά? κ δε του χωσες το κεφάλι στη whey ?

αχαχαχαχαχα σοβαρά? κ δε του χωσες το κεφάλι στη whey ?

έχω κρατήσει ακόμα και το μνμ που μου το είπε. α συν ότι δεν κόβει αποδείξεις ε... 

Σωστο αυτο ,ισχυει για πολλες περιπτωσεις   αλλα εχει  ενα  σοβαρο μειονεκτημα .

Ο συγκεκριμενος για να ειναι 1.75 60 κιλα υπαρχει μονο μια περιπτωση , να ειναι τσακωμενος με το φαγητο .Που σημαινει πως τρωει ελαχιστα  η' τρωει φυκια και νομιζει πως τρωει .

Η δυσκολια εγκειται εκει ακριβως πρεπει να ξεπερασει την ψευδαισθηση κορεσμου που νιωθει και να αυξησει δραματικα -για τα δικα του δεδομενα- την ποσοτητα .

Για αρχη ας κανει αυτο   και τα 10 μυικα κιλα ας τα αφησει για αργοτερα διοτι δεν εχει μαθει να περπαταει ακομα και αυτος θελει να ανεβει το Εβερεστ :P

Αυτο που ειπα δεν αποκλειει αυτο που εγραψες εσυ :-) . Προφανως για να ειναι 60 κιλα και 1.75 δεν τρεφεται σωστα εκτος αμα ειναι υπερμαραθωνοδρομος και μας το κρυβει. 

Γνώμη για τούτην; Διάβασα εξαιρετικές κριτικές, αναρωτιέμαι αν την έχει πάρει κανένας (νομίζω ο Λιβε είχε εκφραστεί θετικά).

Γιαννη για την απλη whey ειχα πει εγω γιατι αυτη επαιρνα. Αλλα σαν εταιρια μιαα χαρα ειναι. Οπως και το μαγαζι.

• Like 1

Πείραζα τον bro σήμερα να τον κάνω κανα βιντεακι εχει πολυ καλη τεχνική ειδικά στα χέρια, αλλά δεν ψηνόταν με τίποτα , τον πέτυχα κουρασμένο, είχε κανει μιάμιση ώρα προπόνηση  !

εχει βάλει πάλι λίγα κιλακια αλλα τα κιλά είναι και δύναμη , καλά παει ο γερος :)

https://youtu.be/I5FH7Fq0cRQ

• Like 13

Πείραζα τον bro σήμερα να τον κάνω κανα βιντεακι εχει πολυ καλη τεχνική ειδικά στα χέρια, αλλά δεν ψηνόταν με τίποτα , τον πέτυχα κουρασμένο, είχε κανει μιάμιση ώρα προπόνηση  !

εχει βάλει πάλι λίγα κιλακια αλλα τα κιλά είναι και δύναμη , καλά παει ο γερος :)

https://youtu.be/I5FH7Fq0cRQ

Τα βγαζει πολυ σωστα τα χερια του ο bro. Παροτι κουρασμενος, βγαινουν πολυ καθαρα τα χτυπηματα του.

A, και ωραια μπλουζα

ΑΕΚ εδω, ΑΕΚ εκει, ΑΕΚ και στην Αμερικη.0203161413.jpg 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...