Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμενα να πω την αλήθεια, οταν πηγε αγγλια πρωτη φορα ο αδερφος μου, ειχε πολυ ελεευθερο χρονο.

Πηγε γυμναστηριο, θα του πω να μου στειλει τον τυπο που του εκανε περσοναλ.

Μεσα σε ενα εφταμηνο, που γυρισε πισω ηταν αλλον ανθρωπος, ακομα και ο τετρακεφαλος του εκανε σχηματα. Αλλα μου ελεγε πηγαινα ξερνουσα και ερχοταν με σηκωνε να παω για το αλλο σετ.

Αυτον ειχεJohn clarke, απο το λιβερπουλ, πατηστε το ονομα στο φβ να τον δειτε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εγώ νομίζω ότι χωρίς να μετράμε μυικά κιλά με την ζυγαριά ένα νέο παιδί (μέχρι 21) που είναι 15 κιλά κάτω από ύψος και πολύ αδύνατος μπορεί να δει τρελές αλλαγές σε 6-7 μήνες βάζοντας 5-6 κιλά βάρους. 

Εγώ όταν είχα πάει στα 16 στο γυμναστήριο σε 6 μήνες ήμουν άλλος άνθρωπος... αλλά από τότε έδινα πόνο το είχα μέσα μου, δεν παπαριζόμουν.

• Like 1

Γι αυτό εστιάζω στο mentality. Εμένα μου πήρε δυο χρόνια να φτάσω σε αυτό το επίπεδο σκληρής προπόνησης. Όταν τον 1ο χρόνο με ζόρισε ο Ντάκον κόντεψα να σταματήσω, δεν ήμουν έτοιμος. Ειναι δύσκολο να κανεις σκληρή προπόνηση ξανά και ξανά και ξανά, 3-4 φορές τη βδομάδα. Μόνο οποιος το κάνει ξέρει για τι μιλάω.

• Like 3

καλά με τις ορμόνες που έχει ο 16χρονος δώστε του σωστή καθοδήγηση και σας λέω σε πόσο χρόνο βάζει 10 μυικά 
μια χαρά τα βάζει αρκεί να έχει σωστή καθοδήγηση και να μη θέλει ο άλλος να τον αρμέξει πουλώντας του συμπληρώματα ή αναβολικά, κάτι που συμβαίνει 99% των περιπτώσεων 

• Like 2

Εμενα να πω την αλήθεια, οταν πηγε αγγλια πρωτη φορα ο αδερφος μου, ειχε πολυ ελεευθερο χρονο.

Πηγε γυμναστηριο, θα του πω να μου στειλει τον τυπο που του εκανε περσοναλ.

Μεσα σε ενα εφταμηνο, που γυρισε πισω ηταν αλλον ανθρωπος, ακομα και ο τετρακεφαλος του εκανε σχηματα. Αλλα μου ελεγε πηγαινα ξερνουσα και ερχοταν με σηκωνε να παω για το αλλο σετ.

Αυτον ειχεJohn clarke, απο το λιβερπουλ, πατηστε το ονομα στο φβ να τον δειτε

Τιμές περίπου για personal training

10 μυικά κιλά σε  6 μήνες νάτουραλ μμμμ 

έβαλα 5.5 από Ιούλη και παρακαλάω έστω το 1 να είναι μύες 

ναι αλλα είσαι γυναίκα , όχι 16χρονος ^^

τώρα πρόσεξα οτι λέτε για 6 μήνες, νόμιζα ένα χρόνο

ναι σε 6 μήνες πολύ δύσκολο, αλλα αν κάποιος είναι αδύνατος χωρίς μυς με σοβαρή προπόνηση και διατροφή(= καθοδήγηση τους πρώτους μήνες απο έμπειρο μη τα κάνει κώλο) μπορεί να βάλει άνετα τόσα σε ένα χρόνο. Το σώμα του θα φτιάξει στο πολύ γρήγορο τα μυικά κιλά που του έλειπαν και τα ήθελε χωρίς το στρες της γυμναστικής και απλά δεν είχε φαγητό για να το κάνει

μετά θα βάλει κ άλλα , αυτά που θα έβαζε ο καθένας κάνοντας τα σωστά πράγματα για ένα χρόνο.

• Like 1

Μιας και λέτε για πέρσοναλ την χρυσή εποχή που ο νέοΈλληνας έπαιρνε με δάνειο δεύτερο αμάξι και σπίτι 200.000 χιλιάδων χωρίς να έχει καν δουλειά

~άτιμη Μέρκελ μας κατέστρεψες~

τότε το 50ρικο ήταν ταρίφα, σήμερα με ένα 10ευρώ έρχεται στο γυμναστήριο που γυμνάζεσαι, τον λιώνεις για μια ~ μιάμιση ώρα και σου λέει και ευχαριστώ..

~~~~~

Γιάννη σε καμιά περίπτωση δεν θα σε έκραζα ~υπάρχει μεγάλος σεβασμός και από την μεριά μου~ θα σου έλεγα μόνο πόσο μεγάλο λάθος κάνεις που παίρνεις..

• Like 3

Μιας και λέτε για πέρσοναλ την χρυσή εποχή που ο νέοΈλληνας έπαιρνε δεύτερο αμάξι και δάνειο 200.000 χιλιάδων για σπίτι χωρίς να έχει καν δουλειά

~άτιμη Μέρκελ μας κατέστρεψες~

τότε το 50ρικο ήταν ταρίφα, σήμερα με ένα 10ευρώ έρχεται στο γυμναστήριο που γυμνάζεσαι, τον λιώνεις για μια ~ μιάμιση ώρα και σου λέει και ευχαριστώ..

Γενικά σοβαρός με ΤΕΦΑ και πιστοποιήσεις κάνα 25€ ή προπόνηση πάει. Κάτι περίεργοι με "εμπειρική" κατάρτιση δέχονται 10ρικα. Κέντρο δλδ αυτό παίζει.

• Like 1

Βρε ξέρω καλά πόσο πάει απλά επειδή είμαι στον χώρο ξέρω πόσο τραγικά είναι τα πράγματα, άνθρωποι αξιόλογοι που το έχουν σπουδάσει το αντικείμενο δεν έχουν δουλειά και τράβιουντε με 10 και 15 αν δεν το ήξερα δεν θα το έλεγα! Μια από τις καλύτερες Ελληνίδες πέρσοναλ ~πολύ φίλη μου δεν θέλω να πω όνομα~ που έχει σπουδάσει Αμερική, που κάνει απίστευτη δουλειά και αν δεις το σώμα της θα πέσεις κάτω, με 15 δουλεύει..

Ξεφτίλα μεν. αλλά ..

• Like 1

Βρε ξέρω καλά πόσο πάει απλά επειδή είμαι στον χώρο ξέρω πόσο τραγικά είναι τα πράγματα, άνθρωποι αξιόλογοι που το έχουν σπουδάσει το αντικείμενο δεν έχουν δουλειά και τράβιουντε με 10 και 15 αν δεν το ήξερα δεν θα το έλεγα! Μια από τις καλύτερες Ελληνίδες πέρσοναλ ~πολύ φίλη μου δεν θέλω να πω όνομα~ που έχει σπουδάσει Αμερική, που κάνει απίστευτη δουλειά και αν δεις το σώμα της θα πέσεις κάτω, με 15 δουλεύει..

Ξεφτίλα μεν. αλλά ..

Είναι και χώρος που δυστυχώς τραβάει παπατζιδες. Πάει ο άλλος και κάνει μισό σεμινάριο γυρνάνε και δωστου παραμύθι. Προφανώς αυτοί είναι οκ και με cents και μαμανε την τιμή..
  • Like 1

Ξεφτίλα μεν. αλλά ..

Maου οκ ψηθηκα ρε ,ποτε θα βγουμε να μου την γνωρισεις?

• Like 3

Εγω για το περσοναλ εδινα 300 τα 11 μαθηματα, και παιζουν και ακριβοτερα στα νοτια.

Εχει να κανει με το ποση δουλεια εχει ο γυμναστης! Αν δεν εχει πελατες, οπως λειε ο Μαους θα πεσει και στο 15ευρω!

• Like 1

Εγω για το περσοναλ εδινα 300 τα 11 μαθηματα, και παιζουν και ακριβοτερα στα νοτια.

Εχει να κανει με το ποση δουλεια εχει ο γυμναστης! Αν δεν εχει πελατες, οπως λειε ο Μαους θα πεσει και στο 15ευρω!

Eσενα στον πιασαν κανονικα ...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...