Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άχρηστη δεν είναι...κάνοντας ισομετρική την άσκηση βοηθάει να δυναμώσει η λαβή σου αν έχεις θέματα...π.χ. αν κάνεις άρσεις θανάτου και δεν μπορείς να κλειδώσεις την παλάμη σου σε βαριά κιλά.

Για την κιθάρα δεν έχω ιδέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Να κάνω και εγω με τη σειρά μου 2-3 ερωτησούλες. Πρίν κανα μήνα άρχισα το τρέξιμο μιας και πέταξα μπάκα. Λέω άντε πάμε να δούμε μπας και λέει τίποτα, έβαλα λοιπόν μουσικούλα και έφυγα. Έκανα ~3km και σχεδόν έπεσα κάτω λολ^n ! Πήγα ξανα σε 2 μέρες τα κατάφερα κάπως καλύτερα. Πόσα km πρέπει να βγάζω την ημέρα για να μην πάθω καμιά ζημιά; Γτ είδα στο νετ που λένε ότι για αρχή θέλει περπάτημα. Επίσης πήγα στην Αντίντας να πάρω παπούτσια, κ μ είπε ο τυπάς εκεί να πάρω τα Boston 3 ή τα Supernova glide 5, και λέω εγω τώρα να δώσω 100 Ε για παπούτσια τα οποία προφανώς είναι για σοβαρούρς ράννερς και όχι για νουμπά σαν κ εμένα ή να προτιμήσω κάτι πιο φτηνό; (αφού αν το παρατήσω το άθλημα με αυτά δεν βγαίνω ούτε για καφέ στο Περιστέρι ;)

Νομίζω ότι ένα καλό ζευγάρι παπούτσια τρεξίματος είναι must αν δε θες να έχεις θέματα με τα γόνατα σου αργότερα. Εγώ πήρα αυτά, στις εκπτώσεις με 65ευρώ (από 130 αρχική τιμή έλεγε ο πωλητής, δε ξέρω αν έλεγε αλήθεια). Δεν είναι πολλά για ποιοτικό αθλητικό παπούτσι κι είναι αρκετά κομψό για να το βάλεις στη βόλτα -τουλάχιστον με τζιν.

Διάβασα πρόσφατα σε ένα φόρουμ στο internet σχετικ΄ομε bodybuilding ότι το γάλα γενικά δεν αποτελεί καλή επιλογή τροφής και πρέπει να αποφεύγεται... Ακόμα αυτό με τα λίγα λιπαρά... ισχύει αυτό και γιατί;

To αγελαδινό γάλα έχει κατηγορηθεί για πολλά. Τελευταία μια έρευνα του πανεπιστημίου κρήτης το συνέδεσε με την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Δεν μπορεί άμεσα να αποδειχθεί κάτι ωστόσο γιατί οι όποιες παρενέργειές του είναι μακροπρόθεσμες οπότε το αν θα δεχτείς ότι κάτι στραβό υπάρχει ή όχι είναι κάπου και θέμα πίστης. Εγώ πιστεύω ότι κάτι υπάρχει και το αποφεύγω αλλά εγώ επίσης δεν τρώω κρέας, ψάρι και γλυκά οπότε δεν είναι να με πάρεις και πολύ στα σοβαρά  :P

Πάντως για το κατσικίσιο δεν υπάρχει καμία σκιά. Βέβαια δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάθε εποχή του χρόνου και είναι πολύ ακριβό.

• Like 1

Διάβασα πρόσφατα σε ένα φόρουμ στο internet σχετικ΄ομε bodybuilding ότι το γάλα γενικά δεν αποτελεί καλή επιλογή τροφής και πρέπει να αποφεύγεται... Ακόμα αυτό με τα λίγα λιπαρά... ισχύει αυτό και γιατί;

Αν θυμάμαι καλά απλά προτιμάτε το γιαούρτι σε σχέση με το γάλα λόγω της λιγότερης λακτόζης που περιέχεται. 

• Like 1

Εγώ πιστεύω ότι κάτι υπάρχει και το αποφεύγω αλλά εγώ επίσης δεν τρώω κρέας, ψάρι και γλυκά οπότε δεν είναι να με πάρεις και πολύ στα σοβαρά  :P

Όταν λες δεν τρως κρέας και ψάρια εννοείς οτι τα έχεις πετάξει εντελώς από τη διατροφή σου; Εάν ναι, κακώς!

Για τα γλυκά καλά κάνεις... Σκουπίδια είναι ούτως ή αλλως μόνο θερμίδες δίνουν και ένα κάρο αρνητικά μαζί...

Γιατί κακώς φίλε μου; Δεν υπάρχει καμιά ουσία σε ψάρι/κρέας που να μην μπορείς να την πάρεις με άλλες τροφές ενώ αντίθετα υπάρχουν άπειρες τοξίνες που δε θα λείψουν από τον οργανισμό ;)

Αν πάλι εννοείς "κακώς" επειδή είμαι ο μλκς της παρέας όταν το Πάσχα όλοι τρώνε αρνί κι εγώ ψητές πιπεριές, ε, έχεις ένα δίκιο εκεί!

Υ.Γ. Πρόσθεσε σε όλα τα άλλα ότι είμαι αλλεργικός στη γλουτένη...

Με ενοχλεί πολύ η μέση τελικά :( απο οτι καταλαβα το προβλημα εμφανιζεται κυριως στις ασκησεις κοιλιακών και σε αυτες που είμαι όρθιος με βαρακι ώμοι-τρικεφαλος... Μαλλον με βλέπω να βαζω και λίγο πιλάτες στο πρόγραμμα μηπως σώσουμε την κατασταση και να βγαλω τελειως απο την ασκηση για αρκετό καιρο οποιοδηποτε είδους ασκησεις απαιτει καμψη του κορμου..

Oχι με το που παίρνω βάρος, ουτε ειναι στανταρ οτι θα με πονεσει στα ροκανισματα. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα που όπως φαινεται εχει χειροτερευσει αρκετα.. Π.χ. μετα από καποια σετ εμπρόσθιων άρσεων με αλτήρες μπορει να με ενοχλησει χαμηλα στην οσφυική περιοχη που υπάρχει και το θέμα.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας είτε σε ορθοπαιδικό είτε σε φυσικοθεραπευτή.

Το να καθόμαστε να μαντεύουμε τι πιθανόν έχεις και πως να το αντιμετωπίσεις δεν έχει νόημα και απλά θα χάνεις χρόνο.

Η αληθεια ειναι οτι πρέπει να επισκευτω καποιο γιατρο, το θεμα ειναι ότι πρέπει να βρω καποιον που πραγματικα ειναι ικανος και μπορει να βοηθησει, ο προηγουμενος που πηγα μου συνεστησε ξεκουραση και ραχιαιους όταν περασει...  :unsure:

Η αληθεια ειναι οτι πρέπει να επισκευτω καποιο γιατρο, το θεμα ειναι ότι πρέπει να βρω καποιον που πραγματικα ειναι ικανος και μπορει να βοηθησει, ο προηγουμενος που πηγα μου συνεστησε ξεκουραση και ραχιαιους όταν περασει...  :unsure:

Αν έχεις διάγνωση από τον γιατρό που πήγες πήγαινε κατευθείαν σε φυσικοθεραπευτή να κάνει και αυτός την αξιολόγησή του και αν χρειαστεί να αρχίσεις φυσικοθεραπείες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Να κάνω και εγω με τη σειρά μου 2-3 ερωτησούλες. Πρίν κανα μήνα άρχισα το τρέξιμο μιας και πέταξα μπάκα. Λέω άντε πάμε να δούμε μπας και λέει τίποτα, έβαλα λοιπόν μουσικούλα και έφυγα. Έκανα ~3km και σχεδόν έπεσα κάτω λολ^n ! Πήγα ξανα σε 2 μέρες τα κατάφερα κάπως καλύτερα. Πόσα km πρέπει να βγάζω την ημέρα για να μην πάθω καμιά ζημιά; Γτ είδα στο νετ που λένε ότι για αρχή θέλει περπάτημα. Επίσης πήγα στην Αντίντας να πάρω παπούτσια, κ μ είπε ο τυπάς εκεί να πάρω τα Boston 3 ή τα Supernova glide 5, και λέω εγω τώρα να δώσω 100 Ε για παπούτσια τα οποία προφανώς είναι για σοβαρούρς ράννερς και όχι για νουμπά σαν κ εμένα ή να προτιμήσω κάτι πιο φτηνό; (αφού αν το παρατήσω το άθλημα με αυτά δεν βγαίνω ούτε για καφέ στο Περιστέρι ;)

Εξαρταται απο σενα, για αρχη κανε λιγα km για να συνηθισεις και σιγα σιγα ανεβαινε, οχι αποτομα. ΜΗΝ το παρακανεις γιατι θα σου φανει αγγαρεια και θα το σταματησεις γρηγορα. Αν θελεις ασε τα km και παιξε με την ωρα. Σημερα κανε 15 λεπτα nostop και αυριο κανε 17, μεχρι να φτασεις ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ στα 50 λεπτα περιπου. Καλυτερο τρεξιμο (για μενα, μιας και με εχει βοηθησει) ειναι πρωι πρωι πριν φας οτιδηποτε. Επισης μην κολλας στο τρεξιμο εχει πολλες αλλες ασκησεις που θα βοηθησουν! Μια ειναι και το σκοινακι.

mL2fcIK.jpg

Αυτο που γραφει για διαφορες ασκησεις cardio ειναι μουφα. Επειδη θα κανεις κοιλιακους δεν παει να πει οτι θα καψεις λιπος στην κοιλια. Επισης το avoid too much meat και 50Gr πρωτεινη την ημερα ειναι παλι λιγο ακυρο.

Πες το στον Arni που επεινε 11 ποτηρια την ημερα.

Αυτο που γραφει για διαφορες ασκησεις cardio ειναι μουφα. Επειδη θα κανεις κοιλιακους δεν παει να πει οτι θα καψεις λιπος στην κοιλια. Επισης το avoid too much meat και 50Gr πρωτεινη την ημερα ειναι παλι λιγο ακυρο.

Πες το στον Arni που επεινε 11 ποτηρια την ημερα.

Ναι, ακριβώς. Νόμιζα ότι ήταν αυτονόητο.

jxEOukK.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...