Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειναι μονο εγκεφαλικο ρε συ.Παω γυμναστηριο με εναν φιλο μου εδω και 2 χρονια, κανουμε ιδιες προπονησεις ακριβως, αυτος τρωει 3000 θερμιδες τη μερα με 3200 καμια φορα και με πολυ προσεγμενη διατροφη.Ειναι 73 κιλα και φτανει ημερησιως 180 γραμμαρια πρωτείνης.Εγω ειμαι 80 κιλα και δεν τρωω ουτε τα μισα απο αυτον σε φαγητο γιατι δεν εχω λεφτα.Τρωω ενα πρωινο ενα μεσημεριανο, κατι ενδιαμεσα και κατι το βραδυ, οχι μαλακιες ομως.

Αυτος δεν παιρνει με τιποτα κιλα, ενω εγω αν φαω αυτα που τρωει αυτος καθημερινα θα βαλω πολυ πιο ευκολα.Τα χανω και ευκολα βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Αυτο εννοω με το hard gainer.

Ίσως έχει θέμα με τα μαθηματικά τότε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Το προγραμμα δεν εχει να πει τιποτα και ενα αλλο προγραμμα να κανες αν δεν εχεις ενταση δεν εχει ουσια.

Πχ ερχονται δυο στο γυμναστηριο, κανουν μαζι, πιεσεις παγκου εδω και τρεις εβδομαδες σηκώνουν την μπαρα και απο τρια 2,5 κιλα σε καθε πλευρά, οσα εβαπαν στην αρχη, χτες του πετυχε να κανουν παλι με τα ιδια κιλα ο γυκναστης, καλα με δουλευετε, τι κανετε, ανεβαστε τωρα, πριν γελουσαν κοροιδευαν οσους ζοριζονταν, μετα καποιους τους πηρε το γελιο

Εε καμιά ακόμα εβδομάδα θα τους δεις που τελειώνει ο μήνας

Τοσες τρωει.Νταξει μαλακια δικια μου, δεν το ειπα σωστα.Παιρνει κιλα, αλλα παιρνει πολυ πιο αργα απ'οτι θα επαιρνα εγω π.χ.

Δηλαδη ζητημα να παρει 3 κιλα στο 6μηνο ξερω γω.Ενω αν ετρωγα εγω αυτα που τρωει τα 3 κιλα θα τα ειχα στον πρωτο μηνα..

Υψος ειμαστε και οι δυο 1,74

Ίσως έχει θέμα με τα μαθηματικά τότε.

Δυσκολα :P

Μαλλον το πολυ ίντερνετ καιει εγκεφαλο, κριτικη γνωση.

Το νημα εχεις μερικα σταθερα ατομα, που το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι οτι παίρνουνε (κλεβουμε μεταφορικα, γιατι σε μερικα γυμναστηρια αυτο πληρωνεται)γνωσεις, κολπακια γυμναστικης.

Δεν ειναι ωραιο να τους γειωνουμε.

Πεμπτη το γυμναστήριο που παω θα παραμεινει κλειστο, με ξενερωσε, λογο της ημερας.

Σημερα εκανα ποδια, ετρεμαν οταν εκανα μπανιο και μετα οταν εβαζα τα παππουτσια. Πηγα σπιτι και ξεραθηκα στον υπνο

Τα ιδια ακριβως με ειπε ο γυμναστης μου. Επειδη ο οργανισμος μου ειναι παρθένος σε κρεατινη, να το αφησω ακομα. Λεγοντας μου ελα το μεσημερι που ναι ηρεμα να δεις οτι μετα απο ενα με μισο χρονο που θα σαι χω απο κοντά θα την χρειαζεσαι.

Εγω προπονιομουνα (τυχαιο νουμερο) 80%, ανεβηκα νομιζοντας οτι γαμαω, αλλα μαλλον στα ματια του παλι 80 δινω γι αυτο με τσιγγλαει.

Καλή φάση ο γυμναστής,εγώ πρέπει να παρακαλεσω για να έρθει και έχω φάει και άκυρα πολλές φορές

Από την μία το καταλαβαινω έχει και αρκετό κόσμο και οι τρεις γυμναστές που είναι μέσα δεν κάθονται καθόλου

Αλλά δύο τρεις φορές τον είχα ζητήσει μου λεει έρχομαι και δεν ήρθε πότε

Μετά να μην πεις ένα αντε και γ@μησου;

73 κιλα τρωει 3000 με 3200 και δεν παιρνει βαρος δεν παιζει, εκτος αν ειναι μαραθονοδρομος.

Μπορει να μην τρωει τοσες

Μπορει να εχει θεμα με τον αδενα του

Και πολλα αλλα.

Οπως ξαναειπα δεν υπαρχει hard gainer, οπως το εννοεις τοτε ολοι μας ειμαστε hardgainers σε σχεση με καποιον αλλο.

Δεν υπαρχουν hard και easy gainers , υπαρζουν ατομα που δεν τρωνε και δεν προπονουνται οπως χρειαζονται.

Απορια, τι υψος εχει ο φιλος σου ???

Ποσο χρονον ειναι ? Μικρα, κατω απο 14?

Ισα με μας, 25+

• Like 1

Καποιοι φοβουνται μην τραυματιστεις και εχουν την ευθυνη.

Είναι καλύτερο να τραυματιστω δλδ ?

Πφφ όπως και να έχει άμα έχω καμία αμφιβολία στην τεχνική κλτρ να βγάλω βίντεο και να το βάλω εδώ άμα είναι να τρώω άκυρα

.....

Σε φυσικο επιπεδο νομιζω πως το χρονο με δυνατη διατροφη και προπονηση μπορεις να βαλεις 2 μυϊκα κιλα.Ακουγονται λιγα αλλα δεν ειναι.

Αυτο που λες ισχυει για καποιον που εχει ηδη αναπτυγμενο μυικο συστημα.

Kαποιος 1.75 με 75 "μυικα" κιλα θα παρει καλα κιλα πολυ δυσκολα. Ο φιλος που ειναι 1.75 και 60 κιλα σημαινει οτι ειναι πολυ μακρια απο το genetic potential του με αποτελεσμα να μπορει να παρει καλα μυικα κιλα αρκετα γρηγορα (σε σχεση με αυτον που ειναι 75 κιλα).. Οσα περισσοτερα μυικα κιλα παιρνει (ανα 6μηνο ας πουμε) τοσο θα πεφτει ο ρυθμος δημιουργιας μυικου ιστου.

Με παρομοια γυμναστικη και ιδια διατροφη ο 75 θα παει 80 πιο δυσκολα απο οτι ο 60 θα παει 70.

• Like 2

Καλησπέρα παιδιά θα χρειαστώ την βοήθεια σας σχετικά με ένα θεματάκι μου, είμαι λίγο πριν τα 18 και ύψος 1.75 με 60 σταθερά κιλά..στόχος μου είναι σε ένα 6μηνο να βάλω τουλάχιστον 10 μυϊκά κιλά, δεν λέω πως θέλω να γίνω τέρας ούτε ντουλάπα ούτε αυτά που φαντάζεστε πολλοί δεν το πάω εκεί απλά θέλω από λεπτός που είμαι να πάω στα σωστά κιλά δηλαδή 70(τουλάχιστον) να τα πάρω ομοιόμορφα και όχι σαν λοίπος στην κοιλιά.  έχω ξεκινήσει γυμναστήριο 1 μήνα τώρα και πάω 4 φορές την εβδομάδα κάνω 4σετ από 8 επαναλήψεις σχεδόν σε όλα τα όργανα με μέτρια κιλά(όσα μπορώ δηλαδή), σκοπεύω να πάρω και ένα συμπλήρωμα διατροφής (πρωτεΐνη με  έμφαση στον όγκο) το θέμα μου είναι από ότι καταλάβατε η διατροφή τι συμβουλές έχετε να μου δώσετε ώστε να πάρει τα πάνω του ο μεταβολισμός μου, μίλησα με τον διατροφολόγο του γυμναστηρίου για πολύ ώρα μου είπε 1002 πράγματα αλλά είπε πως θα μου βγάλει διατροφή (δύσκολη και ακριβή όμως..)..σαν τροφές κλειδιά τι προτείνεται ή γενικότερα ποιες οι συμβουλές σας, ευχαριστώ!

Για μένα πρέπει να φτιάξεις τα εξής πριν αρχίζουμε να μοιράζουμε συμβουλές για συμπληρώματα:

1. 6 γεύματα την ημέρα. Αν δεν μπορείς άρχισε απ'όσα μπορείς και θα ανεβάζεις σιγά σιγά. Όπως είπαν πολύ σωστά τα παιδιά απο πάνω δεν υπάρχει hard gainer εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Αν πάλι βλέπεις οτι δεν γίνεται τίποτα ενω αυξάνεις τα γεύματα άρχισε να μετράς ακριβώς τι παίρνεις απο το κάθε γεύμα σου. Τip: Μη τρως καθαρά συνέχεια, φάε και καμιά σαβουρίτσα που και που.

2. Φτιάξε ένα πρόγραμμα για το gym και τίρησε το τουλάχιστον 4 εβδομάδες. No excuses, δεν χάνεις προπόνηση εκτός και αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Το είμαι "κουρασμένος" είναι απλά δικαιολογία και ως συνήθως η μια φέρνει την άλλη μέχρι να τα παρατήσεις. Προσπάθησε το κάθε session σου να μην είναι παραπάνω απο 1 ωρίτσα. 

3. Ξεχνάς το cardio, το αφήνεις αυτό το διάστημα. bulking και τρέξιμο δεν πανε μαζί, για μένα τουλάχιστον. Αν θες τόσο πολύ καλύτερα περπάτημα για κανα 10 λεπτο.

4. Προτείνη θα πάρεις μόλις κάνεις τα παραπάνω, άσε να περάσουν 1-2 μήνες και αν δεις οτι όντως το έχεις πάρει απόφαση και θες να συνεχίσεις αγοράζεις καθαρή προτείνη. Γενικότερα μη περιμένεις οτι τα συμπληρώματα θα κάνουν τη δουλειά σου  γιατί θα απογοητευτείς. Λέγονται συμπληρώματα γιατί συμπληρώνουν τη διατροφή σου και όχι τη προπόνηση σου. 

5. Βγάζε φωτο και κράτα track των επιδόσεων σου. Μετράει και για motivation αλλά παράλληλα βλέπεις και τα gains σου.

6. Καλός ΥΠΝΟΣ

Κλεμμένο αλλά πάντα να το έχεις στο μυαλό σου: "Eat big to get Big" . Τα περί hard gainers άστα στην άκρη γιατί σε καθυστερούν απ'το στόχο σου.  Εύχομαι να συνεχίσεις! Καλό κουράγιο! Είσαι σε ηλικία που αμα το παλέψεις θα δείς μεγάλες αλλαγές. Αυτό να το θυμάσαι..

• Like 2

Δηλαδή προτείνεις να περιμένω άλλον ένα μήνα με σκέτη διατροφή αν δω πως πάει; 

Θα σου πρότεινα να περιμένεις αρκετό καιρό.Αν σε μερικούς μήνες δεν εχεις πάρει κιλά σημαίνει οτι δεν τρως σωστά-καλά ,αυτο δεν θα το διορθώσει το συμπλήρωμα .

Αυτο που λες ισχυει για καποιον που εχει ηδη αναπτυγμενο μυικο συστημα.

Kαποιος 1.75 με 75 "μυικα" κιλα θα παρει καλα κιλα πολυ δυσκολα. Ο φιλος που ειναι 1.75 και 60 κιλα σημαινει οτι ειναι πολυ μακρια απο το genetic potential του με αποτελεσμα να μπορει να παρει καλα μυικα κιλα αρκετα γρηγορα (σε σχεση με αυτον που ειναι 75 κιλα).. Οσα περισσοτερα μυικα κιλα παιρνει (ανα 6μηνο ας πουμε) τοσο θα πεφτει ο ρυθμος δημιουργιας μυικου ιστου.

Με παρομοια γυμναστικη και ιδια διατροφη ο 75 θα παει 80 πιο δυσκολα απο οτι ο 60 θα παει 70.

Σωστο αυτο ,ισχυει για πολλες περιπτωσεις   αλλα εχει  ενα  σοβαρο μειονεκτημα .

Ο συγκεκριμενος για να ειναι 1.75 60 κιλα υπαρχει μονο μια περιπτωση , να ειναι τσακωμενος με το φαγητο .Που σημαινει πως τρωει ελαχιστα  η' τρωει φυκια και νομιζει πως τρωει .

Η δυσκολια εγκειται εκει ακριβως πρεπει να ξεπερασει την ψευδαισθηση κορεσμου που νιωθει και να αυξησει δραματικα -για τα δικα του δεδομενα- την ποσοτητα .

Για αρχη ας κανει αυτο   και τα 10 μυικα κιλα ας τα αφησει για αργοτερα διοτι δεν εχει μαθει να περπαταει ακομα και αυτος θελει να ανεβει το Εβερεστ :P

• Like 3

Ενδιαφέρον βίντεο για το barefoot running.

-------------------------------

Όσο για το φίλο που θέλει να βάλει 10 μυικά κιλά σε 6 μήνες, είναι απλά αδύνατο αλλά και αστείο. Καλά είπε ο άλλος για 5 χρόνια.

Κι αυτό γιατί απαιτείται ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγή στον τρόπο ζωής. ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Χρειάζεται προπόνηση που θα του φύγει ο πάτος αλλά και πολύ, πολύ, ΠΟΛΥ φαί, κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο.

Επιπλέον, επειδή ακόμη κι αν καταφέρει να φάει πολύ -που δεν θα τα καταφέρει- δε θα γυμνάζεται αρκετά σκληρά -λόγω μη προετοιμασμένου σώματος, έλλειψης εμπειρίας, κτλ- οπότε θα βάλει κυρίως λίπος, θα απογοητευτεί, θα σταματήσει να τρώει για να φύγει το λίπος, θα καταριέται το DNA του πώς τον εμποδίζει να βάλει μυς ενώ οι άλλοι κάτι έχουν που αυτός δεν έχει, κτλ

Μιλάω από προσωπική εμπειρία. Καλώς -και το εύχομαι- να με διαψεύσει. Αλλά άμα ξεκινάς με το σκεπτικό "να πάω γυμναστήριο, να ζοριστώ όσο μπορώ, να φάω λίγο παραπάνω, άντε δε γαμείς να πάρω και καμιά πρωτείνη και σε 6 μήνες να πάω για φωτογράφηση στο Men's fitness", ε, είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις.

Πιο ρεαλιστικός στόχος είναι σε 6 μήνες από τώρα να βρίσκεται ακόμα στο γυμναστήριο και να γουστάρει την προπόνηση. Άμα έχει βάλει και 1 μυικό κιλό, μαγκιά του. Αλλά from scrawny to brawny σε 6 μήνες δε γίνεσαι. Εκτός κι αν σε αναλάβει κανένας έμπειρος και αποκτήσεις γρήγορα το κατάλληλο mentality, οπότε ίσως σε 24 να δεις τεράστια διαφορά. Αλλά για 6 απλά ξέχνα το.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...