Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα χρειαστώ την βοήθεια σας σχετικά με ένα θεματάκι μου, είμαι λίγο πριν τα 18 και ύψος 1.75 με 60 σταθερά κιλά..στόχος μου είναι σε ένα 6μηνο να βάλω τουλάχιστον 10 μυϊκά κιλά, δεν λέω πως θέλω να γίνω τέρας ούτε ντουλάπα ούτε αυτά που φαντάζεστε πολλοί δεν το πάω εκεί απλά θέλω από λεπτός που είμαι να πάω στα σωστά κιλά δηλαδή 70(τουλάχιστον) να τα πάρω ομοιόμορφα και όχι σαν λοίπος στην κοιλιά.  έχω ξεκινήσει γυμναστήριο 1 μήνα τώρα και πάω 4 φορές την εβδομάδα κάνω 4σετ από 8 επαναλήψεις σχεδόν σε όλα τα όργανα με μέτρια κιλά(όσα μπορώ δηλαδή), σκοπεύω να πάρω και ένα συμπλήρωμα διατροφής (πρωτεΐνη με  έμφαση στον όγκο) το θέμα μου είναι από ότι καταλάβατε η διατροφή τι συμβουλές έχετε να μου δώσετε ώστε να πάρει τα πάνω του ο μεταβολισμός μου, μίλησα με τον διατροφολόγο του γυμναστηρίου για πολύ ώρα μου είπε 1002 πράγματα αλλά είπε πως θα μου βγάλει διατροφή (δύσκολη και ακριβή όμως..)..σαν τροφές κλειδιά τι προτείνεται ή γενικότερα ποιες οι συμβουλές σας, ευχαριστώ!

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

10 μυϊκα κιλα με φυσικο τροπο για να τα βαλεις, ειδικα αν εισαι hard gainer κιολας πρεπει να κανεις καλη γυμναστικη με διατροφη για κανα 5 χρονια, μαλλον εχεις πολυ υψηλους στοχους :P

• Like 2
Δημοσ.

10 μυϊκα κιλα με φυσικο τροπο για να τα βαλεις, ειδικα αν εισαι hard gainer κιολας πρεπει να κανεις καλη γυμναστικη με διατροφη για κανα 5 χρονια, μαλλον εχεις πολυ υψηλους στοχους :P

hard gainer? δηλαδή έχει θερμίδες συντήρησης μαζί με την άσκηση του πχ 2500 κάποιος και τρώει 3000 , τι το δύσκολο έχει να βάλει κιλά o hard gainer ? αυτές οι 500 θερμίδες τι γίνονται ? αέρας? έχω ρωτήσεις δεκάδες "hard gainers" τι τρώνε , γιατι συνήθως μου λένε "εσυ βάζεις εύκολα .. εγώ" αλλα ποτέ δεν βρήκα έναν να τρώει πάνω απο τις θερμίδες συντήρησης , οι περισσότεροι τρώνε κανα 1000ρι κάτω και σου λένε τρώω πολύ . Δεν τρώνε.

Εγώ αν μπορούσα να τρώω 5000 θερμίδες σε γράμμωση θα τις έτρωγα 

Δημοσ.

Κοίτα ας μην πούμε καθαρά καθαρά μυικα κιλά ίσως το πήγα αρκετά ψηλά επίσης με καποιο συμπλήρωμα διατροφής whey :P

Δημοσ.

αυτό δεν μου λέει απολύτος τίποτα , σημασία για εμένα έχει το αποτέλεσμα και υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που δίνουν αποτέλεσμα αποδεδειγμένα. Τα "ψαγμένα" είναι για όσους βαριούνται και θέλουν να δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα , κάτι που δεν είναι κακό.

Το κακό είναι να κάνει κάποιος τα βασικά , να μην έχει αποτέλεσμα και να δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα. Με αυτό τον τρόπο δεν καταφέρνει ποτέ να τελειοποιήσει την τεχνική του, εκτελεί λάθος και μένει ίδιος, κάτι που το κάνει πολύς κόσμος

Γιαυτό αν κάποιος δεν έχει φτάσει το ταβάνι καλύτερα να μάθει να κάνει για αρχή σωστά τα βασικά γιατι όχι το ταβάνι δε θα φτάσει αλλα ούτε τη λάμπα αχχαχα :P

Ρε συ τι " ψαγμένα " και σαχλαμάρες. Στην ουσία παραλλαγή των μισών του Μaus είναι. Και όποιος τις δοκίμασε όταν τις είχε αναφέρει ο Maus ξέρει γιατί μιλάω.

Λίγα κιλά ( με ότι καλό αυτό συνεπάγεται από άποψη τραυματισμών ) με σκληροπυρηνικό effect.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα χρειαστώ την βοήθεια σας σχετικά με ένα θεματάκι μου, είμαι λίγο πριν τα 18 και ύψος 1.75 με 60 σταθερά κιλά..στόχος μου είναι σε ένα 6μηνο να βάλω τουλάχιστον 10 μυϊκά κιλά, δεν λέω πως θέλω να γίνω τέρας ούτε ντουλάπα ούτε αυτά που φαντάζεστε πολλοί δεν το πάω εκεί απλά θέλω από λεπτός που είμαι να πάω στα σωστά κιλά δηλαδή 70(τουλάχιστον) να τα πάρω ομοιόμορφα και όχι σαν λοίπος στην κοιλιά. έχω ξεκινήσει γυμναστήριο 1 μήνα τώρα και πάω 4 φορές την εβδομάδα κάνω 4σετ από 8 επαναλήψεις σχεδόν σε όλα τα όργανα με μέτρια κιλά(όσα μπορώ δηλαδή), σκοπεύω να πάρω και ένα συμπλήρωμα διατροφής (πρωτεΐνη με έμφαση στον όγκο) το θέμα μου είναι από ότι καταλάβατε η διατροφή τι συμβουλές έχετε να μου δώσετε ώστε να πάρει τα πάνω του ο μεταβολισμός μου, μίλησα με τον διατροφολόγο του γυμναστηρίου για πολύ ώρα μου είπε 1002 πράγματα αλλά είπε πως θα μου βγάλει διατροφή (δύσκολη και ακριβή όμως..)..σαν τροφές κλειδιά τι προτείνεται ή γενικότερα ποιες οι συμβουλές σας, ευχαριστώ!

Οτι και διατροφη να κανεις,να πληρωσεις, αυτο που λες δεν γινεται.

Δεκα κιλα μυικα αν εμπαιναν ετσι, ολοι θα ταν τριφυλλες ντουλαπες.

Δυο συμβουλες με τοσο ιντερνέτ και τοσα θεματα.

Πρωτον, μην δωσεις φραγκο για κονσέρβες διατροφες, ειδικα αν σου ειπε οτι αυτο γινεται.

Δευτερον, ουτε μας λες τι γυμναστικη κανεις, το προγραμμα σου, αν ασχολιοσουνα πριν,μην παρεις πρωτεινη ογκου, ουτε τιποτα, αν δεν θα αλλαξω διατροφη τροπο ζωης.

Κατσε διαβασε εδω μερικες σελιδες θα σου λυθουν πολλες αποριες

Δημοσ.

hard gainer? δηλαδή έχει θερμίδες συντήρησης μαζί με την άσκηση του πχ 2500 κάποιος και τρώει 3000 , τι το δύσκολο έχει να βάλει κιλά o hard gainer ? αυτές οι 500 θερμίδες τι γίνονται ? αέρας? έχω ρωτήσεις δεκάδες "hard gainers" τι τρώνε , γιατι συνήθως μου λένε "εσυ βάζεις εύκολα .. εγώ" αλλα ποτέ δεν βρήκα έναν να τρώει πάνω απο τις θερμίδες συντήρησης , οι περισσότεροι τρώνε κανα 1000ρι κάτω και σου λένε τρώω πολύ . Δεν τρώνε.

Εγώ αν μπορούσα να τρώω 5000 θερμίδες σε γράμμωση θα τις έτρωγα 

Εννοω να τα καιει πιο ευκολα σε σχεση με αλλους.

Δημοσ.

Εννοω να τα καιει πιο ευκολα σε σχεση με αλλους.

δηλαδή κάποιος έχει 500 θερμίδες παραπάνω μεταβολισμό , ε χαρά στο πράμα , ας φάει 2 τοστ παραπάνω 

hard gainers δεν υπάρχουν ,αν θέλει ο άλλος να βάλει κιλά και τρώει 1500 θερμίδες λες κ είναι γυναίκα δεν λέγεται hard gainer , λέγετε άσχετος γιατι αυτό που κάνει απλά δεν θα έχει αποτέλεσμα. Υπάρχει κόσμος που δεν το έχει εύκολο να φάει , το καταλαβαίνω , αλλα δεν του φταίει ο οργανισμός του γιαυτό , δεν είναι σωματότυπος με λίγα λόγια ,είναι εγκεφαλικό το θέμα. 

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Ουτε 5 χρονια θες αλλα ουτε γινεται και σε 6 μηνες που θελει ο φιλος. "Ρεαλιστικα" (οπου το ρεαλιστικα διαφερει απο ατομο σε ατομο) νομιζω πως τα κιλα αυτα μπορεις να τα παρεις σε 1,5-2 χρονια σοβαρης προπονησης αλλα κυριως σωστης διατροφης.

Νομιζω ειναι πολυς κοσμος "εκει εξω" που ξυπναει το πρωι, βαραει καφεδες, τσιγαρα αντε και καμια τυροπιτα, παει γυμναστηριο αδειος, τρωει το βραδυ κανα πιτογυρο και δεν βλεπει gains ουτε για δειγμα.

Ισορροπημενη διατροφη χρειαζεται, προσαρμοσμενη στους στοχους σου και ολα γινονται.

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα ας μην πούμε καθαρά καθαρά μυικα κιλά ίσως το πήγα αρκετά ψηλά επίσης με καποιο συμπλήρωμα διατροφής whey :P

Moυ βγήκε λιγο το μάτι βραδιάτικα με αυτο που έγραψες  :-D

Για το συμπλήρωμα θα σου πω το εξής ,αν δεν βρεις πρωτα πως λειτουργεί το σώμα σου και να παρεις "καλα" κιλά απο σωστή διατροφή το συμπλήρωμα δεν προκειται να σε βοηθήσει. Τσεκαρισμένο πανω μου.

Δημοσ.

Οτι και διατροφη να κανεις,να πληρωσεις, αυτο που λες δεν γινεται.

Δεκα κιλα μυικα αν εμπαιναν ετσι, ολοι θα ταν τριφυλλες ντουλαπες.

Δυο συμβουλες με τοσο ιντερνέτ και τοσα θεματα.

Πρωτον, μην δωσεις φραγκο για κονσέρβες διατροφες, ειδικα αν σου ειπε οτι αυτο γινεται.

Δευτερον, ουτε μας λες τι γυμναστικη κανεις, το προγραμμα σου, αν ασχολιοσουνα πριν,μην παρεις πρωτεινη ογκου, ουτε τιποτα, αν δεν θα αλλαξω διατροφη τροπο ζωης.

Κατσε διαβασε εδω μερικες σελιδες θα σου λυθουν πολλες αποριες

Μάλλον έκανα λάθος με τον όρο μυικά κιλά μιας που είμαι και αρχάριος, μου είπε για πολύ κρέας, υδατάνθρακες, φρούτα κτλπ δεν είπε κάτι παράλογο, σκέφτομαι να πάρω πρωτεΐνη είναι δύσκολο για μένα να πιάσω τόσες πολλές θερμίδες (3000) δεν είμαι συνηθισμένος στο πολύ φαΐ όπως και να έχει θα μου δώσει 600 θερμίδες η whey, διαβάζω όσο μπορώ, όσο για το πρόγραμμα:

http://imgur.com/TnfD8HD

Moυ βγήκε λιγο το μάτι βραδιάτικα με αυτο που έγραψες  :-D

Για το συμπλήρωμα θα σου πω το εξής ,αν δεν βρεις πρωτα πως λειτουργεί το σώμα σου και να παρεις "καλα" κιλά απο σωστή διατροφή το συμπλήρωμα δεν προκειται να σε βοηθήσει. Τσεκαρισμένο πανω μου.

Δηλαδή προτείνεις να περιμένω άλλον ένα μήνα με σκέτη διατροφή αν δω πως πάει; 

Δημοσ.

δηλαδή κάποιος έχει 500 θερμίδες παραπάνω μεταβολισμό , ε χαρά στο πράμα , ας φάει 2 τοστ παραπάνω 

hard gainers δεν υπάρχουν ,αν θέλει ο άλλος να βάλει κιλά και τρώει 1500 θερμίδες λες κ είναι γυναίκα δεν λέγεται hard gainer , λέγετε άσχετος γιατι αυτό που κάνει απλά δεν θα έχει αποτέλεσμα. Υπάρχει κόσμος που δεν το έχει εύκολο να φάει , το καταλαβαίνω , αλλα δεν του φταίει ο οργανισμός του γιαυτό , δεν είναι σωματότυπος με λίγα λόγια ,είναι εγκεφαλικό το θέμα. 

Δεν ειναι μονο εγκεφαλικο ρε συ.Παω γυμναστηριο με εναν φιλο μου εδω και 2 χρονια, κανουμε ιδιες προπονησεις ακριβως, αυτος τρωει 3000 θερμιδες τη μερα με 3200 καμια φορα και με πολυ προσεγμενη διατροφη.Ειναι 73 κιλα και φτανει ημερησιως 180 γραμμαρια πρωτείνης.Εγω ειμαι 80 κιλα και δεν τρωω ουτε τα μισα απο αυτον σε φαγητο γιατι δεν εχω λεφτα.Τρωω ενα πρωινο ενα μεσημεριανο, κατι ενδιαμεσα και κατι το βραδυ, οχι μαλακιες ομως.

Αυτος δεν παιρνει με τιποτα κιλα, ενω εγω αν φαω αυτα που τρωει αυτος καθημερινα θα βαλω πολυ πιο ευκολα.Τα χανω και ευκολα βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Αυτο εννοω με το hard gainer.

Η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Ουτε 5 χρονια θες αλλα ουτε γινεται και σε 6 μηνες που θελει ο φιλος. "Ρεαλιστικα" (οπου το ρεαλιστικα διαφερει απο ατομο σε ατομο) νομιζω πως τα κιλα αυτα μπορεις να τα παρεις σε 1,5-2 χρονια σοβαρης προπονησης αλλα κυριως σωστης διατροφης.

Νομιζω ειναι πολυς κοσμος "εκει εξω" που ξυπναει το πρωι, βαραει καφεδες, τσιγαρα αντε και καμια τυροπιτα, παει γυμναστηριο αδειος, τρωει το βραδυ κανα πιτογυρο και δεν βλεπει gains ουτε για δειγμα.

Ισορροπημενη διατροφη χρειαζεται, προσαρμοσμενη στους στοχους σου και ολα γινονται.

Σε φυσικο επιπεδο νομιζω πως το χρονο με δυνατη διατροφη και προπονηση μπορεις να βαλεις 2 μυϊκα κιλα.Ακουγονται λιγα αλλα δεν ειναι.

Δημοσ.

Το προγραμμα δεν εχει να πει τιποτα και ενα αλλο προγραμμα να κανες αν δεν εχεις ενταση δεν εχει ουσια.

Πχ ερχονται δυο στο γυμναστηριο, κανουν μαζι, πιεσεις παγκου εδω και τρεις εβδομαδες σηκώνουν την μπαρα και απο τρια 2,5 κιλα σε καθε πλευρά, οσα εβαπαν στην αρχη, χτες του πετυχε να κανουν παλι με τα ιδια κιλα ο γυκναστης, καλα με δουλευετε, τι κανετε, ανεβαστε τωρα, πριν γελουσαν κοροιδευαν οσους ζοριζονταν, μετα καποιους τους πηρε το γελιο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι μονο εγκεφαλικο ρε συ.Παω γυμναστηριο με εναν φιλο μου εδω και 2 χρονια, κανουμε ιδιες προπονησεις ακριβως, αυτος τρωει 3000 θερμιδες τη μερα με 3200 καμια φορα και με πολυ προσεγμενη διατροφη.Ειναι 73 κιλα και φτανει ημερησιως 180 γραμμαρια πρωτείνης.Εγω ειμαι 80 κιλα και δεν τρωω ουτε τα μισα απο αυτον σε φαγητο γιατι δεν εχω λεφτα.Τρωω ενα πρωινο ενα μεσημεριανο, κατι ενδιαμεσα και κατι το βραδυ, οχι μαλακιες ομως.

Αυτος δεν παιρνει με τιποτα κιλα, ενω εγω αν φαω αυτα που τρωει αυτος καθημερινα θα βαλω πολυ πιο ευκολα.Τα χανω και ευκολα βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Αυτο εννοω με το hard gainer

73 κιλα τρωει 3000 με 3200 και δεν παιρνει βαρος δεν παιζει, εκτος αν ειναι μαραθονοδρομος.

Μπορει να μην τρωει τοσες

Μπορει να εχει θεμα με τον αδενα του

Και πολλα αλλα.

Οπως ξαναειπα δεν υπαρχει hard gainer, οπως το εννοεις τοτε ολοι μας ειμαστε hardgainers σε σχεση με καποιον αλλο.

Δεν υπαρχουν hard και easy gainers , υπαρζουν ατομα που δεν τρωνε και δεν προπονουνται οπως χρειαζονται.

Απορια, τι υψος εχει ο φιλος σου ???

Πχ ερχονται δυο στο γυμναστηριο, κανουν μαζι, πιεσεις παγκου εδω και τρεις εβδομαδες σηκώνουν την μπαρα και απο τρια 2,5 κιλα σε καθε πλευρά

Ποσο χρονον ειναι ? Μικρα, κατω απο 14?
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...