Fotis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί από την αγωνία σου Φώτη. Ξέρω περίπτωση που διψούσε αφάνταστα, έκανε εξετάσεις και είχε ανεβασμένες τρανσαμινάσεις και φοβήθηκε για ηπατίτιδα. Αλλά ήταν από χάλιας ποιότητας πρωτεΐνη. Εσυ ξερεις μια περιπτωση και εγω ξερω 147 που χαιρουν ακρας υγειας σε σχεση με καποιους που δεν πινουν whey . Οκ ευχαριστω, με καλυψες... Παρακαλω . 3
Mau-Maus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα είναι η ζωή μου 20 χρόνια τώρα εσένα είναι ένα link που κάπου διάβασες που κάποιος έγραψε. Εννοείται πως δεν μπαίνω στον κόπο να το διαβάσω, ούτε σε προσωπικό επίπεδο το παίρνω, ούτε θα σου απαντούσα αν δεν έγραφες ανοησίες του τύπου 'σιγά μωρέ και τι έγινε αν πάρουμε κρέατινη,δεν τρέχει τίποτα' Θα το πω άλλη μια και τέλος Όποιος παίρνει χωρίς να προπονείται και να τρέφεται πάρα πολύ σοβαρά είναι το λιγότερο βλάκας! Επίσης αν συμβουλεύει άτομα που δεν έχουν ιδέα και τους λέει να πάρουν και ότι δεν τρέχει τίποτα, επίσης είναι βλάκας! Άποψη μου και τέλος, μπορεί να κάνω και λάθος μικρός είμαι ακόμη θα μάθω.. p.s Εγώ εγώ εγώ ναι εγώ αφού για μένα μιλάω όχι για κάτι που κάπου διάβασα που κάποιος έγραψε! ~~~ Εγώ μπροστά στον αρλοντ είμαι μύγα σωματικά και ένα τίποτα στις γνώσεις! Μπροστά σε σένα μπορεί να είμαι εγώ ο αρλνοντ όμως σωστά? ~~~~~~ Δεν είμαι μόνο ένα username σε ένα forum με άτομο που συμπαθώ πολύ εδώ έχω κάνει και μια προπόνηση μαζί.. Τα λέμε φίλος 4
Fotis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα είναι η ζωή μου 20 χρόνια τώρα εσένα είναι ένα link Εννοείται πως δεν μπαίνω στον κόπο να το διαβάσω, ούτε σε προσωπικό επίπεδο το παίρνω, ούτε θα σου απαντούσα αν δεν έγραφες ανοησίες του τύπου 'σιγά μωρέ και τι έγινε αν πάρουμε κρέατινη,δεν τρέχει τίποτα' Θα το πω άλλη μια και τέλος Όποιος παίρνει χωρίς να προπονείται και να τρέφεται πάρα πολύ σοβαρά είναι το λιγότερο βλάκας! Επίσης αν συμβουλεύει άτομα που δεν έχουν ιδέα και τους λέει να πάρουν και ότι δεν τρέχει τίποτα, επίσης είναι βλάκας! Άποψη μου και τέλος, μπορεί να κάνω και λάθος μικρός είμαι ακόμη θα μάθω.. Ρε μαου λολ τι ασχολεισαι να απαντας ? Τι να σου πει ... 1
Mau-Maus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε μαου λολ τι ασχολεισαι να απαντας ? Τι να σου πει ... Μόνο όρεξη να απαντάω δεν έχω σε συ Φώτη αλλά ήρθε τώρα να κάνει παράθεση το μήνυμα μου για να μου πει ότι συγκρίνω την κρεάτινη με τα φάρμακα που όταν εγώ έπαιρνα και ήξερα τα πάντα για την κρεατινη (όχι διάβαζα άκουγα κτλ) αυτός το πιο πιθανό είναι να μην υπήρχε ή να ηταν μωρό! Τέλος πάντων αυτό είναι το νέτ.. 1
Liverpool89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μαλλον το πολυ ίντερνετ καιει εγκεφαλο, κριτικη γνωση. Το νημα εχεις μερικα σταθερα ατομα, που το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι οτι παίρνουνε (κλεβουμε μεταφορικα, γιατι σε μερικα γυμναστηρια αυτο πληρωνεται)γνωσεις, κολπακια γυμναστικης. Δεν ειναι ωραιο να τους γειωνουμε. Πεμπτη το γυμναστήριο που παω θα παραμεινει κλειστο, με ξενερωσε, λογο της ημερας. Σημερα εκανα ποδια, ετρεμαν οταν εκανα μπανιο και μετα οταν εβαζα τα παππουτσια. Πηγα σπιτι και ξεραθηκα στον υπνο Είπα οτι παρθενος οργανισμός μπορει να αντιδράσει σαν να του δινεις φάρμακο δεν την συγκρινα με φάρμακο! βέβαια οταν πηρα εγω πρωτη φορα κρεατίνη και επαθα σοκ απο το ποσο με ανέβασε σε δυναμη ημουν ηδη 95κ κομμάτια και αυτο ηταν πριν καμια 20ρια χρόνια που εσυ μάλλον δεν ειχες γεννηθεί οπότε μπορεί να μην τα θυμάμαι καλα μπορει να κανω και λαθος ! Image00076 (2)αα.jpg ---- πάμε στο παρασύνθημα τωρα οχι ρε μεγάλε καθόλου ''μια χαρα'' δεν μπορεί να παίρνει κρεατίνη ενας που δεν κανει σοβαρή δουλεια , δεν παίρνουμε για πλακα κρεατίνη , υπάρχουν βεβαια και ατομα σαν και σενα προφανώς που πάνε γυμναστήριο ενα μήνα , βλέπουν τον διπλανό τους με λιγο μεγαλύτερα χερακια κ παίρνουν οτι βρουν ! το ξαναλεω -οχι σε σένα εσυ πίστευε οτι θέλεις- δεν παίρνουμε σε καμιά περίπτωση για πλάκα κρεάτινη , δεν ειναιι τοι πιο αθώο συμπλήρωμα , αν πάρουμε πρεπει να την συνδυάσουμε με πάρα πολύ δυνατη προπόνηση και παρα μα παρα πολυ καλη διατροφή ! αν δεν έχουμε σκοπό να τα κάνουμε τα παραπάνω και παίρνουμε κρεατίνη είμαστε απλά ΒΛΑΚΕΣ ! Τα ιδια ακριβως με ειπε ο γυμναστης μου. Επειδη ο οργανισμος μου ειναι παρθένος σε κρεατινη, να το αφησω ακομα. Λεγοντας μου ελα το μεσημερι που ναι ηρεμα να δεις οτι μετα απο ενα με μισο χρονο που θα σαι χω απο κοντά θα την χρειαζεσαι. Εγω προπονιομουνα (τυχαιο νουμερο) 80%, ανεβηκα νομιζοντας οτι γαμαω, αλλα μαλλον στα ματια του παλι 80 δινω γι αυτο με τσιγγλαει. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 o παππούς μάο μάο με τα chicken biceps 3
yannis27gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ωχ, τωρα που το λεει ο λιβε μου ρθε. Λες να κλεισει και το δικο μου τζιμ την πεμπτη; δε μου ειπαν τπτ. Ελπιζω οχι. -------- Οταν περσι πηρα κρεατινη ενα κουτι να δω τι σκατα κανει δεν το εγραψα εδω για να μη με κραξει ο Μαους. Αυτο το σεβασμο τρεφω προς αυτον. Και ζηλευω αυτον που εκανε προπονηση μαζι του (αλλα κι εγω εκανα με αυτον οποτε τσιμπησα εμμεσα τα οφελη ) 5
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ωχ, τωρα που το λεει ο λιβε μου ρθε. Λες να κλεισει και το δικο μου τζιμ την πεμπτη; δε μου ειπαν τπτ. Ελπιζω οχι. -------- Οταν περσι πηρα κρεατινη ενα κουτι να δω τι σκατα κανει δεν το εγραψα εδω για να μη με κραξει ο Μαους. Αυτο το σεβασμο τρεφω προς αυτον. Και ζηλευω αυτον που εκανε προπονηση μαζι του (αλλα κι εγω εκανα με αυτον οποτε τσιμπησα εμμεσα τα οφελη ) εμείς οι νεολέροι πρέπει να προπονούμαστε με τον ηλικιωμένο μάου το ξαναλέω και το ξαναλέω, μακάρι όλοι στην ηλικία του Μάου να έχουν και το σώμα του Μάου 5
curiositykilledme Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ναι να συμμετεχουν και οι γυμναστες στην απεργια που κουραζονται τοσο πολυ καθε μερα, εδω εγω παω 2 ωρες και κουραζομαι περισσοτερο απο αυτους ναουμ κρυο humour level 9999 1
Mikeasdf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ναι να συμμετεχουν και οι γυμναστες στην απεργια που κουραζονται τοσο πολυ καθε μερα, εδω εγω παω 2 ωρες και κουραζομαι περισσοτερο απο αυτους ναουμ κρυο humour level 9999 Ε δε ξερεις τι δουλεια κανει ο καθε γυμναστης.Μπορει καθε μερα να πηγαινει σε 2 γυμναστηρια και να κανει και περσοναλ. Φαντασου να εχεις 100 ηλιθιους καθε μερα να προσπαθεις να τους δειξεις ασκησεις για το δικο τους καλο και να σου αντιμιλανε η να στο παιζουν ξερολες για 500 ευρω το μηνα ξερω γω Και μεσα σε ολα αυτα να θες να κανεις και τη δικια σου γυμναστικη.
yannis27gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Στην απεργία δε συμμετέχεις επειδή είσαι κουρασμένος. Προσωπικά είμαι ενάντια και δε θα απεργήσω -δεν έχω απεργήσει ποτέ- αλλά ας μη λέμε ό,τι μας κατέβει. Ούτε για αστείο δε λέγεται κάτι τέτοιο.
margaritagr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 εγω αυστηρη διατροφη ακομα δεν εχω μπορεσει να κανω, για φετος δηλαδη. Κοιταω να τρωω οσο πιο σωστα μπορω, αλλα αυτα που ελεγα να κανω τη φετεινη σεζον δε τα χω κανει ουτε κατα διανοια. Η δε ζυγαρια σημερα μ εδειξε δυο κιλα πανω αλλα εγω δε το βλεπω στο καθρεφτη.. γενικα εχω τα ψυχολογικα μου αυτο το καιρο, ωρες ωρες βαριεμια να παω γυμναστηριο και γενικα εχω ξενερωσει με το πως εχουν κυλησει οι τελευταιοι μηνες. περναω δε τωρα μια φαση που νιωθω να μην εχω καθολου ενεργεια 2
Mikeasdf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Την πεμπτη εν τελει γιατι να μην ειναι ανοιχτα? εγω αυστηρη διατροφη ακομα δεν εχω μπορεσει να κανω, για φετος δηλαδη. Κοιταω να τρωω οσο πιο σωστα μπορω, αλλα αυτα που ελεγα να κανω τη φετεινη σεζον δε τα χω κανει ουτε κατα διανοια. Η δε ζυγαρια σημερα μ εδειξε δυο κιλα πανω αλλα εγω δε το βλεπω στο καθρεφτη.. γενικα εχω τα ψυχολογικα μου αυτο το καιρο, ωρες ωρες βαριεμια να παω γυμναστηριο και γενικα εχω ξενερωσει με το πως εχουν κυλησει οι τελευταιοι μηνες. περναω δε τωρα μια φαση που νιωθω να μην εχω καθολου ενεργεια Χαχαχχα, καπως ετσι ειμαι και γω τωρα.
yannis27gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Λόγω απεργίας, πολύς κόσμος δε θα δουλέψει. Εμένα θα είναι ανοιχτά ευτυχώς, δε θα χαλάσει το πρόγραμμα. Η ψυχολογία ειναι πολύ σημαντική Μαργαρίτα. Θα σου περάσει γρήγορα αυτή η φάση. Εμένα όταν με έπιανε αυτή η σπαρίλα (έτσι λέμε τη διάθεση να μην κάνεις τίποτα) την αντιμετώπιζα κάνοντας ακριβώς το ανάποδο. Έβγαινα έξω κι έκανα όσες δουλειές είχα αφήσει σε εκκρεμότητα. Γροθιά στο μαχαίρι που λένε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις