Vapir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 50kg κάμψεις!!! Δοκίμασε και αυτήν και πες στα πόσα kg καίγεσε. Την ανέφερα προηγουμένως την βρήκα και σε βίντεο μα έτσι κάνω κάμψεις δικεφάλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corfu4ever Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καταναλωση whey μπορει να εχει επιπτωσεις στα νεφρα?πχ ουρικο οξυ,σχηματισμο πετρων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 μα έτσι κάνω κάμψεις δικεφάλων Δηλαδή βγάζεις 7 κανονικές + 7 σιγά-σιγά στο κατέβασμα + 7 μισές χαμηλές + 7 μισές ψηλές, χωρίς ξεκούραση με πόσα κιλά είπαμε;Godzila; Πάντως εγώ που την δοκίμασα χτες και είδα με πόσα κιλά μπορώ να την βγάλω, άρχισα να γλυκοκοιτάω το πλέξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καταναλωση whey μπορει να εχει επιπτωσεις στα νεφρα?πχ ουρικο οξυ,σχηματισμο πετρων? Σιγα μην πεθανεις κιολας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή βγάζεις 7 κανονικές + 7 σιγά-σιγά στο κατέβασμα + 7 μισές χαμηλές + 7 μισές ψηλές, χωρίς ξεκούραση με πόσα κιλά είπαμε; Godzila; Πάντως εγώ που την δοκίμασα χτες και είδα με πόσα κιλά μπορώ να την βγάλω, άρχισα να γλυκοκοιτάω το πλέξιμο όχι , κάνω κανονικά set και όλα είναι ελεγχόμενα , δεν υπάρχει σιγά ή γρήγορα για εμένα, και εγώ δεν κάνω ποτέ διάλυμα ανάμεσα στις ασκήσεις παρα μόνο στις πολύ βαριές για λίγα δευτερόλεπτα να πιάσω ανάσα. δεν κατάλαβα τι έδειχνε το βίντεο αρχικά γιατι το είδα στα πεταχτά οπότε όχι δεν τις κάνω έτσι και γενικά δεν κάνω τίποτα "ψαγμένο" το μόνο που κάνω είναι max kg, μικρά ή καθόλου διαλύματα ,αρνητικές και pause reps ανάλογα με την άσκηση 2 σημεία τη μέρα χ 5-6 μέρες την εβδομάδα πάντως τα κιλά δεν μου λένε τίποτα , δεν σημαίνουν τίποτα. Το 50kg το έγραψα για να δείξω πόσο ζόρικη είναι η συγκεκριμένη άσκηση , όχι για να το παίξω δυνατός. Αν έβαζα 50kg bicep curl σε κάθε προπόνηση θα είχα τενοντίτιδα . Οι μικρές μυικές ομάδες δεν χρειάζονται κιλά για να αναπτυχθούν οπότε άσε το πλέξιμο και δούλεψε time under tension αν το γράφω καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Σιγα μην πεθανεις κιολας... Μπορεί από την αγωνία σου Φώτη. Ξέρω περίπτωση που διψούσε αφάνταστα, έκανε εξετάσεις και είχε ανεβασμένες τρανσαμινάσεις και φοβήθηκε για ηπατίτιδα. Αλλά ήταν από χάλιας ποιότητας πρωτεΐνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corfu4ever Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Σιγα μην πεθανεις κιολας... Οκ ευχαριστω, με καλυψες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ενταξει χρειαζονται και τα πολλα κιλα σε ολες τις μυϊκες ομαδες αλλα οχι συνεχεια. Λεω να ξεκινησω στα χερια παλι super set δικεφαλο/τρικεφαλο σε ολες τις ασκησεις.Βαρεθηκα να τα κανω ξεχωριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 όχι , κάνω κανονικά set και όλα είναι ελεγχόμενα , δεν υπάρχει σιγά ή γρήγορα για εμένα, και εγώ δεν κάνω ποτέ διάλυμα ανάμεσα στις ασκήσεις παρα μόνο στις πολύ βαριές για λίγα δευτερόλεπτα να πιάσω ανάσα. δεν κατάλαβα τι έδειχνε το βίντεο αρχικά γιατι το είδα στα πεταχτά οπότε όχι δεν τις κάνω έτσι και γενικά δεν κάνω τίποτα "ψαγμένο" το μόνο που κάνω είναι max kg, μικρά ή καθόλου διαλύματα ,αρνητικές και pause reps ανάλογα με την άσκηση 2 σημεία τη μέρα χ 5-6 μέρες την εβδομάδα πάντως τα κιλά δεν μου λένε τίποτα , δεν σημαίνουν τίποτα. Το 50kg το έγραψα για να δείξω πόσο ζόρικη είναι η συγκεκριμένη άσκηση , όχι για να το παίξω δυνατός. Αν έβαζα 50kg bicep curl σε κάθε προπόνηση θα είχα τενοντίτιδα . Οι μικρές μυικές ομάδες δεν χρειάζονται κιλά για να αναπτυχθούν οπότε άσε το πλέξιμο και δούλεψε time under tension αν το γράφω καλά Όταν με λίγα κιλά μπορεί να έχει κανείς τα ίδια αποτελέσματα με τα κανονικά-πολλα κιλά ,αξίζει νομίζω να διερευνήσει κάποιος τα "ψαγμένα" .Αυτό εννοούσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Όταν με λίγα κιλά μπορεί να έχει κανείς τα ίδια αποτελέσματα με τα κανονικά-πολλα κιλά ,αξίζει νομίζω να διερευνήσει κάποιος τα "ψαγμένα" . Αυτό εννοούσα πάντα αξίζει να διερευνά κάποιος , όρεξη να έχεις και κάθε μέρα βγαίνουν και νέες τεχνικές κ ασκήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά είναι οι "ψαγμένες" ασκήσεις όταν έχεις περάσει χρόνια κάνοντας τις κλασσικές, έχεις φτάσει ταβάνι νάτουραλ και ψάχνεις το διαφορετικό ή/και το κάτι παραπάνω. Ο Τεόκος αν έχω καταλάβει καλά είναι από τους παλιούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Οταν πάρεις κρεάτινη για πρώτη φορά και ο οργανισμός είναι παρθένος συνήθως νιώθεις σαν να έχεις πάρει αναβολικά , βοηθάει πολύ ειδικά στην δύναμη ! το θέμα είναι να μην παίρνεις αν δεν κάνεις πάρα πολυ καλη και σοβαρή δουλειά στο άθλημα που ασχολείσαι και στην προκείμενη περίπτωση στα βάρη ! να σου δώσει αυτό το κατι μόνο οταν έχεις φτάσει στα ορια σου ναι , οχι ομως να την παίρνεις για πλάκα και όχι για πολλές βδομάδες σερί ! επίσης το να παίρνεις κρεάτινη χωρίς να πίνεις πάρα πολύ νερο ειναι σαν να θέλεις να κανεις κακο στον οργανισμό σου είναι δυνατόν να το παίρνετε χωρις να ξέρετε τα απαραιτήτως βασικά ? το να ξέρετε ποσο απαραίτητο είναι το νερό και να μην πίνετε είναι ακόμη χειρότερο, είναι έγκλημα .. παίρνουμε λοιπόν μόνο οταν 1.κάνουμε πάρα πολυ σοβαρή προπόνηση 2. μικρή ποσότητα , η υπερποσοτητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην καρδιά στο ήπαρ στα νεφρα κτλ 3. οταν παίρνουμε κοιτάμε να τρώμε τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη για να είναι η απορρόφηση από τους μύες υψηλότερη και γρηγορότερη! 4. άφθονο νερο ! άφθονο λεμε .. ------------ Γιαννη αν δεν εχεις φτάσει χωρις κρεάτινη στα ορια σου δεν θα καταλάβεις τίποτα και να την πάρεις .. Αν ειναι δυνατον να συγκρινετε την κρεατινη με αναβολικα...ουτε για πλακα.. Μια χαρα μπορει να παρει κρεατινη και αυτος που δεν κανει "παρα πολυ σοβαρη προπονηση". Δινεις τεραστια αξια σε ενα απλο συμπληρωμα που δεν θα σου δωσει πολλα. Το εφεκτ της κρεατινης ολοι θα το δουν εκτος απο τους "non-responders" αυτους που δεν θα το ενιωθαν ετσι και αλλιως,αλλα το να πεις οτι πρεπει να φτασεις στα ορια σου για να παρεις κρεατινη ειναι λαθος,πολυ απλα. Αποψη μου ειναι οτι οσο φτηνη και να ειναι προσφαιρει λιγα πραγματα και υπαρχει παντα το ρισκο να επιταχυνει το χασιμο μαλλιων σε αυτους που θα εχαναν τα μαλια τους σε μεγαλυτερη ηλικια. Το "loading phase" και οι διαφορες βλακιες τυπου 7 φορμες κρεατινης σε ενα σημπλημωα ειναι μαρκετινγκ και τιποτα αλλο.3-5 gr την ημερα την φθηνοτερη μονουδρυικη. Το "εκανα εναν κυκλο κρεατινης" ακουγεται πολυ γελιο να ξερεται. Πηγη: http://examine.com/supplements/Creatine/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά είναι οι "ψαγμένες" ασκήσεις όταν έχεις περάσει χρόνια κάνοντας τις κλασσικές, έχεις φτάσει ταβάνι νάτουραλ και ψάχνεις το διαφορετικό ή/και το κάτι παραπάνω. αυτό δεν μου λέει απολύτος τίποτα , σημασία για εμένα έχει το αποτέλεσμα και υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που δίνουν αποτέλεσμα αποδεδειγμένα. Τα "ψαγμένα" είναι για όσους βαριούνται και θέλουν να δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα , κάτι που δεν είναι κακό. Το κακό είναι να κάνει κάποιος τα βασικά , να μην έχει αποτέλεσμα και να δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα. Με αυτό τον τρόπο δεν καταφέρνει ποτέ να τελειοποιήσει την τεχνική του, εκτελεί λάθος και μένει ίδιος, κάτι που το κάνει πολύς κόσμος Γιαυτό αν κάποιος δεν έχει φτάσει το ταβάνι καλύτερα να μάθει να κάνει για αρχή σωστά τα βασικά γιατι όχι το ταβάνι δε θα φτάσει αλλα ούτε τη λάμπα αχχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Αν ειναι δυνατον να συγκρινετε την κρεατινη με αναβολικα...ουτε για πλακα.. Μια χαρα μπορει να παρει κρεατινη και αυτος που δεν κανει "παρα πολυ σοβαρη προπονηση". Δινεις τεραστια αξια σε ενα απλο συμπληρωμα που δεν θα σου δωσει πολλα. Είπα οτι παρθενος οργανισμός μπορει να αντιδράσει σαν να του δινεις φάρμακο δεν την συγκρινα με φάρμακο! βέβαια οταν πηρα εγω πρωτη φορα κρεατίνη και επαθα σοκ απο το ποσο με ανέβασε σε δυναμη ημουν ηδη 95κ κομμάτια και αυτο ηταν πριν καμια 20ρια χρόνια που εσυ μάλλον δεν ειχες γεννηθεί οπότε μπορεί να μην τα θυμάμαι καλα μπορει να κανω και λαθος ! ---- πάμε στο παρασύνθημα τωρα οχι ρε μεγάλε καθόλου ''μια χαρα'' δεν μπορεί να παίρνει κρεατίνη ενας που δεν κανει σοβαρή δουλεια , δεν παίρνουμε για πλακα κρεατίνη , υπάρχουν βεβαια και ατομα σαν και σενα προφανώς που πάνε γυμναστήριο ενα μήνα , βλέπουν τον διπλανό τους με λιγο μεγαλύτερα χερακια κ παίρνουν οτι βρουν ! το ξαναλεω -οχι σε σένα εσυ πίστευε οτι θέλεις- δεν παίρνουμε σε καμιά περίπτωση για πλάκα κρεάτινη , δεν ειναιι τοι πιο αθώο συμπλήρωμα , αν πάρουμε πρεπει να την συνδυάσουμε με πάρα πολύ δυνατη προπόνηση και παρα μα παρα πολυ καλη διατροφή ! αν δεν έχουμε σκοπό να τα κάνουμε τα παραπάνω και παίρνουμε κρεατίνη είμαστε απλά ΒΛΑΚΕΣ ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Είπα οτι παρθενος οργανισμός μπορει να αντιδράσει σαν να του δινεις φάρμακο δεν την συγκρινα με φάρμακο! βέβαια οταν πηρα εγω πρωτη φορα κρεατίνη και επαθα σοκ απο το ποσο με ανέβασε σε δυναμη ημουν ηδη 95κ κομμάτια και αυτο ηταν πριν καμια 20ρια χρόνια που εσυ μάλλον δεν ειχες γεννηθεί οπότε μπορεί να μην τα θυμάμαι καλα μπορει να κανω και λαθος ! Image00076 (2)αα.jpg ---- πάμε στο παρασύνθημα τωρα οχι ρε μεγάλε καθόλου ''μια χαρα'' δεν μπορεί να παίρνει κρεατίνη ενας που δεν κανει σοβαρή δουλεια , δεν παίρνουμε για πλακα κρεατίνη , υπάρχουν βεβαια και ατομα σαν και σενα προφανώς που πάνε γυμναστήριο ενα μήνα , βλέπουν τον διπλανό τους με λιγο μεγαλύτερα χερακια κ παίρνουν οτι βρουν ! το ξαναλεω -οχι σε σένα εσυ πίστευε οτι θέλεις- δεν παίρνουμε σε καμιά περίπτωση για πλάκα κρεάτινη , δεν ειναιι τοι πιο αθώο συμπλήρωμα , αν πάρουμε πρεπει να την συνδυάσουμε με πάρα πολύ δυνατη προπόνηση και παρα μα παρα πολυ καλη διατροφή ! αν δεν έχουμε σκοπό να τα κάνουμε τα παραπάνω και παίρνουμε κρεατίνη είμαστε απλά ΒΛΑΚΕΣ ! you are full of yourself. το σημπερασμα απο το ποστ σου ειναι "εγω,εγω,εγω,εγω". αραξε λιγο,δεν εισαι αρνολντ ουτε ξερεις με ποιον μιλας,επειδη ντε και καλα βρεθηκε καποιος που να μην αποδεχεται οτι και να πεις χωρις καν να ψαχτει παραπανω κανει λαθος αυτος.. εσυ εισαι ο φιτνες γκουρου που ξερει τα παντα! ολοι μας πρεπει να αποδεχομαστε οτι πεις χωρις κουβεντα! ας ειναι και μπουρδες,εφοσον μιλησε ο γκουρου το δεχομαστε! εβαλα ενα λινκ απο το examine το οποιο ειναι απο τα πιο αξιοπηστα σιτε στην δουλεια του αλλα αυτο το προσπερασες γιατι ξερεις καλυτερα απο τις 706!!! ΕΦΤΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΙ ερευνες που εχουν γινει πανω στην κρεατινη και πανε εναντια σε αυτα που λες! μερικα απο αυτα που ειπες ηταν σωστα οπως θα διαπιστωνε κανεις αν ανοιγε το λινκ. Δικαιωμα καθενος λοιπον να εμπειστευετε ενα username σε ενα φορουμ χωρις να ξαχνεται παραπανω,ο εξυπνος καταλαβενει πως ενα μελος ενος φορουμ δεν αποτελει εμπιστη πηγη. Το εφερες σε προσωπικο επιπεδο χωρις κανεναν λογο,δεν με νοιαζει ποιος εισαι και τι κανεις απο την στιγμη που πας κοντρα στην αληθεια πολυ απλα εισαι λαθος και παραπληροφορεις τον κοσμο που διαβαζει κατι και το δεχεται κατευθειαν χωρις να το ψαξει παραπανω. Εγω εκανα απλος μια παρατηρηση ακολουθθουμενη απο εμπιστη πηγη. Τελευταιο μου ποστ σχετικα με το θεμα, παω να ποσταρω αστιες γατες στο θρεντ με τις εικονες. Εδιτ: ελπιζω ο κοσμος να καταλαβει το νοημα του ποστ μου το οποιο ειναι,να κανουμε παντα την προσωπικη μας αναζητηση σε θεματα που μας ενδιαφερουν. Και παλι το λινκ: http://examine.com/supplements/Creatine/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις