Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια στιγμη ο μαους ειπε.

Κανεις δικεφαλα με την στραβομπαρα στο μαξιλάρι αλλα για δυνατους παιχτες.

Κανεις δεκα επαναληψεις μισες και μετα δεκα κανονικες, παιζει να ημουν σε σημειου για εμετο.

Αλλη μια καλη ειναι στραβομπαρα πρωτα με κλειστη λαβη και στα καπακια ανοιχτη, δεν λεω το αντιστροφο γιατί στην κλειστη λαβη θα πρεπει να βαλετε πιο λιγα κιλα

Το edit για ορθογραφικά

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

η φανέλα beast mode με σκότωσε. οτι τι έχει φλέβα ?

κ εγώ έχω φλέβα χαζεύοντας insomnia χαχ

Μια ωραία άσκηση για δικεφάλους είναι να κάτσεις ανάποδα σε ένα πάγκο τέτοιο για παράδειγμα

2.jpg

και ακουμπώντας πλάτη και τρικέφαλα στο μαξιλάρι κάνεις εναλλάξ κάμψεις με αλτήρα

βγάζω 50kg perfect form κάμψεις δικεφάλων με ολυμπιακή μπάρα, αλλα σε αυτή που είπα με 12-14kg αλτήρα σου φεύγει ο κώλος

Έτσι την κάνω κι εγω, με πλάτη τρικεφαλα στο μαξιλάρι.10 κιλά για βάση, εφταρια για το ντροπ σετ. Αύριο θα δοκιμάσω και αυτή που έδειξε ο Μαους, μου φανηκε ενδιαφέρουσα.

• Like 2

https://www.facebook.com/FitnessMichelle/videos/1227704053908005/

αγόρια...μη ξεχνάτε να κάνετε τον σταυρό σας

Αυτοί που πάνε άραγε στο ίδιο γυμναστήριο μαζί της,κάνουν γυμναστικη άραγε ?

Πάντως χθες που λέγαμε για την κρεατίνη,μερικοί οργανισμοί δεν ανταποκρινονται.Το λέω για κάποια παιδιά (και παππούδες) που είπαν ότι δεν τους έκανε τίποτα

Και γω εχω εναν γνωστο που επαιρνε κρεατινη για 1 χρονο συνεχομενα και δεν ειχε καμια διαφορα οταν τη σταματησε.Μονο μικρυναν λιγο τα χερια του.

Κοιτα εκτος τον αλλον πρεπει να γινεταιι σωστη ληξη, σωστη ασκηση, σωστη διατροφη. Μαγικα τα συμπληρώματα δεν κανουν μονα τους.

Γι αυτο ειπε και ο μαους(θα σε ματιαξω εσενα), πρεπει να χεις φτασει στα ορια το σωμα σου, μετα ναβτην παρεις, αλλιως ειναι σαν καποιος που δεν γυμναζεται να πινει πρωτεινη

η φανέλα beast mode με σκότωσε. οτι τι έχει φλέβα ?

κ εγώ έχω φλέβα χαζεύοντας insomnia  χαχ

Μια ωραία άσκηση για δικεφάλους είναι να κάτσεις ανάποδα σε ένα πάγκο τέτοιο για παράδειγμα

2.jpg

και ακουμπώντας πλάτη και τρικέφαλα στο μαξιλάρι κάνεις εναλλάξ κάμψεις με αλτήρα

βγάζω 50kg perfect form κάμψεις δικεφάλων με ολυμπιακή μπάρα, αλλα σε αυτή που είπα με 12-14kg αλτήρα σου φεύγει ο κώλος

50kg κάμψεις!!! Δοκίμασε και αυτήν και πες στα πόσα kg καίγεσε. Την ανέφερα προηγουμένως την βρήκα και σε βίντεο

http://youtu.be/FA9Ma7vcONw

Ηθελα να ηξερα ρε μλκ Spect  τι σκατα γυμναστικη εκανες με σχεδον  το μισο σωμα χτυπημενο tattoo ?

Εγω μονο ποδια κανω και διαδρομο στις αλλες ολες με "τραβαει".

• Moderators

Εσυ έχεις χτυπημένο χέρι ρε το οποίο χρησιμοποιεις παντού εμένα τα χέρια μου ήταν κομπλέ οπότε έκανα οτιδήποτε Δεν χρειαζόταν το σώμα μου τελείως λυγισμένο

Εσυ έχεις χτυπημένο χέρι ρε το οποίο χρησιμοποιεις παντού εμένα τα χέρια μου ήταν κομπλέ οπότε έκανα οτιδήποτε Δεν χρειαζόταν το σώμα μου τελείως λυγισμένο

χμμμ παιζει αυτο ναι αλλα και παλι εσυ δεν μπορουσες να κατσεις πουθενα εκανες μονο ορθιος υποθετω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...