Liverpool89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια στιγμη ο μαους ειπε. Κανεις δικεφαλα με την στραβομπαρα στο μαξιλάρι αλλα για δυνατους παιχτες. Κανεις δεκα επαναληψεις μισες και μετα δεκα κανονικες, παιζει να ημουν σε σημειου για εμετο. Αλλη μια καλη ειναι στραβομπαρα πρωτα με κλειστη λαβη και στα καπακια ανοιχτη, δεν λεω το αντιστροφο γιατί στην κλειστη λαβη θα πρεπει να βαλετε πιο λιγα κιλα Το edit για ορθογραφικά Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2016 από Liverpool89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 η φανέλα beast mode με σκότωσε. οτι τι έχει φλέβα ? κ εγώ έχω φλέβα χαζεύοντας insomnia χαχ 1111111111111111111.jpg Μια ωραία άσκηση για δικεφάλους είναι να κάτσεις ανάποδα σε ένα πάγκο τέτοιο για παράδειγμα και ακουμπώντας πλάτη και τρικέφαλα στο μαξιλάρι κάνεις εναλλάξ κάμψεις με αλτήρα βγάζω 50kg perfect form κάμψεις δικεφάλων με ολυμπιακή μπάρα, αλλα σε αυτή που είπα με 12-14kg αλτήρα σου φεύγει ο κώλος Έτσι την κάνω κι εγω, με πλάτη τρικεφαλα στο μαξιλάρι.10 κιλά για βάση, εφταρια για το ντροπ σετ. Αύριο θα δοκιμάσω και αυτή που έδειξε ο Μαους, μου φανηκε ενδιαφέρουσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 https://www.facebook.com/FitnessMichelle/videos/1227704053908005/αγόρια...μη ξεχνάτε να κάνετε τον σταυρό σας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 https://www.facebook.com/FitnessMichelle/videos/1227704053908005/ αγόρια...μη ξεχνάτε να κάνετε τον σταυρό σας Αυτοί που πάνε άραγε στο ίδιο γυμναστήριο μαζί της,κάνουν γυμναστικη άραγε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως μετά το τέλος της άσκησης κάτι έπαθε η μέση της. Δε μπορεί να σηκωθεί όρθια (η κοπέλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τα σπαει. Αλλα τι να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως χθες που λέγαμε για την κρεατίνη,μερικοί οργανισμοί δεν ανταποκρινονται.Το λέω για κάποια παιδιά (και παππούδες) που είπαν ότι δεν τους έκανε τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Και γω εχω εναν γνωστο που επαιρνε κρεατινη για 1 χρονο συνεχομενα και δεν ειχε καμια διαφορα οταν τη σταματησε.Μονο μικρυναν λιγο τα χερια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτα εκτος τον αλλον πρεπει να γινεταιι σωστη ληξη, σωστη ασκηση, σωστη διατροφη. Μαγικα τα συμπληρώματα δεν κανουν μονα τους. Γι αυτο ειπε και ο μαους(θα σε ματιαξω εσενα), πρεπει να χεις φτασει στα ορια το σωμα σου, μετα ναβτην παρεις, αλλιως ειναι σαν καποιος που δεν γυμναζεται να πινει πρωτεινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 η φανέλα beast mode με σκότωσε. οτι τι έχει φλέβα ? κ εγώ έχω φλέβα χαζεύοντας insomnia χαχ 1111111111111111111.jpg Μια ωραία άσκηση για δικεφάλους είναι να κάτσεις ανάποδα σε ένα πάγκο τέτοιο για παράδειγμα και ακουμπώντας πλάτη και τρικέφαλα στο μαξιλάρι κάνεις εναλλάξ κάμψεις με αλτήρα βγάζω 50kg perfect form κάμψεις δικεφάλων με ολυμπιακή μπάρα, αλλα σε αυτή που είπα με 12-14kg αλτήρα σου φεύγει ο κώλος 50kg κάμψεις!!! Δοκίμασε και αυτήν και πες στα πόσα kg καίγεσε. Την ανέφερα προηγουμένως την βρήκα και σε βίντεο http://youtu.be/FA9Ma7vcONw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ηθελα να ηξερα ρε μλκ Spect τι σκατα γυμναστικη εκανες με σχεδον το μισο σωμα χτυπημενο tattoo ? Εγω μονο ποδια κανω και διαδρομο στις αλλες ολες με "τραβαει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα χθες ξεκινησα και γω.. ΠΟΝΟΣ!!! Ειχα 1η εμπειρια με TRX και με την <σανιδα>!! Εχουμε πολυ δουλεια μπροστα μας!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εσυ έχεις χτυπημένο χέρι ρε το οποίο χρησιμοποιεις παντού εμένα τα χέρια μου ήταν κομπλέ οπότε έκανα οτιδήποτε Δεν χρειαζόταν το σώμα μου τελείως λυγισμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εσυ έχεις χτυπημένο χέρι ρε το οποίο χρησιμοποιεις παντού εμένα τα χέρια μου ήταν κομπλέ οπότε έκανα οτιδήποτε Δεν χρειαζόταν το σώμα μου τελείως λυγισμένο χμμμ παιζει αυτο ναι αλλα και παλι εσυ δεν μπορουσες να κατσεις πουθενα εκανες μονο ορθιος υποθετω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Έκανα όρθιος και ξαπλωμένος πχ παγκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις