Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ζιο χτυπά τα Reebok που έλεγα στο άλλο θέμα, πούπουλο, ότι πρέπει για βόλτα και όμορφα όχι τίποτα παρδαλά :-)

~~σορυ λάθος νήμα~~

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γερασες μλκ... :)

Πες τη γνωμη σου για το αλλο που ρωτησα Μαους

Όποιος μαλακίζεται στην δουλειά αυτά παθαίνει,τουλάχιστον έκανα την μαλακία εδώ αν φτάσω στο σημείο να κάνω μαλακία στην δουλειά δεν ξανά στέλνω εδώ!

Γιάννη και τα δύο κάνε

Το σετ με τα λίγα κιλά και τις πολλές επαναλήψεις πρώτα και το σετ με τα περισσότερα κιλά και τις λιγότερες δεν επαναλήψεις μετά!

Κατάλαβα σωστά τι ρωτάς ή ότι να ναι έγραψα??

• Like 1

εγω σημερα ξυπνια απο τις 6 παρα, εδινα δυο μαθηματα, αν δε κοιμηθω στον παγκο καλα θα ναι!! :P

Χαχα κάτσε μια μέρα να ξεκουραστείς δεν χάθηκε και ο κόσμος

Στα δικέφαλα μετά τις μισές του Maus δοκίμασα τα παρακάτω. Η μαμακία είναι ότι τα έκανα με κιλά που δεν είχα για την συγκεκριμένη άσκηση και βάζω voltaren να συνέλθω...

How to Do the Performance U Biceps 28s Protocol

Perform the following four biceps curl variations seated, standing, or on a preacher bench (using either a barbell, dumbbell or EZ-bar) back-to-back, without rest:

Perform 7 partial reps in the most difficult 1/3-1/2 of the range of motion

Perform 7 full-range of motion reps

Perform an isometric hold (pause) in the mid-range for 7 seconds

Perform 7 partial reps in the easiest 1/3-1/2 of the range of motion

Κάνει κανείς εδώ back flips; Κι αν ναι με ποιο τρόπο μάθατε;

Έχω δει 2 τρόπους στο youtube. Έναν με το tuck position και το συγχρονισμό με τα χέρια κι έναν που σαν ενδιάμεσα στάδια βάζεις χέρι κάτω (κάτι σαν ρόδα).

η φανέλα beast mode με σκότωσε. οτι τι έχει φλέβα ?

κ εγώ έχω φλέβα χαζεύοντας insomnia  χαχ

Μια ωραία άσκηση για δικεφάλους είναι να κάτσεις ανάποδα σε ένα πάγκο τέτοιο για παράδειγμα

2.jpg

και ακουμπώντας πλάτη και τρικέφαλα στο μαξιλάρι κάνεις εναλλάξ κάμψεις με αλτήρα

βγάζω 50kg perfect form κάμψεις δικεφάλων με ολυμπιακή μπάρα, αλλα σε αυτή που είπα με 12-14kg αλτήρα σου φεύγει ο κώλος

• Like 5

δεν ειναι τοσο αχαρα οσο φαινονται! Εγω εχω τα clifton! Υπερβολικα ελαφρια (215γρ) και δεν νοιωθεις οτι φορας παπουτσι. Ουστιαστικα ολο το παπουτσι ειναι η σολα γιατι απο πανω ειναι υπερβολικα λεπτο. 

ΓΙα μενα ειναι απο τα καλυτερα που μπορει να φορεσει καποιος -ειδικα αρχαριος- σαν προπονητικο παπουτσι αλλα και σαν αγωνιστικο αν ο χρονος δεν ειναι αυτο που τον νοιαζει τοσο. Για μενα παρτα χωρις δευτερη σκεψη

Ειμαι κι εγω πολυ κοντα στο να δοκιμασω γιατι προς το παρον τρεχω με κατι puma που μονο για τρεξιμο δεν ειναι. Με ενδιαφερει καθαρα και μονο η απορροφηση κραδασμων, να υποθεσω πως η τοσο τεραστια σολα gets the job done? Θα προτεινες κατι αλλο? Τα εχουν σε προσφορα 60 δολλαρια οποτε εχω ψηθει πολυ.

• Moderators

Ειμαι κι εγω πολυ κοντα στο να δοκιμασω γιατι προς το παρον τρεχω με κατι puma που μονο για τρεξιμο δεν ειναι. Με ενδιαφερει καθαρα και μονο η απορροφηση κραδασμων, να υποθεσω πως η τοσο τεραστια σολα gets the job done? Θα προτεινες κατι αλλο? Τα εχουν σε προσφορα 60 δολλαρια οποτε εχω ψηθει πολυ.

ειδικα σε αυτη την τιμη μη το σκεφτεσαι! ναι κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι πουπουλο γενικα ! ΠΟιο μοντελο κοιτας>

ειδικα σε αυτη την τιμη μη το σκεφτεσαι! ναι κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι πουπουλο γενικα ! ΠΟιο μοντελο κοιτας>

Men's Hoka One One Challenger ATR

https://www.jackrabbit.com/mens-hoka-one-one-challenger-atr-1007972-bgfl.html?gclid=CIKv7vGu18oCFQ2HaQodMA8COQ

Απο οτι διαβαζω αυτο ειναι σαν το clifton αλλα με πιο trail σολα που θα ειναι κομπλε για μενα καθως τρεχω πολλες φορες στα χιονια. Εχεις δοκιμασει το συγκεκριμενο μοντελο? Εχω βρει αρκετα στο ιδιο ευρος τιμης (Mizuno Wave Paradox, Saucony Kineta Relay) αλλα ως ασχετος με το θεμα, οσο περισσοτερο διαβαζω, τοσο περισσοτερο μπερδευομαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...