Mikeasdf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αυτο με τους αγκωνες να το προσεχεις στη συγκεκριμενη ασκηση.Το εκανα και γω αυτο το λαθος και μετα απο 2 μηνες αρχισε να με ποναει παρα πολυ το σημειο που ειναι λιγο πιο κατω απο τον πηχη, αναμεσα στην ωλενη και την κερκιδα με το που εκανα 1 σετ και δεν ηξερα απο τι ηταν μεχρι που καταλαβα οτι πρεπει να εχω κλειστους τους αγκωνες στις καμψεις δικεφαλου με μπαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Την κρεατίνη την περνεις ταυτόχρονα με την whey?, μετά ? Η δεν έχει σημασία Βασικα ξέρω για την κρεατίνη ότι δεν έχει τόσο σημασία πότε την περνεις Αλλά η τελευταία έρευνα έδειξε πως είναι καλύτερα μετά την προπόνηση..και λέω σε περίπτωση που περνεις και πρωτεΐνη,τι γίνεται,τα ανακατεύεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Κρεατίνη, πρωτείνη όλα σε ένα, φυσικότατα. Βιάζεστε ωρέ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Eισαι πολυ γερος γι'αυτο δεν ειδες διαφορά ! Δεν έβαλες τόνο, οπότε θα βάλω εγώ εκεί που γουστάρω Ναι αυτο εκανα μετα. Αλλα οταν κανεις μια ασκηση οπως την εχεις μαθει και οχι οπως πρεπει ανεβαζεις κιλα λανθασμένα. Εγω την εκανα αλλα οι αγκωνες δεν ηταν κολλημενοι, οταν μου το ειπε αυτο, εννοειτε οτι μειωσα κιλα Μια που πιάσαμε δικέφαλους, έχω κι εγώ απορία. Όταν την κάνουμε με αλτήρες, τα χέρια στην κάτω θέση να είναι ανοιχτά όπως στην άνω θέση ή όπως όταν κάνουμε σφυριά και ανεβαίνοντας να στρίβουν; Δεν ξέρω αν το εξήγησα σωστά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 οκ επιτελους τελειωσα το cave training , απο σημερα ξεκιναω φουλ gym μετα απο αποχη 1.5 μηνα . Θα παω και οτι κοψω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γιάννη ανοιχτά είναι πιο δύσκολη. Προσωπικά κάνω μια με άσκηση με ανοιχτά και λίγα κιλά και μετά σφυριά με περισσότερα κιλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά σε αυτήν αναφέρομαι. Κι ο τύπος την κάνει όπως εξήγησα, ανεβάζοντας στρίβει τα χέρια. Απλά εγώ την κάνω καθιστός για να υποστηρίζω τη μέση και να μην κλέβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Με ανοιχτά (δηλαδή παλάμες κοιτάζουν ταβάνι) είναι πιο δύσκολες γιατί απομονώνεται ο δικέφαλος. Με παλάμε κάθετες στο έδαφος (σφυριά) είναι πιο εύκολο γιατί βάζεις κι άλλους μύες στο παιχνίδι, ενώ ο δικέφαλος δεν είναι σε θέση ισχύος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 τα στοιχεία που βγάζουν οι εφαρμογές τύπου endomodo όπως hydration και calories έχουν σχέση με τη πραγματικότητα ή να τα αγνοώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αγνόησε τα είναι κατά προσέγγιση για να έχεις μια γενική ιδέα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 τι εννοείτε κλειστούς αγκώνες για τους δικέφαλους; την έχω κι εγώ αυτή την άσκηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Οι αγκώνες να είναι λες και είναι καρφωμενοι πάνω στο σώμα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γιαννη μπορεις να τη κανεος ειτε στρίβοντας το χερι ειτε οχι. Εφοσον το κανεις καθιστός, πιο βολικό ειναι να το στρίβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 δοκίμασε αυτή με drop .... και πες μου για το πρήξιμο και κάψιμοτην βαπτίζω και "ένα δάκρυ κύλισε" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ρε συ Δημητρα αφενός ετσι ειναι απο τις πιο εύκολες εκτελέσεις δικεφάλων και αφετέρου το άτομο κάνει οτι ναναι , εχει κάτσει σε τελείως λάθος κλίση , τον αυχένα τον εχει μπροστά και κουνάει δεξιά αριστερά σαν καθυστερημένος και τα χέρια του πάνε βάρκα γιαλό ! καμιά φορά ειναι να απορείς με τα βιντεο που ανεβαίνουν στο νετ, για παρωδίες μιλαμε. κοιτά πως απομονώνει τον δικέφαλο αυτός στο 2.20και στο 3.40 με αυτοσυγκέντρωσης στο μαξιλαράκι,αυτό ειναι δάκρυ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις