Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο με τους αγκωνες να το προσεχεις στη συγκεκριμενη ασκηση.Το εκανα και γω αυτο το λαθος και μετα απο 2 μηνες αρχισε να με ποναει παρα πολυ το σημειο που ειναι λιγο πιο κατω απο τον πηχη, αναμεσα στην ωλενη και την κερκιδα με το που εκανα 1 σετ και δεν ηξερα απο τι ηταν μεχρι που καταλαβα οτι πρεπει να εχω κλειστους τους αγκωνες στις καμψεις δικεφαλου με μπαρα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Την κρεατίνη την περνεις ταυτόχρονα με την whey?, μετά ? Η δεν έχει σημασία

Βασικα ξέρω για την κρεατίνη ότι δεν έχει τόσο σημασία πότε την περνεις

Αλλά η τελευταία έρευνα έδειξε πως είναι καλύτερα μετά την προπόνηση..και λέω σε περίπτωση που περνεις και πρωτεΐνη,τι γίνεται,τα ανακατεύεις ?

Eισαι πολυ γερος γι'αυτο δεν ειδες διαφορά !  :devil:

Δεν έβαλες τόνο, οπότε θα βάλω εγώ εκεί που γουστάρω ;)

Ναι αυτο εκανα μετα. Αλλα οταν κανεις μια ασκηση οπως την εχεις μαθει και οχι οπως πρεπει ανεβαζεις κιλα λανθασμένα.

Εγω την εκανα αλλα οι αγκωνες δεν ηταν κολλημενοι, οταν μου το ειπε αυτο, εννοειτε οτι μειωσα κιλα

Μια που πιάσαμε δικέφαλους, έχω κι εγώ απορία. Όταν την κάνουμε με αλτήρες, τα χέρια στην κάτω θέση να είναι ανοιχτά όπως στην άνω θέση ή όπως όταν κάνουμε σφυριά και ανεβαίνοντας να στρίβουν;

Δεν ξέρω αν το εξήγησα σωστά...

• Like 1

• Moderators

Γιάννη ανοιχτά είναι πιο δύσκολη. Προσωπικά κάνω μια με άσκηση με ανοιχτά και λίγα κιλά και μετά σφυριά με περισσότερα κιλά

Βασικά σε αυτήν αναφέρομαι. Κι ο τύπος την κάνει όπως εξήγησα, ανεβάζοντας στρίβει τα χέρια. Απλά εγώ την κάνω καθιστός για να υποστηρίζω τη μέση και να μην κλέβω.

Με ανοιχτά (δηλαδή παλάμες κοιτάζουν ταβάνι) είναι πιο δύσκολες γιατί απομονώνεται ο δικέφαλος.

Με παλάμε κάθετες στο έδαφος (σφυριά) είναι πιο εύκολο γιατί βάζεις κι άλλους μύες στο παιχνίδι, ενώ ο δικέφαλος δεν είναι σε θέση ισχύος.

Ρε συ Δημητρα αφενός ετσι ειναι απο τις πιο εύκολες εκτελέσεις δικεφάλων και αφετέρου το άτομο κάνει οτι ναναι , εχει κάτσει σε τελείως λάθος κλίση , τον αυχένα τον εχει μπροστά και κουνάει δεξιά αριστερά σαν καθυστερημένος και  τα χέρια του πάνε βάρκα γιαλό ! καμιά φορά ειναι να απορείς με τα βιντεο που ανεβαίνουν στο νετ, για παρωδίες μιλαμε.

κοιτά πως απομονώνει τον δικέφαλο αυτός στο 2.20και στο 3.40  με αυτοσυγκέντρωσης στο μαξιλαράκι,αυτό ειναι δάκρυ

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...