yannis27gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Σιγά ρε το φαΐ για 3 άτομα, μόνος μου τα τρώω αυτά. Τα θαλασσινά πράγματι έχουν απίστευτη αναλογία πρωτεΐνης/θερμίδες. Σχεδόν όλες οι θερμίδες πρωτεΐνη ειναι, ειδικά στη γλώσσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Χαχα !Γαργαντούας κανονικός ε; Η φωτό τα αδικεί ρε συ. Ήταν ποσότητα λέμε Σήμερα έχει burger (άλιπο μοσχαρίσιο ανάμεικτο με βοδινό) στα κάρβουνα Ζήλεια ρεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδιά βλέπω πάρα πολλούς στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση να χτυπάνε σε ένα shaker ένα χύμο? σαν πορτοκαλάδα φαίνεται και να το πίνουν. Μου έχει κάνει εντύπωση, γιατί το κάνουν όλοι και τι είναι? βοηθάει ο χυμός μετά απο το γυμναστήριο? να πάρω και εγώ αμα είναι να πίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ή ειναι ηλεκτρολυτες, ή πρωτεΐνη ή κρεατινη ή χυμος με πρωτεινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 η αμινοξεα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 α μάλιστα και σε τι βοηθάνε? πρέπει να χρησιμοποιώ και εγώ κάτι τέτοιο ή είναι περιττό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 τα υγρα αμινοξέα τα παίρνεις όπως είναι απο το μπουκαλι η στην αμπούλα , δεν τα διαλύεις με νερό. --- χαρη περιττα ειναι μην ασχολείσαι ακομη .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Σκεφτομαι να παρω κρεατινη για πρωτη φορα να δοκιμασω. Τι λετε αξιζει ή να το αφησω. Διαβασα οτι χρειαζονται 5γρ την μερα, μετα την προπονηση, χρηση 4 εβδομαδες σταματημα για δυο. Εγω επειδη κανω τρεις εβδομαδες και μια χαλαρα λογο deload αυτη την περιοδο, ελεγα τρεις εβδομαδες να παιρνω δυο οχι. Περιμενω συμβουλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 λιβε για μενα μην παρεις τσαμπα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Τι να πω. Καθομαι και το ψαχνω αλλοι λενε βοηθαει, αλλοι οτι κοιμηζει τον οργανισμο, δεν την παραγει μετα. Τωρα δεν με νοιαζει το λιπος, τρωω σαν χαζος. Θελω να βαλω κιλα και μερα να καθαρισω, κατα τον απριλιο. Σε λογικο βαθμο μην κανω κοιλια. λιβε για μενα μην παρεις τσαμπα λεφτα Νταξει σε σύγκριση με την πρωτεινη δεν ειναι τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πάρε μια μονουδρική-creapure να δοκιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εγω πήρα έναν κύκλο πέρσι τέτοια εποχή, δεν είδα διαφορά. --------- Ντάκον, είχες γράψει παλιά ενα μήνυμα σχετικά με τα vibram fivefingers. Τα πήρες τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πάρε μια μονουδρική-creapure να δοκιμάσεις. Εδιτ:θα δω την παρασκευη τι θα παρω. Απο την μια λεω να παρω να δοκιμασω, απο την αλλη μεσα μου κατι μου λεει ασε τα πειραματα και φαε Πχ αυτη ; http://musclemax.gr/kreatines/monoidriki-kreatini/the-protein-works-creapure-500gr-detail#.Vq4zoCOgfqB Η να παρω μια τετοια πρωτεινη,http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-all-in-one-2kg-detail#.Vq40JSOgfqA Οπου θα την παιρνω μετα την γυμναστικη της μερες που γυμναζομαι μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εδιτ:θα δω την παρασκευη τι θα παρω. Απο την μια λεω να παρω να δοκιμασω, απο την αλλη μεσα μου κατι μου λεει ασε τα πειραματα και φαε Πχ αυτη ; http://musclemax.gr/kreatines/monoidriki-kreatini/the-protein-works-creapure-500gr-detail#.Vq4zoCOgfqB Η να παρω μια τετοια πρωτεινη,http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-all-in-one-2kg-detail#.Vq40JSOgfqA Οπου θα την παιρνω μετα την γυμναστικη της μερες που γυμναζομαι μονο Άμα είναι να δώσεις λεφτά καλύτερα για εμένα πάρε αμινοξέα,αν δεν περνεις ήδη Άλλο το ένα άλλο το άλλο βέβαια Άμα θες να ανέβεις τόσο σε δύναμη τσιμπατην άλλωστε δεν είναι και ακριβή Όμως θα τα δώσεις που θα τα δώσεις Κύκλο άμα θυμάμαι καλά χρειάζεται μόνο όταν περνεις δύο σκουπ την ημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Άμα είναι να δώσεις λεφτά καλύτερα για εμένα πάρε αμινοξέα,αν δεν περνεις ήδη Άλλο το ένα άλλο το άλλο βέβαια Άμα θες να ανέβεις τόσο σε δύναμη τσιμπατην άλλωστε δεν είναι και ακριβή Όμως θα τα δώσεις που θα τα δώσεις Κύκλο άμα θυμάμαι καλά χρειάζεται μόνο όταν περνεις δύο σκουπ την ημέρα με τι να ανέβει σε δύναμη? κύκλο λέμε για τα αναβολικά , 6-8-10-12 weeks on , 4 weeks pct και time off = time on + pct τουλάχιστον!!!!!!!!!! ΑΧχαχαχαχαχαχα έλεος ρε μαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις