wizzy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Νάτος και o wiz. Πωωωωωω σε βλέπω να παίρνεις φωτιά στο τρέξιμο.30% λίπος πάντως δεν το πιστεύω. είναι πολύ ψηλό για σένα Φίλε, τι να πω, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλο μέτρο σύγκρισης, ό,τι δείχνει η ρημάδα η ζυγαριά... Είδωμεν... Αν πάρεις μπρος με γυμναστική θα κρατάς πολύ πιο εύκολα τα κιλά σου. Και καλή αρχή - μην τρελαίνεσαι τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν γρήγορα, δατ ιζ τα κιλάκια των διακοπών θα φύγουν εύκολα. Μετά που θα γλυκαθείς και θα θες να γίνεις σφιχτόνι θέλει υπομονή =ρ Μωρέ, το ξέρω, έχεις δίκιο, αλλά το "γαμώτο" εδώ είναι ότι δεν ξεκίνησα να γυμνάζομαι πριν ένα μήνα π.χ.. Κάνω ποδηλασίες αποστάσεων ολόχρονα, προσέχω τι τρώω (στο μέτρο του δυνατού, δεν μετράω θερμίδες κτλ), παίζω κάθε εβδομάδα 5Χ5, γενικά κρατιέμαι σε φόρμα και μόλις "κάτσω" δύο εβδομάδες, τσουπ! καλώς τα παιδιά, 5 κιλά πάνω... Έλεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Φίλε, τι να πω, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλο μέτρο σύγκρισης, ό,τι δείχνει η ρημάδα η ζυγαριά... Είδωμεν... Μωρέ, το ξέρω, έχεις δίκιο, αλλά το "γαμώτο" εδώ είναι ότι δεν ξεκίνησα να γυμνάζομαι πριν ένα μήνα π.χ.. Κάνω ποδηλασίες αποστάσεων ολόχρονα, προσέχω τι τρώω (στο μέτρο του δυνατού, δεν μετράω θερμίδες κτλ), παίζω κάθε εβδομάδα 5Χ5, γενικά κρατιέμαι σε φόρμα και μόλις "κάτσω" δύο εβδομάδες, τσουπ! καλώς τα παιδιά, 5 κιλά πάνω... Έλεος! Με την ιδια ποσοτητα και ποιοτητα τροφης ετσι? οκ. Πρεπει να ρωτησεις καποιον ειδικοτερο εγω πχ δεν ξερω απο αυτα. Μπορουσες να κανεις παντως γυμναστικη στις διακοπες και εσυ και ο καθενας. Ειδικα η κολυμβηση γυμναζει μαζι πολλους μυς του σωματος ταυτοχρονα. ΑΝ θες ογκο πασο εμενα παντως μου αρεσει η εμφανιση μου με την κολυμβηση. Και καμψεις μπορουσες να κανεις και καναν κοιλιακο αν και με την κολυμβηση δεν νομιζω οτι θα χρειαζοταν. 50αρακια να εκανες μεχρι την σημαδουρα πχ που βαζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Οι πολίστες και οι κολυμβητές είναι ογκώδης. Πρόσεχε star, μπορεί να γίνεις κάτι που δε θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Φίλε, τι να πω, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλο μέτρο σύγκρισης, ό,τι δείχνει η ρημάδα η ζυγαριά... Είδωμεν... Μωρέ, το ξέρω, έχεις δίκιο, αλλά το "γαμώτο" εδώ είναι ότι δεν ξεκίνησα να γυμνάζομαι πριν ένα μήνα π.χ.. Κάνω ποδηλασίες αποστάσεων ολόχρονα, προσέχω τι τρώω (στο μέτρο του δυνατού, δεν μετράω θερμίδες κτλ), παίζω κάθε εβδομάδα 5Χ5, γενικά κρατιέμαι σε φόρμα και μόλις "κάτσω" δύο εβδομάδες, τσουπ! καλώς τα παιδιά, 5 κιλά πάνω... Έλεος! Λοιπόν, το είχα ξαναγράψει αρκετές σελίδες πίσω σε κουβέντα με τις κοπέλες του θρεντ που έλεγαν για το βάρος τους. Ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ το πρόβλημά σου, μία ζωή ήμουν στην ίδια φάση. Κάνε τα βάρη που σου έδωσε ο dakon θα δεις πόσο πολύ θα πάρει μπρος ο μεταβολισμός σου - μέσα σε 1 - 1.5 μήνα θα έχεις τρελό μπουστ και θα καις πολύ περισσότερο. Η αερόβια εννοείται ότι κάνει δουλειά αλλά θα δεις πόσο καλύτερα θα είσαι μόλις αναπτύξεις λίγο το μυικό σου ιστό σε συνδυασμό με την αερόβια. Α, και δίνε περισσότερη σημασία στη μεζούρα, λιγότερη στη ζυγαριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ποδια που ειναι η μεγαλυτερη μυικη ομαδα με στηθος? καλα ποση ωρα κανεις ?Εγω τα ποδια τα παιζω παντα μονα τους 5 ασκησεις και μετα με το ζορι υπαρχω... Δοκιμασε να κανεις για ενα διαστημα ποδια με στηθος μαζι και θα αναθεωρησεις. Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο εναλλασσομενα σετ πιεσεων παγκου και βαριων σκουωτ. Αρκει τα γονατα σου να ειναι σε καλη κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Υπάρχει. Εναλλασόμενος πάγκος με squat και άρσεων και σπριντάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Οι πολίστες και οι κολυμβητές είναι ογκώδης. Πρόσεχε star, μπορεί να γίνεις κάτι που δε θες. Το ανοιγμα στις πλατες εννοεις. Αυτο δεν με πειραζει αρκει να μην ειναι υπερβολικο ουτως ή αλλως εγω εχω πλατες ηδη (δεν κανω χρονια κολυμβηση φυσικα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Υπάρχει. Εναλλασόμενος πάγκος με squat και άρσεων και σπριντάκια. Καλά ναι, και νεκροταφείο υπάρχει :ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δοκιμασε να κανεις για ενα διαστημα ποδια με στηθος μαζι και θα αναθεωρησεις. Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο εναλλασσομενα σετ πιεσεων παγκου και βαριων σκουωτ. Αρκει τα γονατα σου να ειναι σε καλη κατασταση. Καλύτερο σε τι? Αν αναφέρεσαι σε υπερτροφία δεν είναι και ότι καλύτερο να πηγαινοέρχεται το αίμα πάνω-κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Με την ιδια ποσοτητα και ποιοτητα τροφης ετσι? οκ. Πρεπει να ρωτησεις καποιον ειδικοτερο εγω πχ δεν ξερω απο αυτα. Μπορουσες να κανεις παντως γυμναστικη στις διακοπες και εσυ και ο καθενας. Ειδικα η κολυμβηση γυμναζει μαζι πολλους μυς του σωματος ταυτοχρονα. ΑΝ θες ογκο πασο εμενα παντως μου αρεσει η εμφανιση μου με την κολυμβηση. Και καμψεις μπορουσες να κανεις και καναν κοιλιακο αν και με την κολυμβηση δεν νομιζω οτι θα χρειαζοταν. 50αρακια να εκανες μεχρι την σημαδουρα πχ που βαζουν Το πρόγραμμα που είχα και ακολουθούσα ήταν βασισμένο σε body weight, οπότε, ναι, θα μπορούσα να το κάνω παντού. Το έκανα δύο φορές εντός διακοπών και μετά απλά "βυθίστηκα" στην καλοκαιρινή ραστώνη και στην τεμπελιά. Είπα να χαλαρώσω λίγο και να τα αποτελέσματα. Ο στόχος δεν είναι ούτε ο όγκος ούτε η γράμμωση - είναι η καλή φυσική κατάσταση με ένα ισόνομα σχηματισμένο σώμα (π.χ. αυτή τη στιγμή, από τις ποδηλασίες κτλ, τα πόδια είναι πέτρα και από τη μέση και πάνω λαπάς). Λοιπόν, το είχα ξαναγράψει αρκετές σελίδες πίσω σε κουβέντα με τις κοπέλες του θρεντ που έλεγαν για το βάρος τους. Ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ το πρόβλημά σου, μία ζωή ήμουν στην ίδια φάση. Κάνε τα βάρη που σου έδωσε ο dakon θα δεις πόσο πολύ θα πάρει μπρος ο μεταβολισμός σου - μέσα σε 1 - 1.5 μήνα θα έχεις τρελό μπουστ και θα καις πολύ περισσότερο. Η αερόβια εννοείται ότι κάνει δουλειά αλλά θα δεις πόσο καλύτερα θα είσαι μόλις αναπτύξεις λίγο το μυικό σου ιστό σε συνδυασμό με την αερόβια. Α, και δίνε περισσότερη σημασία στη μεζούρα, λιγότερη στη ζυγαριά. Αυτό περιμένω, να πάρει μπρος ο μεταβολισμός και από όσα έχω διαβάσει στο thread, η γυμναστική με βάρη βοηθάει. Το θέμα μου δεν είναι τόσο η απώλεια κιλών, αλλά η διατήρηση ενός λογικού σωματικού βάρους. Για παράδειγμα, από τον Οκτώβρη του 2011 μέχρι τον Μάρτιο του 2012, ήμουν σε πρόγραμμα από διαιτολόγο-διατροφολόγο. Με τακτική (2-3 φορές την εβδομάδα) αερόβια γυμναστική μέτριας έντασης (συν τις ποδηλασίες για εξτραδάκι), από 86 κιλά (όταν ξεκίνησα) έπεσα στα 72! 72 κιλά είχα να ζυγιστώ από το λύκειο, God damn it! ΟΚ, πολλοί μου έλεγαν ότι είχα "ρέψει", είχε αδυνατίσει το πρόσωπό μου και τα ρέστα, αλλά η αίσθηση ήταν ωραία. Μετά το Μάρτιο 2012 μπήκα σε mode συντήρησης, μέχρι τον Απρίλη ήμουν μεταξύ 73 και 74 κιλών (που για μένα ήταν ιδανικό) και μετά all hell broke loose (αν θέλεις, ρώτα τον Lucifer, ξέρει), οπότε το θέμα γυμναστική/διατροφή/σωματικό βάρος μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Ελπίζω αυτή τη φορά να σταθώ πιο τυχερός. Θέλω σταδιακά, μέχρι τον Δεκέμβριο, να μην έχω σχέση με το πως είμαι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δοκιμασε να κανεις για ενα διαστημα ποδια με στηθος μαζι και θα αναθεωρησεις. Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο εναλλασσομενα σετ πιεσεων παγκου και βαριων σκουωτ. Αρκει τα γονατα σου να ειναι σε καλη κατασταση. Εξαρταται , οχι με το κιλα που παιζω ποδια παντα μονα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αυτό περιμένω, να πάρει μπρος ο μεταβολισμός και από όσα έχω διαβάσει στο thread, η γυμναστική με βάρη βοηθάει. Το θέμα μου δεν είναι τόσο η απώλεια κιλών, αλλά η διατήρηση ενός λογικού σωματικού βάρους. Για παράδειγμα, από τον Οκτώβρη του 2011 μέχρι τον Μάρτιο του 2012, ήμουν σε πρόγραμμα από διαιτολόγο-διατροφολόγο. Με τακτική (2-3 φορές την εβδομάδα) αερόβια γυμναστική μέτριας έντασης (συν τις ποδηλασίες για εξτραδάκι), από 86 κιλά (όταν ξεκίνησα) έπεσα στα 72! 72 κιλά είχα να ζυγιστώ από το λύκειο, God damn it! ΟΚ, πολλοί μου έλεγαν ότι είχα "ρέψει", είχε αδυνατίσει το πρόσωπό μου και τα ρέστα, αλλά η αίσθηση ήταν ωραία. Μετά το Μάρτιο 2012 μπήκα σε mode συντήρησης, μέχρι τον Απρίλη ήμουν μεταξύ 73 και 74 κιλών (που για μένα ήταν ιδανικό) και μετά all hell broke loose (αν θέλεις, ρώτα τον Lucifer, ξέρει), οπότε το θέμα γυμναστική/διατροφή/σωματικό βάρος μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Ελπίζω αυτή τη φορά να σταθώ πιο τυχερός. Θέλω σταδιακά, μέχρι τον Δεκέμβριο, να μην έχω σχέση με το πως είμαι τώρα. Θα έχεις μεγάλη αλλαγή μέσα σε 3 μήνες μωρέ, απλά θέλει υπομονή και πειθαρχια, να πηγαίνεις συστηματικά κτλ. Απλώς μην περιμένεις η ζυγαριά και η μεζούρα να λειτουργούν όπως έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα. Μπορεί να μη χάσεις καθόλου κιλά και να πέσεις πολύ σε πόντους, θα πρέπει να λειτουργείς πιο πολύ με το μάτι, με ποσοστά λίπους, με μεζούρα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εκει στις διακοπες που ησουν μπορουσες να κανεις γυμναστικη. Κολυμβηση. Nα εκανες μερικα 50αρακια ύπτιο ή ελευθερο. ΕΛπιζω να ξερεις να κολυμπας βεβαια. Σωστο ΚΟλυμπι = εκπνοη στο νερο. Φουλ παραλληλος (καλα η ανωση της θαλασσας σε βοηθαει περισσοτερο σε αυτο απο οτι στην πισινα) γενικα ελευθερο το λεγομενο κροουλ με ολες τις σωστες κινησεις του. Ποδια - χερια εισπνοη - εκπνοη. Τα έκανα εγώ αυτά, δεν πιάνει τπτ. Είμαι 2 κιλά + τουλάχιστον, είναι εμφανή στην κοιλιά και ευτυχώς 'έχω μαυρίσει, αλλιώς θα ήταν εμφανέστερα! Δευτέρα σε φούλ πρόγραμμα, ότι χαρήκαμε, χαρήκαμε, καιρός να μπούμε στον ίσιο δρόμο πάλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Καλύτερο σε τι? Αν αναφέρεσαι σε υπερτροφία δεν είναι και ότι καλύτερο να πηγαινοέρχεται το αίμα πάνω-κάτω. Αναφερομαι ταυτοχρονα σε 3 πραγματα. 1 Σε αναπτυξη δυναμης . 2 Σε καλυτερη αναπτυξη του στηθους γιατι ο συνδιασμος αυτος απαιτει πολυ βαθια αναπνοη. 3 Σε πολυ μεγαλυτερα επιπεδα νευρομυικης προσαρμογης με αυτον τον συνδιασμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αναφερομαι ταυτοχρονα σε 3 πραγματα. 1 Σε αναπτυξη δυναμης . 2 Σε καλυτερη αναπτυξη του στηθους γιατι ο συνδιασμος αυτος απαιτει πολυ βαθια αναπνοη. 3 Σε πολυ μεγαλυτερα επιπεδα νευρομυικης προσαρμογης με αυτον τον συνδιασμο. Καταρχάς αναφέρεσαι σε super set ή alternating set ? Πάντως ακόμα δεν μπορώ να σκεφτώ πως είναι καλύτερο να τα κάνεις αυτά μαζί από τι το καθένα ξεχωριστά. Θέλω να πω: Γιατί έχεις οφέλη σε δύναμη συνδυάζοντάς τα ? Το ότι απαιτείται βαθύτερη αναπνοή πως έχει να κάνει με την ανάπτυξη του στήθους ? Νευρομυϊκή συναρμογή από που κι ως που ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις