yoman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 1.5 μήνας είναι πολύ για ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό. Νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε γιατρό. Και πολύ το καθυστέρησες. ποιος είναι ο κατάλληλος γιατρός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Γιάννη Όταν νοιώσεις τις ενοχλήσεις θα είναι αργά. Και εγώ μαζί σου στο να ακούς το σώμα σου αλλά κάποια πράγματα μας τα λένε Όχι Γιατί μας ζηλεύουν αλλά για το καλό μας. Δύο βασικά θέματα με την άμμο είτε σκληρή είτε όχι η φτέρνα μπαίνει πιο βαθιά οπότε η φτέρνα επιβαρύνεται πααααρα πολύ και Επίσης το έδαφος Δεν είναι επίπεδο οπότε το πόδι πατάει στραβά με Ότι αυτό συνεπάγεται. Συμβουλή μου Μην τρέχεις στην άμμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ποιος είναι ο κατάλληλος γιατρός; Λογικά φυσιοθεραπευτή θέλεις. Γιάννη Όταν νοιώσεις τις ενοχλήσεις θα είναι αργά. Και εγώ μαζί σου στο να ακούς το σώμα σου αλλά κάποια πράγματα μας τα λένε Όχι Γιατί μας ζηλεύουν αλλά για το καλό μας. Δύο βασικά θέματα με την άμμο είτε σκληρή είτε όχι η φτέρνα μπαίνει πιο βαθιά οπότε η φτέρνα επιβαρύνεται πααααρα πολύ και Επίσης το έδαφος Δεν είναι επίπεδο οπότε το πόδι πατάει στραβά με Ότι αυτό συνεπάγεται. Συμβουλή μου Μην τρέχεις στην άμμο Εμένα αυτό που μου αρέσει είναι η μαλακή άμμος, που βουλιάζει το πόδι. Η αλήθεια είναι πως δεν πατάω πολύ φτέρνα όταν τρέχω. Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, αλλά μία πολύ ωραία αίσθηση καψίματος στα πόδια, ειδικά στη γάμπα και στο πέλμα. Πολύ καλό έδαφος είναι και το λεπτό στρογγυλευμένο βότσαλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν θυμομουν που ακριβως χτυπαει αλλα θυμαμαι που τα χαμε συζητησει εδω. Γιατι αλλιως υπολογιζεις αλλιως μπορει να σου ερθουν στην αμμο. Τωρα ο καθενας οπως νομιζει. Προσεχουμε για να χουμε λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Γιαννη αφου εχεις πρόσβαση στην θάλασσα και μπαίνεις κ μεσα ιανουαριο μήνα , τρέξε ο μισός μεσα στο νερό , μεχρι λιγο πιο κατω απο την μέση δλδ το νερό ! ειναι καύλα συν οτι τουμπανιαζει όλο το πόδι ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το κάνω το καλοκαίρι Μαους. Πολυ ζόρικο τρέξιμο. Ειναι ειδικά μια θαλασσα εδώ κοντά που ειναι ρηχή για παρά πολύ και τρέχω σαν το βλαμενο μέχρι μέσα που βαθαίνει. Φαντάζομαι τι λένε οι γύρω για το 40χρονο μαλακά που τρέχει σαν παιδί αλλα στα @@ μου Δεκτή η συμβουλή Στιβεν κι ευχαριςτω για το ενδιαφέρον (δεν το λέω ειρωνικά) αλλα θα συνεχίσω. Όταν έκανα κωπηλατικη με μπάρα ´η άρσεις ένιωσα ενοχλήσεις στη μέση και σταμάτησα. Δε νομίζω ότι ειναι πια αργά κι ότι έχω μόνιμη ζημιά. Με την ίδια λογική αν νιώσω ενοχλήσεις στα πόδια θα σταματήσω και δε νομίζω ότι θα έχω κάνει τοσο ανεπανόρθωτη ζημιά που δεν αξίζει καν να δοκιμάσω όταν όλο μου το ειναι μου το ζητάει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Τα πόδια μου ήταν πάντα Καλά μέχρι που σε μια προπόνηση από Το πουθενά έφυγα με τενοντιτιδα. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις άν θα είναι ενοχλήσει η Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Πατατες φουρνου γαματες. Πλενουμε τις πατατες καλα, να φυγουν τα χωματα. Βαζουμε στο μικροκυμάτων για δεκα λεπτα οπως ειναι με την φλουδα ή τις βραζουμε. Μετα τις κοβουμε οπως θελουμε και τις απλωνουμε σε ενα ταψι με λαδόκολλα. Τις βαζουμε στο φουρνο στους 180/200 βαθμους μεχρι να ξεροψηθουν. Θελουν γυρισμα να γινουν και απο τις δυο πλευρες. Τις αρωματιζουμε με οτι μπαχαρικα θελουμε. Εγω λαδι δεν εβαλα, γιατι τις εβαλα αναμεσα σε μπιφτεκια που εβγαλαν τα δικα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Πατατες φουρνου γαματες. Πλενουμε τις πατατες καλα, να φυγουν τα χωματα. Βαζουμε στο μικροκυμάτων για δεκα λεπτα οπως ειναι με την φλουδα ή τις βραζουμε. Μετα τις κοβουμε οπως θελουμε και τις απλωνουμε σε ενα ταψι με λαδόκολλα. Τις βαζουμε στο φουρνο στους 180/200 βαθμους μεχρι να ξεροψηθουν. Θελουν γυρισμα να γινουν και απο τις δυο πλευρες. Τις αρωματιζουμε με οτι μπαχαρικα θελουμε. Εγω λαδι δεν εβαλα, γιατι τις εβαλα αναμεσα σε μπιφτεκια που εβγαλαν τα δικα τους Επίσης πατάτες φούρνου σπασμένες με philadelphia στη μέση. Σήμερα είχα κοιλιά. Έβαλα και around the world στο πρόγραμμα. Ένιωσα τους κοιλιακούς μου να βγάζουν κοιλιακούς Δεν το συζητώ για τους πλάγιους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
curiositykilledme Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 δεν τα ειχα ψαξει πολυ τα θαλασσινα και αν λαβω υποψη μου πρωτεινη και ποσο απαχα ειναι ειναι perfect. ειδικα η σουπια 85 γρ. 30 γρ. πρωτεινη λελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vchristod84 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά, ξέρουμε κάνα μαγαζί που να πουλάει συμπληρώματα διατροφής σε καλές τιμές; Κάποτε μου είχε φέρει φίλος μου από Αμερική, 4κιλη whey επωνυμης μάρκας στα 40€!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αμερικη ναι. Εδω ταχα κανουν 100+ της βαζουν 60€ και λενε κερδιζετε σαραντα ευρω. Εδω η πιο καλη σε σχεση ποιοτητας, λεφτων, δοσεις, γευσης, διαλυτοτητας ειναι η twp(the protein works). Την παιρνεις απο το musclemax εκτος αν εισαι απο σαλονικη εχει και κει μαγαζι που την πουλαει, θα γλιτωσεις την αντικαταβολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά, ξέρουμε κάνα μαγαζί που να πουλάει συμπληρώματα διατροφής σε καλές τιμές; Κάποτε μου είχε φέρει φίλος μου από Αμερική, 4κιλη whey επωνυμης μάρκας στα 40€!! Ενας φιλος μου πηρε 5κιλη whey αγευστη ομως 55 ευρω απο myprotein Αγγλιας.Εκανε ομως ομαδικη παραγγελια μαζι με αλλα 10 ατομα και συνολο τους βγηκε καμια 400 ευρω οποτε δεν ειχε μεταφορικα κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αμερικη ναι. Εδω ταχα κανουν 100+ της βαζουν 60€ και λενε κερδιζετε σαραντα ευρω. Εδω η πιο καλη σε σχεση ποιοτητας, λεφτων, δοσεις, γευσης, διαλυτοτητας ειναι η twp(the protein works). Την παιρνεις απο το musclemax εκτος αν εισαι απο σαλονικη εχει και κει μαγαζι που την πουλαει, θα γλιτωσεις την αντικαταβολη Μπορείς να μου στηλεις που βρίσκεται μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να την πουλάει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Επίσης πατάτες φούρνου σπασμένες με philadelphia στη μέση. Σήμερα είχα κοιλιά. Έβαλα και around the world στο πρόγραμμα. Ένιωσα τους κοιλιακούς μου να βγάζουν κοιλιακούς Δεν το συζητώ για τους πλάγιους. https://www.youtube.com/watch?v=5X0UxNWAEt4 Πω ρε φίλε σαν κινέζος είσαι Btw φοβερή άσκηση,πιάνει απίστευτα. Την έχω δοκιμάσει. Με λίγες επαναλήψεις είσαι jet. Αλλά δεν είναι για μένα γιατί θα καταλήξω ΑΜΕΑ. Πάντως όποιος είναι απολύτως υγιής στην σπονδηλική στήλη πρέπει να την εντάξει στο ασκησιολόγιό του. Βραδινό !!! Αχχχ πως κρατιέμαι και δεν ξετινάζω καμιά 10ρια κεφτεδακια !!! 12633020_1556936287963439_1579307830_o.jpg ------- wizzy σε αυτην την περίπτωση μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση Γατάκια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις