Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μολις γυρισα απ εξω οι άλλοι σκίσανε τις κρέπες και τις πίτσες, εγω άντεξα στον πειρασμό !! οκ θα κοιμηθω κατα της 3-4 αλλιώς δεν θα τα έτρωγα , εχει ταινιούλα τωρα to boy που πρότεινες, κανόνισε να είναι φολαρα ε ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μαλακια ειναι,αλλα καλη ορεξη :-D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Χαχα μια χαρα ειναι το εργάκι !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Χαχα μια χαρα ειναι το εργάκι !!! Maus πες και εσυ γνώμη γτ σήμερα θα πάω να το δω και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yoman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 εδώ και ένα μιση μήνα μετά απο άσκηση στο γυμναστήριο, όπου ένιωσα στην κυριολεξία να σκίζεται κάτι... πονάει ο μυς στον τετρακέφαλο. Ο πόνος είναι ήπιος απλά με έχει ανησυχήσει ότι έχει περάσει ενάμιση μήνας και δεν έχει υποχωρήσει. Ξέρει κανεί τι πρέπει να κάνω; υπάρχει καμιά κρέμα; θέλω να αποφύγω γιατρό, άλλωστε δεν πονάω πολύ το χει παθει κανείς και μάλιστα για τόσο μεγάλο διάστημα Υποπτεύομαι οτι ειναι θλάση Θα μπορούσε να είναι τενοντίτιδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 1.5 μήνας είναι πολύ για ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό. Νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε γιατρό. Και πολύ το καθυστέρησες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Tanti auguri Dimitra!! Από εδώ http://www.feedbackshop.gr/ έχει δοκιμάσει κανείς? Το έχω διαβάσει σε διάφορα sites σαν success story τον τύπου που τα έχει αλλά δε ξέρω αν αξίζουν ή απλά marketing. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Και μόνο που διάβασα γι θαυματουργό σου λέω ότι είναι πατατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Λεπον, λέω τι διάδρομο και μαλακιες, αφού ζω κοντά στη θαλασσα πήγα κι έτρεξα στην παραλία, εκεί που σκάει το κύμα, ξυπόλυτος φυσικά. Απίστευτη αίσθηση. 15 λεπτά μόνο, θέλει αργά στην αρχή μέχρι να προσαρμοστεί το σώμα στο ξυπόλητο τρέξιμο. Γούσταρα την όλη φάση, είχε και ήλιο, λέω δε γαμιεται, έριξα και μια βουτιά Αύριο θα ξαναπάω! Παρεπιπτόντως, εκεί που έψαχνα για μινιμαλ αθλητικά παπούτσια έπεσα πάνω στα Adizero adiprene. Αυτά έχω ήδη. Τι μλκς δλδ, το τερμάτισα. Εντελώς τυχαία, τα παπούτσια που μου έκαναν κλικ κι αγόρασα πριν 3 χρόνια όταν ξεκίνησα τη φιτνες αλλαγή στον τροπο ζωής ειναι σχεδιασμένα για να σε εισάγουν στο ξυπόλητο τρέξιμο. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτο το τοπικ τα εχουμε ολα πει, ξαναπει, αλλα μαλλον δεν μενουν. Θυμαμαι οτι το τρεξιμο στην παραλια, ειδικα σε αμμο ειναι οτι χειροτερο για τα γονατα. Δεν νομιζω να αντεξεις για πολυ το τρεξιμο εκει, γιατι μια πατα πιο σταθερα μια βουλιαζεις. Θα στα πουν κι οι πιο ειδικοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Grazie tanto Ribo !!!! Μεγαλώνω το πουρό και θα κάνω πόδια σήμερα ... έχω μια απορία, πως στα κομμάτια ξενυχτάτε .... έχω τρομερό hangover από την κακή ποιότητα ύπνου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Λιβε κάνει κακό αλλά στην φτέρνα και στους αστραγάλους κατά κύριο λόγο. Γιάννη απέφυγε το τρέξιμο στην άμμο. Επίσης αν τρέξεις παραπάνω ώρα θα βγάλεις φουσκάλες στα δάχτυλα. Δοκιμασμένο! :-P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτο το τοπικ τα εχουμε ολα πει, ξαναπει, αλλα μαλλον δεν μενουν. Θυμαμαι οτι το τρεξιμο στην παραλια, ειδικα σε αμμο ειναι οτι χειροτερο για τα γονατα. Δεν νομιζω να αντεξεις για πολυ το τρεξιμο εκει, γιατι μια πατα πιο σταθερα μια βουλιαζεις. Θα στα πουν κι οι πιο ειδικοι Δε ξέρω, αλλά το τρέξιμο σε άμμο φαίνεται να είναι ό,τι καλύτερο για μένα. Γυμνάζονται τα πάντα. Grazie tanto Ribo !!!! Μεγαλώνω το πουρό και θα κάνω πόδια σήμερα ... έχω μια απορία, πως στα κομμάτια ξενυχτάτε .... έχω τρομερό hangover από την κακή ποιότητα ύπνου! Δήμητρα μεγάλωσες μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Άλλοι λένε ότι κάνει κακό άλλοι λένε ότι δυναμώνει απίστευτα τα πόδια, ειδικά τις γάμπες. Αυτό που έχω μάθει στα τρία χρόνια που γυμνάζομαι Λιβε ειναι να ακούω το σώμα μου, γι αυτό άλλωστε δεν πρόκειται ποτε να κάνω deadlift. Το τρέξιμο εκεί που σκάει το κύμα ειναι διαφορετικό απο την υπόλοιπη παραλία γιατί η άμμος ειναι σταθερή σε εκείνο το σημείο. Αν νιώσω ενοχλήσεις θα σταματήσω φυσικά. Αλλα κάθε αλλο παρά ενοχλήσεις δεν ένιωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Grazie tanto Ribo !!!! Μεγαλώνω το πουρό και θα κάνω πόδια σήμερα ... έχω μια απορία, πως στα κομμάτια ξενυχτάτε .... έχω τρομερό hangover από την κακή ποιότητα ύπνου! Μελατονινη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις