Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε αντίθεση με τα μινιμαλ παπούτσια που γλυκοκοιταζω, μου προτάθηκαν τα άχαρα hoka με τη χοντρή τη σόλα ως τα πλέον ενδεδειγμένα για τρέξιμο. Τι λες ρε Στιβεν εσύ που ξέρεις απ´ αυτά;

τα χοκα ειναι η αθλιοτητα η ιδια, απορω πως ακομα εχει δουλεια ο σχεδιαστης τους :P τοσες καλες μαρκες υπαρχουν , τον εθαψες τον ανθρωπο να παρει να τριπατα :P

Πες τα Μαργαρίτα, πες τα. Είναι ότι πιο άσχημο υπάρχει σε αθλητικό παπούτσι αλλά λένε ότι είναι σούπερ. 

Αει να δούμε, εγώ θέλω να μάθω να τρέχω ξυπόλητος ή με τα vibram στη χειρότερη. Θα γράψω την εμπειρία αύριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ρε παιδιά με τα boost ΣΟΥΠΕΡ τρέχεις και είναι και όμορφα. Δεν λέω ότι τα άλλα δεν είναι καλύτερα. Λέω τα boost είναι φανταστικά, φτάνουν και περισσεύουν θαρρώ.

Αντε παλι θα τα φορατε για καφε ή για προπονηση. Οπως αντρες φορανε κολαν για να κανουν βαρη, πυγμαχια, θα παιρνατε φανταζομαι ενα παραλλαγη, επειδη ειναι μοδα

Τα λεω ρε γιαννη!! Δεν εχω καμια αμφιβολία οτι ειναι καλα παπουτσια αλλα και οι αλλες μαρκες μια χαρα θα σε βολέψουν.

Δε θα φοραγα ποτε κατι που δε θα μ αρεσε οσο καλο κ αν ηταν, αλλα αυτη ειμαι εγω..

• Moderators

Τα λεω ρε γιαννη!! Δεν εχω καμια αμφιβολία οτι ειναι καλα παπουτσια αλλα και οι αλλες μαρκες μια χαρα θα σε βολέψουν.

Δε θα φοραγα ποτε κατι που δε θα μ αρεσε οσο καλο κ αν ηταν, αλλα αυτη ειμαι εγω..

για αυτο εισαι σαραβαλο :P

Maus φίλε,προτείνεις να μην κάνω καθόλου ελεύθερα βάρη η μόνο deadlift?

στο τελος θα σε δειρει και θα χει και δικιο

Maus φίλε,προτείνεις να μην κάνω καθόλου ελεύθερα βάρη η μόνο deadlift?

Κωστα κανε οτι ελευθερα θες , τις άρσεις μόνο βγάλε τελείως  απο το πρόγραμμα σου !

επίσης πρόσεχε πολυ τα σκουωτ , να κανεις αλλα να μην φορτώνεις πολλα κιλα μεχρι να μαθεις να την εκτελείς καλα !

και η κωπηλατική θέλει ιδιαίτερη προσοχή και οχι πολλά κιλά !

στα περισσότερες άλλες και λάθη πολλα να κανεις δεν πρόκειται να σακατευτείς , σε αυτες που σου ειπα υπάρχει κίνδυνος !

-------------

Δεν δέρνουμε είμαστε ειρηνιστές :)

• Like 2

Κωστα κανε οτι ελευθερα θες , τις άρσεις μόνο βγάλε τελείως απο το πρόγραμμα σου !

επίσης πρόσεχε πολυ τα σκουωτ , να κανεις αλλα να μην φορτώνεις πολλα κιλα μεχρι να μαθεις να την εκτελείς καλα !

και η κωπηλατική θέλει ιδιαίτερη προσοχή και οχι πολλά κιλά !

στα περισσότερες άλλες και λάθη πολλα να κανεις δεν πρόκειται να σακατευτείς , σε αυτες που σου ειπα υπάρχει κίνδυνος !

-------------

Δεν δέρνουμε είμαστε ειρηνιστές :)

Έγινε,ευχαριστώ πολύ

Μετά από πόσο καιρό λες να την βάλω;

Εννοείται ότι θα σακατευτείς δύο μήνες τρ την έκανα χωρίς κιλά για την κίνηση τρ τελευταίες εβδομάδες άρχισα να βάζω.Τεσπα μην λέω πάλι τα ίδια

Χαλάστηκα πάντως γτ δεν φανταζόμουν ότι την έκανα τόσο λάθος και την γουστάρα πολύ σαν ασκηση..όταν είδα το βίντεο το καταλαβα και ο ίδιος

• Like 1

Αυτο δεν θα στο πει ο μαους, φτασε σε ενα οριο, θα δεις οτι το σωμα σου απο μονο του θα σε οδηγησει, μπορει να μην την ξανακουμπησεις πχ. Αν η πλατη σου γινει θηριο

• Like 1

Βραδινό !!!  Αχχχ πως κρατιέμαι και δεν ξετινάζω καμιά 10ρια κεφτεδακια !!!

-------

wizzy σε αυτην την περίπτωση μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση :)

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...