Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμείς μόνο δεινοσαυρικά burger :D

https://www.facebook.com/totalfitness.christos/videos/10153354514131027/

Αχ...το σαββατοκυριακο θα παω να κανω 15 ευρω παραγγελια απο τα μακ  :P

Ας μη βγαινω οφ τοπικ ομως και φαω μπαν :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αχ...το σαββατοκυριακο θα παω να κανω 15 ευρω παραγγελια απο τα μακ  :P

Ας μη βγαινω οφ τοπικ ομως και φαω μπαν :devil:

μακ, ντοναλντ? δώσε ίνφο ....... 

Με βιντεακια εχει σακατευτει κοσμος και κοσμακης. Παιδια που δεν εχουν διπλα τους εναν σωστο ανθρωπο να τους δειξει αυτα που πρεπει, παιρνουν το youtube κι αρχιζουν να ξεπατικωνουν ασκησεις.

Μια χαρα μπορεις ομως και να μην σακατευτεις.

Αυτοι που σακατευονται παντα ανεξαιρετως βαζουν τον εγωισμο μεσα και καλα να παθουν.

Θα την γλιτωσουν την 1η,2η,3η εε σε καποια στιγμη *σναπ* και αντε γεια,και μετα θα κλαιγονται οτι τα squats σου ξεκολανε τα γονατα..

παρακολουθεί κανένας Luimarco? Τον παρακολουθούσα γιατι συμφωνούσα με πολλά απ όσα έλεγε αλλα τελικά είναι τρελός μπαγλαμάς ο τύπος.

Εκτός οτι κάνει κωλοτούμπες και τώρα προσπαθεί να προμοτάρει συμπληρώματα πραγματικά άχρηστα (συμπλήρωμα carbs .. .............)εχει λυσσάξει σε βαθμό ψύχωσης να κράζει τους πάντες(μέρα νύχτα ).

Και το αστείο είναι το πόσοι κεφτέδες κράζουν επίσης που κάνει μπαμ απο τις φωτογραφίες τους στο fb πως δεν έχουν περάσει ούτε απέξω απο γυμναστήριο.

Βγάζει μια τρελή κακομοιριά και μιζέρια ώρες ώρες που μου θυμίζει ένα τύπο απ το gym μου πριν χρόνια , είχε ψυχολογικά κ έπαιρνε αναβολικά με αποτέλεσμα να μεγεθύνονται και να βγάζει αρνητικότητα συνεχώς. (Αυτός όπως λέει είναι naty βέβαια και γιατί όχι , δεν έχει κανένα τρομερό σώμα)

Επίσης δεν κράζει μόνο roidheads , κράζει και χοντρούς και γενικά όποιον μπορεί ή θεωρεί πως μπορεί να κράξει. Ανεβάζει βίντεο απο κάποια Αραβική χώρα νομίζω με έναν που πλακώνει στα χαστούκια μια γυναίκα και το ανεβάζει for fun ,κάνει κ το "αστείο" comment κ όλα καλά.

Οτι συμπαθεί τον Marc Lobliner(Tiger fitness) , έναν απο τους ποιο αντιπαθητικούς youtubers πάλι? (τον παρακολουθούσα κ αυτόν μέχρι που είδα ένα βίντεο που έβαζε τα μικρά παιδιά του να κάνουν ασκήσεις και δεν έδειχναν καθόλου χαρούμενα, μη πω τα βασάνιζε. Αλλα why not , τα πάντα για τα views!!)

Αηδία έχουν καταντήσει όλοι αυτοί , λέγανε όλοι για τον Rich Piana όμως πέρα απ το αν μας αρέσει ή οχι το πως είναι (προσωπικά δεν μ αρέσει), ο τύπος είναι γαμάτος και προσπαθεί να βοηθήσει. Δεν κοροϊδεύει τον κόσμο κ αυτά που λέει είναι σωστά. Επίσης αυτό που κάνει στο σώμα του τον κάνει χαρούμενο ,αλλα και πλούσιο!

Τον παρακολουθώ κανα μήνα καθημερινά (βγάζει daily videos για ένα project) και συνειδητοποιώ πόσο παρεξηγημένος είναι απο πολλούς που δεν μπήκαν στον κόπο να τον παρακολουθήσουν. Παλιότερα απλά έμπαινα στα βίντεο του για τα comments , όταν είχαν ακόμα πλάκα

Επίσης είναι επαγγελματικά πολύ ποιο επιτυχημένος απο όλους αυτούς μαζι αλλα κ αυτό δεν έχει καμια σημασία στο κράξιμο χμμ ? ;)

μάλλον ρωτάει εδώ για να μη του προτείνουν τίποτα τύπου "βάλε λάδι στο ταψί" κ έτσι 

εχω βγαλει κουραδες που δειχνουν καλυτερες απο τον lui marco

lui-marco-short-muscle-biceps.jpg

Ο jewbliner ειναι καρκινος.

Η αποψη μου για τον πιανο αλλαξε οταν αρχησε να κανει αυτα τα καθημερινα βιντεο.

Ειναι καλος και πολυ φιλικος ανθρωπος,ωστοσο το να πεις οτι ειναι σωστος ειναι λαθος.

Ειναι μεγαλος bro scientist αλλα οντως κερδιζει ποντους στο οτι ειναι ειλικρινεις,ακομα και στις bro science βλακειες που λεει τις πιστευει ο ιδιος οποτε δεν εχει κακο σκοπο.

Ενας φιλος μου με ρωταγε πως του φαινεται το παρακατω προγραμμα και ειπα δωσε μου λιγο χρονο να ρωτησω τους ειδικους... B)

Γυρω στο 1,75 και 75 κιλα ειναι, θελει να δυναμωσει και να βαλει μερικους μυς...

http://www.bodybuilding.com/fun/spartacus-war-of-the-damned-workout-arm-yourself-for-battle.html

ΟΙ ψαραδες καθαριζουν την σαρδελα?Ξερω για τα μεγαλυτερα ψαρια αλλα αν ειναι να καθαριζουν σαρδελα γαυρο κτλ πρεπει να χουν ατομο για αυτη την δουλεια...

να ξερεις πως τα προγραμματα/αρθρα κλπ στο bb.com υπαρχουν μονο και μονο για να προωθουν προιοντα και στην περιπτωστη των προγραμματων ειναι ακρος "χιπικα", δεν υπαρχει λογος ουτε να μετρας καθε δευτερολεπτο ουτε να κανεις ακριβως το προγραμμα οπως το λεει.

δεν ειναι καλο προγραμμα κατα την αποψη μου.

γενικως οπως ειπα το bb.com δεν ειναι για να βρεις ετοιμα προγραμματα,εχει ομως μια πολυ καλη βαση με ασκησεις για καθε μυικη ομαδα με βιντεο που εξηγει την τεχνικη,μπορει να διαλεξει απο εκει ασκησεις και συμφωνα με τον στοχο του να κανει 3-4-5 σετ απο 8-12 επαναληψεις 2-3-4 ασκησεις για καθε μυικη ομαδα.Δεν μπορω να σου πω πιο συγκεκριμενα γιατι δεν ξερω το επιπεδο του.

εδω ειναι η βαση:

http://www.bodybuilding.com/exercises/finder/lookup/filter/muscle/id/1/muscle/chest

αριστερα διαλεγεις μυικη ομαδα και καλο ειναι να πατησεις στο rating για να σου βγαλει τις "καλυτερες" πρωτες.

• Like 1

Τις λατρευω

εδώ άλλοι τρώνε πέτρες 

χαχαχααχ :P

ναι δεν λέω για τις συμβουλές περι προπόνησης και διατροφής , εκεί ναι ο καθένας μπορεί να δώσει bro science όπως συμβαίνει παντού και με όλους , ακόμα και άτομα με πορεία στο χώρο , ακόμα και γνωστοί προπονητές μπορεί να σου πουν την χειρότερη μαλακία. Απλά λέει τι δούλεψε σε αυτόν , όμως σου λέει και πως επειδή δούλεψε σε εμένα έτσι δεν πάει να πει οτι θα δουλέψει και σε εσένα "μάθετε το σώμα σας και πως δουλεύει " το λέει συνέχεια. Όπως και να έχει προσπαθεί να βοηθήσει κ είναι καλός τύπος. Εδώ έλεγε σε κάποιο απ τα καθημερινά του βίντεο πως καλά είναι τα συμπληρώματα (έχει κ ο ίδιος brand) αλλα το καλύτερο είναι το φαγητό! φάτε φαγητό και αφήστε τις whey . αν δεν μπορείτε τότε ναι αλλα αν μπορείτε η καλύτερη λύση είναι το φαγητό (το λέει χρόνια)

πάντως στο κομμάτι που θέλω να σταθώ είναι η συμπεριφορά τους , πολύ μαλάκες και οι δύο και τις τελευταίες μέρες πολλοί του το λένε στο fb του Lui, να σταματήσει αυτή τη φάση γιατι έχει γίνει douchebag. 

Θυμάμαι παλιά όταν τον είχα πετύχει τυχαία στο youtube που είχε ακόμα 1000 ή λιγότερα subs μου είχε βγάλει αυτή την αηδία που βγάζει σήμερα. Μετά άλλαξε τρόπο και με το που είδε οτι κέρδισε κόσμο επανήρθε ο παλιός κομπλεξικός εαυτός του.

• Like 2

εδώ άλλοι τρώνε πέτρες 

χαχαχααχ :P

ναι δεν λέω για τις συμβουλές περι προπόνησης και διατροφής , εκεί ναι ο καθένας μπορεί να δώσει bro science όπως συμβαίνει παντού και με όλους , ακόμα και άτομα με πορεία στο χώρο , ακόμα και γνωστοί προπονητές μπορεί να σου πουν την χειρότερη μαλακία. Απλά λέει τι δούλεψε σε αυτόν , όμως σου λέει και πως επειδή δούλεψε σε εμένα έτσι δεν πάει να πει οτι θα δουλέψει και σε εσένα "μάθετε το σώμα σας και πως δουλεύει " το λέει συνέχεια. Όπως και να έχει προσπαθεί να βοηθήσει κ είναι καλός τύπος. Εδώ έλεγε σε κάποιο απ τα καθημερινά του βίντεο πως καλά είναι τα συμπληρώματα (έχει κ ο ίδιος brand) αλλα το καλύτερο είναι το φαγητό! φάτε φαγητό και αφήστε τις whey . αν δεν μπορείτε τότε ναι αλλα αν μπορείτε η καλύτερη λύση είναι το φαγητό (το λέει χρόνια)

πάντως στο κομμάτι που θέλω να σταθώ είναι η συμπεριφορά τους , πολύ μαλάκες και οι δύο και τις τελευταίες μέρες πολλοί του το λένε στο fb του Lui, να σταματήσει αυτή τη φάση γιατι έχει γίνει douchebag. 

Θυμάμαι παλιά όταν τον είχα πετύχει τυχαία στο youtube που είχε ακόμα 1000 ή λιγότερα subs μου είχε βγάλει αυτή την αηδία που βγάζει σήμερα. Μετά άλλαξε τρόπο και με το που είδε οτι κέρδισε κόσμο επανήρθε ο παλιός κομπλεξικός εαυτός του.

συμφωνω απολυτα με το "μάθετε το σώμα σας και πως δουλεύει ",αλλα δεν εννοουσα αυτο με το "broscience".

λεει πραγματα οπως το να παρεις πρωτεινη 1 λεπτο με το που τελειωσεις την προπονηση και αλλα τετοια που δεν μου ερχονται τωρα στο μυαλο.αλλα σε τετοιου ειδους πραγματα δεν ειναι θεμα αποψεις,απλα δεν ισχυουν.

καλα εδω εχει συμπληρωμα ονοματι "real food" χεχεε αναρωτιεμαι γιατι να προωθει το "πραγματικο φαγητο" αραγε.

με τον λουι δεν ασχολουμε ο μονος λογος που τυχαινει να βλεπω τα βιντεο του ειναι γιατι κανει 153 βιντεο την ημερα και στο παραμικρο πραγμα το κανει βιντεο οποτε ειναι ενας τροπος να μαθεις τι γινεται με ολους αυτους..

Ξερεις ποιος ειναι ο λογος που ο lobliner εχει σβησει τα ratings στο youtube?

• Like 1

Αηδία έχουν καταντήσει όλοι αυτοί , λέγανε όλοι για τον Rich Piana όμως πέρα απ το αν μας αρέσει ή οχι το πως είναι (προσωπικά δεν μ αρέσει), ο τύπος είναι γαμάτος και προσπαθεί να βοηθήσει. Δεν κοροϊδεύει τον κόσμο κ αυτά που λέει είναι σωστά. Επίσης αυτό που κάνει στο σώμα του τον κάνει χαρούμενο ,αλλα και πλούσιο!

Τον παρακολουθώ κανα μήνα καθημερινά (βγάζει daily videos για ένα project) και συνειδητοποιώ πόσο παρεξηγημένος είναι απο πολλούς που δεν μπήκαν στον κόπο να τον παρακολουθήσουν. Παλιότερα απλά έμπαινα στα βίντεο του για τα comments , όταν είχαν ακόμα πλάκα

Επίσης είναι επαγγελματικά πολύ ποιο επιτυχημένος απο όλους αυτούς μαζι αλλα κ αυτό δεν έχει καμια σημασία στο κράξιμο χμμ ? ;)

Γαμάει ο Piana. Και τα videos και τα comments είναι ΑΑΑ. Ο καλύτερος. 

• Like 1

When rocks are more nutritious than mc fries :devil:

ε καλά για cheat τις τρως κλαιν 

φαντάσου όμως κάποιος να τρέφεται αποκλειστικά με αυτά ..

#πεθαίνεις και σε βρίσκουν οι εξωγήινοι το 2900 άθικτο 

/μέσα σε ένα μετεωρίτη

/κλεισμένο σε κεχριμπάρι 

:-D  

• Like 2

Τώρα το να λέμε το piano bro scientist νομίζω είναι άκυρο κράξιμο. Ότι πιστεύει έχει τους λόγους που το πιστεύει και τους λόγους του που το λέει και η εμπειρία του είναι γελοία στο θέμα. Δεν αμφιβάλω ότι συνδυάζει 80% αλήθεια με 20% ψέμα για να προωθήσει προϊόντα, αλλά αυτά τα ποσοστά συνήθως είναι αντεστραμμένα οπότε no complaints. 

Food for thought : Οι έρευνες ποτέ δεν γίνονται σε άτομα που κάνουν αυτό που κάνει ο Piana και ο κάθε Piana και στο ίδιο επίπεδο και με τον ίδιο τρόπο, ζητώντας τα ίδια αποτελέσματα. Οι έρευνες είναι καλές για να αιτιολογήσουν ένα συγκεκριμένο πόρισμα σε ένα συγκεκριμένο κοινό αλλά πολύ συχνά κάνουμε expand το πόρισμά τους σε μεγαλύτερο και λιγότερο σχετικό με την έρευνα κοινό βαφτίζοντας τα πάντα bro science. 

Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι κάθε σώμα αντιδράει διαφορετικά. To bro science για τον ένα μπορεί να δουλεύει στον άλλον.

PIANA%25252034.jpg

• Like 1

φαντάζομαι 

αρα μαλλον δεν ξερεις γιατι.

λοιπον δες αυτο το βιντεο

Οπως μπορεις να διακρινεις απο το βιντεο αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι τοσο "στα καλα" του.

Τι κανει λοιπον ο lolbiner?

Εβαλε μια γυναικα που δουλευει για αυτον να το παιξει κοπελα του genova για να σταματησουν τα κακα σχολια στο καναλι του τιγρη.

Ο genova ψαρωσε και αρχισε να κανει βιντεο να σταματησουν οι φανς του να γραφουν κακα σχολια στο καναλι του μπινερ,αλλα οπως ειναι λογικο οι φανς ειδαν οτι η γυναικα τον χρησιμοποιουσε και δεν ηταν στα αληθεια κοπελα του και ετσι συνεχηστικαν με γρηγοροτερο ρυθμο τα dislikes και τα σχολια στο καναλι του μπινερ.

Τι κανει λοιπον ο μπινερ? αποκαλει εναν αντρα-παιδι με σοβαρες αναπηριες ψυχοπαθη!και οτι θα του κανει μυνηση,κατι που αργοτερα αρνηθικε σε αυτο το βιντεο.

Τώρα το να λέμε το piano bro scientist νομίζω είναι άκυρο κράξιμο. Ότι πιστεύει έχει τους λόγους που το πιστεύει και τους λόγους του που το λέει και η εμπειρία του είναι γελοία στο θέμα. Δεν αμφιβάλω ότι συνδυάζει 80% αλήθεια με 20% ψέμα για να προωθήσει προϊόντα, αλλά αυτά τα ποσοστά συνήθως είναι αντεστραμμένα οπότε no complaints. 

Food for thought : Οι έρευνες ποτέ δεν γίνονται σε άτομα που κάνουν αυτό που κάνει ο Piana και ο κάθε Piana και στο ίδιο επίπεδο και με τον ίδιο τρόπο, ζητώντας τα ίδια αποτελέσματα. Οι έρευνες είναι καλές για να αιτιολογήσουν ένα συγκεκριμένο πόρισμα σε ένα συγκεκριμένο κοινό αλλά πολύ συχνά κάνουμε expand το πόρισμά τους σε μεγαλύτερο και λιγότερο σχετικό με την έρευνα κοινό βαφτίζοντας τα πάντα bro science. 

Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι κάθε σώμα αντιδράει διαφορετικά. To bro science για τον ένα μπορεί να δουλεύει στον άλλον.

PIANA%25252034.jpg

Και μια πιο προσφατη φωτο του πιανο. (δεν ειναι φωτοσοπ,μπορω να βαλω το βιντεο αν θελετε)

r8ewSlh.jpg?1

(Δεν τον κραζω,αυτο που ειπα ειναι οτι καποια πραγματα που λεει ειναι πολυ απλα λαθος και δεν υπαρχει το "αυτη ειναι η αποψη του",ειναι απλα λαθος,αυτο δεν σημαινει οτι οτι λεει ειναι λαθος!μερικα πραγματα ειπα και εδωσα παραδειγμα!)

• Like 1

When rocks are more nutritious than mc fries :devil:

με βλέπω για μπακαλιάρο στα λαδάδικα την επόμενη Παρασκευή ... αν έχει και καλό καιράκι θα τσιμπήσω και παγωτάκι :D 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...