arnold94 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ναι παιδια δε βαζω λαδι στο ταψι για αυτο ρωτησα εδω...ρωταω για το φιλεταρισμα γιατι την αλλη φορα μου ειχε παρει καμια ωρα να τις καθαρισω...δεν αξιζει τοσο η ταλαιπωρια, και ελεγα αν τις βαζω ολοκληρες τη μια πανω στην αλλη ειναι κομπλε?...απλα σκεφτομαι μηπως δεν εχει καθαρισει πληρως καποια εντοσθια ο ιχθυοπωλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ενας φιλος μου με ρωταγε πως του φαινεται το παρακατω προγραμμα και ειπα δωσε μου λιγο χρονο να ρωτησω τους ειδικους... Γυρω στο 1,75 και 75 κιλα ειναι, θελει να δυναμωσει και να βαλει μερικους μυς... http://www.bodybuilding.com/fun/spartacus-war-of-the-damned-workout-arm-yourself-for-battle.html ναι παιδια δε βαζω λαδι στο ταψι για αυτο ρωτησα εδω...ρωταω για το φιλεταρισμα γιατι την αλλη φορα μου ειχε παρει καμια ωρα να τις καθαρισω...δεν αξιζει τοσο η ταλαιπωρια, και ελεγα αν τις βαζω ολοκληρες τη μια πανω στην αλλη ειναι κομπλε?...απλα σκεφτομαι μηπως δεν εχει καθαρισει πληρως καποια εντοσθια ο ιχθυοπωλης ΟΙ ψαραδες καθαριζουν την σαρδελα?Ξερω για τα μεγαλυτερα ψαρια αλλα αν ειναι να καθαριζουν σαρδελα γαυρο κτλ πρεπει να χουν ατομο για αυτη την δουλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 σταθερο βαρος κανοντας ισως πιο σωστα τις επαναληψεις ή ενα κλικ παραπανω και ισως πιο γρηγορα/λαθος τις επαναληψεις. και αν οχι το ενα κλικ παραπανω, τοτε πως θα εξελιχθουμε ορε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arnold94 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 . ΟΙ ψαραδες καθαριζουν την σαρδελα?Ξερω για τα μεγαλυτερα ψαρια αλλα αν ειναι να καθαριζουν σαρδελα γαυρο κτλ πρεπει να χουν ατομο για αυτη την δουλεια... ναι στο σκλαβενιτη καθαριζει κεφαλι και εντοσθια...εσυ αμα δε τις φιλεταρεις,τι καθαρισμα θα κανεις ακριβως πριν τις βαλεις ταψι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τωρα παω να μαγειρεψω σαρδελες Ο ψαρας τις καθαριζει αλλα μετα τις ξανακαθαριζω κι εγω για να γινει σωστα η δουλεια. Αν τις βαλεις τη μια πανω στην αλλη χωρις λαδι, θα κολλησουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Συνεχιζοντας το offtopic δεν ειναι η εποχη για σαρδελα, κατεψυγμενες ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arnold94 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τωρα παω να μαγειρεψω σαρδελες Ο ψαρας τις καθαριζει αλλα μετα τις ξανακαθαριζω κι εγω για να γινει σωστα η δουλεια. Αν τις βαλεις τη μια πανω στην αλλη χωρις λαδι, θα κολλησουν. για να καταλαβω εσυ οταν τις ξανακαθαριζεις τι κανεις ακριβως? βγαζεις τα λεπια? τις ανοιγεις στη μεση για να βγαλεις εντοσθια μονο ή και το κοκκαλο? μετα τις βαζεις σε σουρωτηρι και τις πλενεις? και τελευταιο.. εγω που δε θελω να βαζω λαδι τι μπορω να κανω? Συνεχιζοντας το offtopic δεν ειναι η εποχη για σαρδελα, κατεψυγμενες ειναι? ολο το χρονο βρισκεις φρεσκιες, καποιους μηνες φερνουν απ τον ατλαντικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καθαρίζω τα εντόσθια και τα λέπια. Τις κάνω τηγανητές γιατί ειναι πιο εύκολο για τα παιδια να τις φάνε. Σε ελαιόλαδο φυσικά το οποίο επαναχρησιμοποιω άλλη μια φορά και μετά βάζω καινούργιο. Αν δε θες να χρησιμοποιήσεις λάδι ίσως δεν ειναι η σαρδέλα η καλύτερη επιλογή. Μεγάλα ψάρια όπως τσιπούρες ´η λαβράκια τα ψήνω στο φούρνο σε ταψί που έχω απλώσει λαδόκολλα. Καθόλου λάδι δε θέλουν και γίνονται μια χαρά. Δοκίμασε αυτή τη μέθοδο για τις σαρδέλες να μας πεις πως γίνανε. Συνεχιζοντας το offtopic δεν ειναι η εποχη για σαρδελα, κατεψυγμενες ειναι? Οφ τοπικ δεν το λες. Η διατροφή ειναι εξαιρετικά σημαντική στο ββ αλλα και στο φιτνες γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 κανεις ομελετα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έχω κάνει ομελέτα με αυγό στρουθοκάμηλου - στο φούρνο εννοείται! Άσε, τι να λέμε τώρα, άλλο πράγμα! Δεν είχα τρόπο να κόψω το αυγό όπως έκανε ο τύπος, οπότε του έκανα 2 τρύπες με ένα τρυπανάκι και το άδειασα στο ταψί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καθαρίζω τα εντόσθια και τα λέπια. Τις κάνω τηγανητές γιατί ειναι πιο εύκολο για τα παιδια να τις φάνε. Σε ελαιόλαδο φυσικά το οποίο επαναχρησιμοποιω άλλη μια φορά και μετά βάζω καινούργιο. Αν δε θες να χρησιμοποιήσεις λάδι ίσως δεν ειναι η σαρδέλα η καλύτερη επιλογή. Μεγάλα ψάρια όπως τσιπούρες ´η λαβράκια τα ψήνω στο φούρνο σε ταψί που έχω απλώσει λαδόκολλα. Καθόλου λάδι δε θέλουν και γίνονται μια χαρά. Δοκίμασε αυτή τη μέθοδο για τις σαρδέλες να μας πεις πως γίνανε. Οφ τοπικ δεν το λες. Η διατροφή ειναι εξαιρετικά σημαντική στο ββ αλλα και στο φιτνες γενικότερα. Οι σαρδελες γινονται και στο φουρνο με φρεσκια ντοματα. Απλα εγω τις τρωω ετσι(χωρις το κεφαλι), δεν θεωρω οτι εχουν κοκκαλα σταματαω στην ουρα βεβαια. Μια καλη επιλογη ειναι οι σαρδελες στην κονσέρβα. Ανοιγεις και τρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Στρουνθοκαμηλου ειναι? Νομιζα δεινοσαυρου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τα Nike Free; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 θενξ , χρόνο να έχω να βοηθάω όσο μπορώ μερικά άτομα που συμπαθώ πολύ εδώ και όλα οκ ! ~~~~~ κοίτα φιλε εφόσον παιζει θεματακι καλο ειναι να κάνεις τις ασκήσεις που δεν επιβαρύνουν μεση και ας κάνεις πολλες επαναλήψεις δεν πειράζει ! αυτες που πιάνουν περισσότερο τους κατω , ειναι συνήθως αυτες που ζορίζουν και θελουν τεντωμένα ποδια (που τσιμπάει) και οχι λυγισμένα ! κανε πολλα ροκανίσματα μην τους βαριέσαι τους κοιλιακούς , για σενα ειναι θεραπεία αφιερωσε τους χρονο , καταλαβαίνω ειναι ψιλοβαρετο αλλα δεν γίνεται αλλιώς ! ριξε μια ματια στο γκομενακι απο το 1.20 και μετα τα λεει πολυ σωστά , απλά και σωστά .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Στρουνθοκαμηλου ειναι? Νομιζα δεινοσαυρου. εμείς μόνο δεινοσαυρικά burger https://www.facebook.com/totalfitness.christos/videos/10153354514131027/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις