Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Για μένα λεει :)

Mακαρι να ημουν μπαμπούλας αν ήταν να γλιτώσω αυτούς τους μπόμπιρες από τις κηλαρες μεσοσπονδυλίου δίσκου που έχουν ήδη κλείσει ραντεβού αλλά δεν το ξέρουν ..

Να μου έρθει ο άλλος στο γυμναστήριο, να έχει κάτι χεράκια σαν το π#$#ο μου, (ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) να μην έχει τίποτα το κορμί του, ίχνος πλάτης ραχιαίων , ποδιών κτλ και γω να τον βάζω στην μπάρα να σηκώνει κατοστάρες !!!

έγκλημα κανονικό, μήνυση θα θέλω να με πάνε μέσα για βλακεία αν σακατευτεί και καλά θα μου κάνουν !!!!!

Άμα δεν με ένοιαζε πολύ απλά δεν θα το ανέβαζα,την ασκηση την κάνω δυο μήνες περίπου με αυτά τα κιλά τις τελευταίες βδομάδες

Για αυτό ρώτησα άμα κάνω τραγικό λάθος

Να ξερω άμα είναι μικρό το κακό

Όντως η μέση μ δεν είναι εντελώς ίσια,μπορεί και να έτυχε γτ ήμουν στο τέλος της προπόνησης

Πήγαινα γυμναστήριο όλο το καλοκαίρι σταματήσα από Σεπτέμβρη μέχρι Νοέμβριο και ξανάξεκινησα από τέλη Νοεμβρίου μέχρι σήμερα

έκανα ένα πρόγραμμα τύπου powerliftng τον Δεκέμβριο το starting strength δεν μ αρεσαι και από τότε μέχρι σμρ κάνω Σπλίτ

Ώμους με στήθος, πόδια, Πλάτη με δικεφαλο τρικεφαλο ελάχιστες ασκησεις στα μηχανήματα κυρίως κάνω ελεύθερα βάρη,χωρίς να μ δείξει κάνεις τπτ εκτός από squat,deadlift kai pedlay rows όσο αναφορά την εκτέλεση

Όπως είπε και η Margarita κυρίως από το youtube τις βλέπω πολλές φορές

Στα 17 μπενω σε μια εβδομάδα για την ακρίβεια

Δημοσ.

Για μένα λεει :)

Mακαρι να ημουν μπαμπούλας αν ήταν να γλιτώσω αυτούς τους μπόμπιρες από τις κηλαρες μεσοσπονδυλίου δίσκου που έχουν ήδη κλείσει ραντεβού αλλά δεν το ξέρουν ..

Να μου έρθει ο άλλος στο γυμναστήριο, να έχει κάτι χεράκια σαν το π#$#ο μου, (ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) να μην έχει τίποτα το κορμί του, ίχνος πλάτης ραχιαίων , ποδιών κτλ και γω να τον βάζω στην μπάρα να σηκώνει κατοστάρες !!!

έγκλημα κανονικό, μήνυση θα θέλω να με πάνε μέσα για βλακεία αν σακατευτεί και καλά θα μου κάνουν !!!!!

Εισαι σωστος και καλα κανεις να λες τα πραγματα οπως ειναι.

Αλλα δεν μπορω εγω να δινω συμβουλες ενω ειμαι σχεδον στο ιδιο επιπεδο με το παιδι. Ειναι λιγο ειρωνικο.

Τα δυο χρονια γυμναστικης σε κανει να κοιτας λιγο παραπερα για σενα, αλλα το να το παιζεις δαακαλος ειναι υπερβολη για μενα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε γενικες γραμμές ναι , οι αρχάριοι γενικότερα καλο ειναι να κανουν κοιλιακούς κ ραχιαίους ελεύθερα χωρις καθόλου αντίσταση!

πρώτα μαθαίνουμε την εκτέλεση , μετά δυναμώνουμε κ σιγά σιγά βάζουμε κ αντίσταση , το παλικάρι απο την πρώτη μέρα τον χώσανε στο μηχάνημα .

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και λετε για deadlift..Αρχισα στα 50 kg πριν 4 βδομαδες και τώρα ειμαι στα 85. 4 σετ 3 reps

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εισαι σωστος και καλα κανεις να λες τα πραγματα οπως ειναι.

Αλλα δεν μπορω εγω να δινω συμβουλες ενω ειμαι σχεδον στο ιδιο επιπεδο με το παιδι. Ειναι λιγο ειρωνικο.

Τα δυο χρονια γυμναστικης σε κανει να κοιτας λιγο παραπερα για σενα, αλλα το να το παιζεις δαακαλος ειναι υπερβολη για μενα.

Λιβε ακομη και 1 βδομαδα να κανεις κατι αν αυτο που θες να πεις ισχυει και το ξερεις γιατι καποιος στο εχει πει ή το διαβασες κτλ μπορεις να το πεις αν ειναι να βοηθησεις καποιον αλλα ξανα λεω με την προυποθεση οτι ισχυει και οτι δεν ειναι μαλακια

Το "θέμα" που υπάρχει με αυτό το είδος γυμναστικής είναι ότι υποτίθεται το bodyweight είναι λιγο για τα πόδια. Μύθος. Μπορείς να δυσκολέψεις τις ασκήσεις. Αν θέλεις βάζεις και βάρη από πάνω.

the irony!?

Δημοσ.

@maus

Σωστό αυτό που λες αλλά στο μηχάνημα ραχιαίων προσωπικά νοιώθω ότι τους γυμνάζω με μεγαλύτερη ασφάλεια σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο που είχα ενοχλήσεις. ( είναι και το αδύνατο μου σημείο λόγω ισχίου)

• Like 1
Δημοσ.

Λιβε ακομη και 1 βδομαδα να κανεις κατι αν αυτο που θες να πεις ισχυει και το ξερεις γιατι καποιος στο εχει πει ή το διαβασες κτλ μπορεις να το πεις αν ειναι να βοηθησεις καποιον αλλα ξανα λεω με την προυποθεση οτι ισχυει και οτι δεν ειναι μαλακια

the irony!?

Βασικά ακολουθούνται οι ασκήσεις που κάνεις με bodyweight, αλλά βάζεις και βάρος από πάνω. Διαλέγεις και παίρνεις. Πάντως και με μόνο bodyweight είσαι κομπλέ (pistol squats). Δες Adam Raw. Φαίνεται μέσα στο βίντεο, αλλά είναι επιτροπή.

• Like 2
Δημοσ.

τεοκος

αφου νιώθεις ασφάλεια καλα κανεις κ τους γυμνάζεις εκει , απλα να ξέρεις πως αυτοί που έχουν θεματακια πρέπει να προσέχουν πολυ περισσότερο και να είναι συγκεντρωμένοι, ειδικά οταν νιώθουν οκ και δεν πονάνε!

ο λογος ειναι πως επειδή αισθάνονται οτι εχει φυγει το πρόβλημα παρασύρονται ενώ το πρόβλημα ειναι πάντα εκεί ,

προσεκτικά πολύ οι ραχιαίοι  φιλε ..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Βασικά ακολουθούνται οι ασκήσεις που κάνεις με bodyweight, αλλά βάζεις και βάρος από πάνω. Διαλέγεις και παίρνεις. Πάντως και με μόνο bodyweight είσαι κομπλέ (pistol squats). Δες Adam Raw. Φαίνεται μέσα στο βίντεο, αλλά είναι επιτροπή.

ναι αυτο που λες ειναι αυτο που κανουμε εμεις χρονια τωρα και λεγεται βαρη :P

Δημοσ.

Κρεπες ολικής.

Δυο κουπες αλευρι ολικης

Δυο κουπες γαλα 1,5%

Δυο κουταλιες της σουπας λαδι

Αλατι

Ζαχαρη(εγω δεν εβαλσ)

Ανακατεύουμε πρωτα το αλευρι το αλατι, ζαχαρη, μετα ριχνουμε το γαλα και τα χτυπαμε ολα μαζι με συρμα.

Τελος τις ψηνουμε σε ενα τηγανι.

Βγαζει περιπου εφτα κρεπες

• Like 2
Δημοσ.

Κρεπες ολικής.

Δυο κουπες αλευρι ολικης

Δυο κουπες γαλα 1,5%

Δυο κουταλιες της σουπας λαδι

Αλατι

Ζαχαρη(εγω δεν εβαλσ)

Ανακατεύουμε πρωτα το αλευρι το αλατι, ζαχαρη, μετα ριχνουμε το γαλα και τα χτυπαμε ολα μαζι με συρμα.

Τελος τις ψηνουμε σε ενα τηγανι.

Βγαζει περιπου εφτα κρεπες

Θα εβαζα και αυγα :P

• Like 1
Δημοσ.

ναι αυτο που λες ειναι αυτο που κανουμε εμεις χρονια τωρα και λεγεται βαρη :P

Δες μία την προπόνησή του. Δεν είναι πράγματα που κάνεις σε γυμναστήριο (εκτός από τα ελέυθυερα). Ο τύπος είναι τέρας.

• Moderators
Δημοσ.

Δες μία την προπόνησή του. Δεν είναι πράγματα που κάνεις σε γυμναστήριο (εκτός από τα ελέυθυερα). Ο τύπος είναι τέρας.

το οτι λεει dip 1x + squat 1x δεν σου λεει κατι ε? Οτι κανει ασκησεις με βαρη για ενδυναμωση

επισης το στριτ γουρκουτ οταν ο αλλος καβαλει στην πλατη σου για να τον σηκωσεις καταλαβαινεις πως σταματαει να ειναι bodyweight ασκηση και ειναι ασκηση με βαρη

και επισης ειδες οτι στα καθισματα τον ηπιε πανηγυρικα. Γενικα εινα χαζη συγκριση γιατι αυτο που κανουν στο βιντεο εχω να κανει πιο πολυ με αντοχη και οχι δυναμη (δεν μιλαω για αντοχη στο καρδιοαναπνευστικο) και εκει λογικο ειναι οι του δρομου να ειναι πιο καλοι

Δημοσ.

Δεν ανέβασα κάτι για τη σύγκριση. Προφανώς και είναι χαζές. Σε ένα διαγωνισμό street workout ξέρουμε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Απλά ήθελα να δείξω ένα τρανταχτό παράδειγμα άτομου που γυμνάζεται με calisthenics και δεν παρατάει πόδια. Υπάρχουν τόσοι άλλοι.

Αλλά και πάλι, αν ο άλλος γυμνάζεται μόνο με bodyweight σε όλο το σώμα, χωρίς να παρατάει πόδια, τότε θα είναι ομοιόμορφος πάνω κάτω κι ας μην είναι φουσκωμένος (που δε νομίζω να είναι αυτός ο σκοπός του bodyweight training). Ο τύπος που πόσταρα είναι περίπτωση απλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...